Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Μέτριο ύψος περίπου 1.67, γεμάτη (μπαμπατσικια) με μεγάλο μεγάλο στήθος ...Και από σωματότυπο πως είναι;;
Μέτριο ύψος περίπου 1.67, γεμάτη (μπαμπατσικια) με μεγάλο μεγάλο στήθος ...Και από σωματότυπο πως είναι;;
Καλησπερα. Κατ αρχας εισαι απο Βεροια φιλος η απ το νομο;Καλησπέρα συναγωνιστές
Θέλω να επισκεφτώ κάποιο από τα κορίτσια όμως δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους ίδρυμα.
Θα εκτιμούσα κάποιες βασικές οδηγίες προς ναυτιλλόμενους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα. Κατ αρχας εισαι απο Βεροια φιλος η απ το νομο;
Οποτε τι ακριβως θελεις να μαθεις;Από Βέροια
Μιας και όπως λες δεν έχεις ξαναπάει σε τέτοιο ίδρυμα θα σου πω τι οδηγίες έδωσα private σε έτερον συναθλητή.Καλησπέρα συναγωνιστές
Θέλω να επισκεφτώ κάποιο από τα κορίτσια όμως δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους ίδρυμα.
Θα εκτιμούσα κάποιες βασικές οδηγίες προς ναυτιλλόμενους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιας και όπως λες δεν έχεις ξαναπάει σε τέτοιο ίδρυμα θα σου πω τι οδηγίες έδωσα private σε έτερον συναθλητή.
Τώρα το βγάζω σε φόρα για όσους newbies ενδιαφέρονται
Ο Δ Η Γ Ι Α Ι
1ο. Αν έχουμε πονοκέφαλο το αναβάλλουμε, υπάρχουν και άλλες μέρες.
2ο. Πριν ξεκινήσουμε χεζουμε, αλλιώς μπορεί να έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
3ο. Μπανιαριζομαστε κ ξυριζομαστε (τα γένια) όχι τον Μήτσο.
4ο. Όταν μας ανοίξει η πουτανα την πόρτα ακούμε προσεκτικά τα προγράμματα και διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει στην τσέπη μας. Προτείνω τα 50€ , πλέον με αυτά κάνεις σχεδόν τα πάντα.
5ο. Όταν μπεις στο δωμάτιο ξανά πλένεις τον Μήτσο.
6ο. Γαμεις πάντα με περικαβλιδα !
7ο. Όταν τελειώσεις ξαναπλενεις τον Μήτσο.
Καλά γαμισια στρατηγέ !
Αν υπάρχει τσάτσος τότε πληρώνεις σε αυτόν, χωρίς όμως να είναι και στάνταρ, βλέπεις και κανεις ... χωρίς φόβο αλλά με πάθος !Ωραίος ο Πετρίδης
Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, πιο πολύ για τα διαδικαστικά ρωτούσα, πχ πληρώνεις τον τσάτσο η' στο δωμάτιο και τέτοια, το 4ο στην απάντηση σου δηλαδή. Θα την βρω την άκρη εκεί.
Ευχαριστώ για την απάντηση , θα ακολουθήσει ενημέρωση.
Με το που αλλάξει ο μήνας και μπει το κασέρι θα κάνω καμιά βόλτα, μάλλον κατά νησέλιΑν υπάρχει τσάτσος τότε πληρώνεις σε αυτόν, χωρίς όμως να είναι και στάνταρ, βλέπεις και κανεις ... χωρίς φόβο αλλά με πάθος !
Να προσεξεις τις τιμες εκει.Με το που αλλάξει ο μήνας και μπει το κασέρι θα κάνω καμιά βόλτα, μάλλον κατά νησέλι
Πριν λιγο καιρο που πηγα η κοπελα οταν την ρωτησα να μου πει τι προγραμματα εχει κ τιμες...με το που πηγε να μιλησει βγηκε η τσα2 κ μου λεει 25 το απλο κ 50 ολα μεσα κ κωλο. Επισης σκαναρε κ το πιστοποιητικο.Να προσεξεις τις τιμες εκει.
Το ιδιο επαθα και γω αδερφε μην μασας κατεθεσα γρηγοραΚαλημέρα
Πήγα βόλτα χθες στο σπίτι με τα σκαλοπατάκια κοντά στις φλαμουριές.
Χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει μια ξανθιά γύρω στο 1,80 με τα πορνοπάπουτσα. Πολύ καλή εμφάνιση πρόσωπο και σώμα. Μου συστήθηκε ως Έλενα.
30 το απλό, 50 περισσότερη ώρα, όχι γλυφομούνι, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Πέρασα μέσα και σε λίγο ήρθε και αυτή. Πέρασε τον σκούφο με το στόμα και ξεκίνησε πίπα.
Μετά στήθηκε στα 4, η θέα εξαιρετικη.
Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο έβγαλα άγχος .η κατάθεση έγινε πολύ γρήγορα και δεν το απόλαυσα.
Μου είπε θα είναι για 1/1,5 μήνα εδώ.
Θα ξαναπάω κάποια στιγμή.
Γεια σας μεγάλοι αθλητές του ευγενικού αθλήματος !Το ιδιο επαθα και γω αδερφε μην μασας κατεθεσα γρηγορα
Γεια σας μεγάλοι αθλητές του ευγενικού αθλήματος !
Αν δεν θέλετε να τελειώνετε γρήγορα, ο καλύτερος τρόπος είναι η απόκτηση πείρας ώστε να το κοντρολαρετε και να υπάρχει διάρκεια. Επίσης είναι και εγκεφαλικο θέμα, αφήστε το νου σας να τρέχει αλλού ....
Συμφωνο σε αυτα που λες τωρα με το παιξιμο ισως και να δουλευει δεν το εχω δοκιμασηΣεΚαλο το κολπο να σκεφτεσαι διαφορα αλλα αμα γουσταρεις την κοπελα και σ αρεσει αυτο που βλεπεις,δυσκολο να σκεφτεσαι αλλα,εγω τουλαχιστον δεν μπορω.Εγω το παθαινω με το doggy,δεν αντεχω ουτε 1 λεπτο.Ενω στο ιεραποστολικο ή στο καβαλημα δεν τελειωνω με τιποτα,στα 4 δεν κραταω καθολου.Αφου με εχουν μαθει 2-3 στανταρακια που παω,κανουμε διαφορες στασεις και μολις κλεινει την μουσικη η τσατσα (ειναι το συνθημα για να βγει εξω η κοπελα),μου λενε,παμε doggy?Εκει,σε 1 λεπτο τελος.
Αμα την παιξετε μιση ωρα πριν πατε,πιστευω θα κρατησετε παραπανω.
Τι ειναι αυτο χαπι;Δοκιμάστε το stud100
Σπρέυ, ψεκάζεις το κεφάλι 2 φορές 5 λεπτά νωρίτερα και είσαι πένα....Τι ειναι αυτο χαπι;