Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.108
- Πόντοι
- 6.796
Αμπελαλε ψαρωνει το καινούριο αβαταρ!!!
Ναι τυπε τσιμπανε τα πουτανακια και απαντανε στα πμ. ;)
Αμπελαλε ψαρωνει το καινούριο αβαταρ!!!
;)Πως τα είπε πάλι ο ποιητής. ......ρε θα με τρελάνεις εσυ.....τι είναι το ρετρό μενου πάλι. ..
Την συγχωρεμένη την Μαλβινα τι την είχες. ..
Απο ποτε αυτο ειναι προτερημα?εγω ειμαι 20 χρονων ελληνιδα καβλα
Απο ποτε αυτο ειναι προτερημα?
εγω ειμαι 20 χρονων ελληνιδα καβλα, σιγα μην σ ερθω κ τζαμπα, οσοι με εχοθν παρει ξερουν οτι α3ιζω καθε ευρω κ σιγα τσ λεφτα εδω αλλες τρελα μπαζα σε γραφεια ζητανε πολυ περισοτερα ,κ οτι προσπαθω ν ικανοποιω τν πελατη στο φουλ! ;)
εκει που σπουδάζεις το "υ" το γραφουν με "θ" και το "ξ" με "3" ή εχεις δανειστεί το πληκτρολογιο του τυπου giasou ? :S
Kαι αμα πισω απο τον γιασου, κρυβεται η Βερονικα; ;)Κι αν ο τυπος που κρυβεται απο πισω ειναι ο giasou;
Inception
Ειναι 20 χρονων, φοιτητρια, ελληνιδα, βυζιτες αρχισε πριν 2 χρονια, σπουδαζει, και οντως μας μιλαει η ιδια.εκει που σπουδάζεις το "υ" το γραφουν με "θ" και το "ξ" με "3" ή εχεις δανειστεί το πληκτρολογιο του τυπου giasou ? :S
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ?Ειναι 20 χρονων, φοιτητρια, ελληνιδα, βυζιτες αρχισε πριν 2 χρονια, σπουδαζει, και οντως μας μιλαει η ιδια.
Τωρα τι στο διαολο θελετε;
Λες και αμα δεν ισχυει κατι, δεν θα σας σηκωνετε η ψωλη.
Τυπε η γκομενα η γκομενα δε σεβεται το μεροκαματο που βγαζει και κατα συνεπεια δε σεβεται και το κοπο του πελατη αρα μιλαμε για κλασικη ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ!!!Eσυ πληρωνεις τις υπηρεσιες καθαριοτητας τουαλετας το ιδιο με με τις σεξουαλικες υπηρεσιες?Δεν ειναι το ιδιο να δινεις το κορμι σου (ακομη και σε ατομα που καποιες φορες δεν γουσταρεις) με το να προσφερεις υπηρεσιες καθαριοτητος.Νομιζω?
τι λες τώρα φιλε...απο ποτε ή ενημέρωση είναι μίσος??? Τι ήθελες να κάνουμε?? Να λέμε "καλημέρα καυλα μας " ολη μερα??Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι....καλημέρα
Να λέμε "καλημέρα καυλα μας " ολη μερα??
Ειναι 20 χρονων, φοιτητρια, ελληνιδα, βυζιτες αρχισε πριν 2 χρονια, σπουδαζει, και οντως μας μιλαει η ιδια.
Τωρα τι στο διαολο θελετε;
Λες και αμα δεν ισχυει κατι, δεν θα σας σηκωνετε η ψωλη.
Βρηκες εναν ακομα νταβα. Δεν εχει νοημα πλεον να το κρυβω.Απο το σπιτι σου γραφει και το ξερεις με τοση σιγουρια....
Τυπε η γκομενα η γκομενα δε σεβεται το μεροκαματο που βγαζει και κατα συνεπεια δε σεβεται και το κοπο του πελατη αρα μιλαμε για κλασικη ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ!!!