SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
βουνό το δίκιο του....βρίσκουν όλοι τζάμπα ευκαιρία να πάρουν το 20αρικακι!!!!δεν θυμάμαι πόσο άντεξε αλλά είχε δίκιο...
βουνό το δίκιο του....βρίσκουν όλοι τζάμπα ευκαιρία να πάρουν το 20αρικακι!!!!δεν θυμάμαι πόσο άντεξε αλλά είχε δίκιο...
το μεσημέρι φίλος μου ειπε , ρουμανα είναι... Τι να πω , παραπληροφόρηση γενικά !να μελετάτε καλύτερα...
που θα πάει κάπου θα κατασταλάξει...το μεσημέρι φίλος μου ειπε , ρουμανα είναι... Τι να πω , παραπληροφόρηση γενικά !
πρόλαβε να την πάρει τουλάχιστον? Αν ναι τότε μούφα παρθένα που λέει ο άλλος!!!το μεσημέρι φίλος μου ειπε , ρουμανα είναι... Τι να πω , παραπληροφόρηση γενικά !
εδώ που τα λέμε γράψεις δεν γράψεις μικρή η διαφορά... Δεν θα φανεί η απουσία ... Αλλά σοβαρά ρε φίλε οκ... Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει τόσο μαλακας να έχει φτιάξει προφίλ από το 10 για να προωθήσει μια κοπέλα το 19... Οπότε θέλω να πιστέυω ότι δεν ήθελες να το κάνεις αυτό κ απλά έτυχε για μια φορά να πάρεις κάποια που δεν είχε πάρει άλλος κ θελήσες να το γράψεις.... Όμως πες μου ένα πράγμα...Τελευταίο μήνυμα που γράφω και πείτε ότι θέλετε,δε με νοιάζει καθόλου,ούτε νταβατζης της είμαι ούτε έχω κάτι να κερδίσω,πέρασα πολύ καλύτερα απ' ότι έχω περάσει με οποιοδήποτε απ' τα μεγάλα ονόματα εδώ μεσα,κριτική δεν έχω ξαναγράψει γιατί με αυτές που πέρασα καλά έχουν ήδη άπειρες οπότε το να κάνω ένα copy paste δε έχει νοημα,αν και με κάποιες δεν πέρασα καθόλου καλά ενω εχουν γραφτεί διθυραμβικές κριτικες.Η κοπέλα μου ζήτησε ευγενικά αν μπορώ να γράψω κάτι γιατί είναι η πρώτη της φορά και επειδή πέρασα φανταστικά το έκανα.Αν δεν πέρναγα καλά απλά δε θα έγραφα τίποτα όπως δεν έχω γράψει για καμία όσο κακή και να ειναι.Καλο βράδυ και καλές γιορτές σε όλους σας!!!
ρε σταυρό ειλικρινά σε παώ κ είσαι καλό παιδί αλλά γιατί ρε φίλε ασχολησαι με μαλακίες?ναι ρε φιλε γελαει ο κοσμος..80 και πολλα τις ειναι τι 120 αλλα ξεχασα ειναι πρωτοεμφανιζομενη και η καθεμια κοστολογει το μουνι της οσο να ναι αυτα λενε πολλοι εδω μεσα και τρελαινομαι..ελευθερη αγορα και τετοια..τρεξτε να προλαβετε παιδια
Ναι ρε Μαικ συμφωνω 100%!!!!!! Ας κοστολογει η καθεμια οσο θελει τον εαυτο της!!!!! Εμεις αποφασιζουμε και παμε παρακατω αν δεν μας κανει!!! Υπαρχουμ απειρες επιλογες!!!!!ρε σταυρό ειλικρινά σε παώ κ είσαι καλό παιδί αλλά γιατί ρε φίλε ασχολησαι με μαλακίες?
Ναι όσο θέλει κοστολογεί όσα θέλει θα δώσει στους από πίσω ελεύθερη αγορά έχουμε δεν μας κάνει? ο τόπος γεμάτος θα μας κατσιασει το τσουτσουνι αν πάμε με μια λιγότερη? Η αν το πάει 80 θα πάρουμε ποσοστά?
Ρε φίλε ειλικρινά μην πέφτεις στην λούμπα των κλαψομουνιδων υπάρχουν κοπέλες που τα σπάνε κ σε τιμές κ σε υπηρεσίες κ πάνω απολα σαν άτομα οι άλλες ας ψάξουν τους μαλακές με το κυαλι
Σαν κάτι ποδοσφαιριστές με 4 υπηκοότητες...που θα πάει κάπου θα κατασταλάξει...
ρε φιλε και εσυ καλο παιδι εισαι και σε παω αλλα σορυ αυτο το περι ελευθερης αγορας και τετοια ειναι μεγαλη κουβεντα..Για μενα δε μπορει η καθεμια να λεει τα δικα της..βλεπεις οτι ολες παιζουνε απο 60 μεχρι 120..δε μιλαω για κατι βερονικες και λοιπα ξερεις εσυ..αλλα να βγαινει ο κλωνος και να λεει τρεχτε να προλαβετε γιατι θα αυξηθει η τιμη και τα 120 ειναι vfm απλα γελαω..δε παει να το κατεβασει κιολας στα 80 εγω δε θα παρω..χαχαχ τεσπα παμε παρακατω..αναμενουμε αλλη κριτικη και οχι κλωνουρε σταυρό ειλικρινά σε παώ κ είσαι καλό παιδί αλλά γιατί ρε φίλε ασχολησαι με μαλακίες?
Ναι όσο θέλει κοστολογεί όσα θέλει θα δώσει στους από πίσω ελεύθερη αγορά έχουμε δεν μας κάνει? ο τόπος γεμάτος θα μας κατσιασει το τσουτσουνι αν πάμε με μια λιγότερη? Η αν το πάει 80 θα πάρουμε ποσοστά?
Ρε φίλε ειλικρινά μην πέφτεις στην λούμπα των κλαψομουνιδων υπάρχουν κοπέλες που τα σπάνε κ σε τιμές κ σε υπηρεσίες κ πάνω απολα σαν άτομα οι άλλες ας ψάξουν τους μαλακές με το κυαλι
φίλε η κουβέντα θα σταματήσει πάντα όταν η άλλη θα σου πει σε εμένα μπαίνει κ εμένα ξεχειλωνει κ θα βγεις κ μαλακας κ από πάνω οπότε πάμε στα αστεράκια μας κ η κάθε μία να κάνει ότι θέλειρε φιλε και εσυ καλο παιδι εισαι και σε παω αλλα σορυ αυτο το περι ελευθερης αγορας και τετοια ειναι μεγαλη κουβεντα..Για μενα δε μπορει η καθεμια να λεει τα δικα της..βλεπεις οτι ολες παιζουνε απο 60 μεχρι 120..δε μιλαω για κατι βερονικες και λοιπα ξερεις εσυ..αλλα να βγαινει ο κλωνος και να λεει τρεχτε να προλαβετε γιατι θα αυξηθει η τιμη και τα 120 ειναι vfm απλα γελαω..δε παει να το κατεβασει κιολας στα 80 εγω δε θα παρω..χαχαχ τεσπα παμε παρακατω..αναμενουμε αλλη κριτικη και οχι κλωνου
υπάρχει κριτική ...19 σελιδες και παμε για 20 χωρις κριτικη. Παρακατω ρε παιδια , παρακατω. Και η μαμα Ρωσσια αλλα και η θεια Ουκρανια περιμενουν
Το ενδεχόμενο να ήθελα να αποφύγω αυτή τη ζαλάδα στο παπαρι μου σου περναει απ' το μυαλό πανεπιστημονα ή μπα.Δεν πάω ποτέ με κοπέλα που να μην έχει κριτικές.Για τις καλές δεν γράφω έχουν ήδη άπειρες οπότε άλλη μια δε λέει κάτι.Με πολλές απ' τις καλές που έχουν γράψει πολλοί από σας δεν έχω περάσει καθολου καλα αλλά γενικά δε γράφω κακα λόγια γιατι αναγνωρίζω ότι αυτό που κάνουν οι κοπέλες είναι πολυ δύσκολο.Για τη Βερόνικα έγραψα γιατί πέρασα υπέροχα και μου το ζήτησε η ίδια ευγενικοτατα μιας και είναι νέα σαν call girl και όχι παρθένα όπως έγραψαν πολλοί αστειατορες εδώ μέσα και ευθημησαμε.Ξεχειλιζετε από χιούμορ ρε σατανάδες ολοι σας,μπράβο ρε ζηλεύω αλήθεια.Ουτε νταβας είμαι ούτε κάποιο δώρο παίρνω.Οσοι θέλουν το πιστεύουν,οι ντετέκτιβ μπορούν να βγάλουν θεωρίες συνωμοσίας και να βρουν κατασκόπους και διπλούς πράκτορες ξέρω γω,αδιαφορώ απόλυτα.Οσο για τον τελευταίο με τις αναφορές σε μεγα Αλέξανδρο Τζένγκις Χαν και βουλγαροκτονο τα σχόλια περιττεύουν εκτός αν είναι και αυτό τρομερό αστείο που δεν το αντιλαμβάνομαι λόγω μειωμένης νοημοσύνης.Σε αυτή τη περίπτωση απολογουμαι πανεπιστημονες όλοι εδώ μέσα.Καλα να περνάτε όλοι, υπάρχει και ζωή εκεί έξω παλικάρια,καλές γιορτές σε όλους σας...εδώ που τα λέμε γράψεις δεν γράψεις μικρή η διαφορά... Δεν θα φανεί η απουσία ... Αλλά σοβαρά ρε φίλε οκ... Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει τόσο μαλακας να έχει φτιάξει προφίλ από το 10 για να προωθήσει μια κοπέλα το 19... Οπότε θέλω να πιστέυω ότι δεν ήθελες να το κάνεις αυτό κ απλά έτυχε για μια φορά να πάρεις κάποια που δεν είχε πάρει άλλος κ θελήσες να το γράψεις.... Όμως πες μου ένα πράγμα...
10 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΛΟς ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Κ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΡΟΛΑΡΕΙΝΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙς ΚΑΠΟΥ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ?
10 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΛΟΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΆ ΓΡΑΦΕΙς ΥΜΝΟΥς Κ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΥΠΟΚΛΊΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΣΤΩ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΣΕΙ?
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς ΕΛΑΦΡΟς ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΆ?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙς ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟς... ΕΚΤΌΣ Κ ΑΝ ΟΝΤΩς ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑς ΠΙΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΕΞΕ Κ ΠΑΡΕ
δεν στέκουν μάστορα αυτά που μας λες...Το ενδεχόμενο να ήθελα να αποφύγω αυτή τη ζαλάδα στο παπαρι μου σου περναει απ' το μυαλό πανεπιστημονα ή μπα.Δεν πάω ποτέ με κοπέλα που να μην έχει κριτικές.Για τις καλές δεν γράφω έχουν ήδη άπειρες οπότε άλλη μια δε λέει κάτι.Με πολλές απ' τις καλές που έχουν γράψει πολλοί από σας δεν έχω περάσει καθολου καλα αλλά γενικά δε γράφω κακα λόγια γιατι αναγνωρίζω ότι αυτό που κάνουν οι κοπέλες είναι πολυ δύσκολο.Για τη Βερόνικα έγραψα γιατί πέρασα υπέροχα και μου το ζήτησε η ίδια ευγενικοτατα μιας και είναι νέα σαν call girl και όχι παρθένα όπως έγραψαν πολλοί αστειατορες εδώ μέσα και ευθημησαμε.Ξεχειλιζετε από χιούμορ ρε σατανάδες ολοι σας,μπράβο ρε ζηλεύω αλήθεια.Ουτε νταβας είμαι ούτε κάποιο δώρο παίρνω.Οσοι θέλουν το πιστεύουν,οι ντετέκτιβ μπορούν να βγάλουν θεωρίες συνωμοσίας και να βρουν κατασκόπους και διπλούς πράκτορες ξέρω γω,αδιαφορώ απόλυτα.Οσο για τον τελευταίο με τις αναφορές σε μεγα Αλέξανδρο Τζένγκις Χαν και βουλγαροκτονο τα σχόλια περιττεύουν εκτός αν είναι και αυτό τρομερό αστείο που δεν το αντιλαμβάνομαι λόγω μειωμένης νοημοσύνης.Σε αυτή τη περίπτωση απολογουμαι πανεπιστημονες όλοι εδώ μέσα.Καλα να περνάτε όλοι, υπάρχει και ζωή εκεί έξω παλικάρια,καλές γιορτές σε όλους σας...
δηλαδή μας λες..Στη φυλής αρχιμάστορα ,οχι σαν call girl ,η διαφορά είναι τιτανομεγιστη
δηλαδή μας λες..
υπάρχει λίγο εγκυος και λίγο μλκς...
προφιλ απο το 2010 ;) 15 μυνηματα τα 8 εδω ;) ολα μεσα σε αυτη την χρονιαδηλαδή μας λες..
υπάρχει λίγο εγκυος και λίγο μλκς...