Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Πολύ ξεραΐλα συναθλητές του ευγενούς αθλήματος των οίκων.
Δεν γαμείτε πλέον ;
Και αν γαμείτε γράψτε και κάτι, πράγμα που θα κάνω τώρα εγώ.
Χθεσινή επίσκεψη στα σκαλάκια να δω αν ήρθε φρέσκο πράγμα.
Όντως ήρθε, όχι όμως και καινούριο, αλλά κάπως παλαιό εκ Βουργαριας μεριά και εμφανώς Ρομά.
Αν μπήκα ;
Όχι λόγω πεποιθήσεων, δεν πάω με κατσιβελες, Εβραίες και αραπινες, γιατί φοβάμαι μην πάθει τπτ το DNA μου.
Δεν ρισκάρω να αναμιχθεί μαζί τους.
Όποιος βέβαια δεν έχει τέτοια αντίληψη και του αρέσει το νεανικό κορμί το εφικτό βυζάκι κα κολαρακι και δεν ενδιαφέρεται για το πρόσωπο μπορεί να περάσει και αν επιθυμεί ας μας πει και για τα ενδότερα του δωματίου.

Μετα τιμής

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Ειναι ψιλη και φανταζομε γι αυτο δεν ειναι και γεματουλα
Φίλε tiramola21 τόσες περιγραφές σου έκανα για την ξανθιά και ούτε λέξη δεν μας είπες. Πήγες; Πηδηξες; καλοπέρσες και το έχεις κρυφό;
Η μήπως την φοβήθηκες ;

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Δεν πηγα αμα πηγαινα θα το ελεγα
Εντάξει δεν πήγες, λάθος εκρινα, πάντως το πουλάκι πέταξε, φυσικά πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει, βάσει του ιστορικού του οίκου αυτού.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν γαμείτε πλέον ;
Όντως ήρθε, όχι όμως και καινούριο, αλλά κάπως παλαιό εκ Βουργαριας μεριά και εμφανώς Ρομά.
Αν μπήκα ;
Όχι λόγω πεποιθήσεων, δεν πάω με κατσιβελες, Εβραίες και αραπινες, γιατί φοβάμαι μην πάθει τπτ το DNA μου.
Όποιος βέβαια δεν έχει τέτοια αντίληψη και του αρέσει το νεανικό κορμί το εφικτό βυζάκι κα κολαρακι και δεν ενδιαφέρεται για το πρόσωπο μπορεί να περάσει και αν επιθυμεί ας μας πει και για τα ενδότερα του δωματίου.

Μετα τιμής
Η γνωστη που ερχεται για τριτη φορα; Κατια μηπως ονομα; Κ που ειχε βαλει τις τιμες σε πινακα επειδη δεν μπορουσα να τα πει Ελληνικα;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Η γνωστη που ερχεται για τριτη φορα; Κατια μηπως ονομα; Κ που ειχε βαλει τις τιμες σε πινακα επειδη δεν μπορουσα να τα πει Ελληνικα;
Μάλλον αυτή που λες είναι, εγώ την είδα μια φορά παλαιότερα και με την χθεσινή δύο.
Φυσικά δεν μπήκα καθόσον έχω ρατσιστικές αντιλήψεις.
Πάντως θα με ενδιέφερε μια κριτική έτσι για ενημέρωση.
Και φυσικά παραμένω πιστός στις σοβιετικές που διαθέτει η Βέροια αν και βαρέθηκα πλέον αλλά το μπορούμε να κάνουμε ;
Τίποτα !

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μάλλον αυτή που λες είναι, εγώ την είδα μια φορά παλαιότερα και με την χθεσινή δύο.
Φυσικά δεν μπήκα καθόσον έχω ρατσιστικές αντιλήψεις.
Πάντως θα με ενδιέφερε μια κριτική έτσι για ενημέρωση.
Και φυσικά παραμένω πιστός στις σοβιετικές που διαθέτει η Βέροια αν και βαρέθηκα πλέον αλλά το μπορούμε να κάνουμε ;
Τίποτα !
Χθες λιγο που ειδα...ειχα γραψει 24 Δεκ. περυσι. Ηταν η δευτερη φορα. Για την πρωτη δεν εψαξα. Αν ειναι η ιδια ειναι αυτο που λεμε....υπακουη. Στασεις ρυθμο ενταση κ με τον χρονο χωρις διαμαρτυριες. Δυνατο σημειο τα βυζια της. Ισως τιμηθει για τριτη φορα. Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε;;; Οχι πολλα ειναι η αληθεια εδω. Μονο επισκεψεις Θεσ/νικη αλλα το κοστος αυξανεται!

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Δεν γαμείτε πλέον ;
Αν μπήκα ;

Μετα τιμής
Τα σκαλακια οταν λες που ειναι;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Μα έχεις πάει εκεί , έτσι νομίζω, είναι στο πέταλο αριστερά στο δρόμο προς καστανιά.
Μετά την ταβέρνα φλαμουριές προχωράς ευθεία και συναντάς μια μεγάλη στροφή, στρίβεις αριστερά με προσοχή και στο 20 μέτρα δεξιά είναι ένα διόροφο παλιό κτίριο. Ανεβαίνεις τα σκαλάκια και μπαίνεις μέσα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ρε συ κατσε καλα...Στα δυο μαζι. Διπλα απο της Ευας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα έχεις πάει εκεί , έτσι νομίζω, είναι στο πέταλο αριστερά στο δρόμο προς καστανιά.
Μετά την ταβέρνα φλαμουριές προχωράς ευθεία και συναντάς μια μεγάλη στροφή, στρίβεις αριστερά με προσοχή και στο 20 μέτρα δεξιά είναι ένα διόροφο παλιό κτίριο. Ανεβαίνεις τα σκαλάκια και μπαίνεις μέσα.
Θελει ξυλο.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Αα αυτο λετε ετσι;

Δεν καταλαβα οτι λεγατε γι αυτο

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Και αυτη η ρομα πιτσιρικα ειναι;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Όποιος ξέρει ποιος κάνει το καλύτερο ρεβανί στην πόλη παρακαλώ να το γράψει..:hi:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Όποιος ξέρει ποιος κάνει το καλύτερο ρεβανί στην πόλη παρακαλώ να το γράψει..:hi:
Το ονομα ειναι ο Χοχλιουρου. Αλλα κ Σαραι...Παγουρας. Χωρις να θελω να αδικησω τους υπολοιπους.

• Like
Αντιδράσεις: TNT!
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Ρε συ εδώ συζητάμε για πουτανες Βεροίας τι ρεβανί και παντεσπάνια αναφέρεις !

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Ρε συ κατσε καλα...Στα δυο μαζι. Διπλα απο της Ευας.

Θελει ξυλο.
Ναι στειλτον στην κιβωτό του κόσμου εκεί ξυλοφορτωνουν !
(με την βοήθεια του Θεού)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγγρ.