Γιὰ ὅσους δὲν γνωρίζουν τὴν Βερόνικα, νὰ ἀναφέρω ὅτι ἔργαζόταν μέχρι τὸν Αὔγουστο στὸν οἴκο ἀνοχῆς ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Φυλῆς 86Α. Μὲ τὶς ἴδιες ὑπηρεσίες ποὺ ἀναγράφονται στὸ ΕΝews. Δούλευε μόνο στὸ Φ86Α ἐπὶ 14 μῆνες ἤ λίγο παραπανω, ἄν δὲν ἀπατῶμαι. Κριτικὲς ὑπάρχουν ἀρκετὲς. Ἡ δικὴ μου εἶναι ἡ προτελευταία. Ἐκεῖ ἀναλύτικά περιγράφω καὶ τὴν Βερόνικα έμφανισιακά (μὲ λίνκ ἀπὸ persona ποὺ ὁμοιάζει), ἀλλὰ κυρίως τὴν ἀπαράδεκτη συμπεριφόρά της. Ἀπὸ τὶς χειρότερες ἐμπειρίες μου στὸν ἀγοραῖο ἔρωτα.
Τὶ γνώμη σχημάτισα; Ὅτι ἀρχικά ἡ Βερόνικα ξεκίνησε νὰ σέβεται καὶ νὰ ἱκανοποιεῖ τοὺς πελάτες (πρωτίστως νὰ μὴν ἀγχώνονται μὲ τὸν χρόνο) καὶ ὅταν καθιερώθηκε καὶ εἶχε ζήτηση, πονήρεψε καὶ ξεπετοῦσε ὅσους ἔδιναν 20€. Ὥστε ἔπειτα κάποιοι νὰ δίνουν 60 καὶ 120€. Λὲς καὶ πόρνες δὲν ὑπήρχαν ἀλλοῦ… Πολλοὶ μπουμποῦνες ἀνέμεναν καρτερικά μιᾶ καὶ δύο ὥρες. Ἀρκετοὶ ἐξ αὐτῶν δὲν ἔχουν πηδήξῃ τίποτα καλύτερο στὴ ζωή τους. Εἶχε καὶ ἀρκετοὺς προμότορες (κυρίως σὲ ἄλλο site στὸ ὁποῖο ἄνοιξαν νῆμα).
Φαίνεται ὅτι τὰ τσούγκρισε μὲ τοὺς ἰδιοκτῆτες τοῦ Φ86 καὶ βρῆκε ἄλλον μάνατζερ νὰ γίνῃ call girl. Προφανῶς καὶ δὲν γράφῃ ἡ ἴδια, ἀλλὰ ὁ γκόμενός της. Οὔτε εἶναι Ῥωσσίδα, ὅπως σημειώνει στὸ ΕΝ. Βουλγάρα εἶναι καὶ γνωρίζῃ πολύ καλά νὰ ὀμιλῇ τὴν ἑλληνική. Τὸ πιθανότερο εἶναι νὰ μὴν ἔφυγε ποτέ ἀπὸ τὴν Ἀθήνα. Καὶ τώρα θὰ ἔχει τὴν ὑποστήριξη ἀγαπούληδων, ἀλλὰ ὄχι ὅπως πρίν. Ἡ συμπεριφορά εἶναι βέβαια τὸ πᾶν καὶ ἡ Βερόνικα δὲν πρέπει νὰ ἐπέβαλε τὴ νοοτροπία τῆς ξεπέτας. Ἀπαξίωση ἀξίζῃ ἤ νὰ ἐπιστρέψῃ σὲ οἶκο. Ἄς μὴν πουλάνε λοιπόν κάποιοι φύκια γιὰ μεταξωτὲς κορδέλες.
Ἀκολουθεῖ τὸ ἐκτενὲς κείμενό μου γιὰ τὴν Βερόνικα, γιὰ τὸ ὁποῖο δίπλα λοιδωρήθηκα καὶ λογοκρίθηκα (χάλασα τὴ μανέστρα τῶν νταβάδων γιὰ τὸ ὑπερτιμημένο ἐμπόρευμα τοῦ μπουρδέλου Φ86. Προφανῶς συνάλελφοι τὸ ἔλαβαν τότε ὑπόψιν καὶ ὀρθά ἔριξαν μαῦρο).