You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βέροια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 971
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Οχι φιλος κ προχθες που πηγα παλι αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι κ χθες τα ιδια. Κ λεω ας μπω να τελειωνουμεΔεν ήταν αυτή η καινούρια με τα ξανθιά μαλλιά και τα τατουάζ στο σπιτάκι που πήγες;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
6 οικους εχει. Ολες σχεδον ετσι ειναι. Ανεβα με το καλο κ θα τα πουμε.Άσχετο με το θέμα. Επειδή θα ανέβω στη Βέροια για δουλειά για δυο μήνες τι παίζει γενικά και που; Μιλφακια κλπ που παίζουν;
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Αυτή με το κοντό μαλλι είναι η Ειρήνη έχει κάνα έρθει βεροια πριν από χρόνια στο παλιο σπιτάκι πάνω στον δρόμο που εκλεισε.ήταν Κοζάνη και έκανε πέρασμα από Λάρισα .μπαίνει στο δωματιο και έχει μαζί της κλεψύδρα για να μην ξεφύγει από το δεκάλεπτο. Πηγε φίλος συναγωνηστης και με ειπε.τυπικο γαμησι.Οχι φιλος κ προχθες που πηγα παλι αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι κ χθες τα ιδια. Κ λεω ας μπω να τελειωνουμε
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Γενικά στην βεροια έχουν έρθει τα καπι της θεσσαλονικης Μαρίνα Όλγα και Ναντια.το venus και εχθές κλειστό..
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Εμενα μου ειπε Αννα. Νορμαλ φαση. Αλλα δεν διαμαρτυρηθηκε για τον χρονο. Απλα για ενα αδειασμα.Γενικά στην βεροια έχουν έρθει τα καπι της θεσσαλονικης Μαρίνα Όλγα και Ναντια.το venus και εχθές κλειστό..
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Μακρινη βολτα στο στουντιο εξω απο την Αλεξανδρεια. Πηγαινοντας προς Χαλκηδονα. Ξανθια γυρω στα 35. Ελενη μου συστηθηκε. Αρκετα ωραιο κορμι με πολυ πολυ καλο στηθος. Προσωπο....γουστα ειν αυτα. Περασα με το απλο. (30) Μιλαει πολυ κ γελαει μονη της...Στον αγωνα. Καλουτσικη πιπα με λιγο χερι ανα διαστηματα. Πρωτη σταση απο πανω. Καλο ρυθμο. Χουφτωμα τα βυζακια....Ιεραποστολικο....Σηκωμα τα ποδια στους ωμους...στα τεσσερα...κ μπρουμυτα. Οταν της μιλας την ωρα του σεξ σου μιλαει. Αντεχει κ σε γρηγορο κ εντονο ρυθμο. Φευγει. Μπορει κ σημερα αυριο.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Περασμα απο οικο της Ολγας. Μετα το ξενοδοχειο Βεροια αμεσως αριστερα ( Με κατευθυνση προς Ναουσα) Ειχα δει συναγωνιστη που ειχε γραψει. Οποτε ηθελα να επισκεφτω κ αυτον τον οικο. Η Ολγα μπαμπατσικη-νταρντανα. Αφου ηρθα λεω θα μπω. 30αρι απλο. Καθαρο προσεγμενο δωματιο. Η Ολγα προσχαρη χαμογελαστη. Στο σεξ: Πιπα αρκετη ωρα. Δεν το συναντας ευκολα. Στο μαγουλο...ολο μεσα...αργα...γρηγορα...με λιγο παιξιμο...Λεω μπραβοοο....Την σταματησα εγω. Μια σταση ιεραποστολικο. Δεν ξερω πως μου ηρθε κ ξεκινησα με πολυ γρηγορο ρυθμο. Περιμενα να μου πει πιο σιγα....αλλα ηθελε κ περισσοτερο. Συμμετειχε με βογγητα κ λιγες βρισιες. Μ επιασε η τρελα κ το κανα οσο πιο γρηγορα κ δυνατα. Της σηκωσα τα ποδια στους ωμους μου κ συνεχισα. Καποια στιγμη ειπα θα σπασει η καρδια μου. Αυτη εκει να βογγαει...Ετσι κ τελειωσα ζαλισμενος. Υ.Γ. Αν καποιος θελει κορμι κ ηλικια μοντελου δεν. Αλλα αν θελει να χυμηξει σε μια τετοια γυναικα ειναι ενταξει.
Μηπως ειναι ευκολο να μας δωσεις πιο λεπτομερεις οδηγίες για να βρουμε τον εν λογω οικο?Περασμα απο οικο της Ολγας. Μετα το ξενοδοχειο Βεροια αμεσως αριστερα ( Με κατευθυνση προς Ναουσα) Ειχα δει συναγωνιστη που ειχε γραψει. Οποτε ηθελα να επισκεφτω κ αυτον τον οικο. Η Ολγα μπαμπατσικη-νταρντανα. Αφου ηρθα λεω θα μπω. 30αρι απλο. Καθαρο προσεγμενο δωματιο. Η Ολγα προσχαρη χαμογελαστη. Στο σεξ: Πιπα αρκετη ωρα. Δεν το συναντας ευκολα. Στο μαγουλο...ολο μεσα...αργα...γρηγορα...με λιγο παιξιμο...Λεω μπραβοοο....Την σταματησα εγω. Μια σταση ιεραποστολικο. Δεν ξερω πως μου ηρθε κ ξεκινησα με πολυ γρηγορο ρυθμο. Περιμενα να μου πει πιο σιγα....αλλα ηθελε κ περισσοτερο. Συμμετειχε με βογγητα κ λιγες βρισιες. Μ επιασε η τρελα κ το κανα οσο πιο γρηγορα κ δυνατα. Της σηκωσα τα ποδια στους ωμους μου κ συνεχισα. Καποια στιγμη ειπα θα σπασει η καρδια μου. Αυτη εκει να βογγαει...Ετσι κ τελειωσα ζαλισμενος. Υ.Γ. Αν καποιος θελει κορμι κ ηλικια μοντελου δεν. Αλλα αν θελει να χυμηξει σε μια τετοια γυναικα ειναι ενταξει.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ναι φιλος. Πολυ ευκολο. Με κατευθυνση προς Ναουσα: Βγαινεις απ την Πατριδα. Συνεχιζεις ευθεια μετα τα φαναρια στον παλιο δρομο. Στα 500 μετρα περιπου στο αριστερο σου χερι ειναι το ξενοδοχειο Βεροια κ η ξυλεια του Δημουλα. Αμεσως αριστερα εχει δρομο. Ανεβαινεις. Στα 300 μετρα πανω κατω στ αριστερα ειναι ο οικος. Μεγαλο οικοπεδο. Εχει περιφραξη. Αν πας βραδυ θα φαινονται κ τα φωτακια που εχει.Μηπως ειναι ευκολο να μας δωσεις πιο λεπτομερεις οδηγίες για να βρουμε τον εν λογω οικο?
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Πολύ κατατοπιστικός ο φίλος. ΜπράβοΝαι φιλος. Πολυ ευκολο. Με κατευθυνση προς Ναουσα: Βγαινεις απ την Πατριδα. Συνεχιζεις ευθεια μετα τα φαναρια στον παλιο δρομο. Στα 500 μετρα περιπου στο αριστερο σου χερι ειναι το ξενοδοχειο Βεροια κ η ξυλεια του Δημουλα. Αμεσως αριστερα εχει δρομο. Ανεβαινεις. Στα 300 μετρα πανω κατω στ αριστερα ειναι ο οικος. Μεγαλο οικοπεδο. Εχει περιφραξη. Αν πας βραδυ θα φαινονται κ τα φωτακια που εχει.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Να εισαι καλα φιλος. Γι αυτο ειμαστε ολοι εδω.Πολύ κατατοπιστικός ο φίλος. Μπράβο
Μάκης ο παίκτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλοι συναγωνιστές, τι γίνεται?
Νέκρα η φάση?
Νέκρα η φάση?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Εκανες καμια γυρα τσακαλε;Φίλοι συναγωνιστές, τι γίνεται?
Νέκρα η φάση?
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Προχθές πηγαίνοντας για την αγαπημένη Όλγα περνούσα έξω από της Εύας, εκεί μετά από αυτήν είναι το διώροφο, και εκεί στο πλατυσκαλο είδα την ξανθιά ! Μάλλον γύρισε πάλι... όποιος συναθλητής την επισκευτεί ας κοπιάσει με λίγες γραμμές να μας πει τι παίζει εκεί.
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Ώπα ξανθιά ακούω. Έχουμε καινούρια άφιξη; Για πείτε λεπτομέρειεςΠροχθές πηγαίνοντας για την αγαπημένη Όλγα περνούσα έξω από της Εύας, εκεί μετά από αυτήν είναι το διώροφο, και εκεί στο πλατυσκαλο είδα την ξανθιά ! Μάλλον γύρισε πάλι... όποιος συναθλητής την επισκευτεί ας κοπιάσει με λίγες γραμμές να μας πει τι παίζει εκεί.
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Προχτές βράδυ έψαχνα το σπίτι της Όλγας αλλά δεν είδα τίποτε. Έστριψα αριστερά μετά το ξενοδοχειο Βέροια, αλλά τα πάντα σκοτεινά. Μόνο κάτι σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Πωωωω κ περασα χθες γιατι ειπα να παω στην Ευα αλλα δεν ηταν. Κ δεν ανεβηκαΠροχθές πηγαίνοντας για την αγαπημένη Όλγα περνούσα έξω από της Εύας, εκεί μετά από αυτήν είναι το διώροφο, και εκεί στο πλατυσκαλο είδα την ξανθιά ! Μάλλον γύρισε πάλι... όποιος συναθλητής την επισκευτεί ας κοπιάσει με λίγες γραμμές να μας πει τι παίζει εκεί.
Χθες παντως ηταν ανοιχτα φιλε μου.Προχτές βράδυ έψαχνα το σπίτι της Όλγας αλλά δεν είδα τίποτε. Έστριψα αριστερά μετά το ξενοδοχειο Βέροια, αλλά τα πάντα σκοτεινά. Μόνο κάτι σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Εκεί που βγήκαν σκυλιά είναι το σπίτι της Όλγας, προφανώς δεν ήταν μέσα η ήταν αλλά ήταν αδιαθετη, δηλαδή είχε περίοδο ! Δοκίμασε ένα άλλο απόγευμα και πες μας εντυπώσεις..Προχτές βράδυ έψαχνα το σπίτι της Όλγας αλλά δεν είδα τίποτε. Έστριψα αριστερά μετά το ξενοδοχειο Βέροια, αλλά τα πάντα σκοτεινά. Μόνο κάτι σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Η Όλγα είναι καλή και τίμια στις υπηρεσίες της Επίσης δεν βιαζεται.μπορει να ήταν αδιαίρετη γι αυτό δεν ήταν.Εκεί που βγήκαν σκυλιά είναι το σπίτι της Όλγας, προφανώς δεν ήταν μέσα η ήταν αλλά ήταν αδιαθετη, δηλαδή είχε περίοδο ! Δοκίμασε ένα άλλο απόγευμα και πες μας εντυπώσεις..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K