Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Τι γινετε ρε μαγκες;
Καλως το αλανι. Ολα καλα. Εσυ;Τι γινετε ρε μαγκες;
Ολα καλα και γωΚαλως το αλανι. Ολα καλα. Εσυ;
Ετσι ωραια.Ολα καλα και γω
Αν γυρισεις πισω κ ψαξεις θα δεις τι εχει γραφτει. Απο μενα ουτε απ εξω. Εσυ παλι πηγαινε γιατι μπορει να γουσταρεις.καλησπέρα μάγκες γνωρίζει κανεις αν λειτουργεί αυτός ο οίκος στην βεροια ;; Κ αν ναι, μπορεί να μ πει λεπτομέρειες για την κοπέλα ;
Αν σου αρέσουν cult καταστάσεις τότε πήγαινε ! Με την granny στο κοτέτσι !καλησπέρα μάγκες γνωρίζει κανεις αν λειτουργεί αυτός ο οίκος στην βεροια ;; Κ αν ναι, μπορεί να μ πει λεπτομέρειες για την κοπέλα ;
Μα καμοία......Προς νησελι πηγε κανεις προσφατα καμοια βολτα ;
Που εισαι ρε μουτρο; Δυο μηνυματα πριν ο φιλος ο jensen εγραψε κατι. Τωρα αν αλλαξε κατι...Καλησπερα μαγκες πηγε κανεις προσφατα προς νησελι να μου πει τι παιζει γτ θελω να οαω ;
Ξανθό κοντό μαλλί φίλος?Μάγκες κυκλοφορεί στη Βέροια μια Βάσω εδώ και χρόνια όλοι την ξέρουν που κάνει βίζιτες είτε το δίνει και τζάμπα σε κάποιους. Είναι ντυμένη πολύ προκλητικά συνέχεια και γυρνάει πάνω κάτω μια ξανθιά. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και το τηλέφωνο της. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει συνεύρεση. Αξίζει? Την ξέρετε? Πως γίνεται η δουλειά έχει κάποιος πληροφορίες?
Μην ασχολεισαι κ πολυ πολυ. Εκτος αν δεν σ ενδιαφερει η βρωμια μεσα στο σπιτι. (Καποτες πανω στο τραπεζι στο κρεβατι. Μαντηλακια με σπερμα απ το σκουπισμα δεξια αριστερα....Μάγκες κυκλοφορεί στη Βέροια μια Βάσω εδώ και χρόνια όλοι την ξέρουν που κάνει βίζιτες είτε το δίνει και τζάμπα σε κάποιους. Είναι ντυμένη πολύ προκλητικά συνέχεια και γυρνάει πάνω κάτω μια ξανθιά. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και το τηλέφωνο της. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει συνεύρεση. Αξίζει? Την ξέρετε? Πως γίνεται η δουλειά έχει κάποιος πληροφορίες?
Δώσε καμία πληροφορία για την Έλενα συναγωνιστή! Προέλευση βυζια μάτια;Καλημέρα
Πήγα βόλτα χθες στο σπίτι με τα σκαλοπατάκια κοντά στις φλαμουριές.
Χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει μια ξανθιά γύρω στο 1,80 με τα πορνοπάπουτσα. Πολύ καλή εμφάνιση πρόσωπο και σώμα. Μου συστήθηκε ως Έλενα.
30 το απλό, 50 περισσότερη ώρα, όχι γλυφομούνι, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Πέρασα μέσα και σε λίγο ήρθε και αυτή. Πέρασε τον σκούφο με το στόμα και ξεκίνησε πίπα.
Μετά στήθηκε στα 4, η θέα εξαιρετικη.
Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο έβγαλα άγχος .η κατάθεση έγινε πολύ γρήγορα και δεν το απόλαυσα.
Μου είπε θα είναι για 1/1,5 μήνα εδώ.
Θα ξαναπάω κάποια στιγμή.