Στην ανηφόρα έξω από Γιαννιτσά πάνω στον δρόμο θα το δεις άντε ρε καβλιαρη πάνε μην τρέχουμε τζαμπαΠου είναι περίπου πείτε και θα την κάνω εγώ την καταδρομική
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βέροια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 971
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Εμεις λεμε να ερχομαστε εκει κ συ ψαχνεις εδω! Ηρωας!!!Αξυρισια και μυρωδιά δεν δικαιολογούνται..
Το κλασιμο ρε φίλε μπορεί να ήταν από το μουνι άμα είχε μαζέψει αέρα ..δεν πιστεύω να της έφυγε από κωλο .
Για αυτό φοβάμαι να πάω σε μπουρδέλα επαρχίας ,πολύ απογοήτευση διαβάζω. .
Ήθελα κάποτε να κάνω καταδρομική Γιαννιτσά για την Βερόνικα αλλά φοβόμουν μην τραβηχτω άδικα και βρω κανένα λουκέτο .όπως και από ότι έμαθα έκλεισε .
Γενικά γύρω επαρχία τι παίζει από τις παλιές Θεσσαλονίκης;γιατί σίγουρα θα έχει αρκετές .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Είπα!...μόνο άμα έχει κάτι ρετρό από Θεσσαλονίκη! Αλλιώς με τίποταΕμεις λεμε να ερχομαστε εκει κ συ ψαχνεις εδω! Ηρωας!!!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Είπα!...μόνο άμα έχει κάτι ρετρό από Θεσσαλονίκη! Αλλιώς με τίποτα
μην μπαίνεις στο κόπο στην επαρχία είναι πιο άθλια η κατάσταση από την ψωροκώσταινα Θεσσαλονίκη
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Αν θυμαμαι καποιος ειχε πει οτι η (Μαρινα;) με την γατα χωρις τριχωμα....δουλευε παλια Βαρδαρη. Αν δεν κανω λαθος.Είπα!...μόνο άμα έχει κάτι ρετρό από Θεσσαλονίκη! Αλλιώς με τίποτα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Το γραφεις στο νημα για Βεροια. Δεν βαριεσαι...Αλλα κ εδω....επισκευη;;; Θα το ο Ντιουαρς παλι κ ποιος τον ακουει.Χθεσινή επισκευή στα γιαννιτσα
Μια ξανθιά αδύνατη 40 απλο 50 χαλαρο 60 ελεύθερο
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Τι κοροϊδεύεις;Το γραφεις στο νημα για Βεροια. Δεν βαριεσαι...Αλλα κ εδω....επισκευη;;; Θα το ο Ντιουαρς παλι κ ποιος τον ακουει.
Μετά από 5 χρόνια γάμησε κάποιος στα Γιαννιτσά και δες ποστ που έκανε !
Άντε τώρα εσύ να ξεκινήσεις για το δελο..
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
ΧαχαχαχαΤι κοροϊδεύεις;
Μετά από 5 χρόνια γάμησε κάποιος στα Γιαννιτσά και δες ποστ που έκανε !
Άντε τώρα εσύ να ξεκινήσεις για το δελο..
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Θα το μαθουν κ οι δικες μας εδω κ θα χουμε αλλα. Παμε μια στις τοσες για ενα απλο αδειασμα....ειναι 15 χρονια η καθεμια εκει....θα δινουμε κ 40αρια.Και δεν γάμησε κιόλας !!! (Δες Γιαννιτσά)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Άμα είναι έτσι τα 10 τα καις βενζίνη και γαμας Θεσσαλονίκη..40 είναι πολλά ,αλλά επειδή είναι επαρχία πατάνε στην ανάγκη του καυλωμενουΘα το μαθουν κ οι δικες μας εδω κ θα χουμε αλλα. Παμε μια στις τοσες για ενα απλο αδειασμα....ειναι 15 χρονια η καθεμια εκει....θα δινουμε κ 40αρια.
Εδώ φιλε μου ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον όχι για να κρίνουμε αν γαμησε η όχι !!Χαχαχαχα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Κατ αρχας σειρουλα μου δεν σε εκρινα. Απλα εγραψες μια λεξη διαφορετικα κ ηταν πετυχημενο κ γελασαμε καλοπροαιρετα.Εδώ φιλε μου ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον όχι για να κρίνουμε αν γαμησε η όχι !!
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Καλη ηταν πες λεπτομερειες...Χθεσινή επισκευή στα γιαννιτσα
Μια ξανθιά αδύνατη 40 απλο 50 χαλαρο 60 ελεύθερο
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Μπες Γιαννιτσά ,δεν γάμησε απλά πήγε άκουσε τιμοκατάλογο και όπως είναι φυσικό έφυγεΚαλη ηταν πες λεπτομερειες...
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Χθεσινή καταδρομή
Ξεκίνημα για την αγαπημένη Όλγα..
Καθώς οδηγούσα μου ήρθε μια φλασιά, δεν πας μέχρι τα σκαλάκια έτσι για μια αλλαγή ;
Βέβαια την ξέρω την Ελένη την ξυνή, αλλά είναι και καλή πουτάνα.
Αναστροφή και παίρνω τον δρόμο, ανεβαίνω, χτυπώ κουδούνι έτοιμος να δω την αγέλαστη αλλά τσουπ προβάλει η γνωστή ξανθιά ψηλή με την μπάσα φωνή !
Ξαναήρθε στα πλαίσια του rotation που γίνεται στον οίκο αυτό.
Φυσικά και μπήκα, με το χαλαρό βέβαια, μόνο και μόνο για να απολαύσω την υπέροχη πίσω όψη της.... μικρό κολαρακι, το σφικτό σχετικά μουνακι, απαλή επιδερμίδα κλπ.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε...
Καθώς οδηγούσα μου ήρθε μια φλασιά, δεν πας μέχρι τα σκαλάκια έτσι για μια αλλαγή ;
Αναστροφή και παίρνω τον δρόμο, ανεβαίνω, χτυπώ κουδούνι έτοιμος να δω την αγέλαστη αλλά τσουπ προβάλει η γνωστή ξανθιά ψηλή με την μπάσα φωνή !
Φυσικά και μπήκα, με το χαλαρό βέβαια, μόνο και μόνο για να απολαύσω την υπέροχη πίσω όψη της.... μικρό κολαρακι, το σφικτό σχετικά μουνακι, απαλή επιδερμίδα κλπ.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Θα κανουν καμια μεταγραφη καινουργια εκει;Χθεσινή καταδρομή
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Ιδέα δεν έχω, πως να ξέρω ; Ένας απλός αθλητής του ευγενούς αθλήματος των οίκων είμαι !Θα κανουν καμια μεταγραφη καινουργια εκει;
Με αυτά που βλέπω όμως τόσο καιρό προς το παρόν μόνο ανακύκλωση βλέπω.
Άμα έρθει κάτι φρέσκο εδώ είμαστε για αλληλοενημερωση. !
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Δεν το ρωτησα προσωπικα σε σενα φιλος....Ετσι γενικα. Θα μου πεις τα αλλα ιδρυματα εχουν το ιδιο ροστερ αιωνες!Ιδέα δεν έχω, πως να ξέρω ; Ένας απλός αθλητής του ευγενούς αθλήματος των οίκων είμαι !
Με αυτά που βλέπω όμως τόσο καιρό προς το παρόν μόνο ανακύκλωση βλέπω.
Άμα έρθει κάτι φρέσκο εδώ είμαστε για αλληλοενημερωση. !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K