Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Έκλεισε...καλησπερα παιδια
στο venus studio στην βεροια εχει τιποτα καλο
Έκλεισε...καλησπερα παιδια
Τι έγινε?Χθεσινη απογευματινη επισκεψη για να δω την καινουργια που ειπε ο συναγωνιστης Γ. Πετ. (Αναστασια) Κλειστο κ αυτο κ της Ευας διπλα. Φευγω για Ολγα....κλειστο κ εκεινο. Επιστροφη στη βαση και....τσιπουρο!!!
Από το Σεπτέμβριο είναι κλειστό.καλησπερα παιδια
Φιλος κ πριν λιγο που περασα για να δω....της Ευας ηταν ανοιχτο. Το διπλα κλειστο παλι. Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω αν κ λογικα στο Φερωνα κ απεναντι απο το Σελ θα ειναι ανοιχτα αλλα δεν....μ αυτες που εχει. Για την Ολγα δεν ξερω.Τι έγινε?
Δε μας έχει μείνει τίποτα στην πόλη?
Καλά τα τσίπουρα αλλά πως θα γίνει η δουλειά μας τώρα?
Αααααα μαλιστα. Κ γω ειπα απ την νεα χρονια θα εχει κατι. Ωραιος. Για να κανουμε μια επισκεψη.Λοιπόν χθές αργά το απόγευμα είπα να περασω από Εύα μιας και ο συναθλητής Tiger είπε ότι σχεδόν όλα κλειστά και βλέπω φως στο διπλανό της Εύας. Ανεβαίνω επάνω και βλέπω καινούργιο φρούτο !
Φρούτο νεανικό 25+ εκ Βουλγαρίας μου είπε και μελανουρι. Φοβισμένο κάπως...
Δεν πέρασα όμως και προτίμησα την αγκαλιά της Όλγας που ήταν ανοιχτή.
Αναμένω κάποια εντύπωση για την καινούργια και μετά θα την βάλω στο ρόστερ μου.
Από κάθε άποψη, και όχι μόνο από υπηρεσίες, είναι μακράν η καλύτερη...Παντως απο τις υπαρχουσες κυριες στους οικους απο αποψη....υπηρεσιων....η Ολγα νομιζω ειναι η καλυτερη.
Μια φορα εχω παει κ παρα την κουραση που ειχα περασα πολυ καλα. Πολυ καλο παιδι.Από κάθε άποψη, και όχι μόνο από υπηρεσίες, είναι μακράν η καλύτερη...
Αδερφε στειλε λιγο μνμνα σου πωΟ κωρονοιος μας έκλεισε τα μπουρδέλα και για να περάσει ο χρόνος είπα να κάνω μια ανασκόπηση στα σπίτια της Βέροιας και τις εμπειρίες μου ως πορνοταξιδιωτης.
Πρώτη στάση λοιπόν σε ένα μπουρδέλο που δεν είναι μέσα στη Βέροια αλλά λίγο έξω από το χωριό Πατρίδα. Συγκεκριμένα στον παλιό δρόμο Έδεσσας Σκύδρας πηγαίνοντας προς την Έδεσσα αμέσως μετά το ξενοδοχείο Βέροια στρίβουμε αριστερά και προχωράμε προς Άγιο Τρύφωνα, πριν φτάσουμε εκεί στα αριστερά μας βρίσκεται ένα ισόγειο μαγαζί , με μεγάλη αυλή και περίφραξη. Αυτό είναι το μπουρδέλο της Όλγας της Ρωσίδας !
Ας πάω τα πράγματα από την αρχή...
Φτάνω και βάζω το αυτοκίνητο μέσα στην τεράστια αυλή, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αδιάκριτα βλέμματα, γύρω μόνο χωράφια.
Το κουδούνι δεν το χτύπησα γιατί άκουσε το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα.
Καστανή μπαμπατσικια ύψους 1.65 περίπου, πρόσχαρη σε βάζει στο δωμάτιο υποδοχής πολύ άνετο και λιτά επιπλωμένο, για την συννενόηση που ακολουθεί. Η ηλικία της είναι κάπου στα 45, πως το ξέρω ; πριν την πρώτη καραντίνα πήγα , μου άνοιξε στην πόρτα και μου λέει δεν μπορώ σήμερα έχω περίοδο, άρα κάπου εκεί είναι η ηλικία της, δηλαδή πρόκειται για ένα milf.
Στα προγράμματα τώρα , κάνει τα πάντα, εκτός από κωλο και δάκτυλα στον κωλο και δεν φιλάει.
Δίνω 50 για γυμνό, 69, γλυφομούνι.
Μπαίνω σε ένα πολύ μεγάλο και πεντακάθαρο δωμάτιο με μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι και ένα τζακουζι ! Το τελευταίο δεν με ενδιαφέρει προσωπικα και δεν ρώτησα τιμη. Νιπτήρας μεγάλος με ζεστό νερό και πολλές πετσέτες για σώμα και για πουτσο.
Μου λέει πλυσου και πάω για μπάνιο και έρχομαι.
Μπανιαρισμενη και πεντακάθαρη έρχεται σε πέντε λεπτά. Πρώτη εντύπωση πολύ μεγάλο στήθος και γι'αυτό κρεμαστό, αρκετά κιλά, όμορφα χεράκια και όμορφα πατουσακια , βασικό το τελευταίο για ένα ποδολαγνο σαν εμένα.
Ανεβαίνει στο κρεβάτι αρπάζει τον πουτσο και αρχίζει ένα βαθύ λαρύγγι, και συνεχίζει με γλυψιμο αρχιδιων. Περνά στο σώμα ρώγες κλπ και μετά ξανά τσιμπούκι. Πέρασμα καποτας και ανεβαίνει από πάνω, όμως είναι καθιστά στο πόδια της και κίνηται με ταχύτητα, εκεί την έκοψα γιατί θα έχυνα. Αρχίζω το 69 απολαμβάνοντας θέα και τρυφερά πατουσακια, μάλλον δεν της πολυαρεσε και γύρισε ανάσκελα για γλυφομούνι, κάτι φωνές κλπ και άρχισα το ιεραποστολικό όπου έχυσα σε λίγα λεπτά. Βγάλσιμο καποτας από τη ίδια, λίγο ελάχιστο μπλα μπλα και τέλος συνεδρίας !
Βγαίνοντας από το δωμάτιο είδα τρεις νεαρούς συναθλητές να περιμένουν, αλλιώς θα καθόμουν και άλλο για λίγη κουβέντουλα.
Εν κατακλείδι
Θα συνιστούσα την Όλγα σε άλλους ; Σίγουρα ναι !
Στα συν η διακριτικότητα της περιοχής, οι χώροι του μαγαζιού, η άνεση χρόνου και φυσικά η ίδια η Όλγα πεντακάθαρη και ασφαλής !
Συμπέρασμα : κάντε την στανταρακι και δεν θα μετανιώσετε....
Αδερφε στειλε λιγο μνμνα σου πω
Αδερφε στειλε λιγο μνμνα σου πω
Γιατί να στείλω εγώ το μήνυμα, ποιο απλό είναι να το στείλεις εσύ...Αδερφε στειλε λιγο μνμνα σου πω
Γιατί να στείλω εγώ το μήνυμα, ποιο απλό είναι να το στείλεις εσύ...
Προσπάθησα να σου στείλω αλλά το σύστημα δεν μου το επιτρέπει. Είσαι νεοεγγραφομενος , πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να έχεις δικαιώματα επικοινωνίας με άλλα μέλη. Πόσο χρόνο δεν γνωρίζω , μάλλον μερικές βδομάδες. Όλα αυτά με επιφύλαξη δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.Δεν βρισκω πως στελνεις
Πρεπει να στειλει 10 μηνυματα νομιζω πρωτα δημοσια κ μετα μπορει να στελνει προσωπικα μηνυματα.Προσπάθησα να σου στείλω αλλά το σύστημα δεν μου το επιτρέπει. Είσαι νεοεγγραφομενος , πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να έχεις δικαιώματα επικοινωνίας με άλλα μέλη. Πόσο χρόνο δεν γνωρίζω , μάλλον μερικές βδομάδες. Όλα αυτά με επιφύλαξη δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
Οκ φιλε μαλλον γι αυτο δεν μπορω και γω ευχαριστωΠροσπάθησα να σου στείλω αλλά το σύστημα δεν μου το επιτρέπει. Είσαι νεοεγγραφομενος , πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να έχεις δικαιώματα επικοινωνίας με άλλα μέλη. Πόσο χρόνο δεν γνωρίζω , μάλλον μερικές βδομάδες. Όλα αυτά με επιφύλαξη δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
Μακαρι να ειναι ετσιΠρεπει να στειλει 10 μηνυματα νομιζω πρωτα δημοσια κ μετα μπορει να στελνει προσωπικα μηνυματα.
Αν εχει καποια σχεση με το νημα αυτο ελευθερα.Αλλα ρε μαγκες μηπως να το γραψω εδω αυτο που θελω