Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Απο κωλομπαρα τι λεει η Βεροια παιδες; Καποτε ητανε κορυφη στα κωλομπαρα τα παλια καλα πασοκικα χρονια

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ειπα να κανω μια βολτα πριν λιγο κ να τιμησω την Αννα (σκαλοπατια) αλλα κλειστο. Μεταβολη κ επιστροφη στη βαση.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Κ οι υπολοιποι να κανετε βολτες κ να ενημερωνετε τι κ πως. Εξαιρεση ο συναγωνιστης Γ. Πετ. κ ο τιραμολα. Το ανερχομενο αστερι που ειναι κ απο μακρια.

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Έχοντας διαβάσει τας γραφάς του τεράστιου Τάιγκερ για την Άννα που δεν την βρήκε στο πόστο της μου άνοιξε την όρεξη. Αφού δεν ήταν την προηγούμενη μέρα θα είναι την τωρινή. Μπανάκι ξυρισματακι αρωματισμα και στα σκαλοπάτια !
Κρούω τον κώδωνα και αναμένω.
Ανοίγει η θύρα και ω του παράδοξου θαύματος !
Η ξανθιά στεκόταν μπροστά μου μεγαλοπρεπής και χαρούμενη.
Πέρασε μέσα μου λέει με μπάσα φωνή, και τι να κάνω μπαίνω και κάθομαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα. Σκεφτόμουν αυτά που έγραψε ο φιλτατος Β87 , η ξανθιά είναι ξανθός, καθώς και ο Τάιγκερ τρανς 99.90%.
Εκείνη την ώρα όπως την έβλεπα δεν μου φάνηκε καθόλου για τρανς ούτε για ξανθός...τι διάολο λέω μέσα μου μπες μέσα και βλέπουμε.
Ολόγυμνη μέσα ήταν υπέροχη ψηλά μακριά και λεπτά πόδια τουρλωτος κωλος μεσαίο προς μικρό βυζακι. Έψαχνα να δω το παλαμάρι διότι πως αλλιώς τρανς; αλλά δεν... ένα όμορφο καλοξυρισμενο μουνακι...
Στα του αγώνα γυμνό και γλυφομούνι δεν κάνει, όλες οι στάσεις και χρόνος άπλετος μέχρι να χύσεις.
Καλή περίπτωση για όσους δεν τους αρέσουν οι μπαμπατσικες..

Petrosmagkas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.. γνωρίζει κανεις τι πρόγραμμα κάνει αυτή η ολγα;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες.. γνωρίζει κανεις τι πρόγραμμα κάνει αυτή η ολγα;
Γειά σου Μάγκα, ναι η Όλγα έχει προγράμματα, το απλό έχει 30€, από κει και πέρα αν έχεις λεφτά συζητάς μαζί της και αποφασίζεις, τα προγράμματα που λες πουθενά δεν είναι κάτι στάνταρ, πάντα υπάρχουν διαφοροποιήσεις χρήμα να έχεις...

Petrosmagkas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Γειά σου Μάγκα, ναι η Όλγα έχει προγράμματα, το απλό έχει 30€, από κει και πέρα αν έχεις λεφτά συζητάς μαζί της και αποφασίζεις, τα προγράμματα που λες πουθενά δεν είναι κάτι στάνταρ, πάντα υπάρχουν
Γειά σου Μάγκα, ναι η Όλγα έχει προγράμματα, το απλό έχει 30€, από κει και πέρα αν έχεις λεφτά συζητάς μαζί της και αποφασίζεις, τα προγράμματα που λες πουθενά δεν είναι κάτι στάνταρ, πάντα υπάρχουν διαφοροποιήσεις χρήμα να έχεις...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση… πια θα λέγατε ότι είναι η καλύτερη στην Ημαθία ;;; Κ κάτι ακόμη μήπως γνωρίζεται πια δίνει κωλο;;;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Προσωπικά η Όλγα με καλύπτει πλήρως και την θεωρώ με βαση τα γούστα μου και τις υπηρεσίες της ως την καλύτερη.
Μέσα στην Βέροια καμία δεν δίνει κωλο.

Petrosmagkas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Προσεξα οτι ο φιλος Πετρος Μαγκας λεει για Ημαθια....Βεροια δεν δινει καμια. Η Μαριαννα εξω απ το Νησελι στο δρομο προς Αλεξανδρεια δινει κωλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom