Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ολα καλα φιλε μου. Αλλα δυο προφιλ εχεις;;;;;;λογω δουλειας φιλε χαθηκα λιγο
ολα καλα?
Ολα καλα φιλε μου. Αλλα δυο προφιλ εχεις;;;;;;λογω δουλειας φιλε χαθηκα λιγο
ολα καλα?
Γιατι στην παραθεση που εκανα στον συναγωνιστη Γ.Πετρ. απαντησες εσυ!!! Ολα καλα μια παρεα ειμαστε..οχι ενα αυτο εχω
γιατι?
Ναι χάθηκα, κάτι οι διακοπές, κάτι η ρουτίνα...τι να γράψω ; δεν άλλαξε και τπτ, στο στσνταρακι μου μόνιμα...Κ ειπα να ρωτησω που εισαι εσυ σειρα....
Ωραιος. Κ γω λεω να περασω την επομενη αλλα οχι για απλο....Ναι χάθηκα, κάτι οι διακοπές, κάτι η ρουτίνα...τι να γράψω ; δεν άλλαξε και τπτ, στο στσνταρακι μου μόνιμα...
Και ποιό είναι αυτό το στανταράκι, ρε πατριώτες στη Βέροια?Ωραιος. Κ γω λεω να περασω την επομενη αλλα οχι για απλο....
Στανταρακι του Γ. Πετρ. ειναι. Η Ολγα. Εχει αναφερθει αρκετες φορες. Απλα ετσι για την αλλαγη.Και ποιό είναι αυτό το στανταράκι, ρε πατριώτες στη Βέροια?
ΌλγαΚαι ποιό είναι αυτό το στανταράκι, ρε πατριώτες στη Βέροια?
Ναι είναι στη θέση της και ξεκούραστη...καλησπερα παιδια
η ολγα ηρθε ξερεις κανεις?
λογικα σημερα πρεπει να ηρθε?Ναι είναι στη θέση της και ξεκούραστη...
Εγώ βέβαια την ταλαιπώρησα λίγο...
Ναι σήμερα...λογικα σημερα πρεπει να ηρθε?
γιατι εχτες περασα απο εκει και ητανε κλειστα μονο καμια 10αρια σκυλια ητανε
και ποτε προλαβες και πηγες ακομα δεν ηρθε εβαλες καμερες χαχαχαΝαι σήμερα...
Συχνά είμαι διερχόμενους για τις δουλειές μου, και όταν καβλες έχω ορμάω. Τώρα αν μπέρδεψαν ημέρες ....και ποτε προλαβες και πηγες ακομα δεν ηρθε εβαλες καμερες χαχαχα
και καλα κανεις. οπως λεμε σταματησα για ενα κατουρημα, εσυ σταματησες για ενα πουτσο χαχαχαΣυχνά είμαι διερχόμενους για τις δουλειές μου, και όταν καβλες έχω ορμάω. Τώρα αν μπέρδεψαν ημέρες ....
Πάντως εκεί είναι εκτός και τρέχει για δουλειές της π.χ να αγοράσει μπρόκολα και μανιτάρια, πρέπει να τραφεί και αυτή όπως εμείς!