Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σίγουρα θα είναι πιο λάσκα οι δρόμοι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γαμω την φαρα τους γαμω για ταριφες!! ας κανουν και 1 μηνα απεργια.........!

Επισκέπτης
αρνηθηκε να συμορφωθει και o πελεκις επεσε βαρυς
7-17-thumb-large.jpg
Ο τυπος δεξια ειναι ζακι και πολυ βρωμοστομος,στην Χαλκοκονδυλη κοιμαται-απεναντι απο την ΔΕΗ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Α,ναι?
Εχεις τζιπ και θες να σου ανοιξουνε δρομο μηπως?
μπλοκάρουν τον δρόμο με τις ψεύτικες άδειες και τις πλαστές πινακίδες.
είδες τι μπορεί να κάνει ένα κλειστό επάγγελμα;

να πούμε και για την εκμετάλευση των τουριστών;

Υ.Γ. τι σε νοιάζει αν έχει τζιπ; σου ζήτησε δανεικά και δεν σου τα επέστρεψε; ή σε ενοχλεί που εσύ κυκλοφορείς με το "πεζό 2".

τελικά αυτές οι μικροαστίκές αντιλήψεις δεν μπορούν να εκκλήψουν ακόμα και σε ένα άστυ τόσο μεγάλο όσο αυτό της αθήνας.

μήπως εσένα το φανταστικό τζιπ του σε εκμεταλεύτηκε κατά κάποιον τρόπο;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Υ.Γ. τι σε νοιάζει αν έχει τζιπ; σου ζήτησε δανεικά και δεν σου τα επέστρεψε; ή σε ενοχλεί που εσύ κυκλοφορείς με το "πεζό 2".

τελικά αυτές οι μικροαστίκές αντιλήψεις δεν μπορούν να εκκλήψουν ακόμα και σε ένα άστυ τόσο μεγάλο όσο αυτό της αθήνας.

μήπως εσένα το φανταστικό τζιπ του σε εκμεταλεύτηκε κατά κάποιον τρόπο;
Aμα δεν ξερεις για τι πραμα μιλας ειναι καλυτερο να μην μιλας καθολου.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Α,ναι?
Εχεις τζιπ και θες να σου ανοιξουνε δρομο μηπως?

οχι ρε φιλε pegeauot 106 εχω 1100cc 10ετιας αυτοκινητο δεν θελω τζιπ απλα ειναι μακρα οι χειροτεροι φαρα και ιδικα αυτοι που εχουν δικια τους αδεια οι μισοι την πηρανε επι χουντας και οι υπολοιποι μισοι την πηρανε επι παπανδρεου το 1983 αν θυμαμε καλα τοτε δοθηκαν οι τελευταιες αδειες αλλα οι περισσοτερες δοθηκαν επι χουντας με κοστος τοτε 150 δραχμες χαρτοσημο και τωρα εχουν φτασει να τις πουλουν 150.000€ τωρα απελευθερωση του επαγγελματος και εχουν και ενα υφακι γαμησε τα και οδηγανε και γαμησετα τι σφηνες τι σταματανε οπου γουσταρουν χωρις αλαρμ τα μηχανακια τα γραφουν στα αρχιδια τους κλπ κλπ τι σε κλεβουν στο ταξιμετρο συν οτι βγαζανε ενα εισοδημα 40.000€ το χρονο οσοι ηταν ιδιοκτητες και το δουλευαν οχι αυτοι που νοικιαζουν ταξι και πληρωναν στην εφορια ψιχουλα διαφωνει κανεις μαζι μου??????????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οχι ρε φιλε pegeauot 106 εχω 1100cc 10ετιας αυτοκινητο δεν θελω τζιπ απλα ειναι μακρα οι χειροτεροι φαρα και ιδικα αυτοι που εχουν δικια τους αδεια οι μισοι την πηρανε επι χουντας και οι υπολοιποι μισοι την πηρανε επι παπανδρεου το 1983 αν θυμαμε καλα τοτε δοθηκαν οι τελευταιες αδειες αλλα οι περισσοτερες δοθηκαν επι χουντας με κοστος τοτε 150 δραχμες χαρτοσημο και τωρα εχουν φτασει να τις πουλουν 150.000€ τωρα απελευθερωση του επαγγελματος και εχουν και ενα υφακι γαμησε τα και οδηγανε και γαμησετα τι σφηνες τι σταματανε οπου γουσταρουν χωρις αλαρμ τα μηχανακια τα γραφουν στα αρχιδια τους κλπ κλπ τι σε κλεβουν στο ταξιμετρο συν οτι βγαζανε ενα εισοδημα 40.000€ το χρονο οσοι ηταν ιδιοκτητες και το δουλευαν οχι αυτοι που νοικιαζουν ταξι και πληρωναν στην εφορια ψιχουλα διαφωνει κανεις μαζι μου??????????
δεν χρειάζεται να απολογείσαι, δημοκρατία έχουμε και σαν ιδιώτης μπορείς να πληρώνεις οτιδήποτε αντέχει η τσέπη σου.
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν  τον πόντικα τον πειράζει το υποτιθέμενο τζιπ σου ή ότι εξ αρχής τον πείραξε που λέγαμε έτσι για τους ταρίφες.
πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι είναι υπέρμαχος του κουμουνισμού : όλοι φτωχοί, με zastava ή lada.
είτε είναι ταρίφας και καλά κάνει και αντιτίθεται στην "επίθεση" κατά των ταριφών, γιατί αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Επισκέπτης
Πριν την χουντα δεν κυκλοφορουσανε ταξι στην Αθηνα?
Βεβαιως και μαλιστα ηταν οχι κλειστο αλλα κλειδαμπαρωμενο το ταξι σαν επαγγελμα...

Οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι η(καλη?)χουντα απελευθερωσε τις αδειες των ταξι...

Θελω να πω οτι αμα πηγαινουμε ετσι,το ποτε δοθηκαν οι αδειες και σε ποιους και γιατι,την εχουμε χασει την μπαλα...

Αυτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας μην μακρηγορούμε επί του θέματος... κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ασκήσει το επάγγελμα που θέλει εφόσον έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα γιαυτό, χωρίς να εμποδίζεται από συντεχνίες, κλειστά επαγγέλματα, χωροταξικούς περιορισμούς και λοιπές μαλακίες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ας μην μακρηγορούμε επί του θέματος... κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ασκήσει το επάγγελμα που θέλει εφόσον έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα γιαυτό, χωρίς να εμποδίζεται από συντεχνίες, κλειστά επαγγέλματα, χωροταξικούς περιορισμούς και λοιπές μαλακίες
αυτό ξανα πές το.
αλλά μερικοί ξέρουν να ξεχωρίζουν την χούντα του παπαδόπουλου,
την χούντα των ταρίφων, των συμβολαιογράφων, των δικηγόρων και λοιπών πρεσβευτών του ολιγοπωλείου δεν την καταλαβαίνουν.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
αυτό ξανα πές το.
αλλά μερικοί ξέρουν να ξεχωρίζουν την χούντα του παπαδόπουλου,
την χούντα των ταρίφων, των συμβολαιογράφων, των δικηγόρων και λοιπών πρεσβευτών του ολιγοπωλείου δεν την καταλαβαίνουν.

Συναγωνιστές, ό,τι και να λέμε, "έχει μπει το νερό στ'αυλάκι".
"Κλειστά" επαγγέλματα, ΤΕΛΟΣ!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πριν την χουντα δεν κυκλοφορουσανε ταξι στην Αθηνα?
Βεβαιως και μαλιστα ηταν οχι κλειστο αλλα κλειδαμπαρωμενο το ταξι σαν επαγγελμα...

Οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι η(καλη?)χουντα απελευθερωσε τις αδειες των ταξι...

Θελω να πω οτι αμα πηγαινουμε ετσι,το ποτε δοθηκαν οι αδειες και σε ποιους και γιατι,την εχουμε χασει την μπαλα...

Αυτα.

ρε φιλε θα στο πω απλα οπως τοτε υπηρχε η επιλογη να βγαλεις μια αδεια με ελαχιστο κοστος ετσι να ειναι και σημερα και πολλυ απλα ο καλυτερος να μεινει γιατι μερικοι συμπαθεις ταριφες σας δωσανε αδειες με μηδαμινο κοστος με τον γνωστο τροπο υμετερων και μπαρμπας στη κορωνη και τωρα απο το τιποτα που δωσατε για αυτη την αδεια ζητατε νοικι για μια 12 ωρη βαρδια 1000€

α και το επαγγελμα μου ειναι νυχτοφυλακας για να εξασκουμε αυτο το επαγγελμα βγαζουμε αδεια πληρωνοντας στο κρατος παραβολα 100€ περναμε γιατρους ψυχιατρους χαρτια απο τα δικαστηρια απο την αστυνομια κλπ κλπ θα ηθελα μια μερα να πει το κρατος εχουμε βγαλει πολλες αδειες δεν βγαζουμε αλλες θα με βολεβε και μενα αφανταστα να ζηταγα νοικι 1000€ για να στειλω καποιων να δουλεψει και γω να καθομαι σπιτι και να ξυνω τα αρχιδια μου

α οσο για τον φιλο που ειπε οτι ειμαι κουμμουνιστης του λεω απλα οτι δεν ειμαι ειμαι ρεαλιστης δεν εχω απαιτηση να κυκλοφορουν ολοι με αμαξια ζεσταβα για το τζιπ δεν το γουσταρω γιατι μολυνει αδικα την πολη τωρα αν καποιος θελει τζιπ  να το κυκλοφορει στην αθηνα δικαιωμα του

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
α οσο για τον φιλο που ειπε οτι ειμαι κουμμουνιστης του λεω απλα οτι δεν ειμαι ειμαι ρεαλιστης δεν εχω απαιτηση να κυκλοφορουν ολοι με αμαξια ζεσταβα για το τζιπ δεν το γουσταρω γιατι μολυνει αδικα την πολη τωρα αν καποιος θελει τζιπ  να το κυκλοφορει στην αθηνα δικαιωμα του
ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γράφω στο ποστ μου ότι αναφέρομαι στον πόντικα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γράφω στο ποστ μου ότι αναφέρομαι στον πόντικα

οχι ρε φιλε χαλαρωσε ετσι κι αλλιως κουβεντα κανουμε μια παρεα ειμαστε ολοι απλα γενικα μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους κατα την γνωμη μου παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom