Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Ε ναι, απλά δεν κάνει να βάζεις συνέχεια. Μια στο τόσο....Δοκιμασμενο;
Ε ναι, απλά δεν κάνει να βάζεις συνέχεια. Μια στο τόσο....Δοκιμασμενο;
Οκ καλωςΕ ναι, απλά δεν κάνει να βάζεις συνέχεια. Μια στο τόσο....
Κάπου εκεί γύρω βρίσκομαι και εγώ, αγαπημένε στάσεις κλπ, ωστόσο το έχω φιλοσοφισει το πραγμα, παλιότερα όταν έχυνα γρήγορα νευριαζα και όταν αργούσα αγχωνομουν μήπως φύγω αχυστος, έτσι τελικά αποφάσισα να εχω ένα καλό χύσιμο και όποτε ερθει και άγχος τέλος.Καλο το κολπο να σκεφτεσαι διαφορα αλλα αμα γουσταρεις την κοπελα και σ αρεσει αυτο που βλεπεις,δυσκολο να σκεφτεσαι αλλα,εγω τουλαχιστον δεν μπορω.Εγω το παθαινω με το doggy,δεν αντεχω ουτε 1 λεπτο.Ενω στο ιεραποστολικο ή στο καβαλημα δεν τελειωνω με τιποτα,στα 4 δεν κραταω καθολου.Αφου με εχουν μαθει 2-3 στανταρακια που παω,κανουμε διαφορες στασεις και μολις κλεινει την μουσικη η τσατσα (ειναι το συνθημα για να βγει εξω η κοπελα),μου λενε,παμε doggy?Εκει,σε 1 λεπτο τελος.
Αμα την παιξετε μιση ωρα πριν πατε,πιστευω θα κρατησετε παραπανω.
Που θα παει θα το βρουμε και εμεις οι νεοκληδες του χωρουΚάπου εκεί γύρω βρίσκομαι και εγώ, αγαπημένε στάσεις κλπ, ωστόσο το έχω φιλοσοφισει το πραγμα, παλιότερα όταν έχυνα γρήγορα νευριαζα και όταν αργούσα αγχωνομουν μήπως φύγω αχυστος, έτσι τελικά αποφάσισα να εχω ένα καλό χύσιμο και όποτε ερθει και άγχος τέλος.
Όσον αφορά την παχιά πριν το πήδημα την εφάρμοζα με άριστα αποτελέσματα στα 15 μέχρι 17.
Ακριβώς αυτό θέλω να πω, υπομονή λοιπόν και δουλειά σκληρή , και στο τέλος θα θερισετε τους γλυκούς καρπούς !Που θα παει θα το βρουμε και εμεις οι νεοκληδες του χωρου
Έτσι μπράβο στρώσου στη δουλειά και όλα θα πάνε πρίμα, και μην αγχώνεσαι καθόλου, να γαμισουμε πάμε και όχι να σώσουμε τον κόσμο.Και μαλλον θα προγραμματισο επισκεψη στα σκαλοπατακια η αυτη την βδομαδα η την αλλη θα σας ενημερωσω οταν παω
Ναι ρε χαχα απλα στην ολγα οταν πηγα και με αυτα που λεγατε εδω πηγα φουλ καυλωμενος εντελη με την εξωτερικη εμφανιση ξενερωσα λιγο αλλα στο γαμηση ηταν καλη απλα μετα την πιπα δεν αντεξα πολυ και τελειωσα γρηγοραΈτσι μπράβο στρώσου στη δουλειά και όλα θα πάνε πρίμα, και μην αγχώνεσαι καθόλου, να γαμισουμε πάμε και όχι να σώσουμε τον κόσμο.
Εντάξει σιγά σιγά θα μάθεις να το κοντρολαρεις, μην ανησυχείς καθόλου , προχωρά !Ναι ρε χαχα απλα στην ολγα οταν πηγα και με αυτα που λεγατε εδω πηγα φουλ καυλωμενος εντελη με την εξωτερικη εμφανιση ξενερωσα λιγο αλλα στο γαμηση ηταν καλη απλα μετα την πιπα δεν αντεξα πολυ και τελειωσα γρηγορα
Ετσι!Εντάξει σιγά σιγά θα μάθεις να το κοντρολαρεις, μην ανησυχείς καθόλου , προχωρά !
Πηγατε σε ολα ; Δεν πολυ καταλαβαπηγα το σαββατο με ενα φιλαρακι βεροια (ειχε ενα αερα και λιγη βροχη)για χωσιμο η πιο καλη ηταν διπλα στο λυκειο γυμνασιο φιλιππειο. 3 βασικα ειχε ολες και ολες σκαλοπατακια ειχε και μια γατα φιλικη εκει Την χαιδεψα λιγο.. στα αριστερα ακριβως στο ιδιο μερος μια ελληνιδα, και εκει στο γυμνασιο διπλα. Δεν ειχε λαο 30 ευρω ταριφα σε πιανουν και την κουβεντα απο την ανομβρια μαλλον
ναι και στα 3Πηγατε σε ολα ; Δεν πολυ καταλαβα
5 εχει φιλαρακι. 30 το κανε κι αυτη; 25 το ειχε. Δεν μυριζε σκορδιλα κ αλλα πολλα μεσα; Εκτος κι αν ηρθε καμια αλλη που δεν νομιζω.ναι και στα 3
Ρε τρελοκομειο εσυ... αυτα ειπαμε πρεπει να τα ξερεις με κλειστα ματιαΠηγατε σε ολα ; Δεν πολυ καταλαβα
Γεια σου ρε tiger αλανιΡε τρελοκομειο εσυ... αυτα ειπαμε πρεπει να τα ξερεις με κλειστα ματια
Τα παιδια πηγαν εκει που ειναι η Ευα κ στο διπλανο στα σκαλακια την Ελενα. Κ στο τριτο που ειναι λιγο πιο κατω. Απεναντι απ την ταβερνα του Φερωνα.Γεια σου ρε tiger αλανι