Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι υπαρχει αλλος δρομος;

Κάθε κλάδος απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση.
Ως "επικεφαλίδα" θα πω ότι σαν καπιταλιστικό κράτος που είμαστε (νομίζω δεν υπάρχει αντίρρηση επ'αυτού), οποιουδήποτε είδους "κλειστά" επαγγέλματα δεν νοούνται.
Τόσα χρόνια την "βγάζαμε" με διάφορα "κόλπα"...το θέμα με τα φορτηγά δεν είναι χθεσινό, έχει συζητηθεί πολλάκις...απλά καμία κυβέρνηση δεν αναλάμβανε το "πολιτικό κόστος" και τώρα ήρθε η στιγμή του "μη περεταίρω"...με τη βολική δικαιολογία "αυτοί οι κακοί (ΔΝΤ κλπ)" φταίνε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θελω κατι κοντα στην νεαπολη...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πλακα πλακα ευτυχως εγω προνοησα και εβαλα τη κυριακη στις 08,00 το πρωι 100αρα σε 3 αμαξια που εχω και ειμαι κομπλε για κανα μηνα... :rockon: :rockon: :rockon: και χωρις ουρες..στην αθηνα παντως εχει κανα δυο βενζιναδικα στη καβαλας και ειχε κ δυο που ναι στη λαχαναγορα απ εξω το πρωι..και φουλαρανε..οχι 20αρικα...

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ, οι "ελεύθεροι" επαγγελματίες των κλειστών επαγγελμάτων υποστηρίζουν αυτό που εφαρμόζει το πολιτικό σύστημα που μετά βδελυγμίας οι περισσότεροι από αυτούς αποκηρύττουν (κρατικός κομμουνισμός): την κεντρικά σχεδιαμένη οικονομία. Καθορισμένα όλα από νόμους (αριθμός επαγγελματιών, γεωγραφική διασπορά, αμοιβές) και κατά τα άλλα ελεύθερη οικονομία... Βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ...

Εμ, βέβαια..
Τα καλά και συμφέροντα πάντα..
Κακός κι απαίσιος ο κρατικός κομμουνισμός βέβαια στην κοινωνία της ελεύθερης αγοράς,αλλά αν εξασφαλίζει την παντελόνα μας με μια ιδιάζουσα μορφή μονοπωλίου,εεεεεεεε τότε αλλάζουν τα κόζια.
Και για να μην παρεξηγούμαστε,η απεργία σαφώς και είναι ιερή και ταυτόχρονα το μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο εργαζόμενος για να διεκδικήσει.
Το να χρησιμοποιείται όμως για να διατηρούνται μονοπωλιακής φύσεως κεκτημένα,εις βάρος της κοινωνίας στερώντας της ένα δικό της αγαθό,είναι εντελώς διαφορετικό..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Εμ, βέβαια..
Κακός κι απαίσιος ο κρατικός κομμουνισμός βέβαια στην κοινωνία της ελεύθερης αγοράς,αλλά αν εξασφαλίζει την παντελόνα μας με μια ιδιάζουσα μορφή μονοπωλίου,εεεεεεεε τότε αλλάζουν τα κόζια.
Και για να μην παρεξηγούμαστε,η απεργία σαφώς και είναι ιερή και ταυτόχρονα το μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο εργαζόμενος για να διεκδικήσει.
Το να χρησιμοποιείται όμως για να διατηρούνται μονοπωλιακής φύσεως κεκτημένα,εις βάρος της κοινωνίας στερώντας της ένα δικό της αγαθό,είναι εντελώς διαφορετικό..

Κοινώς, άλλο ο εργαζόμενος και άλλο ο κάθε καβατζόπουστας... ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Επισκέπτης
Εμ, βέβαια..
μα δεν υφισταται απεργια..
λοκ αουτ λεμε..
ποιοι εργαζομενοι???
οι ιδιοκτητες κανουν μαγκιες..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δηλαδής θεωρούμε ότι δικαίως διαμαρτύρονται κάποιοι οι οποίοι με χουντικό νόμο (1971) έχουν καταστεί προνομιούχοι και κατέχουν το "δικαίωμα" να ασκούν "ελεύθερο" επάγγελμα μεν, χωρίς ανταγωνισμό δε? Κάτι δεν πάει καλά εδώ... Σταδιάλα ο κάθε καβατζόπουστας...

Σκα σκα παιδι μου.. Ας διαχωρισουμε δυο πραγματα.
Το ενα ειναι η απεργια ως μεσο πιεσης απεναντι σε ενα αχρηστο κρατος, η οποια χανει την ρημαδοαξια της αν γινεται σποραδικα, με την κοινη γνωμη εναντια λογω βολεματος.., με τον καθενα να λεει την παπαρια του για το αν τον συμφερει και με τον κοσμο να ξυνει τα αρχιδια του μεχρι να ερθει η φωτια στο σπιτι του.

Το αλλο ειναι αν ειναι δικαια η απεργια με δικαια αιτηματα.

εσυ μου πιασες το β.

Και συγκεκριμενα μου μιλας για το αν καποιοι που εχουν δικαιωματα που τους συμφερουν πρεπει να τα χασουν. Και εδω εχω να διαχωρισω μερικα πραγματα.
Αρχικα οτι γενικως πιστευω οτι αν καποιος εχει δικαιωματα δεν πρεπει να τα χανει.
Δευτερον αν αυτα τα δικαιωματα με θιγουν.
Το αν δοθηκαν σε εποχες περιεργες η αν ειναι νομοι χουντας αδιαφορο μου ειναι αν δεν με θιγουν τελικα. Και για να γινει κουβεντα εσυ πως θεωρεις οτι θιγουν τους υπολοιπους πολιτες;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Σκα σκα παιδι μου.. Ας διαχωρισουμε δυο πραγματα.
Το ενα ειναι η απεργια ως μεσο πιεσης απεναντι σε ενα αχρηστο κρατος, η οποια χανει την ρημαδοαξια της αν γινεται σποραδικα, με την κοινη γνωμη εναντια λογω βολεματος.., με τον καθενα να λεει την παπαρια του για το αν τον συμφερει και με τον κοσμο να ξυνει τα αρχιδια του μεχρι να ερθει η φωτια στο σπιτι του.

Το αλλο ειναι αν ειναι δικαια η απεργια με δικαια αιτηματα.

εσυ μου πιασες το β.

Και συγκεκριμενα μου μιλας για το αν καποιοι που εχουν δικαιωματα που τους συμφερουν πρεπει να τα χασουν. Και εδω εχω να διαχωρισω μερικα πραγματα.
Αρχικα οτι γενικως πιστευω οτι αν καποιος εχει δικαιωματα δεν πρεπει να τα χανει.
Δευτερον αν αυτα τα δικαιωματα με θιγουν.
Το αν δοθηκαν σε εποχες περιεργες η αν ειναι νομοι χουντας αδιαφορο μου ειναι αν δεν με θιγουν τελικα. Και για να γινει κουβεντα εσυ πως θεωρεις οτι θιγουν τους υπολοιπους πολιτες;

Νομίζω ότι αν δεις όσα έγραψα παραπάνω με τον Νάτσο θα καταλάβεις τί εννοώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom