spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
οκ ωραια....να πουμε κατι ποιο ενημερωτικο.το χρειαζονται ολοι να ξερεις.καλη συνεχεια.Οι αγαπουληδες κ τα promo δεν κοβονται δασκαλε..!!!
οκ ωραια....να πουμε κατι ποιο ενημερωτικο.το χρειαζονται ολοι να ξερεις.καλη συνεχεια.Οι αγαπουληδες κ τα promo δεν κοβονται δασκαλε..!!!
Οι βυζαρες τις Βερονικας ειναι φυσικοτατες ειναι βυζαρα γαλακτος !!!! Τις εχω γευτει αρκετες φορες και δεν τιθεται τετοιο ερωτημα , ειναι απ τα πιο ωραια φυσικα βυζια που εχω γλειψει σε call-girl , αυτης και της Valeria τα πιο ωραια καλοσχηματισμενα φυσικα βυζγια everΜπορώ να γευτώ και εγώ τους βύζους της κορασίδος για να σας πω εγγυημένα εάν είναι φυσικοί μαστοί ή μπάλα του ποδοσφαίρου?
Οι βυζαρες τις Βερονικας ειναι φυσικοτατες ειναι βυζαρα γαλακτος !!!! Τις εχω γευτει αρκετες φορες και δεν τιθεται τετοιο ερωτημα , ειναι απ τα πιο ωραια φυσικα βυζια που εχω γλειψει σε call-girl , αυτης και της Valeria τα πιο ωραια καλοσχηματισμενα φυσικα βυζγια ever
Γαλα με γευση καρυδας 0% λιπαρα και με μηδαμινα ποσοστα λακτοζης Τα παμε ο κοριτσαρος ειναι γαλακτος , μην τα ξαναλεμε φιλε GreekΓεύση? Για πες από γεύση? Φέρνει σε βοδινό ή κατσικίσιο?
Τα ποσοστά λακτόζης που κυμαίνονται?
Γαλα με γευση καρυδας 0% λιπαρα και με μηδαμινα ποσοστα λακτοζης Τα παμε ο κοριτσαρος ειναι γαλακτος , μην τα ξαναλεμε φιλε Greek
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι σημασία έχει αν είναι πλαστικά η όχι τα βυζιά...
Σε λίγα χρόνια δηλ που θα γίνουμε Αμέρικα και ένα ζευγάρι βυζιά θα είναι το δώρο αποφοίτησης τι;Η σημασια ειναι οτι καποιοι -οπως εγω- δςν κοντευουμε σε αποσταση μικροτερη των 2 μετρων στα πλαστικα βυζια.
Σε λίγα χρόνια δηλ που θα γίνουμε Αμέρικα και ένα ζευγάρι βυζιά θα είναι το δώρο αποφοίτησης τι;
Και τι μ αυτο; Θα πρεπει να συνηθισω απο τωρα;
Εγω παλι δεν καταλαβα, αυτους που αρεσουν τα πλαστικα βυζια, κωλοι, χειλη κτλ κτλ, γιατι δεν την βρισκουν με μια πλαστικη και να ειναι και ησυχοι.
Καντο μπακλαντες τυπεΣε λίγα χρόνια δηλ που θα γίνουμε Αμέρικα και ένα ζευγάρι βυζιά θα είναι το δώρο αποφοίτησης τι;
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου πως πολλοί πλαστικοί λέει πληρώνονται και σε είδος....Οπότε και Ινδία να γίνουμε, η πλαστικούρα πλαστικούρα!Καντο μπακλαντες τυπε
Συμφωνώ με τα 1000 μαζί σου φίλος!!!
Καλύτερα γυναίκα με μηδαμινό ή πεσμένο μέχρι το γόνατο βυζί παρά ψεύτικο!!!
Φιλε χθες στο δωματιο 37 ημουν εγω . Η Βερονικα μου ειπε το σκηνικο .Χτεσινό σκηνικό σε ξενοδοχειο του κέντρου. Περιμένω κοπέλα εχω στείλει και το σχετικό μήνυμα ολα καλα. Πέντε λεπτά μετα χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μεσα χωρις να περιμένει καμια απαντηςη, μια κοπέλα αεράτη πανέμορφη,με μαύρο μακρύ μαλλί, σωματαρα με ενα στήθος να θες να όρμησεις εκείνη την ωρα. Ευτυχώς για εμενα το πάνω κεφάλι δεν ειχε παραδώσει ακομη τα ηνία στο κατω.
Ποτε πρόλαβε και άλλαξε μαλλί και μάκρυνε και ποτε πρόλαβε να μεγαλώσει το στήθος?
Συγνώμη που άργησα μου λεει. (Οχι εγω συγνώμη που δεν μπορω να σου πω μείνε σκέφτηκα). Μάλλον εισαι σε λάθος δωμάτιο της λεω. Ο αέρας της νεαρής όμορφης πήγε περίπατο και την θεςη του πήρε η έκφραση ενός μικρού παιδιού που εχει κανει σκανδαλιά και το εχεις πιάσει στα πράσα.
Δεν ειναι αυτο το 37?
οχι
Συγνώμη φεύγω αμέσως.
Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτα. Πως σε λένε;
Βερόνικα.
Ααα ώστε εσυ εισαι.
Με ξέρεις;
Εχεις γινει γνωστή.
Χαμόγελο ευτυχίας.
Άνοιξα την πόρτα και η αλλη κοπέλα ηταν έτοιμη να χτυπήσει.
Τι εγινε; Αν και το βλέμμα της ηταν κάτι μεταξυ έκπληξης και που εχω μπλέξει.
Της είπα τι εγινε. Γέλασε και μετα τα υπόλοιπα ειναι μια αλλη ιστορία.
Δεν μας ενημερωνεις με την ευκαιρια για το ποια κοπελα πηρες καθως και την εμπιρια σου? Ελα μην ντρεπεσαι μια παρεα ειμαστε ολοι τυπε μου..!Χτεσινό σκηνικό σε ξενοδοχειο του κέντρου. Περιμένω κοπέλα εχω στείλει και το σχετικό μήνυμα ολα καλα. Πέντε λεπτά μετα χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μεσα χωρις να περιμένει καμια απαντηςη, μια κοπέλα αεράτη πανέμορφη,με μαύρο μακρύ μαλλί, σωματαρα με ενα στήθος να θες να όρμησεις εκείνη την ωρα. Ευτυχώς για εμενα το πάνω κεφάλι δεν ειχε παραδώσει ακομη τα ηνία στο κατω.
Ποτε πρόλαβε και άλλαξε μαλλί και μάκρυνε και ποτε πρόλαβε να μεγαλώσει το στήθος?
Συγνώμη που άργησα μου λεει. (Οχι εγω συγνώμη που δεν μπορω να σου πω μείνε σκέφτηκα). Μάλλον εισαι σε λάθος δωμάτιο της λεω. Ο αέρας της νεαρής όμορφης πήγε περίπατο και την θεςη του πήρε η έκφραση ενός μικρού παιδιού που εχει κανει σκανδαλιά και το εχεις πιάσει στα πράσα.
Δεν ειναι αυτο το 37?
οχι
Συγνώμη φεύγω αμέσως.
Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτα. Πως σε λένε;
Βερόνικα.
Ααα ώστε εσυ εισαι.
Με ξέρεις;
Εχεις γινει γνωστή.
Χαμόγελο ευτυχίας.
Άνοιξα την πόρτα και η αλλη κοπέλα ηταν έτοιμη να χτυπήσει.
Τι εγινε; Αν και το βλέμμα της ηταν κάτι μεταξυ έκπληξης και που εχω μπλέξει.
Της είπα τι εγινε. Γέλασε και μετα τα υπόλοιπα ειναι μια αλλη ιστορία.
Φιλε περασα τελεια . Η Βερονικα ειναι σουπερ . Πραγματικα αξιζει να κανεις ενα ραντεβου μαζι της . Προσωπικα οι 2 ωρες που βρεθηκαμε μου φανηκαν λιγες . Το επομενο ραντεβου θα ειναι για περισσοτερες ωρες .ελπιζω να πέρασες καλα φίλε μου, γιατι έδειξε πολυ καλη επιλογή μονο και μονο απο εμφάνιση, και μεχρι να πάρω σειρά μάλλον δεν την προλαβαίνω.
Αγαπητέ apoc ολα στην ωρα τους μια και θα χρειαστεί μια επανάληψη για να βγάλω συμπεράσματα λόγω δίκης μου κακής απόδοσης. Ως γνωστόν οταν ο άνθρωπος κανει σχέδια ο Θεος γελάει.
Αν και στην δικιά μας περίπτωση μάλλον ο διάολος ξεκαρδίζεται. Το μονο σίγουρο συμπέρασμα που έβγαλα χτες οτι η κοπέλια. Ειναι απο τους καλύτερους ανθρώπους που εχω γνωρίσει στο συγκεκριμενο χωρο.