Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές

Θέλω να επισκεφτώ κάποιο από τα κορίτσια όμως δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους ίδρυμα.

Θα εκτιμούσα κάποιες βασικές οδηγίες προς ναυτιλλόμενους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Καλησπέρα συναγωνιστές

Θέλω να επισκεφτώ κάποιο από τα κορίτσια όμως δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους ίδρυμα.

Καλησπερα. Κατ αρχας εισαι απο Βεροια φιλος η απ το νομο;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές

Μιας και όπως λες δεν έχεις ξαναπάει σε τέτοιο ίδρυμα θα σου πω τι οδηγίες έδωσα private σε έτερον συναθλητή.
Τώρα το βγάζω σε φόρα για όσους newbies ενδιαφέρονται

Ο Δ Η Γ Ι Α Ι
1ο. Αν έχουμε πονοκέφαλο το αναβάλλουμε, υπάρχουν και άλλες μέρες.
2ο. Πριν ξεκινήσουμε χεζουμε, αλλιώς μπορεί να έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
3ο. Μπανιαριζομαστε κ ξυριζομαστε (τα γένια) όχι τον Μήτσο.
4ο. Όταν μας ανοίξει η πουτανα την πόρτα ακούμε προσεκτικά τα προγράμματα και διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει στην τσέπη μας. Προτείνω τα 50€ , πλέον με αυτά κάνεις σχεδόν τα πάντα.
5ο. Όταν μπεις στο δωμάτιο ξανά πλένεις τον Μήτσο.
6ο. Γαμεις πάντα με περικαβλιδα !
7ο. Όταν τελειώσεις ξαναπλενεις τον Μήτσο.

Καλά γαμισια στρατηγέ !

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Μιας και όπως λες δεν έχεις ξαναπάει σε τέτοιο ίδρυμα θα σου πω τι οδηγίες έδωσα private σε έτερον συναθλητή.
Τώρα το βγάζω σε φόρα για όσους newbies ενδιαφέρονται

Ο Δ Η Γ Ι Α Ι
1ο. Αν έχουμε πονοκέφαλο το αναβάλλουμε, υπάρχουν και άλλες μέρες.
2ο. Πριν ξεκινήσουμε χεζουμε, αλλιώς μπορεί να έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
3ο. Μπανιαριζομαστε κ ξυριζομαστε (τα γένια) όχι τον Μήτσο.
4ο. Όταν μας ανοίξει η πουτανα την πόρτα ακούμε προσεκτικά τα προγράμματα και διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει στην τσέπη μας. Προτείνω τα 50€ , πλέον με αυτά κάνεις σχεδόν τα πάντα.
5ο. Όταν μπεις στο δωμάτιο ξανά πλένεις τον Μήτσο.
6ο. Γαμεις πάντα με περικαβλιδα !
7ο. Όταν τελειώσεις ξαναπλενεις τον Μήτσο.

Καλά γαμισια στρατηγέ !

Ωραίος ο Πετρίδης
Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, πιο πολύ για τα διαδικαστικά ρωτούσα, πχ πληρώνεις τον τσάτσο η' στο δωμάτιο και τέτοια, το 4ο στην απάντηση σου δηλαδή. Θα την βρω την άκρη εκεί.
Ευχαριστώ για την απάντηση , θα ακολουθήσει ενημέρωση.

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Ωραίος ο Πετρίδης
Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, πιο πολύ για τα διαδικαστικά ρωτούσα, πχ πληρώνεις τον τσάτσο η' στο δωμάτιο και τέτοια, το 4ο στην απάντηση σου δηλαδή. Θα την βρω την άκρη εκεί.
Ευχαριστώ για την απάντηση , θα ακολουθήσει ενημέρωση.
Αν υπάρχει τσάτσος τότε πληρώνεις σε αυτόν, χωρίς όμως να είναι και στάνταρ, βλέπεις και κανεις ... χωρίς φόβο αλλά με πάθος !

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Αν υπάρχει τσάτσος τότε πληρώνεις σε αυτόν, χωρίς όμως να είναι και στάνταρ, βλέπεις και κανεις ... χωρίς φόβο αλλά με πάθος !
Με το που αλλάξει ο μήνας και μπει το κασέρι θα κάνω καμιά βόλτα, μάλλον κατά νησέλι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Να προσεξεις τις τιμες εκει.
Πριν λιγο καιρο που πηγα η κοπελα οταν την ρωτησα να μου πει τι προγραμματα εχει κ τιμες...με το που πηγε να μιλησει βγηκε η τσα2 κ μου λεει 25 το απλο κ 50 ολα μεσα κ κωλο. Επισης σκαναρε κ το πιστοποιητικο.

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Καλημέρα

Πήγα βόλτα χθες στο σπίτι με τα σκαλοπατάκια κοντά στις φλαμουριές.
Χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει μια ξανθιά γύρω στο 1,80 με τα πορνοπάπουτσα. Πολύ καλή εμφάνιση πρόσωπο και σώμα. Μου συστήθηκε ως Έλενα.
30 το απλό, 50 περισσότερη ώρα, όχι γλυφομούνι, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Πέρασα μέσα και σε λίγο ήρθε και αυτή. Πέρασε τον σκούφο με το στόμα και ξεκίνησε πίπα.
Μετά στήθηκε στα 4, η θέα εξαιρετικη.
Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο έβγαλα άγχος .η κατάθεση έγινε πολύ γρήγορα και δεν το απόλαυσα.
Μου είπε θα είναι για 1/1,5 μήνα εδώ.
Θα ξαναπάω κάποια στιγμή.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Καλημέρα

Πήγα βόλτα χθες στο σπίτι με τα σκαλοπατάκια κοντά στις φλαμουριές.
Χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει μια ξανθιά γύρω στο 1,80 με τα πορνοπάπουτσα. Πολύ καλή εμφάνιση πρόσωπο και σώμα. Μου συστήθηκε ως Έλενα.
30 το απλό, 50 περισσότερη ώρα, όχι γλυφομούνι, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Πέρασα μέσα και σε λίγο ήρθε και αυτή. Πέρασε τον σκούφο με το στόμα και ξεκίνησε πίπα.
Μετά στήθηκε στα 4, η θέα εξαιρετικη.
Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο έβγαλα άγχος .η κατάθεση έγινε πολύ γρήγορα και δεν το απόλαυσα.
Μου είπε θα είναι για 1/1,5 μήνα εδώ.
Θα ξαναπάω κάποια στιγμή.
Το ιδιο επαθα και γω αδερφε μην μασας κατεθεσα γρηγορα

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Το ιδιο επαθα και γω αδερφε μην μασας κατεθεσα γρηγορα
Γεια σας μεγάλοι αθλητές του ευγενικού αθλήματος !
Αν δεν θέλετε να τελειώνετε γρήγορα, ο καλύτερος τρόπος είναι η απόκτηση πείρας ώστε να το κοντρολαρετε και να υπάρχει διάρκεια. Επίσης είναι και εγκεφαλικο θέμα, αφήστε το νου σας να τρέχει αλλού ....

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Γεια σας μεγάλοι αθλητές του ευγενικού αθλήματος !
Αν δεν θέλετε να τελειώνετε γρήγορα, ο καλύτερος τρόπος είναι η απόκτηση πείρας ώστε να το κοντρολαρετε και να υπάρχει διάρκεια. Επίσης είναι και εγκεφαλικο θέμα, αφήστε το νου σας να τρέχει αλλού ....

Καλο το κολπο να σκεφτεσαι διαφορα αλλα αμα γουσταρεις την κοπελα και σ αρεσει αυτο που βλεπεις,δυσκολο να σκεφτεσαι αλλα,εγω τουλαχιστον δεν μπορω.Εγω το παθαινω με το doggy,δεν αντεχω ουτε 1 λεπτο.Ενω στο ιεραποστολικο ή στο καβαλημα δεν τελειωνω με τιποτα,στα 4 δεν κραταω καθολου.Αφου με εχουν μαθει 2-3 στανταρακια που παω,κανουμε διαφορες στασεις και μολις κλεινει την μουσικη η τσατσα (ειναι το συνθημα για να βγει εξω η κοπελα),μου λενε,παμε doggy?Εκει,σε 1 λεπτο τελος. :2funny:

Αμα την παιξετε μιση ωρα πριν πατε,πιστευω θα κρατησετε παραπανω.

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
ΣεΚαλο το κολπο να σκεφτεσαι διαφορα αλλα αμα γουσταρεις την κοπελα και σ αρεσει αυτο που βλεπεις,δυσκολο να σκεφτεσαι αλλα,εγω τουλαχιστον δεν μπορω.Εγω το παθαινω με το doggy,δεν αντεχω ουτε 1 λεπτο.Ενω στο ιεραποστολικο ή στο καβαλημα δεν τελειωνω με τιποτα,στα 4 δεν κραταω καθολου.Αφου με εχουν μαθει 2-3 στανταρακια που παω,κανουμε διαφορες στασεις και μολις κλεινει την μουσικη η τσατσα (ειναι το συνθημα για να βγει εξω η κοπελα),μου λενε,παμε doggy?Εκει,σε 1 λεπτο τελος. :2funny:

Αμα την παιξετε μιση ωρα πριν πατε,πιστευω θα κρατησετε παραπανω.
Συμφωνο σε αυτα που λες τωρα με το παιξιμο ισως και να δουλευει δεν το εχω δοκιμαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom