Επισκέπτης
δεν μου αρεσει παρα του οτι εχω πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..έτσι είναι η ζωή.
στη ζωή παίζεις και κερδίζεις ή χάνεις.
Υ.Γ εννοω πνευματικο & οχι υλικο..
οπως γραφει & η σεχτα,εχω πολεμο με την δημοκρατια σας κυριοι..
δεν μου αρεσει παρα του οτι εχω πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..έτσι είναι η ζωή.
στη ζωή παίζεις και κερδίζεις ή χάνεις.
χρόνια το έχεις ρε τρύπα.δεν μου αρεσει παρα του οτι εχω πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..
Υ.Γ εννοω πνευματικο & οχι υλικο..
οπως γραφει & η σεχτα,εχω πολεμο με την δημοκρατια σας κυριοι..
να επαναλαβω επ αυτου..
μαζι σας..
ομως δεν ειναι ακριβως ετσι..
μεχρι & την ψηφιση του νεου νομου η κατασταση ειναι ως εξης..
η αποδοχη κληρονομιας φορολογειται απο τον εφορα βασει της πραγματικης αξιας του φορτηγου..
το αυτο & η οποια μεταβιβαση..
ξαφνου η κυβερνηση αποφασιζει να απαξιωσει τελειως περιουσιακο στοιχειο που μεχρι εχτες το ξεσκιζε στην φορολογια..
ουτε στην ουζουμπουρου δεν συμβαινουν αυτα..
αν γινοταν επανασταση δεν θα το συζητησα καθολου..
ομως εδω εχουμε αναδιανομη πλουτου απο καποιους που βγαζουν ενα αξιοπρεπες μεροκαματο(δεχομαι οτι μπορει να ειναι & πολυ παραπανω),σε πολυεθνικες & μονοπωλια που θα επιζησουν στην αυριανη αγορα του χωρου των μεταφορων..
Πωωω χυνω οταν γραφεις τοσο πολυχρόνια το έχεις ρε τρύπα.
απλά τώρα σε θυμήθηκαν και οι καθωπρέπηδες που ο κώλος τους έχει γίνει φινιστρίνι.
στον πούτσο μου λουλούδια.
τώρα να βγούνε όλοι όξω εγω θα μείνω καναπεδάτος.
όταν ούρλιαζα με γράφαν στα παπάρια τους.
ούτως ή αλλέως όπως είπε και ο γαμιάς της μονρόε ο αλβέρτος μονόπετρος.....
Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του.
βάσει του τελευταίου δε, σταμούλη_090 γαμιέσαι και συ και οι εκατομμύρια κλώνοι σου.
Υ.Γ.
όταν αυτός που πουλά 100 τόνους πορτοκάλια τη βδομάδα πουλάει με ανεξέλεγκτο κέρδος δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο παραγωγός που πουλάει λιανική 100 κιλά την εβδομάδα πρέπει να συμπιέσει αυτός τις τιμές.
γι αυτο κι εμεις στηριζουμε ελληνες παραγωγους στις λαικες αγορες!!!Και 200 και 500 να πουλαει, αρχιδια.. του εχει καει ολοκληρο το χωραφι 500 - 700 δεντρα απο τον παγο αρκετες φορες, τον εχουνε γελασει τα λαμογια οι εμποροι στο ζυγι, ενιοτε του εχουν παρει το εμπορευμα και εχουν φυγει ενω εχει πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του στους εργατες για να τα μαζεψει, και παει λεγοντας.
Και παει ο "μαγκας" ο καταναλωτης να παρει απ το s/m γιατι ειναι πιο φθηνα αυτα που ερχονται απο του διαολου τη μανα, και ειναι και ψημενα για οποιον ξερει..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..γι αυτο κι εμεις στηριζουμε ελληνες παραγωγους στις λαικες αγορες!!!
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πεσμου οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα ελληνικα απο τα εισαγομενα,οτι ξερεις την εποχικοτητα των ζαρζαβατικων/φρουτων,οτι ξερεις τις πουστιες που κανουν για να σου φαινονται ομορφα & λαχταριστα..
εγω οχι.ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πεσμου οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα ελληνικα απο τα εισαγομενα,οτι ξερεις την εποχικοτητα των ζαρζαβατικων/φρουτων,οτι ξερεις τις πουστιες που κανουν για να σου φαινονται ομορφα & λαχταριστα..
:S :S :S :Sγι αυτο κι εμεις στηριζουμε ελληνες παραγωγους στις λαικες αγορες!!!
:-* :-* :-*
Χωρίς πλάκα..εγώ έμεινα χθες παιδιά και το πάρκαρα Ζησιμοπούλου στο Φάληρο.Πλήρωσα 15 ευρώ ταξί να γυρίσω σπίτι.
Ο σφιχτερμαν η ο τρεντακιας ητανε ομως?Αν και η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε διαθέσει στον Σωκράτη Γκιόλια συνοδό αστυνομικό, διαπιοστώθηκε -όπως αποκαλύπτει το crimes on air- πως ο ένας απο τους δυο σωματοφύλακές του ήταν αστυνομικός που υπηρετεί στην προσωπική ασφάλεια του προέδρου του Αρείου Πάγου.
Αμα θες βρισκεις βενζινα.Πάντως εγώ έβαλα σήμερα 30 λίτρα με αναμονή δύο λεπτά...
αρκει που ξερουν αυτοι που πρεπει ;)..Ο σφιχτερμαν η ο τρεντακιας ητανε ομως?
Δεν διευκρινιζεται.
Ο σφιχτερμαν η ο τρεντακιας ητανε ομως?
Δεν διευκρινιζεται.