maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
θέλουμε παπά εδώ μέσαAμπρα καταμπρα :helpsos:
θέλουμε παπά εδώ μέσαAμπρα καταμπρα :helpsos:
Ειλικρινά αυτό με τις τιμές με ξεπερνάει
Βερόνικα πες τους 20 το δυωρο να δούμε για τι θα έχουν να γκρινιάζουν μετα
Ειλικρινά αυτό με τις τιμές με ξεπερνάει
Βερόνικα πες τους 20 το δυωρο να δούμε για τι θα έχουν να γκρινιάζουν μετα
αδικο εχω ρε?
Κατσε φιλε κανεις μεγαλο λαθος! Αυτα που λες ηταν στην αρχη της καριερας της!τυπε στα μπουρδελακια η κοπελα ειχε αφησει ιστορια και οι χιστες κανανε ουρες οχι τοσο λογω της εμφανισης(υποκειμενικο) αλλα λογω του οτι ανεβασε τις υπηρεσιες που προσφερονταν στη φυλης σε αλλο λεβελ. Υπαρχουν και εδω πολλες κριτικες που το επιβεβαιωνουν οτι κανεις δεν εκλαψε τα λεφτα του εως διθυραμβικες. Τωρα με τη στροφη που κανει αφενος ανεβαινει κλαση αλλα και τα πραγματα θα ειναι και πιο αυστηρα και απο τους χιστες που θα την τιμησουν, αν παντως διαμορφωσει αναλογα με την καινουρια ταριφα της και τις υπηρεσιες της, θα μαζεψει ολο το χαρτι Εγω περιμενω να δω τι θα πουνε οι χιστες που θα την δοκιμασουν πρωτοι.
άργησες να ευλογήσεις...Καλησπερα Βερονικα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Χθες ημουν ολη τη μερα πολυ απασχολημενος τύπεάργησες να ευλογήσεις...
κατσε ρε φιλε λογικο δεν είναι?Κατσε φιλε κανεις μεγαλο λαθος! Αυτα που λες ηταν στην αρχη της καριερας της!
Αργοτερα εξελιχθηκε σε μεγαλη ΦΟΛΑ! Δειτε και κριτικες αν νομιζετε οτι λεω μαλακιες!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Και επειδή την έχουμε πάρει όλοι στο 20αρικο στη Φυλής τι σημαίνει ?? Μπορεί η κοπέλα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, χωρίς πίεση και με κέρδος γι' αυτήν να αποδίδει καλύτερα. Εγώ μπορεί να δοκιμάσω.
σωστος !!
και μονο που θα ξερεις οτι δεν υπαρχει τσατσα απεξω να κραταει χρονομετρο αξιζει !!!!
Κοίτα επειδή έχει περάσει από μπουρδέλο και ξέρει. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρει ίδιες υπηρεσίες . Αν το κάνει τότε μαύρο από όλους. Αλλά δεν είναι κακό μια κοπέλα να θέλει να βγάλει περισσότερα φράγκα . Αν ήταν μια άγνωστη δεν θα μιλούσε κανενας γιατί στις φωτό τα σπάει. Εδώ γαμαμε άλλες και άλλες στα 100€