Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Καποιο νεο εχουμε; Καινουργια αφιξη;
Μπα , ουδέν νεώτερο από το δυτικό (μπουρδελικο) μέτωπο...Καποιο νεο εχουμε; Καινουργια αφιξη;
Δεν συμπληρωσαν τα ενσημα κανα δυο τρεις που ειναι μπας κ ερθει τιποτα καινουργιο;Μπα , ουδέν νεώτερο από το δυτικό (μπουρδελικο) μέτωπο...
Τι καινούργιο να έρθει ; Μετά τις αγαπημένες Ρωσίδες θα πηδάμε κατσιβελες εκ Ρουμανίας...Δεν συμπληρωσαν τα ενσημα κανα δυο τρεις που ειναι μπας κ ερθει τιποτα καινουργιο;
Για να δουμε τι θα δουμε....Τι καινούργιο να έρθει ; Μετά τις αγαπημένες Ρωσίδες θα πηδάμε κατσιβελες εκ Ρουμανίας...
Προς το παρόν βλέπουμε ουκρανεζες, ολοασπρες, ξανθές και ζουμερες, ίσως κάποιες ξεμείνουν Ελλάδα..Για να δουμε τι θα δουμε....
Η Ολγα ξερεις αν κανει κ προγραμματα; Εχει μιας ωρας φαση;Προς το παρόν βλέπουμε ουκρανεζες, ολοασπρες, ξανθές και ζουμερες, ίσως κάποιες ξεμείνουν Ελλάδα..
Αν δώσεις 80€ θα δεις εσυΗ Ολγα ξερεις αν κανει κ προγραμματα; Εχει μιας ωρας φαση;
Ετσι ε; Πολυ καλο ακουγεται...Αν δώσεις 80€ θα δεις εσυ
Έτσι μου είπε μια φορά, για διάρκεια δεν μου ανέφερε...θα πρέπει να συνεννοηθείς μαζί της όταν πας κατά κει.Ετσι ε; Πολυ καλο ακουγεται...
Που θα την βρούμε ρε συνάδελφοιΈτσι μου είπε μια φορά, για διάρκεια δεν μου ανέφερε...θα πρέπει να συνεννοηθείς μαζί της όταν πας κατά κει.
Αν πας μερικες σελιδες πισω εχουμε πει αναλυτικα το που....Που θα την βρούμε ρε συνάδελφοι
Λίγο έξω από το χωριό πατρίδα, και όπως είπε ο μέγας TIGER ? κοίτα οδηγίες πιο πίσωΠου θα την βρούμε ρε συνάδελφοι
Τι γατακι εβαλες εκει διπλα;;;;Λίγο έξω από το χωριό πατρίδα, και όπως είπε ο μέγας TIGER ? κοίτα οδηγίες πιο πίσω
Τιγρακι μπρε τζανουμ όχι γατάκι ?Τι γατακι εβαλες εκει διπλα;;;;
Ειπα κ γω....Ολοκληρης Τιγρης!!!Τιγρακι μπρε τζανουμ όχι γατάκι ?
Τιραμόλα αρχηγέ σε περιμέναμε!!Τι γινετε ομαδαα;
Οχι αδερφε δεν περασαΤιραμόλα αρχηγέ σε περιμέναμε!!
Πέρασες καθόλου από τα κορίτσια να δεις τι κάνουν??
Ελα ρε παιχτουρα. Τι λεει που εισαι εσυ;Οχι αδερφε δεν περασα