Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θησέως στην Καλλιθέα στο ρεύμα προς Αθήνα, δε θυμάμαι νούμερο αλλά σχετικά χαμηλά, ΕΚΟ...
πριν κάνα 2ωρο έβαλα!!!
νεα χαλκιδονα 4 ανοιχτα...γλυφαδα επι της παραλιακης 2 ανοιχτα...ηρακλειου αετζεαν ανοιχτη...
απο αυριο λογικα ολοι θα χουν...

Επισκέπτης
Εγώ πάντως χθες ένα: http://[URL unfurl="true"]www.protos.gr/images/fishing/fishes_thumbs/milokopi.jpg[/img[/URL]] του κιλού το ξεκοκκάλισα.
[/quote]

Αυτά είναι..

Έβγαζα κάποτε ανάμεσα στη Ναύπακτο και το Ευπάλιο.
Τώρα τα'χουνε γαμήσει οι μαλάκες,μέχρι και το γόνο ψαρεύουν..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Εγώ πάντως χθες ένα: http://[URL unfurl="true"]www.protos.gr/images/fishing/fishes_thumbs/milokopi.jpg[/img[/URL]] του κιλού το ξεκοκκάλισα.
[/quote]

Πρόσεχε μην παχύνεις και άλλο.
Περιμένουμε την κριτική της συνευρεσης του ξεκοκωλιάσματος!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σχεδον ολα τα βενζιναδικα εχουν βενζινη ουσιαστηκα η απεργια εληξε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οπότε όλοι περιμένουμε να γελάσουμε τώρα με τους ταρίφες.
εκεί δεν θα μας μείνει άντερο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Έχουμε βενζίνη πια και για τα ελικόπτερα

Τον φασκέλωνε ο κόσμος όταν τον είδε να μετακινείται με ελικόπτερο...
Μόλις ο κόσμος είδε το ελικόπτερο να κατεβαίνει στο Λουτρό της Χώρας Σφακίων και να παραλαμβάνει τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη, άρχισαν τις μούτζες και τις βρισιές.
Ο......Βουλγαράκης είχε πάει στη θαλάσσια αυτή περιοχή μ' ένα φουσκωτό με 300αρες μηχανές. Ο επόμενος σταθμός του (10 λεπτά απόσταση με το πλωτό μέσο που διέθετε) ήταν η Παλαιοχώρα. Ο πρώην υπουργός όμως προτίμησε να μετακινηθεί με ελικόπτερο.
Η κίνηση του όμως αυτή θεωρήθηκε προκλητική για όσους βρίσκονταν εκεί και τον αναγνώρισαν...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για αυτο εισαι σιγουρος?
ναι, το άκουσα πάρα πολλές φορές στις ειδήσεις τώρα το καλοκαίρι.

όταν ερχόμουνα κρήτη πριν μια βδομάδα, σταματήσαμε στην πάτρα και πήγα σε ένα περίπτερο να πάρω το "Φως".
πληρώνω και μένω μαλάκας όταν ο περιπτεράς μου έδωσε και απόδειξη και έβαλα τα γέλια :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

όταν ερχόμουνα κρήτη πριν μια βδομάδα, σταματήσαμε στην πάτρα και πήγα σε ένα περίπτερο να πάρω το "Φως".
πληρώνω και μένω μαλάκας όταν ο περιπτεράς μου έδωσε και απόδειξη και έβαλα τα γέλια :2funny:
τωρα που το λες και σε μενα εκοψε αποδειξη η περιπτερου χτες βραδυ για τσιγαρα! :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Έχουμε βενζίνη πια και για τα ελικόπτερα

Τον φασκέλωνε ο κόσμος όταν τον είδε να μετακινείται με ελικόπτερο...
Μόλις ο κόσμος είδε το ελικόπτερο να κατεβαίνει στο Λουτρό της Χώρας Σφακίων και να παραλαμβάνει τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη, άρχισαν τις μούτζες και τις βρισιές.
Ο......Βουλγαράκης είχε πάει στη θαλάσσια αυτή περιοχή μ' ένα φουσκωτό με 300αρες μηχανές. Ο επόμενος σταθμός του (10 λεπτά απόσταση με το πλωτό μέσο που διέθετε) ήταν η Παλαιοχώρα. Ο πρώην υπουργός όμως προτίμησε να μετακινηθεί με ελικόπτερο.
Η κίνηση του όμως αυτή θεωρήθηκε προκλητική για όσους βρίσκονταν εκεί και τον αναγνώρισαν...
οι μουντζες δεν φτανουν...χρειαζονται πιο δραστικα μετρα
τα φασκελα πανε πιο πολυ σ αυτους τους μαλακες που τον ψηφιζανε
κλαψτε τωρα μουνια...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Oι ταριφες ειναι σε καλυτερη μοιρα, δεν θα τους απελευθερωσουν τις αδειες. Ετσι λενε τουλαχιστον...Θα τους εξαναγκασουν να κανουν εταιριες, δεν ξερω ομως τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στην δουλεια τους :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Oι ταριφες ειναι σε καλυτερη μοιρα, δεν θα τους απελευθερωσουν τις αδειες. Ετσι λενε τουλαχιστον...Θα τους εξαναγκασουν να κανουν εταιριες, δεν ξερω ομως τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στην δουλεια τους :think:
εγω λεω οτι θα το ανοιξουν το επαγγελμα...και ολλα μια χαρα θα πανε! θα δημιουργηθουνε εταιριες και οι ταριφες θα πληρωνουν κατι σαν νοικι στην εταιρια! οσοι δεν θα ειναι σε εταιρια θα εχουνε δικες τους ταριφες και θα κανουν οτι τους γουσταρει και θα ναι και καλυμενοι γιατι ειναι ιδιωτες δηλ κατι σαν πειρατες! δεν θα δεχονται κλησεις π.χ. !
η εταιρια θα χει αλλα καλα! πιο πολλα υπερ για εναν πελατη! στανταρ ταριφες,λιγοτερες απατεωνιες (λογω οτι παιρνεις τηλεφωνο στην εταιρια και κινδυνευει να χασει μεχρι και την αδεια του!) κλπ!!
Καιρος ηταν! οι μαλακιες που λενε ολλοι οτι θα πανε ολοι να γινουν ταριφες....ειναι βλακειες! στο εξωτερικο γιατι δεν γινεται ετσι! απλα ειμαστε κομπλεξικοι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

εμενα μου κοβουνε καθε μερα!!!
χτες μαλιστα μου δωσε και ο ταριφας!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την σταματησαν την απεργια τυποι μου
απο αυριο θα κανουν κανονικα τα δρομολογια

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

οι ταριφες να κανουν απεργια κανα μηνα να κυκλοφορησουμε σαν ανθρωποι στην αθηνα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
τυπε λες να τον επιταξανε? :2funny: