Νέα

Κερυνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
χμμμ σου ειπα....1ον πρεπει να μπορει να το κανει αυτο καποιος...και 2ον δεν ειμαι πισωγλεντης...
Σου είπα θα γίνει άμα σε μεθύσουν ή σε ναρκώσουν με ποτό...
γιατι πρωωθας το μισος κααι την βια,;
Αφού έγιναν και το ξέρεις... Βία υπάρχει παντού, όσο και να θέλουμε να κάνουμε τους πολιτισμένους... Εγώ δεν προωθώ τίποτα... Τα γράφω να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αποχωρω απο την συζητηση....
Εντάξει, δεν ξαναγράφω τέτοια, αφού σε ενοχλούν...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21

Αφού έγιναν και το ξέρεις... Βία υπάρχει παντού, όσο και να θέλουμε να κάνουμε τους πολιτισμένους... Εγώ δεν προωθώ τίποτα... Τα γράφω να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...

δεν μπορει να με μεθυσει η να με ναρκωσει καποιος! τωρα αν προσπαθησει με βια μπορει να τα καταφερει μπορει και οχι...σιγουρα 1 ατομο δεν μπορει ...μπορει ουτε και 2 σωματωδες ατομα
..

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21

υποτιθεται το θρεντ και το φορουμ ειναι σεξουαλικου περιεχομενου και οχι πολιτικη κτλ ... αν ηθελα να συζυταω τετοια δεν θα ημουν εδω...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
υποτιθεται το θρεντ και το φορουμ ειναι σεξουαλικου περιεχομενου και οχι πολιτικη κτλ ... αν ηθελα να συζυταω τετοια δεν θα ημουν εδω...
Είναι και γενικού περιεχομένου το site... Απλά το συγκεκριμένο νήμα είναι σεξουαλικού περιεχομένου θες να πεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom