Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ωωωωωωω σοβαρα τωρα; Τι σε κανει να το λες;
Δεν παίρνω όρκο, αλλά πολύ σκληρά χαρακτηριστικά για θρυλικό και αρκετά βαριά φωνή.
Ξαναλέω όμως δεν το δοκίμασα οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Αν τσεκάρεις κι εσύ, πες μας.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν παίρνω όρκο, αλλά πολύ σκληρά χαρακτηριστικά για θρυλικό και αρκετά βαριά φωνή.
Ξαναλέω όμως δεν το δοκίμασα οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Αν τσεκάρεις κι εσύ, πες μας.
Εμφανιση;

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Καμία που να παίζει σε κλειστό κύκλο ξέρουμε;;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς για την καινούρια άφιξη στην Βέροια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.836
Πόντοι
9.297
Μαρινα Ρωσιδα milf γυρω στα 45-50 με προ'υ'πηρεσια στην Θεσσαλονικη ειναι ακομα εκει;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.836
Πόντοι
9.297
Δεν εχω μαθει για γατα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Βολτα αποψε στους οικους της περιοχης. Βενους κλειστο. Ευα κλειστη. Στην Πατριδα(Ολγα οπως ειπε καποιος φιλος) Δεν εχω παει κ σημερα που πηγα κλειστο.Διπλα απο την Ευα μια 40...40κατι με κοντο μαυρο μαλλι με πιασιματακια....δεν μου εκανε αισθηση. Μετα τα καινουργια σχολεια απεναντι απο την ταβερνα του Φερωνα ανοιχτο αλλα απ οτι ακουσα η γνωστη επι χρονια...που μυριζει στομα κ μουνι. Μακρια. Κ απεναντι απο το βενζιναδικο στο δρομο προς Μακροχωρι ανοιχτο( μαλλον αυτη ειναι η Μαρινα που λεει ο φιλος). Επισκεψη πριν κανα δυο χρονια. Μια απογοητευση.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Κ γω να δω αυτην πηγα κ τελικα ηταν αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι.
Ευχαριστώ φίλε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ γω να δω αυτην πηγα κ τελικα ηταν αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι.
Άμα την δεις γράψε εντυπώσεις

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Μαρινα Ρωσιδα milf γυρω στα 45-50 με προ'υ'πηρεσια στην Θεσσαλονικη ειναι ακομα εκει;
Ναι η Μαρίνα η Ρωσίδα είναι εκει, όπως έρχεσαι απο Μακροχώρι 500 μετρα μετά τις γραμμες του τραίνου, στο δεξι σου χέρι και απεναντι απο το βενζινάδικο της AVIN θα βρεις το σπίτι της. Μεγάλη πόρτα απο λαμαρίνα (παλιά καλαμιές) και πολυ ευρύχωρη αυλη.
Τις υπηρεσίες της τις δοκίμασα και στην Θεσσαλονίκη και στην Βέροια και τις βρήκα απλά ικανοποιητικές.
Και ναι έχει μια άτριχη γάτα, ίσως απο σιαμ !

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Βολτα κ αποψε. Η ιδια ακριβως εικονα με τις προαλλες. Επειδη ομως επρεπε να αδειασω μπηκα στην Αννα με το κοντο μαυρο μαλλι διπλα απο της Ευας. Εμφανιση τιποτα ιδιαιτερο. 30 το απλο. Πιπα με χερι κ οχι ολο μεσα κ σιγα σιγα ανεβαζει ρυθμο. Δεχεται αρκετες στασεις κ ρυθμο στον αγωνα με βογγητα καποιες στιγμες. Απλα λογω ελλειψης αλλων κοριτσιων πηγα. Αυτα...

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Βολτα κ αποψε. Η ιδια ακριβως εικονα με τις προαλλες. Επειδη ομως επρεπε να αδειασω μπηκα στην Αννα με το κοντο μαυρο μαλλι διπλα απο της Ευας. Εμφανιση τιποτα ιδιαιτερο. 30 το απλο. Πιπα με χερι κ οχι ολο μεσα κ σιγα σιγα ανεβαζει ρυθμο. Δεχεται αρκετες στασεις κ ρυθμο στον αγωνα με βογγητα καποιες στιγμες. Απλα λογω ελλειψης αλλων κοριτσιων πηγα. Αυτα...
Δεν ήταν αυτή η καινούρια με τα ξανθιά μαλλιά και τα τατουάζ στο σπιτάκι που πήγες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom