SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ψάξε κάτω από το στρώμα.ρε εχω να πληρωσω το ραλλυ :- μου φαγατε τον σπονσορα δεν εμεινε ρουβλι
ψάξε κάτω από το στρώμα.ρε εχω να πληρωσω το ραλλυ :- μου φαγατε τον σπονσορα δεν εμεινε ρουβλι
απο εσενα ουτε γροσι ρεΔανειζωωωωωωωω...
μαυραγορίτη...Δανειζωωωωωωωω...
και γιεν διδουμε....απο εσενα ουτε γροσι ρε
εσυ ρε και την καλημερα την χρεωνεις τοκογλυφεκαι γιεν διδουμε....
δεν φταίει κανένας,εγώ που θέλω να βοηθήσω τους πτωχούς!!!!μαυραγορίτη...
τι να τα κάνεις ρε...?2 μέτρα θα πάρεις...
εκτός αν ο σκαφτιας είναι φιλότιμος θα πάρεις 2.10...
δεν μιλάς καλά!!!!εσυ ρε και την καλημερα την χρεωνεις τοκογλυφε
δεν φταίει κανένας,εγώ που θέλω να βοηθήσω τους πτωχούς!!!!
Καλημερα σε ολους σας,σωστα μαντεψατε η βερονικα απο φυλης ειμαι,πλεον εργαζομαι ως ανεξαρτητη γιατι ειναι καλυτερα τα λεφτα βεβαια αλλα μπορω να περναω και καλυτερο και πιο ποιοτικο χρονο ετσι μαζι σας,χωρις πορτες να χτυπανε και με καθαρα δωματια!!!!!!!Σας περιμενω μωρακια ναπερασουμε τελεια...Καλημερα
Βουλγαρες ομως μονο μιαΒερονικες στη φυλής καμμία 10αρια,στα στούντιο,να φάνε και οι κότες...άντε να βρεις άκρη!!!
,
εδω μια χαρα τα μιλας τα ελληνικα παντως..στο βαιμπερ πουσ εστελα με ρωτησες αν μιλαω αγγλικα και μιλησαμε στα αγγλικα..τουλαχιστον πες οτι δεν γραφεις εσυεδω δεν ειναι κακο...φιλια..Καλησπέρα σε όλους σας σήμερα ξεκίνησα και το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα φιλάκια πολλά
οχι ρε συ να της πω απλα οτι μερικοι δεν τρωμε σανο εδω μεσα δε πα να ειναι τουρμπο στ κρεβατιΕμ τι ήθελες να σε ρωτήσει,αν ξέρεις βουλγαρικα?
τεχνικα το ελεγε ο φιλος της κ όχι αυτή ...και ξαφνικα βγηκε να μας μιλησει στ αγγλικα και να μας πει οτι ενας φιλος την βοηθησε ενω 10 σελιδες πριν ελεγε οτι εγραφε αυτη..χαχαχαχαχα..καλα γαμησια παιδια..