Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
οσο για το μαλακες...καταλαβαινεις οτι μαγγες πληκτρολογιου σαν και εσενα υπαρχουν πολλοι!

Είναι κανονικός μάγκας, έχει και pajero
ψάξε τι σημαίνει η λέξη στα ισπανικά
τυχαίο? δε νομίζω  :2funny: :2funny: :2funny:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω εχω παρατηρησει οτι οποτε θελουν να περασουν καποιο βαρβατο νομοσχεδιο, παντα τετοια εποχη τα κανουν που κλεινει η βουλη, μας δινουν κατι αλλο σαν καροτο για να ασχοληθουμε και ξαφνικα μας το δινουν στο πιατο...ετοιμο...για να μην μπορουμε να αντιδρασουμε αναλογα.
Αν και δεν ειμαι σιγουρος,μηπως παλι κατι αλλο ετοιμαζουν???

Επισκέπτης
γκουχου-γκουχου..
για να κλεισουν τα εργοστασια,πρεπει να εχουν τροφοδοτησει με τα αναλογα εμπορευματα τους πελατες τους..
αν η απεργια τραβηξει μεχρι το τελος της εβδομαδας,αυτοματα θα γινει αναπροσαρμογη,δηλαδη το 6-22/8 θα γινει 13-29/8..
το πως θα αναπροσαρμοσουν τα διαδικαστικα με τις αδειες τους οι εργαζομενοι,εξυπακουεται οτι ειναι δικο τους καπελο & οχι των εργοδοτων τους..

Τα οποία εργοστάσια πλέον δε βγάζουν δρομολόγια ούτε με τα ΙΧ φορτηγά/συρόμενα/επικαθήμενα..
Μέχρι τέλος της εβδομάδας παίζει να μην υπάρχει ούτε γάλα στα ψυγεία..
Με τα νωπά δε προβλέπεται η καταστροφή του Δράμαλη αν συνεχιστεί η κατάσταση..

Και μιλάμε για την ηπειρωτική χώρα. Στη νησιωτική η κατάσταση πάει για πέτρα στο λαιμό..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω εχω αλλη απορια. Ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αλπου. Και; Που καταλήγουμε; Ποια η λυση και η κινηση; Δεν κινουμαι; Δεν παω δουλεια; Δεν κανω τις εργασιες μου; Ποια ειναι η δυναμη μου ρε αδελφε.
Και εστω οτι δεν εχει δικιο ο αλπου. Και;

Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι το γεγονός παραμενει γεγονος. Εγω θελω να παω δουλεια και η δουλεια μου απαιτει αμαξι οποτε τι συζηταμε..; Αν θα βαλω βενζινη;
Ο αλλος θελει να παει διακοπες. Ο αλλος καπου αλλου.
Και ξαναλεω. Ακομα και αν ο πλεζουρακι διαφωνει.
Ετσι οπως φτασαμε να νοιαζεται ο καθένας για τον εαυτουλι του και την κονομα και να κανει οτι θελει και οτι τον συμφερει και ας πνιγει ο αλλος, Χωρις αυτοελεγχο και ετσι οπως διαλυσαμε τα παντα, ετσι θα τα φαμε στην μαπα ολοι. Με τον ιδιο ακριβως τροπο. Και τουτο θα συνεχιζεται γιατι δεν υπαρχει σκεψη. Να εντοπισει ο καθενας την ουσια.  Αν κατι ερθει στον γειτονα, μας νοιαζει, γιατι αυριο θα ερθει και σε μας.
Οι πιο απλες εννοιες αυτου του κοσμου διαστρεβλωθηκαν. Μοναχα ο γκρεμος μας μενει ως λυση. Γιατι ακομα και τωρα που συμβαινουν τοσα.. περιμενουμε τα αλλα τοσα για να μαζευτουμε και να αλλαξουμε. Θα ρθουν και αυτα Και παλι το κορμακι μας θα μας νοιαζει. Οποτε ισως πρεπει να το καψουμε κι αυτο γιατι να αλλαξει δεν το βλεπω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Εγω εχω αλλη απορια. Ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αλπου. Και; Που καταλήγουμε; Ποια η λυση και η κινηση; Δεν κινουμαι; Δεν παω δουλεια; Δεν κανω τις εργασιες μου; Ποια ειναι η δυναμη μου ρε αδελφε.

Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι το γεγονός παραμενει γεγονος. Εγω θελω να παω δουλεια και η δουλεια μου απαιτει αμαξι οποτε τι συζηταμε..; Αν θα βαλω βενζινη;
Ετσι οπως φτασαμε να νοιαζεται ο καθένας για τον εαυτουλι του και την κονομα και να κανει οτι θελει και οτι τον συμφερει και ας πνιγει ο αλλος, Χωρις αυτοελεγχο και ετσι οπως διαλυσαμε τα παντα, ετσι θα τα φαμε στην μαπα ολοι. Με τον ιδιο ακριβως τροπο. Και τουτο θα συνεχιζεται γιατι δεν υπαρχει σκεψη. Να εντοπισει ο καθενας την ουσια.  Αν κατι ερθει στον γειτονα, μας νοιαζει, γιατι αυριο θα ερθει και σε μας.
Οι πιο απλες εννοιες αυτου του κοσμου διαστρεβλωθηκαν. Μοναχα ο γκρεμος μας μενει ως λυση. Γιατι ακομα και τωρα που συμβαινουν τοσα.. περιμενουμε τα αλλα τοσα για να μαζευτουμε και να αλλαξουμε. Θα ρθουν και αυτα Και παλι το κορμακι μας θα μας νοιαζει. Οποτε ισως πρεπει να το καψουμε κι αυτο γιατι να αλλαξει δεν το βλεπω.
τι παραληρημα ηταν αυτο δεν καταλαβα λεξη :2funny:

Επισκέπτης
Στη νησιωτική η κατάσταση πάει για πέτρα στο λαιμό..
τα εργοστασια τηρουν σταση αναμονης..
αν σφιξουν οι κωλοι,θα βγουν τα δρομολογια..
αν εξαιρεσεις την κρητη που ειναι τεραστια αγορα,για τα υπολοιπα νησια δεν βγαινουν τα εξοδα για παραδοσεις ανα πελατη..
προβλημα & μαλιστα βαρβατο..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Καλή η πρόζα αλλά επειδή δεν κατάλαβα...επί της ουσίας, τι προτείνεις?
Να συνεχιστεί ή να τερματιστεί η απεργία?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τι παραληλημα ηταν αυτο δεν καταλαβα λεξη :2funny:

Τι δεν καταλαβες; καθε μερα δυσκολευει η ζωη σου και συ δυσκολευεις την ζωη των αλλων. Το ιδιο συμβαινει σε ολους σε μεγαλο η μικρο βαθμο. Εμεις το φτιαξαμε αυτο η με πραξεις η με παραλειψεις η με σιωπη. Και τωρα κανουμε κινησεις απελπισιας με ακομα χειροτερα αποτελεσματα. Ο μονος που μας νοιαζει ο κωλος μας. Ετσι δεν κτιζονται κοινωνιες δικαιου. Η λογικη ας παω εγω τις διακοπουλες μου και βλεπουμε.. με σοκαρει. Μου δειχνει κουραση και στοιχεια μια κοινωνιας νεκρης. Ας πεθανει τουλαχιστον γιατι τουτη η χλιαροτητα ειναι αηδιαστικη.

Επισκέπτης

να μην επαναλαμβανομαστε..
εθνος παρτακηδων..
& παντα σκατοψυχοι(στα παπαρια μου η κατσικα του γειτονα)..
ενας εμφυλιος θα μας σωσει..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλή η πρόζα αλλά επειδή δεν κατάλαβα...επί της ουσίας, τι προτείνεις?
Να συνεχιστεί ή να τερματιστεί η απεργία?

Η κανεις απεργια η δεν κανεις. Η πιεζεις η δεν πιεζεις. Υπαρχουν ενδιαμεσα; Να συνεχιστει.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμεις δε λεμε να μη βαλετε βενζινη,αλλα γιατι φουλαρετε ολοι ρε τυποι? εγω εβαλα ενα 20αρι και εφυγα,θα μπορουσα να ειχα φουλαρει και γω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Τι δεν καταλαβες; καθε μερα δυσκολευει η ζωη σου και συ δυσκολευεις την ζωη των αλλων. Το ιδιο συμβαινει σε ολους σε μεγαλο η μικρο βαθμο. Εμεις το φτιαξαμε αυτο η με πραξεις η με παραλειψεις η με σιωπη. Και τωρα κανουμε κινησεις απελπισιας με ακομα χειροτερα αποτελεσματα. Ο μονος που μας νοιαζει ο κωλος μας. Ετσι δεν κτιζονται κοινωνιες δικαιου. Η λογικη ας παω εγω τις διακοπουλες μου και βλεπουμε.. με σοκαρει. Μου δειχνει κουραση και στοιχεια μια κοινωνιας νεκρης. Ας πεθανει τουλαχιστον γιατι τουτη η χλιαροτητα ειναι αηδιαστικη.
που κολλαει αυτο για το θεμα αλλα οπως τα λες καλα ειναι αλλα το μεγαλυτερο μερος του πλυθισμου δεν μπορει να κανει κατι γιατι ειναι υπαλληλοιαπο κει και περα ετσι οπως το θετεις αναφερεσαι περισοτερο σε ελευθερους επαγγελματιες και σε επαγγελματα που και καλα ειναι λειτουργημα αλλα στην πραξη ειναι η μεγαλυτερη απατη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Η κανεις απεργια η δεν κανεις. Η πιεζεις η δεν πιεζεις. Υπαρχουν ενδιαμεσα; Να συνεχιστει.
η απεργια για να ειναι απεργια πρεπει να ειναι μαζικη και συνεχομενη οχι μονο μια μερα την εβδομαδα πχ και φυσικα να υπαρχουν αιτηματα σοβαρα και οχι παπαριες.

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η απεργια για να ειναι απεργια πρεπει να ειναι μαζικη και συνεχομενη οχι μονο μια μερα την εβδομαδα πχ και φυσικα να υπαρχουν αιτηματα σοβαρα και οχι παπαριες.
Και ουτε διακοπη για διακοπες!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Δηλαδή μου λες πως ενώ η χώρα βρίσκεται υπό την εποπτεία της τρόϊκας (για λόγους που δεν είναι της παρούσης), η οποία επιβάλλει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, κάθε επαγγελματική ομάδα θα αντιδρά εκβιάζοντας καταστάσεις, όταν μάλιστα υπάρχει μηδενική πιθανότητα δικαίωσης?  :huh:
Sorry αλλά το θεωρώ άτοπο.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δηλαδής θεωρούμε ότι δικαίως διαμαρτύρονται κάποιοι οι οποίοι με χουντικό νόμο (1971) έχουν καταστεί προνομιούχοι και κατέχουν το "δικαίωμα" να ασκούν "ελεύθερο" επάγγελμα μεν, χωρίς ανταγωνισμό δε? Κάτι δεν πάει καλά εδώ... Σταδιάλα ο κάθε καβατζόπουστας...

Επισκέπτης
οταν μονο το κεντρικο του LV στο κολωνακι,κανει τζιρο 15.000.000 ευρω τον χρονο,γαμαμας ν ασπρισουμε λεμε..
μην ασχολεισαι..
τραβα λιασε το κορμακι σου στην χαλκιδικη & ασε τις αμοιβαδες να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου(χαζομαλακα)..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Και ουτε διακοπη για διακοπες!
το θεμα απεργιας εχει παρεξηγηθει και μαλιστα απο τους συνδικαλιστες που ειναι για τον πουτσο καβαλα μια μερα απεργια κλανεις τα αρχιδια και του κρατους και του εργοδοτη αν η απεργια ειναι μαζικη και συνεχομενη να νεκρωσεις την χωρα δηλαδη τοτε μονο καταλαβαινουν.
σκεψου μονο για μια βδομαδα να παραμεινουν ολα κλειστα τι εχει χασει το κρατος απο φορους και οι εργοδοτες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom