Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Απ τις 12:00 κ μετα λογικα ανοιγουν.Μαγκες ξερετε απο τι ωρα λεοτουργουν;
Απ τις 12:00 κ μετα λογικα ανοιγουν.Μαγκες ξερετε απο τι ωρα λεοτουργουν;
Πηγές καμία βολτίτσα να μας πεις αν παίζει κάτι καινούριο;Μαγκες ξερετε απο τι ωρα λεοτουργουν;
Που μπορώ να βρω την κριτική σου ?Μιας κ μ εβγαλε ο δρομος σημερα επισκεψη στο στουντιο στον Αραχο. Αννα 45 ισως κ λιγο παραπανω. Την ειχα πετυχει κ το καλοκαιρι κ χω γραψει γι αυτην. Νορμαλ κορμι...ωραιο στηθος λιγο χαλαρο αλλα φυσικο...νορμαλ υπηρεσιες. 30 απλο. Στην επιστροφη πριν το Νησελι στα αριστερα εχει ανοιξει εδω κ λιγο καιρο καινουργιος οικος. (Παλια ηταν κλαμπακι) Ακουσα οτι δουλευει μια πιο νεαρης ηλικιας. Δεν σταματησα. Οποτε το μεταφερω με καθε επιφυλαξη.
Δεν ειναι σε καρτελα φιλος χωριστη. Εδω σαν ενημερωση ειναι.Που μπορώ να βρω την κριτική σου ?
Μακρινη βολτα στο στουντιο εξω απο την Αλεξανδρεια. Πηγαινοντας προς Χαλκηδονα. Ξανθια γυρω στα 35. Ελενη μου συστηθηκε. Αρκετα ωραιο κορμι με πολυ πολυ καλο στηθος. Προσωπο....γουστα ειν αυτα. Περασα με το απλο. (30) Μιλαει πολυ κ γελαει μονη της...Στον αγωνα. Καλουτσικη πιπα με λιγο χερι ανα διαστηματα. Πρωτη σταση απο πανω. Καλο ρυθμο. Χουφτωμα τα βυζακια....Ιεραποστολικο....Σηκωμα τα ποδια στους ωμους...στα τεσσερα...κ μπρουμυτα. Οταν της μιλας την ωρα του σεξ σου μιλαει. Αντεχει κ σε γρηγορο κ εντονο ρυθμο. Φευγει. Μπορει κ σημερα αυριο.
Απλα το καλοκαιρι ηταν μειον 4-5 κιλακια κ φαινοταν πιο μικρη κ ηταν κ σχετικα πιο σφιχτη. Εχει μια ταση να χαζογελαει ωρες ωρες. Ολα ειναι νορμαλ απο υπηρεσιες. Οχι κατι ιδιαιτερο.Που μπορώ να βρω την κριτική σου ?
Οχι αδερφε γι αυτο ρωταω τι ωρα για να παωΠηγές καμία βολτίτσα να μας πεις αν παίζει κάτι καινούριο;
Ωραιος. Να κανεις κ μια ενημερωσουλα μετα φιλος...Οχι αδερφε γι αυτο ρωταω τι ωρα για να παω
Αμα απαντηση καποιος απο τι ωρα και μετα λειτουργουν ισως και να παωΩραιος. Να κανεις κ μια ενημερωσουλα μετα φιλος...
Απαντηθηκε η ερωτηση σου. Το θεμα ειναι αν θες να πας.Αμα απαντηση καποιος απο τι ωρα και μετα λειτουργουν ισως και να παω
Σορρυ φιλος δεν το ειδαΑπαντηθηκε η ερωτηση σου. Το θεμα ειναι αν θες να πας.
Κανενα προβλημα. Το θεμα αρχηγε ειναι να πηγαινουμε κ να κανουμε ενημερωση για να ξερουμε τι γινεται.Σορρυ φιλος δεν το ειδα
Μην το σκεφτεσαι γιατι δεν θα το κανεις. Κ αυτο συμβαινει σε ολους. Λες θα παω κ τελος.Εγω οταν παω θελω να παω στην ολγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το σκεφτομε να πεταχτο στα κοντα μια βολτα
Λες εε;Μην το σκεφτεσαι γιατι δεν θα το κανεις. Κ αυτο συμβαινει σε ολους. Λες θα παω κ τελος.
Ετσι γινεται. Κοιτα απ την πρωτοχρονια που γινοταν κουβεντα παει σχεδον μηνας....Λες εε;
Δικιο εχεις απλα δεν εχω ξανα παει γιαυτο το σκεφτομε πολυΕτσι γινεται. Κοιτα απ την πρωτοχρονια που γινοταν κουβεντα παει σχεδον μηνας....
Δεν εχεις ξαναπαει σε οικο εννοεις;Δικιο εχεις απλα δεν εχω ξανα παει γιαυτο το σκεφτομε πολυ
Ναι ?Δεν εχεις ξαναπαει σε οικο εννοεις;
Άρα θα χρειαστείς οδηγίες από δω τι θα κάνεις όταν μπεις μέσα !