παρκαρες? εζμπρωξες εζμπρωξες?
εσυ ρε γαμημενε με το εργαλειο τι κανεις; το κουνας καθολου ή το κουνας για να μην ξενερωσει το γκομενακι;
παρκαρες? εζμπρωξες εζμπρωξες?
εσυ ρε γαμημενε με το εργαλειο τι κανεις; το κουνας καθολου ή το κουνας για να μην ξενερωσει το γκομενακι;
& θα το παρατησεις εκει μεχρι τελους της απεργιας???Όχι καλέ πάρκαρα κανονικα,με έβγαζε για άλλα 50-100 μέτρα αλλά το κατάλαβα οτι ρετάρει και άραξα.
εγω ειμαι καλυμμενος με μπενζινες παιχτη. λακυ του νοου δε ραιτ πιπλ.
Οχι δεν εισαι. Εμενα οχι μονο αυτος αλλα ολοι οι συνδικαλιστες μου προκαλουν τετοιες ορμες
δεν μπαινω στην διαδικασια να διαβασω το αρθρο μιας & ξερω τι τρυπες ειναι..Εφοσον οπως εξελιχτηκε το συνδικαλιστικο κινημα εχασε τις βασικες του αρχες και κινητρα ρε φιλε..
Δες ενα ενδιαφερον αρθρο στην ετ
ΕΡΕΥΝΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Συνδικάτα
Εργατοπατερισμός, η χρόνια ασθένεια του συνδικαλισμού
Όχι βρε,θα φουλαριστεί .. και θα έρθει σπίτι πακέτο ;)& θα το παρατησεις εκει μεχρι τελους της απεργιας???
φανταζεσαι να μην το βρει μετα!!!!& θα το παρατησεις εκει μεχρι τελους της απεργιας???
δεν μπαινω στην διαδικασια να διαβασω το αρθρο μιας & ξερω τι τρυπες ειναι..
ομως επαναλαμβανω οτι εδω δεν εχουμε να κανουμε με απεργια αλλα με λοκαουτ..
απεργια κανουν οι υπαλληλοι-εργατες,οι σκλαβοι γενικα..
η εργοδοσια κανει λοκαουτ..
απεργια κανουν οι υπαλληλοι-εργατες,οι σκλαβοι γενικα..
η εργοδοσια κανει λοκαουτ..
Όχι βρε,θα φουλαριστεί .. και θα έρθει σπίτι πακέτο ;)
Ρε δεν ειναι μονο η βενζινη.. με δικαιολογία τα καπελα στις τιμες μεταφορας βαζουνε δικο τους καπελο οι βιομηχανιες τροφιμων, για τον ιδιο λογο αλλο καπελο οι μεγαλομπακαληδες, και παει λεγοντας..
αυτα τα μουνοπανα εχουνε μεριδιο ευθυνης στη σημερινη ακριβεια εν ολίγοις..
Ωχχχχ...παλι θα τρεχω μεσημεριατικα
έτσι.
το ακόυσαμε και αυτό στην ελλάδα.
κάνουν απεργία οι ιδιώτες γιατροί κλείνοντας τα ιατρεία τους ενα πράμα.
αααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχα
http://www.zougla.gr/Uploads/giannis/prokuriksi_sexta_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Σε ποιο σαιτ το βρηκες?
σου χω πει οτι με καβλωνεις απιστευτα; :-*
Ακόμα εδώ είσαι συ καύλα μου?Πολύ αργείς..Μια εβδομάδα τιμωρία.Ωχχχχ...παλι θα τρεχω μεσημεριατικα