Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Αρχικα ειμαι απο εδεσσα και θελω να παω σε αυτη την ολγα και θελω πληροφοριες
Αν πας καποιες σελιδες πισω εχει πληροφοριες για το μερος κ τις υπηρεσιες της.Αρχικα ειμαι απο εδεσσα και θελω να παω σε αυτη την ολγα και θελω πληροφοριες
Στην σελίδα 9 θα βρεις οδηγίες που είναι το σπίτι και πως θα το βρεις !Αρχικα ειμαι απο εδεσσα και θελω να παω σε αυτη την ολγα και θελω πληροφοριες
Τελικα μαθαμε αν απεναντι απ το Αβιν ηρθε καινουργια; Γιατι ενας φιλος ειπε για μαυρομαλλα.Στην σελίδα 9 θα βρεις οδηγίες που είναι το σπίτι και πως θα το βρεις !
Ωραιος ευχαριστω λεπτομερειες για την ολγα εχουμε ηλικια πχ τιμηΣτην σελίδα 9 θα βρεις οδηγίες που είναι το σπίτι και πως θα το βρεις !
Ηλικία εκτιμώ 45+, τιμές από 30 το απλό και ανεβαίνουν, χρήματα να έχεις....Ωραιος ευχαριστω λεπτομερειες για την ολγα εχουμε ηλικια πχ τιμη
Στα προσεχώς... πάντως διερχόμενος τις προάλλες είδες αυτοκίνητο στην αυλή για δεύτερη φορά με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ίσως συνάδελφος δικός μας , ίσως συνάδελφισα της Μαρίνας που έχει τον οίκο.Τελικα μαθαμε αν απεναντι απ το Αβιν ηρθε καινουργια; Γιατι ενας φιλος ειπε για μαυρομαλλα.
Ναι κ γω ετσι γνωριζω. Θα το δουμε λοιπον.Στα προσεχώς... πάντως διερχόμενος τις προάλλες είδες αυτοκίνητο στην αυλή για δεύτερη φορά με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ίσως συνάδελφος δικός μας , ίσως συνάδελφισα της Μαρίνας που έχει τον οίκο.
Τώρα αν είναι δύο σε ένα σπίτι δύσκολο το κόβω , από όσο ξέρω ο ομαδικός εταιρισμος απαγορεύεται.
Καλα και εγω τωρα που θα κατεβω Αθηνα απο Θεσσαλονικη σκεφτομαι να περασω μια βολτα απο εκει οποτε θα δεις και αλλες θεσσαλονικιωτικες πινακιδεςΣτα προσεχώς... πάντως διερχόμενος τις προάλλες είδες αυτοκίνητο στην αυλή για δεύτερη φορά με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ίσως συνάδελφος δικός μας , ίσως συνάδελφισα της Μαρίνας που έχει τον οίκο.
Τώρα αν είναι δύο σε ένα σπίτι δύσκολο το κόβω , από όσο ξέρω ο ομαδικός εταιρισμος απαγορεύεται.
Σίγουρα ναι, άμα το παρκάρεις μέσα στην αυλή της Μαρίνας... τότε θα το δω !Καλα και εγω τωρα που θα κατεβω Αθηνα απο Θεσσαλονικη σκεφτομαι να περασω μια βολτα απο εκει οποτε θα δεις και αλλες θεσσαλονικιωτικες πινακιδες
Ναι εκει φιλε. Κ φευγεις πανω. Στα 300 περιπου μετρα αριστερα. Ευκολα το αναγνωριζεις.Βασικα στα ξυλα ακριβως στριβης στο δημουλα
Γραφη τπτ απεξω η οχι;Ναι εκει φιλε. Κ φευγεις πανω. Στα 300 περιπου μετρα αριστερα. Ευκολα το αναγνωριζεις.
Οχι. Μεγαλο οικοπεδο με περιφραξη. Ειδικα βραδυ ευκολο ειναι γιατι εχει κ τα φωτακιαΓραφη τπτ απεξω η οχι;
Και γω ελεγα σημερα να παω φιλε αλλα δεν πηρα το ρισκο λογο μεραςΠαίζει να είναι εκεί σήμερα?
Σήμερα φυσιολογικά τα περισσότερα κλειστά, από Τρίτη μάλλον ξεκινάμε πάλι το άθλημα.Και γω ελεγα σημερα να παω φιλε αλλα δεν πηρα το ρισκο λογο μερας
Ε ναι λογικοΣήμερα φυσιολογικά τα περισσότερα κλειστά, από Τρίτη μάλλον ξεκινάμε πάλι το άθλημα.