Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία

Nikolasgr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι τίμιο για Βέροια υπάρχει αυτή τι στιγμή?

Nikolasgr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Η Νατάσα στο σπιτάκι που είναι παραδίπλα από το σχολείο και απέναντι από την ταβέρνα τι πίπα κάνει ρε. Με το πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι άμα σε συμπαθήσει και έχει όρεξη κάνει την καλύτερη πίπα σε επίπεδο παγκόσμιο. Με πολύ φτύσιμο και σάλιο και ρουφηγμα τρελό όλο μέσα χωρίς καθόλου δόντι. Όσες φορές πήγα μου τον έγδαρε η ρουφιάνα!
Μπορείς να μας πεις πως θα τη βρούμε και εμάς για να πάμε?

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Screenshot_2022-08-30-00-39-25-164_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2022-08-30-00-39-25-164_com.google.android.apps.maps.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 68

Nikolasgr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες κυκλοφορεί στη Βέροια μια Βάσω εδώ και χρόνια όλοι την ξέρουν που κάνει βίζιτες είτε το δίνει και τζάμπα σε κάποιους. Είναι ντυμένη πολύ προκλητικά συνέχεια και γυρνάει πάνω κάτω μια ξανθιά. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και το τηλέφωνο της. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει συνεύρεση. Αξίζει? Την ξέρετε? Πως γίνεται η δουλειά έχει κάποιος πληροφορίες?
Στείλε μου το τηλ της αδερφέ να πάω θέλω

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Δοκιμασε κανεις να την παρει τηλ να βρεθουνε;

azaz666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. για φανατικους ποδολαγνους παιζει τιποτα?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα στον οικο στο Νησελι. Μαριαννα. Εμφανιση οχι κατι το ιδιαιτερο οπως εχουμε πει. ( προσωπικη αποψη). Σημερα τα δωσε ολα. Ακολουθουσε στα παντα. Σ ολες τις στασεις κ ξανα απ την αρχη. Ηθελε οσο πιο δυνατα γινεται. Πανω απο εικοσαλεπτο η φαση κ αν ηθελα θα συνεχιζαμε κι αλλο... Το ευχαριστηθηκα. Τα τιμησε κ με το παραπανω τα 25 ευρω. Αυτα παιδες.

bill_1

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια
η ολγα εφυγε η σταματησε γιατι περασα σημερα και ητανε κλειστα

Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα στον οικο στο Νησελι. Μαριαννα. Εμφανιση οχι κατι το ιδιαιτερο οπως εχουμε πει. ( προσωπικη αποψη). Σημερα τα δωσε ολα. Ακολουθουσε στα παντα. Σ ολες τις στασεις κ ξανα απ την αρχη. Ηθελε οσο πιο δυνατα γινεται. Πανω απο εικοσαλεπτο η φαση κ αν ηθελα θα συνεχιζαμε κι αλλο... Το ευχαριστηθηκα. Τα τιμησε κ με το παραπανω τα 25 ευρω. Αυτα παιδες.
Ηλικία η Μαριάννα ?
Ελληνίδα?

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Πέρασα κι εγώ χθες μετά από κάνα δίμηνο.
Πρέπει να είχε μπόλικη κίνηση γιατί ήταν εμφανώς κουρασμένη και χωρίς όρεξη αντίθετα με άλλες φορές.
Έκανα μια απλή κατάθεση και γεια σας.
Καλά βόλια σε όλους.

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια
η ολγα εφυγε η σταματησε γιατι περασα σημερα και ητανε κλειστα
Την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα μου είπε ότι θα λείψει για λίγες μέρες για διακοπές...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Stories

Νέο!