Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Εντάξει δεν είπα ότι χτυπάει και κάρτα, απλά το σύνηθες είναι γύρω στις 7.Απογευμα εγω και 5 που ειχα παει εκει ηταν
Εντάξει δεν είπα ότι χτυπάει και κάρτα, απλά το σύνηθες είναι γύρω στις 7.Απογευμα εγω και 5 που ειχα παει εκει ηταν
Η Ολγα ειναι εκει φιλος ναι. Εκτος αν εγινε καποια αλλαγη. Μπηκες η εφυγες;Καλημέρα μάγκες επισκέφθηκα τον οίκο πίσω από την ξηλια Δημουλά αλλά η κοπέλα μ συστήθηκε ως Άννα ήταν μια ξανθιά μπαμπατσικια.. εκεί υποτίθεται δν είναι αυτή η ολγα.;;;
Ναι είναι το σπίτι της Όλγας, τώρα γιατί βγήκε άλλη άγνωστο, πολύ πιθανό να ήταν αδιαθετη η να είχε δουλειές ...μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόνΚαλημέρα μάγκες επισκέφθηκα τον οίκο πίσω από την ξηλια Δημουλά αλλά η κοπέλα μ συστήθηκε ως Άννα ήταν μια ξανθιά μπαμπατσικια.. εκεί υποτίθεται δν είναι αυτή η ολγα.;;;
Από την περιγραφή και το σπίτι πρέπει να είναι η Όλγα, τώρα γιατί έδωσε άλλο όνομα ένας θεός ξέρει !Η Ολγα ειναι εκει φιλος ναι. Εκτος αν εγινε καποια αλλαγη. Μπηκες η εφυγες;
Τι να πω φιλος; Μηπως πηγε καποια αλλη κ εχει πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα;Από την περιγραφή και το σπίτι πρέπει να είναι η Όλγα, τώρα γιατί έδωσε άλλο όνομα ένας θεός ξέρει !
Μπα δεν το νομίζω αλλά στην επόμενη καταδρομή θα την ρωτήσω.Τι να πω φιλος; Μηπως πηγε καποια αλλη κ εχει πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα;
Δεν μας ειπε κ ο φιλος πως περασε...Μπα δεν το νομίζω αλλά στην επόμενη καταδρομή θα την ρωτήσω.
Ναι το πρόσεξα και εγώ, βλέπω ότι είναι καινούργιος εδώ, ίσως μπήκε για πληροφορίες και δεν θέλει να γράφει, δικαίωμα του βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να πει και δύο κουβέντες, ίσως αργότερα ποιός ξέρει...Δεν μας ειπε κ ο φιλος πως περασε...
Μονο που εχει αυτο το ονομα δεν νομιζω να μασαει. Αλανι ειναι!!!Ναι το πρόσεξα και εγώ, βλέπω ότι είναι καινούργιος εδώ, ίσως μπήκε για πληροφορίες και δεν θέλει να γράφει, δικαίωμα του βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να πει και δύο κουβέντες, ίσως αργότερα ποιός ξέρει...
Ο χρόνος θα δείξει πόσο αλάνι κ μάγκας είναι ο τύπος...Μονο που εχει αυτο το ονομα δεν νομιζω να μασαει. Αλανι ειναι!!!
Καλησπέρα φίλε μ μπήκα…Η Ολγα ειναι εκει φιλος ναι. Εκτος αν εγινε καποια αλλαγη. Μπηκες η εφυγες;
Ωραιος ο φιλος για την ενημερωση...Καλησπέρα φίλε μ μπήκα…
Χαρακτηρίστηκα γεμάτη, ξανθιά,καλό βυζι ύψος 1,60 κάτι ηλικία 48+ τουλάχιστον τόσο μου έμοιασε.. πρόγραμμα απλό 30 ξεκίνησα με ιεραποστολικό μετά στα τέσσερα κ για να καταθέσω με έγλυψε λίγο στους όρχεις γενικά ήταν πρόθυμη στο να με κνει να καταθέσω, αλλά δν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα… δν με πίεσε με τν χρόνο κ ήταν ευχάριστη η παρουσία της με χαμόγελο..προφανώς για να μν ήταν η ολγα λογικά θα αδιαθέτησε..
Λοιπόν φίλος, αυτήν ήταν η Όλγα ! Το διακρίβωσα ... γιατί συστήθηκε σαν Άννα δεν το ξέρω..Καλησπέρα φίλε μ μπήκα…
Χαρακτηρίστηκα γεμάτη, ξανθιά,καλό βυζι ύψος 1,60 κάτι ηλικία 48+ τουλάχιστον τόσο μου έμοιασε.. πρόγραμμα απλό 30 ξεκίνησα με ιεραποστολικό μετά στα τέσσερα κ για να καταθέσω με έγλυψε λίγο στους όρχεις γενικά ήταν πρόθυμη στο να με κνει να καταθέσω, αλλά δν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα… δν με πίεσε με τν χρόνο κ ήταν ευχάριστη η παρουσία της με χαμόγελο..προφανώς για να μν ήταν η ολγα λογικά θα αδιαθέτησε..
Μπα ανακύκλωση μόνο !Εχουμε καμια νεα αφιξη συναγωνιστες;
Παλι;;;;; Κ καποια στιγμη θα ρθει κ η Κατια η Βουλγαρα κ ξανα απ την αρχη. Επισκεψη Θεσ/νικη θελει φιλος κ ας φυγει κ κανα ευρω παραπανω.Μπα ανακύκλωση μόνο !
Χθες μετά τον θλιβερό αγώνα που είδα είπα να πάω με ξεδωσω από το νεύρα μου στην ξανθιά στα σκαλάκια.
Χτυπάω και μου ανοιγει η Άννα, αυτή η ζουμερη με τα κοντά μελαχρινα μαλλιά.
Τα είπαμε λίγο στα όρθια και δεν μπήκα, της είπα μια άλλη φορά. Έτσι ξεκίνησα για την αγαπημένη Όλγα και είχα μια πολύ ωραία κ χαλαρωτική συνεδρία....
Συμπέρασμα :
Το σπίτι με τα σκαλάκια είναι για ανακύκλωση τεμαχίων, ποτέ δεν ξέρεις ποια θα σου ανοίξει την πόρτα...
Καλό θα είναι να πάει κάποιος και να μας πει και εντυπώσεις, γιατί εγώ όσες φορές πήγα έφαγα γερή φόλα, εκεί στην ερημίτη, με το χειρότερο με την τσατσά επειδή δεν μπήκα, άρχισε να μου ρίχνει κατάρες πίσω από την πλάτη !!!Παλι;;;;; Κ καποια στιγμη θα ρθει κ η Κατια η Βουλγαρα κ ξανα απ την αρχη. Επισκεψη Θεσ/νικη θελει φιλος κ ας φυγει κ κανα ευρω παραπανω.
Κ γω λιγες φορες πηγα σε οικους εκει. Κ μετα πιατσα. Κ οντως τα εξοδα πολλα πλεον.Καλό θα είναι να πάει κάποιος και να μας πει και εντυπώσεις, γιατί εγώ όσες φορές πήγα έφαγα γερή φόλα, εκεί στην ερημίτη, με το χειρότερο με την τσατσά επειδή δεν μπήκα, άρχισε να μου ρίχνει κατάρες πίσω από την πλάτη !!!
Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι πάμε να γαμισουμε και να περάσουμε καλά, το που και με ποια λίγο με νοιάζει προσωπικά.
Καλές είναι και οι αλλαγές αλλά πλέον το κόστος της βενζίνης είναι όσο και ένα απλό γαμησι....