Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ωωωωωωω σοβαρα τωρα; Τι σε κανει να το λες;Φίλε πέρασα από την ξανθιά που λες, αλλά έχω υποψίες πως δεν ήταν ξανθιά, αλλά ξανθός .
Ωωωωωωω σοβαρα τωρα; Τι σε κανει να το λες;Φίλε πέρασα από την ξανθιά που λες, αλλά έχω υποψίες πως δεν ήταν ξανθιά, αλλά ξανθός .
Δεν παίρνω όρκο, αλλά πολύ σκληρά χαρακτηριστικά για θρυλικό και αρκετά βαριά φωνή.Ωωωωωωω σοβαρα τωρα; Τι σε κανει να το λες;
Εμφανιση;Δεν παίρνω όρκο, αλλά πολύ σκληρά χαρακτηριστικά για θρυλικό και αρκετά βαριά φωνή.
Ξαναλέω όμως δεν το δοκίμασα οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Αν τσεκάρεις κι εσύ, πες μας.
Εμφάνιση αρκετά καλή!Εμφανιση;
Δυστυχώς φίλε, δε γνωρίζω κάτι.Καμία που να παίζει σε κλειστό κύκλο ξέρουμε;;
Σε ποιο αναφερεσαι;Γνωρίζει κανείς για την καινούρια άφιξη στην Βέροια;
Μαρινα ποια λες φιλε; Αυτη που εχει κ την γατα χωρις τριχωμα;Μαρινα Ρωσιδα milf γυρω στα 45-50 με προ'υ'πηρεσια στην Θεσσαλονικη ειναι ακομα εκει;
Που δουλευει απεναντι απο το βενζιναδικο μηπως;Δεν εχω μαθει για γατα.
Για μια καινούρια άκουσα δίπλα από την Εύα ξανθιά κοντούλαΣε ποιο αναφερεσαι;
Κ γω να δω αυτην πηγα κ τελικα ηταν αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι.Για μια καινούρια άκουσα δίπλα από την Εύα ξανθιά κοντούλα
ΝΑΙ ΕΙΝΑ Ι ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.Μαρινα Ρωσιδα milf γυρω στα 45-50 με προ'υ'πηρεσια στην Θεσσαλονικη ειναι ακομα εκει;
Ευχαριστώ φίλε μουΚ γω να δω αυτην πηγα κ τελικα ηταν αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι.
Άμα την δεις γράψε εντυπώσειςΚ γω να δω αυτην πηγα κ τελικα ηταν αυτη με το κοντο μαυρο μαλλι.
Ναι η Μαρίνα η Ρωσίδα είναι εκει, όπως έρχεσαι απο Μακροχώρι 500 μετρα μετά τις γραμμες του τραίνου, στο δεξι σου χέρι και απεναντι απο το βενζινάδικο της AVIN θα βρεις το σπίτι της. Μεγάλη πόρτα απο λαμαρίνα (παλιά καλαμιές) και πολυ ευρύχωρη αυλη.Μαρινα Ρωσιδα milf γυρω στα 45-50 με προ'υ'πηρεσια στην Θεσσαλονικη ειναι ακομα εκει;
Δεν ήταν αυτή η καινούρια με τα ξανθιά μαλλιά και τα τατουάζ στο σπιτάκι που πήγες;Βολτα κ αποψε. Η ιδια ακριβως εικονα με τις προαλλες. Επειδη ομως επρεπε να αδειασω μπηκα στην Αννα με το κοντο μαυρο μαλλι διπλα απο της Ευας. Εμφανιση τιποτα ιδιαιτερο. 30 το απλο. Πιπα με χερι κ οχι ολο μεσα κ σιγα σιγα ανεβαζει ρυθμο. Δεχεται αρκετες στασεις κ ρυθμο στον αγωνα με βογγητα καποιες στιγμες. Απλα λογω ελλειψης αλλων κοριτσιων πηγα. Αυτα...