xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ο χώρος της κοπέλας που είναι, που κάνει ραντέβου ?
αν δεν κανω λαθος δεν εχει γραφτει κατι για incall ...
Ο χώρος της κοπέλας που είναι, που κάνει ραντέβου ?
Ανέβασε και καμιά φωτό να μας φτιάξεις....
120 συν το ξενοδοχείο αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα απίστευτα οπότε χαλάλι τους φίλεΠόσο πήγε το μαλλί?
Ελληνίδα?120 συν το ξενοδοχείο αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα απίστευτα οπότε χαλάλι τους φίλε
ωραία κριτική πρόμο αν και θα την προτιμούσα αν έγραφες με το κανονικό σου προφιλ...Συνάντηση χτες το βράδυ με τη Βερόνικα στο Μπίλλ μετά από εύκολη συννενόηση στο Viber,έχει φτιάξει τρομερή κωλαρα,γυμνάζεται από ότι μου είπε.Στα του σεξ ότι και να πεις είναι λίγο,τι deepthroat μέχρι όσο δεν πάει,τι γλωσσοφιλαρες όσο της γαμουσα την μουναρα της σαν μανιακός και για αποκορύφωμα είσοδος στο απίστευτο σουφρακι της,με το ζόρι κατάφερα να μην τελειώσω εκεί με τις καβλωτικες ματιές της ώστε να της τα δώσω όλα στο στόμα,είχα και αποχή οπότε έβγαλα ποσότητα αλλά δε μάσησε η καυλα,τα πήρε όλα και έβλεπες τη χαρά στο πρόσωπο της,συνέχισε λίγο παιχνιδάκι και μου λέει wow you had too much,μου τον έκανε λαμπικο και μετά πήγε διακριτικά να τα φτύσει στο μπανιο.Χαλαρωμα μπανακι και απ' τους 2 γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα απ' την ένταση και μετά από λίγο άρχισε μόνο του το μωράκι το παιχνίδι,αυτή η τσιμπουκαρα της είναι σε άλλα επίπεδα.Επαναληψη του 2ου γύρου στα ίδια και ακόμα πιο δυνατά επίπεδα και το τέλος ήρθε αυτή τη φορά στο τέλειο κωλοτρυπίδι της.Μπανακι και δυστυχώς είχε περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβω καν.Επισης πολύ βασικό το τηλ ενώ δονουσε συνέχεια δεν το κοίταξε καθόλου όσο ήταν στο δωμάτιο, βασικότατο αυτό,όχι σαν κάτι άλλες που κοιτάνε όλη την ώρα το τηλ και συ κάθεσαι και κοιτάς σα μαλακας.Ειναι απιστευτη ηδονη να έχεις τέτοια καύλα στο κρεβάτι σου,καμία σχέση με τη φυλής,καθαρό δωμάτιο ελευθερία χρόνου χωρίς πόρτες να χτυπάνε,ευτυχώς που αποφάσισε και το γύρισε στο call girl.Η τιμή λίγο αλμυρή βέβαια μαζί με το ξενοδοχείο,αν είχε δικό της χώρο θα ήταν καλύτερα,της το πρότεινα και μου είπε ότι ίσως το Γενάρη που θα ξαναέρθει να το κάνει έτσι,αλλά όπως και να χει δε μετάνιωσα ούτε ευρώ,ίσα ίσα που θα προσπαθήσω να την ξαναδώ για 2-3 ωρες γιατί μία ώρα δεν είναι τίποτα με αυτή την πορνοστάρ.Παλικαρια όσοι προλάβετε ξεκωλιαστε την θα το ευχαριστηθείτε απίστευτα!!!!!!
120 συν το ξενοδοχείο αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα απίστευτα οπότε χαλάλι τους φίλε
ωχ...πέσαμε σε ξέρα?ωραία κριτική πρόμο αν και θα την προτιμούσα αν έγραφες με το κανονικό σου προφιλ...
φίλε σε μένα ήταν χαλαρή αλλά ίσως αν έχει ραντεβού στα καπάκια να μην είναι,παίζει να ήμουν τυχερός δε μπορώ να σου πω με σιγουριά.Σταματαω όμως να γράφω γιατί θα με πουν προμοτορα τα γατονια εδώ μέσα και δεν έχω καμία όρεξη .Καλό σας βράδυ και καλά γαμησια μαγκεςΉταν χαλαρή με τον χρόνο της ή στη 1 ώρα σφύριξε λήξη με τον τρόπο της;
Φρομ τουμοροου 260,θενκ γιού!!!!Ραιτ ιν ινγκλισ πλιζ.
μέλος απο 29/11/10,φίλε σε μένα ήταν χαλαρή αλλά ίσως αν έχει ραντεβού στα καπάκια να μην είναι,παίζει να ήμουν τυχερός δε μπορώ να σου πω με σιγουριά.Σταματαω όμως να γράφω γιατί θα με πουν προμοτορα τα γατονια εδώ μέσα και δεν έχω καμία όρεξη .Καλό σας βράδυ και καλά γαμησια μαγκες
6 μέρες για τα Χριστούγεννα πιέζει ο χρόνος...Δυστυχώς η απληστία είναι κακός σύμβουλος. Δεν μαθαίνουν από τους παλιούς,περίμεναν καμμία 10αρια μέρες και μετά ερχόταν η αποθέωση.Τωρα,ότι φάμε και ότι πιούμε!!!