Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλο το κολπο να σκεφτεσαι διαφορα αλλα αμα γουσταρεις την κοπελα και σ αρεσει αυτο που βλεπεις,δυσκολο να σκεφτεσαι αλλα,εγω τουλαχιστον δεν μπορω.Εγω το παθαινω με το doggy,δεν αντεχω ουτε 1 λεπτο.Ενω στο ιεραποστολικο ή στο καβαλημα δεν τελειωνω με τιποτα,στα 4 δεν κραταω καθολου.Αφου με εχουν μαθει 2-3 στανταρακια που παω,κανουμε διαφορες στασεις και μολις κλεινει την μουσικη η τσατσα (ειναι το συνθημα για να βγει εξω η κοπελα),μου λενε,παμε doggy?Εκει,σε 1 λεπτο τελος. :2funny:

Αμα την παιξετε μιση ωρα πριν πατε,πιστευω θα κρατησετε παραπανω.
Κάπου εκεί γύρω βρίσκομαι και εγώ, αγαπημένε στάσεις κλπ, ωστόσο το έχω φιλοσοφισει το πραγμα, παλιότερα όταν έχυνα γρήγορα νευριαζα και όταν αργούσα αγχωνομουν μήπως φύγω αχυστος, έτσι τελικά αποφάσισα να εχω ένα καλό χύσιμο και όποτε ερθει και άγχος τέλος.
Όσον αφορά την παχιά πριν το πήδημα την εφάρμοζα με άριστα αποτελέσματα στα 15 μέχρι 17.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Κάπου εκεί γύρω βρίσκομαι και εγώ, αγαπημένε στάσεις κλπ, ωστόσο το έχω φιλοσοφισει το πραγμα, παλιότερα όταν έχυνα γρήγορα νευριαζα και όταν αργούσα αγχωνομουν μήπως φύγω αχυστος, έτσι τελικά αποφάσισα να εχω ένα καλό χύσιμο και όποτε ερθει και άγχος τέλος.
Όσον αφορά την παχιά πριν το πήδημα την εφάρμοζα με άριστα αποτελέσματα στα 15 μέχρι 17.
Που θα παει θα το βρουμε και εμεις οι νεοκληδες του χωρου

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Που θα παει θα το βρουμε και εμεις οι νεοκληδες του χωρου
Ακριβώς αυτό θέλω να πω, υπομονή λοιπόν και δουλειά σκληρή , και στο τέλος θα θερισετε τους γλυκούς καρπούς !

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Και μαλλον θα προγραμματισο επισκεψη στα σκαλοπατακια η αυτη την βδομαδα η την αλλη θα σας ενημερωσω οταν παω

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Και μαλλον θα προγραμματισο επισκεψη στα σκαλοπατακια η αυτη την βδομαδα η την αλλη θα σας ενημερωσω οταν παω
Έτσι μπράβο στρώσου στη δουλειά και όλα θα πάνε πρίμα, και μην αγχώνεσαι καθόλου, να γαμισουμε πάμε και όχι να σώσουμε τον κόσμο.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Έτσι μπράβο στρώσου στη δουλειά και όλα θα πάνε πρίμα, και μην αγχώνεσαι καθόλου, να γαμισουμε πάμε και όχι να σώσουμε τον κόσμο.
Ναι ρε χαχα απλα στην ολγα οταν πηγα και με αυτα που λεγατε εδω πηγα φουλ καυλωμενος εντελη με την εξωτερικη εμφανιση ξενερωσα λιγο αλλα στο γαμηση ηταν καλη απλα μετα την πιπα δεν αντεξα πολυ και τελειωσα γρηγορα

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Ναι ρε χαχα απλα στην ολγα οταν πηγα και με αυτα που λεγατε εδω πηγα φουλ καυλωμενος εντελη με την εξωτερικη εμφανιση ξενερωσα λιγο αλλα στο γαμηση ηταν καλη απλα μετα την πιπα δεν αντεξα πολυ και τελειωσα γρηγορα
Εντάξει σιγά σιγά θα μάθεις να το κοντρολαρεις, μην ανησυχείς καθόλου , προχωρά !

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Σε αυτη την ελενα στα σκαλοπατια εχει παει κανενας αλλος συναγωνιστης;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Βαρατε τωρα που ειστε νεοι. Απ την μια στην αλλη κ ολα καλα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
πηγα το σαββατο με ενα φιλαρακι βεροια (ειχε ενα αερα και λιγη βροχη)για χωσιμο:grin: η πιο καλη ηταν διπλα στο λυκειο γυμνασιο φιλιππειο. 3 βασικα ειχε ολες και ολες σκαλοπατακια ειχε και μια γατα φιλικη εκει Την χαιδεψα λιγο.. στα αριστερα ακριβως στο ιδιο μερος μια ελληνιδα, και εκει στο γυμνασιο διπλα. Δεν ειχε λαο 30 ευρω ταριφα:D: σε πιανουν και την κουβεντα απο την ανομβρια μαλλον:grin:

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
πηγα το σαββατο με ενα φιλαρακι βεροια (ειχε ενα αερα και λιγη βροχη)για χωσιμο:grin: η πιο καλη ηταν διπλα στο λυκειο γυμνασιο φιλιππειο. 3 βασικα ειχε ολες και ολες σκαλοπατακια ειχε και μια γατα φιλικη εκει Την χαιδεψα λιγο.. στα αριστερα ακριβως στο ιδιο μερος μια ελληνιδα, και εκει στο γυμνασιο διπλα. Δεν ειχε λαο 30 ευρω ταριφα:D: σε πιανουν και την κουβεντα απο την ανομβρια μαλλον:grin:
Πηγατε σε ολα ; Δεν πολυ καταλαβα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Γεια σου ρε tiger αλανι
Τα παιδια πηγαν εκει που ειναι η Ευα κ στο διπλανο στα σκαλακια την Ελενα. Κ στο τριτο που ειναι λιγο πιο κατω. Απεναντι απ την ταβερνα του Φερωνα.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Ναι καταλαβα αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ειπα δεν καταλαβα που πηγαν

Stories