noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Μολις την τιμησα
Φοβερη!!
Θα ακολουθησει κριτικη
Φοβερη!!
Θα ακολουθησει κριτικη
Μολις την τιμησα
Φοβερη!!
Θα ακολουθησει κριτικη
Ωραίος..
Εχει κι επανω κατι παιδια τυφλα ναχει η Βερονικα
Τωρα παω να ριξω με βαρια καρδια εναν στην αβυζη γκομενα μου γιατι δουλευω στις 3 κ μετα φευγω με αδεια θεσνικη
Μολις την τιμησα
Φοβερη!!
Θα ακολουθησει κριτικη
Ετσι ειναι τα καλα ραντεβου τυπε μου νωρις νωρις !!!!πρωι πρωι ρε τυπε?
Ε τότε μάλλον σε μπερδεύω με άλλη Βερόνικα γιατι εκείνη η Βερόνικα έπαιρνε 70/ωρα κ δεν έδινε κωλο. Είδες ρε παιδί μου τι ειναι αυτές οι συνωνυμίες;;;μωρακι ποτε δεν επερνα 70την ωρα,! Eπερνα 100 την ωρα κ 70 το μισαωρο +50 ε κωλο !
τωρα μονο οταν κανονιζα παλια μεσο εμαιλ ως ανε3αρτητη με ατομα π εβαζαν αγγελια οτι ψαχνουν κοπελα κτλπ μονο τοτε η τιμη αλλαζε ανεβαινε κατα πολυ ,η κατεβαινε 10-20ε αναλογα τι κανονιζαμε κ παντα τ εκανα γτ λιγο πχ 10μερες κ μετα εμανιζομουν μετα απο 1 χρονο γτ σπουδαζω :-*
Ετσι ειναι τα καλα ραντεβου τυπε μου νωρις νωρις !!!!
Και ετσι κανουν και οι σωστες κορασιδες που ειναι επαγγελματιες στα ραντεβου τους , κοιμουντε νωρις και οργανωνουν τα ραντεβου τους απ την προηγουμενη μερα , μπραβο στον τυπα και ενα μεγαλο μπραβο και σε Βερονικα που ξυπνα νωρις για παρτυ μας
μωρακι ποτε δεν επερνα 70την ωρα,! Eπερνα 100 την ωρα κ 70 το μισαωρο +50 ε κωλο !
τωρα μονο οταν κανονιζα παλια μεσο εμαιλ ως ανε3αρτητη με ατομα π εβαζαν αγγελια οτι ψαχνουν κοπελα κτλπ μονο τοτε η τιμη αλλαζε ανεβαινε κατα πολυ ,η κατεβαινε 10-20ε αναλογα τι κανονιζαμε κ παντα τ εκανα γτ λιγο πχ 10μερες κ μετα εμανιζομουν μετα απο 1 χρονο γτ σπουδαζω :-*
Eυχαριστώ φίλεΕτσι ειναι τα καλα ραντεβου τυπε μου νωρις νωρις !!!!
Και ετσι κανουν και οι σωστες κορασιδες που ειναι επαγγελματιες στα ραντεβου τους , κοιμουντε νωρις και οργανωνουν τα ραντεβου τους απ την προηγουμενη μερα , μπραβο στον τυπα και ενα μεγαλο μπραβο και σε Βερονικα που ξυπνα νωρις για παρτυ μας
Eυχαριστώ φίλε
Ειχα επικοινωνησει εχθες με sms και μου ειπαν οτι δουλευει 11-11, αλλα ηταν κλεισμένη για το πρωι
Απάντησα πως δεν μπορούσα για αργοτερα και μου προτειναν για τις 0900
09:05 η Βερονικα χτυπησε την πορτα
Της ειπα πως λυπάμαι που την ξυπνησα απο τοσο νωρις, αλλά ηταν ευδιαθετη και μου απαντησε πως δεν πειράζει..
Περισσοτερα στην κριτικη που θα γραψω αργοτερα
εσκασε με μιλκο κ ζαμπονοτυροπιτα στο γαμωχοτελ?
Οχι τυπε αλλα εαν εφερνε και μια μπουγάτσα για μετα δεν θα με χαλούσε
Ενας άνθρωπος που μιλάει σωστά εδώ μέσατα πραγματα ειναι απλα 1+1 κανουν 2.... ας κανουμε κατηγοριες για τις βιζιτες βαση οβολου πληρωμης...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: φτηνες βιζιτες 40-80 ευρω/ωρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: Βιζιτες απο 80-120 ευρω/ωρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: Βιζιτες 150, 200 ευρω/ωρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ: βιζιτες ακριβες/ωρα
οταν θες να ψωνισεις κοντα στο κατοσταρικο δεν θα κοιταξεις τα 20 ευρω διαφορα... θες καλο πραγμα κοντα στο κατοσταρικο?? αν σου εγγυηθει καποιος οτι με 120 ψωνιζεις σιγουρατζα προχωρας και δεν σκεφτεσαι τιποτα.... αν ψωνιζεις απο μπουρδελα μεταξουργειο και κανεις σκοντο το 20ρικο να στο κανει 15 ευρω εννοειται πως διαβαζεις λαθος θεμα...
Για να κλεισουμε την βερονικα την εχω παρει 2 φορες και θα την εχω κλεισει ξανα γιατι λενε πως η τριτη ειναι και η φαρμακερη
Οι παιχτες που ψωνιζουν κοντα στο κατοσταρικο να την παρουν αφοβα ειναι οοοοοοτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη...
Εχω παρει βιζιτα με 600 ευρω το διωρο και 300 την ωρα αρκετες φορες.... την βερονικα την εχω ξεχωρισει... ειναι το πραγματικο VFM, καθως κανει το τριπλ νταμπλ της βιζιτας... τοπ εμφανιση , πιτσιρικα στην ηλικια , κορυφαιες επιδοσεις...
αυτα....
τα πραγματα ειναι απλα 1+1 κανουν 2.... ας κανουμε κατηγοριες για τις βιζιτες βαση οβολου πληρωμης...
τα πραγματα ειναι απλα 1+1 κανουν 2.... ας κανουμε κατηγοριες για τις βιζιτες βαση οβολου πληρωμης...
οταν θες να ψωνισεις κοντα στο κατοσταρικο δεν θα κοιταξεις τα 20 ευρω διαφορα... θες καλο πραγμα κοντα στο κατοσταρικο?? αν σου εγγυηθει καποιος οτι με 120 ψωνιζεις σιγουρατζα προχωρας και δεν σκεφτεσαι τιποτα.... αν ψωνιζεις απο μπουρδελα μεταξουργειο και κανεις σκοντο το 20ρικο να στο κανει 15 ευρω εννοειται πως διαβαζεις λαθος θεμα...
Για να κλεισουμε την βερονικα την εχω παρει 2 φορες και θα την εχω κλεισει ξανα γιατι λενε πως η τριτη ειναι και η φαρμακερη
Οι παιχτες που ψωνιζουν κοντα στο κατοσταρικο να την παρουν αφοβα ειναι οοοοοοτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη...
Εχω παρει βιζιτα με 600 ευρω το διωρο και 300 την ωρα αρκετες φορες.... την βερονικα την εχω ξεχωρισει... ειναι το πραγματικο VFM, καθως κανει το τριπλ νταμπλ της βιζιτας... τοπ εμφανιση , πιτσιρικα στην ηλικια , κορυφαιες επιδοσεις...
αυτα....
Λιγο το 'χειςΦιλαράκι αν ψωνίζεις 600 το δίωρο και 300 την ώρα προφανώς και εσένα δεν σε νοιάζει το 20ρικο.
Επαναλλαμβάνω ότι με βάση αυτές που κυκλοφορούν εδώ μέσα και στις τιμές που κυκλοφορούν η Βερόνικα είναι μία δίκαιη επιλογή.
Σε αυτό συμφωνώ.
Αλλά οι τιμές που λες δεν είναι οι τιμές της αγοράς. Και στις τιμές της αγοράς δεν το λες vfm.
Vfm ήταν όταν ξεκίνησε χωρίς τις αγγελίες και τους παρατρεχάμενους.
Τωρα είναι απλά μια καλή επιλογή σε σχέση με αυτές που είναι διαθέσιμες σε αυτούς που δεν ψάχνουν και θέλουν κάτι που μπορούν να βρουν εύκολα και εγγυημένα.
Λιγο το 'χεις
Καθόλου...
Για αυτό και δεν είμαι αρνητικός.
Απλά καλό είναι να μην λέμε πράγματα που είτε δεν ισχύουν είτε είναι υπερβολές.