Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έτσι είναι η ζωή.
στη ζωή παίζεις και κερδίζεις ή χάνεις.
δεν μου αρεσει παρα του οτι εχω πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..
Υ.Γ εννοω πνευματικο & οχι υλικο..
οπως γραφει & η σεχτα,εχω πολεμο με την δημοκρατια σας κυριοι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μου αρεσει παρα του οτι εχω πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..
Υ.Γ εννοω πνευματικο & οχι υλικο..
οπως γραφει & η σεχτα,εχω πολεμο με την δημοκρατια σας κυριοι..
χρόνια το έχεις ρε τρύπα.
απλά τώρα σε θυμήθηκαν και οι καθωπρέπηδες που ο κώλος τους έχει γίνει φινιστρίνι.
στον πούτσο μου λουλούδια.
τώρα να βγούνε όλοι όξω εγω θα μείνω καναπεδάτος.
όταν ούρλιαζα με γράφαν στα παπάρια τους.
ούτως ή αλλέως όπως είπε και ο γαμιάς της μονρόε ο αλβέρτος μονόπετρος.....

Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του.

βάσει του τελευταίου δε, σταμούλη_090 γαμιέσαι και συ και οι εκατομμύρια κλώνοι σου.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
να επαναλαβω επ αυτου..
μαζι σας..
ομως δεν ειναι ακριβως ετσι..
μεχρι & την ψηφιση του νεου νομου η κατασταση ειναι ως εξης..
η αποδοχη κληρονομιας φορολογειται απο τον εφορα βασει της πραγματικης αξιας του φορτηγου..
το αυτο & η οποια μεταβιβαση..
ξαφνου η κυβερνηση αποφασιζει να απαξιωσει τελειως περιουσιακο στοιχειο που μεχρι εχτες το ξεσκιζε στην φορολογια..
ουτε στην ουζουμπουρου δεν συμβαινουν αυτα..
αν γινοταν επανασταση δεν θα το συζητησα καθολου..
ομως εδω εχουμε αναδιανομη πλουτου απο καποιους που βγαζουν ενα αξιοπρεπες μεροκαματο(δεχομαι οτι μπορει να ειναι & πολυ παραπανω),σε πολυεθνικες & μονοπωλια που θα επιζησουν στην αυριανη αγορα του χωρου των μεταφορων..

Ναι.. καποιος θα μαζευει τα περισοτερα στο τελος.. σιγουρα.

Το γεγονος οτι τωρα ελαχιστοι εχουν τη δυνατοτητα να τα μαζεψουν, σε κανει να προτιμας  την ελευθερια να την παλεψεις τουλαχιστον παρα να κοιτας τους λιγους να ταχουν μαζεμενα ηδη..

Εστω και αν ξερεις οτι καποια στιγμη θα τα μαζεψουν οι πολυεθνικες που λες..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χρόνια το έχεις ρε τρύπα.
απλά τώρα σε θυμήθηκαν και οι καθωπρέπηδες που ο κώλος τους έχει γίνει φινιστρίνι.
στον πούτσο μου λουλούδια.
τώρα να βγούνε όλοι όξω εγω θα μείνω καναπεδάτος.
όταν ούρλιαζα με γράφαν στα παπάρια τους.
ούτως ή αλλέως όπως είπε και ο γαμιάς της μονρόε ο αλβέρτος μονόπετρος.....

Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του.

βάσει του τελευταίου δε, σταμούλη_090 γαμιέσαι και συ και οι εκατομμύρια κλώνοι σου.
Πωωω χυνω οταν γραφεις τοσο πολυ  :cum: :cum: :cum:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Υ.Γ.
όταν αυτός που πουλά 100 τόνους πορτοκάλια τη βδομάδα πουλάει με ανεξέλεγκτο κέρδος δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο παραγωγός που πουλάει λιανική 100 κιλά την εβδομάδα πρέπει να συμπιέσει αυτός τις τιμές.

Και 200 και 500 να πουλαει, αρχιδια.. του εχει καει ολοκληρο το χωραφι 500 - 700 δεντρα απο τον παγο αρκετες φορες, τον εχουνε γελασει τα λαμογια οι εμποροι στο ζυγι, ενιοτε του εχουν παρει το εμπορευμα και εχουν φυγει ενω εχει πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του στους εργατες για να τα μαζεψει, και παει λεγοντας.

Και παει ο "μαγκας" ο καταναλωτης να παρει απ το s/m γιατι ειναι πιο φθηνα αυτα που ερχονται απο του διαολου τη μανα, και ειναι και ψημενα για οποιον ξερει..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Και 200 και 500 να πουλαει, αρχιδια.. του εχει καει ολοκληρο το χωραφι 500 - 700 δεντρα απο τον παγο αρκετες φορες, τον εχουνε γελασει τα λαμογια οι εμποροι στο ζυγι, ενιοτε του εχουν παρει το εμπορευμα και εχουν φυγει ενω εχει πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του στους εργατες για να τα μαζεψει, και παει λεγοντας.

Και παει ο "μαγκας" ο καταναλωτης να παρει απ το s/m γιατι ειναι πιο φθηνα αυτα που ερχονται απο του διαολου τη μανα, και ειναι και ψημενα για οποιον ξερει..
γι αυτο κι εμεις στηριζουμε ελληνες παραγωγους στις λαικες αγορες!!! :rockon:

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πεσμου οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα ελληνικα απο τα εισαγομενα,οτι ξερεις την εποχικοτητα των ζαρζαβατικων/φρουτων,οτι ξερεις τις πουστιες που κανουν για να σου φαινονται ομορφα & λαχταριστα..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
πεσμου οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα ελληνικα απο τα εισαγομενα,οτι ξερεις την εποχικοτητα των ζαρζαβατικων/φρουτων,οτι ξερεις τις πουστιες που κανουν για να σου φαινονται ομορφα & λαχταριστα..

Ξέρεις τι καλά μαγειρεύει η σίλβα ? Και ένα απο τα μυστικά της είναι ότι ξέρει να διαλέγει σωστά υλικά στις λαικές αγορές ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω οχι.
η μανα μου ομως ειναι γι αυτη τη δουλεια.
εγω ειμαι ο κομπαρσος της υποθεσης που της κουβαλαει το καροτσι! :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:S :S :S :S

εγω στηριζω νιγηριανους και κινεζους  παραγωγους στην λαικη της γειτονιας μου...... :sunglasses:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Πάντα με συνάρπαζαν οι άνθρωποι που έδιναν τη ζωή τους για μια ιδέα ... Σχετικό με το θέμα , ακριβώς γιατί το φτύνει κατάμουτρα ...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κι ο πρωκτικός για μια ιδέα έδωσε τη ζωή του... τη ρουφιανιά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
:-* :-* :-*

Χωρίς πλάκα..εγώ έμεινα χθες παιδιά και το πάρκαρα Ζησιμοπούλου στο Φάληρο.Πλήρωσα 15 ευρώ ταξί να γυρίσω σπίτι.

Μόνο 15 Ευρώ από Π. Φάληρο μέχρι Κηφισσιά;;;

Τα βυζιά σου είχε κεντράρει ο ταρίφας;;;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πάντως εγώ έβαλα σήμερα 30 λίτρα με αναμονή δύο λεπτά...

Επισκέπτης
Αν και η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε διαθέσει στον Σωκράτη Γκιόλια συνοδό αστυνομικό, διαπιοστώθηκε -όπως αποκαλύπτει το crimes on air- πως ο ένας απο τους δυο σωματοφύλακές του ήταν αστυνομικός που υπηρετεί στην προσωπική ασφάλεια του προέδρου του Αρείου Πάγου.
Ο σφιχτερμαν η ο τρεντακιας ητανε ομως?
Δεν διευκρινιζεται.

Επισκέπτης
Δλδ.,αν καταλαβα καλα ο τυπος πιθανοτατα σουλατσαριζε με το γκανι-η/και με το υπηρεσιακο μοτορι,ουτε αυτο διευκρινιζεται-για να γραψει εξτρα μεροκαματο φυλαγοντας τον Γκιολια...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο σφιχτερμαν η ο τρεντακιας ητανε ομως?
Δεν διευκρινιζεται.

Δεν διαβάζεις καλά.

Να τι λέει η προκήρυξη:

Ο πρώτος ήταν νεαρός 25-30 χρονών με fitness στυλάκι, που συνήθως χάζευε παίζοντας με το κινητό του και χρησιμοποιούσε μηχανή μαύρη-ασημί μάρκας TDM ενώ ο δεύτερος ήταν πιο έμπειρος, 40άρης γκριζομάλλης, είχε αγαπημένη συνήθεια να διαβάζει εφημερίδα πάνω στη μηχανή, να περπατάει σαν να έχει καρπούζια κάτω από τις μασχάλες ενώ χρησιμοποιούσε και αυτός μηχανή on-off transalp με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΚ 389.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας τον βρήκαν τον μπάτσο. Οι ίδιοι οι μπάτσοι.
Οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν:

Από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, σε απάντηση του σημείου της προκήρυξης, όπου ο συντάκτης της αναφέρει ότι συνόδευαν τον Σωκράτη Γκιόλια δύο αστυνομικοί, έγινε γνωστό το εξής: “Πράγματι, ο δημοσιογράφος συνοδευόταν από δύο μοτοσικλέτες τον τελευταίο καιρό, τη μία από τις οποίες οδηγούσε ιδιώτης, ενώ η άλλη ανήκει σε αστυνομικό”. Για τον τελευταίο, από το Αρχηγείο διευκρινίζεται ότι πρόκειται για αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου, αλλά δεν συνόδευε το δημοσιογράφο με εντολή της υπηρεσίας του, ενώ δεν ήταν ενήμερη ούτε η Αστυνομία, ούτε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Ο ίδιος, ο οποίος εντοπίστηκε και ρωτήθηκε από τους προϊσταμένους του, δήλωσε ότι προσέφερε εξυπηρέτηση στον Σωκράτη Γκιόλια λόγω παλιάς φιλίας μεταξύ τους από το χώρο του αθλητισμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom