nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενταξει ο πλεζουρας ειναι ωραιος τυπος απλα δε το σκεφτηκε το ολο σχεδιο...
ενταξει ο πλεζουρας ειναι ωραιος τυπος απλα δε το σκεφτηκε το ολο σχεδιο...
οσο για το μαλακες...καταλαβαινεις οτι μαγγες πληκτρολογιου σαν και εσενα υπαρχουν πολλοι!
γκουχου-γκουχου..
για να κλεισουν τα εργοστασια,πρεπει να εχουν τροφοδοτησει με τα αναλογα εμπορευματα τους πελατες τους..
αν η απεργια τραβηξει μεχρι το τελος της εβδομαδας,αυτοματα θα γινει αναπροσαρμογη,δηλαδη το 6-22/8 θα γινει 13-29/8..
το πως θα αναπροσαρμοσουν τα διαδικαστικα με τις αδειες τους οι εργαζομενοι,εξυπακουεται οτι ειναι δικο τους καπελο & οχι των εργοδοτων τους..
για γραψτε & αλλα να δω ποσο βαθυς ειναι ο πατος του πηγαδιου..
τι παραληρημα ηταν αυτο δεν καταλαβα λεξηΕγω εχω αλλη απορια. Ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αλπου. Και; Που καταλήγουμε; Ποια η λυση και η κινηση; Δεν κινουμαι; Δεν παω δουλεια; Δεν κανω τις εργασιες μου; Ποια ειναι η δυναμη μου ρε αδελφε.
Και εστω οτι δεν εχει δικιο ο αλπου. Και;
Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι το γεγονός παραμενει γεγονος. Εγω θελω να παω δουλεια και η δουλεια μου απαιτει αμαξι οποτε τι συζηταμε..; Αν θα βαλω βενζινη;
Ο αλλος θελει να παει διακοπες. Ο αλλος καπου αλλου.
Και ξαναλεω. Ακομα και αν ο πλεζουρακι διαφωνει.
Ετσι οπως φτασαμε να νοιαζεται ο καθένας για τον εαυτουλι του και την κονομα και να κανει οτι θελει και οτι τον συμφερει και ας πνιγει ο αλλος, Χωρις αυτοελεγχο και ετσι οπως διαλυσαμε τα παντα, ετσι θα τα φαμε στην μαπα ολοι. Με τον ιδιο ακριβως τροπο. Και τουτο θα συνεχιζεται γιατι δεν υπαρχει σκεψη. Να εντοπισει ο καθενας την ουσια. Αν κατι ερθει στον γειτονα, μας νοιαζει, γιατι αυριο θα ερθει και σε μας.
Οι πιο απλες εννοιες αυτου του κοσμου διαστρεβλωθηκαν. Μοναχα ο γκρεμος μας μενει ως λυση. Γιατι ακομα και τωρα που συμβαινουν τοσα.. περιμενουμε τα αλλα τοσα για να μαζευτουμε και να αλλαξουμε. Θα ρθουν και αυτα Και παλι το κορμακι μας θα μας νοιαζει. Οποτε ισως πρεπει να το καψουμε κι αυτο γιατι να αλλαξει δεν το βλεπω.
τα εργοστασια τηρουν σταση αναμονης..Στη νησιωτική η κατάσταση πάει για πέτρα στο λαιμό..
Εγω εχω αλλη απορια. Ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αλπου. Και; Που καταλήγουμε; Ποια η λυση και η κινηση; Δεν κινουμαι; Δεν παω δουλεια; Δεν κανω τις εργασιες μου; Ποια ειναι η δυναμη μου ρε αδελφε.
Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι το γεγονός παραμενει γεγονος. Εγω θελω να παω δουλεια και η δουλεια μου απαιτει αμαξι οποτε τι συζηταμε..; Αν θα βαλω βενζινη;
Ετσι οπως φτασαμε να νοιαζεται ο καθένας για τον εαυτουλι του και την κονομα και να κανει οτι θελει και οτι τον συμφερει και ας πνιγει ο αλλος, Χωρις αυτοελεγχο και ετσι οπως διαλυσαμε τα παντα, ετσι θα τα φαμε στην μαπα ολοι. Με τον ιδιο ακριβως τροπο. Και τουτο θα συνεχιζεται γιατι δεν υπαρχει σκεψη. Να εντοπισει ο καθενας την ουσια. Αν κατι ερθει στον γειτονα, μας νοιαζει, γιατι αυριο θα ερθει και σε μας.
Οι πιο απλες εννοιες αυτου του κοσμου διαστρεβλωθηκαν. Μοναχα ο γκρεμος μας μενει ως λυση. Γιατι ακομα και τωρα που συμβαινουν τοσα.. περιμενουμε τα αλλα τοσα για να μαζευτουμε και να αλλαξουμε. Θα ρθουν και αυτα Και παλι το κορμακι μας θα μας νοιαζει. Οποτε ισως πρεπει να το καψουμε κι αυτο γιατι να αλλαξει δεν το βλεπω.
τι παραληλημα ηταν αυτο δεν καταλαβα λεξη
να μην επαναλαμβανομαστε..Εγω εχω αλλη απορια. Ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αλπου. Και; Που καταλήγουμε; Ποια η λυση και η κινηση; Δεν κινουμαι; Δεν παω δουλεια; Δεν κανω τις εργασιες μου; Ποια ειναι η δυναμη μου ρε αδελφε.
Καλή η πρόζα αλλά επειδή δεν κατάλαβα...επί της ουσίας, τι προτείνεις?
Να συνεχιστεί ή να τερματιστεί η απεργία?
που κολλαει αυτο για το θεμα αλλα οπως τα λες καλα ειναι αλλα το μεγαλυτερο μερος του πλυθισμου δεν μπορει να κανει κατι γιατι ειναι υπαλληλοιαπο κει και περα ετσι οπως το θετεις αναφερεσαι περισοτερο σε ελευθερους επαγγελματιες και σε επαγγελματα που και καλα ειναι λειτουργημα αλλα στην πραξη ειναι η μεγαλυτερη απατη.Τι δεν καταλαβες; καθε μερα δυσκολευει η ζωη σου και συ δυσκολευεις την ζωη των αλλων. Το ιδιο συμβαινει σε ολους σε μεγαλο η μικρο βαθμο. Εμεις το φτιαξαμε αυτο η με πραξεις η με παραλειψεις η με σιωπη. Και τωρα κανουμε κινησεις απελπισιας με ακομα χειροτερα αποτελεσματα. Ο μονος που μας νοιαζει ο κωλος μας. Ετσι δεν κτιζονται κοινωνιες δικαιου. Η λογικη ας παω εγω τις διακοπουλες μου και βλεπουμε.. με σοκαρει. Μου δειχνει κουραση και στοιχεια μια κοινωνιας νεκρης. Ας πεθανει τουλαχιστον γιατι τουτη η χλιαροτητα ειναι αηδιαστικη.
η απεργια για να ειναι απεργια πρεπει να ειναι μαζικη και συνεχομενη οχι μονο μια μερα την εβδομαδα πχ και φυσικα να υπαρχουν αιτηματα σοβαρα και οχι παπαριες.Η κανεις απεργια η δεν κανεις. Η πιεζεις η δεν πιεζεις. Υπαρχουν ενδιαμεσα; Να συνεχιστει.
Και ουτε διακοπη για διακοπες!η απεργια για να ειναι απεργια πρεπει να ειναι μαζικη και συνεχομενη οχι μονο μια μερα την εβδομαδα πχ και φυσικα να υπαρχουν αιτηματα σοβαρα και οχι παπαριες.
Η κανεις απεργια η δεν κανεις. Η πιεζεις η δεν πιεζεις. Υπαρχουν ενδιαμεσα; Να συνεχιστει.
οταν μονο το κεντρικο του LV στο κολωνακι,κανει τζιρο 15.000.000 ευρω τον χρονο,γαμαμας ν ασπρισουμε λεμε..Να συνεχιστει.
το θεμα απεργιας εχει παρεξηγηθει και μαλιστα απο τους συνδικαλιστες που ειναι για τον πουτσο καβαλα μια μερα απεργια κλανεις τα αρχιδια και του κρατους και του εργοδοτη αν η απεργια ειναι μαζικη και συνεχομενη να νεκρωσεις την χωρα δηλαδη τοτε μονο καταλαβαινουν.Και ουτε διακοπη για διακοπες!