You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βέροια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 971
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
Που είναι αυτή μπορείς να δώσεις πληροφορίες να την επισκεφτώ?10 χρόνια Νατάσα την ξέρω εγώ ναι μια ξανθιά. Δεν είναι όμορφη αλλά κάνει τσιμπούκι σκότωμα
Μπορείς να μας πεις πως θα τη βρούμε και εμάς για να πάμε?Η Νατάσα στο σπιτάκι που είναι παραδίπλα από το σχολείο και απέναντι από την ταβέρνα τι πίπα κάνει ρε. Με το πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι άμα σε συμπαθήσει και έχει όρεξη κάνει την καλύτερη πίπα σε επίπεδο παγκόσμιο. Με πολύ φτύσιμο και σάλιο και ρουφηγμα τρελό όλο μέσα χωρίς καθόλου δόντι. Όσες φορές πήγα μου τον έγδαρε η ρουφιάνα!
Τοποθετημένη πινέζαΜπορείς να μας πεις πως θα τη βρούμε και εμάς για να πάμε?
40°30'41.9"N 22°11'45.5"E · 40.511646, 22.195974
maps.app.goo.gl
Μπορείς να μας πεις πως θα τη βρούμε και εμάς για να πάμε?
Συνημμένα
Στείλε μου το τηλ της αδερφέ να πάω θέλωΜάγκες κυκλοφορεί στη Βέροια μια Βάσω εδώ και χρόνια όλοι την ξέρουν που κάνει βίζιτες είτε το δίνει και τζάμπα σε κάποιους. Είναι ντυμένη πολύ προκλητικά συνέχεια και γυρνάει πάνω κάτω μια ξανθιά. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και το τηλέφωνο της. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει συνεύρεση. Αξίζει? Την ξέρετε? Πως γίνεται η δουλειά έχει κάποιος πληροφορίες?
Ευχαριστώ..την επισκέφτηκε?με το ανάλογο ποσό σε αφήνει να γεμίσεις 2 φορές?699 789 5048
Ευχαριστώ..την επισκέφτηκε?με το ανάλογο ποσό σε αφήνει να γεμίσεις 2 φορες699 789 5048
699 789 5048
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Δοκιμασε κανεις να την παρει τηλ να βρεθουνε;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα στον οικο στο Νησελι. Μαριαννα. Εμφανιση οχι κατι το ιδιαιτερο οπως εχουμε πει. ( προσωπικη αποψη). Σημερα τα δωσε ολα. Ακολουθουσε στα παντα. Σ ολες τις στασεις κ ξανα απ την αρχη. Ηθελε οσο πιο δυνατα γινεται. Πανω απο εικοσαλεπτο η φαση κ αν ηθελα θα συνεχιζαμε κι αλλο... Το ευχαριστηθηκα. Τα τιμησε κ με το παραπανω τα 25 ευρω. Αυτα παιδες.
Μάκης ο παίκτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ηλικία η Μαριάννα ?Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα στον οικο στο Νησελι. Μαριαννα. Εμφανιση οχι κατι το ιδιαιτερο οπως εχουμε πει. ( προσωπικη αποψη). Σημερα τα δωσε ολα. Ακολουθουσε στα παντα. Σ ολες τις στασεις κ ξανα απ την αρχη. Ηθελε οσο πιο δυνατα γινεται. Πανω απο εικοσαλεπτο η φαση κ αν ηθελα θα συνεχιζαμε κι αλλο... Το ευχαριστηθηκα. Τα τιμησε κ με το παραπανω τα 25 ευρω. Αυτα παιδες.
Ελληνίδα?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Βουλγαρια Ρουμανια δεν ξερω φιλος. Οχι Ελληνιδα παντως. 35 μου εχει πει.Ηλικία η Μαριάννα ?
Ελληνίδα?
Πέρασα κι εγώ χθες μετά από κάνα δίμηνο.Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα στον οικο στο Νησελι. Μαριαννα. Εμφανιση οχι κατι το ιδιαιτερο οπως εχουμε πει. ( προσωπικη αποψη). Σημερα τα δωσε ολα. Ακολουθουσε στα παντα. Σ ολες τις στασεις κ ξανα απ την αρχη. Ηθελε οσο πιο δυνατα γινεται. Πανω απο εικοσαλεπτο η φαση κ αν ηθελα θα συνεχιζαμε κι αλλο... Το ευχαριστηθηκα. Τα τιμησε κ με το παραπανω τα 25 ευρω. Αυτα παιδες.
Πρέπει να είχε μπόλικη κίνηση γιατί ήταν εμφανώς κουρασμένη και χωρίς όρεξη αντίθετα με άλλες φορές.
Έκανα μια απλή κατάθεση και γεια σας.
Καλά βόλια σε όλους.
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Βουλγαρα είναι φίλε.Ηλικία η Μαριάννα ?
Ελληνίδα?
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα μου είπε ότι θα λείψει για λίγες μέρες για διακοπές...καλησπερα παιδια
η ολγα εφυγε η σταματησε γιατι περασα σημερα και ητανε κλειστα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Κ ειπα να ρωτησω που εισαι εσυ σειρα....Την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα μου είπε ότι θα λείψει για λίγες μέρες για διακοπές...
λογω δουλειας φιλε χαθηκα λιγοΚ ειπα να ρωτησω που εισαι εσυ σειρα....
ολα καλα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K