erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θες μια καραμέλα?
Να ρθεις να μου την δωκεις στο στομα
θες μια καραμέλα?
τα υπολοιπα τα παραβλεπω..τα εσοδα ειχανε πεσει απο την βενζινη...πααααρα πολυ...δεν ειναι ολα οπως μας τα πλασαρουνε πρεπει να βαλουμε και εμεις το μυαλουδακι μας(οσο μας μενει)να σκεφτομαστε και πιο περα απο αυτο...
καταρχην δεν κλαιγομαι...δεν το εχω μαθει αυτο...για να μου το προτεινεις,κατι θα θυμασαι απο τον εαυτο σου...τα υπολοιπα τα παραβλεπω..
αυτος ειμαι,αμα σου γουσταρει..
αν οχι τραβα κλαψου στον αντισθενη..
τα εσοδα απο την βενζινη επεσαν γιατι ειναι επιλογη σου ποσο θα καψεις..
τα φορτηγα ειναι εργαλεια δουλειας..
οταν δεν κινουνται,οταν η αγορα εχει παγωσει απο την μη μεταφορα αγαθων,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ-ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ..
συνεχισε λοιπον να γραφεις περι ελοχιμ & συνομοσιων..
πλακα εχεις..
φοβερο επιχειρημα για να στηριξεις την αποψη σου..ή εσένα σου βρωμάνε όλα λόγω εθισμού από τα πολλά μπουρδέλα..
απο την στιγμη που δεν μπορεις να δεις την τριτη σειρα των δεντρων του δασους,τραγουδα μονος σου..καταρχην δεν κλαιγομαι...δεν το εχω μαθει αυτο...για να μου το προτεινεις,κατι θα θυμασαι απο τον εαυτο σου...
επισης να σου θυμισω οτι το Κρατος εχει χασει πολλα απο την αυξηση φορων...θες δεν θες καταλαβε το οτι δεν βγαζουν τοσα απο τα φορτηγα αλλα απο τα ix που ηταν επιλογη(μας)οπως σωστα λες να μειωσουμε την καταναλωση!εκει ειναι που βγηκε χαμενο το κρατος...
θεωρεις εσυ λογικο το οτι οι μισοι Ελληνες τσακωνονται με τους αλλους μισους?και ολοι εχουμε δικιο...
φοβερο επιχειρημα για να στηριξεις την αποψη σου..απο την στιγμη που δεν μπορεις να δεις την τριτη σειρα των δεντρων του δασους,τραγουδα μονος σου..
πλακα εχεις..
αχταρμας ολα μεσα στην γκλαβα σου..
συνεχισε..
πλακα εχει..
και εγω αυτα λεω φιλος...και εγω αυτα λεω...αλλα τα προβατα πανε οπου τα πας.....ρε ελληναρες τι τρεχετε και κανετε ουρες στα βενζιναδικα,μολις ξεπουλησουν
θα αναστειλουν την απεργια αμεσως...ολα για τη κονομα γινονται δε το καταλαβατε πια...οσα αρπαξουνε τωρα που φευγει ο κοσμος για διακοπες
Οργουελ: four feet good, two feet bad!και εγω αυτα λεω φιλος...και εγω αυτα λεω...αλλα τα προβατα πανε οπου τα πας.....
"Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο."Οργουελ: four feet good, two feet bad!
πλακα εχει...φοβερο επιχειρημα για να στηριξεις την αποψη σου..
για συνεχισε..
Τα ιδια λενε."Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο."
Ηράκλειτος.
μοχλος,μοχλοςκαποιες ομαδες χρησιμοποιουνται σαν μοχλος για να αποφερει κερδη στο Κρατος απο κατι που δεν το σκεφτεσαι...ρε παλιομαλακες επικοινωνειτε με τον αφαλο σας???
τι μας λετε τοση ωρα???
οτι οι βενζιναδες σε συμπαιγνια με τους βενζινοπωλες & το κρατος,προκειμενου να κονομησουν απο αισχροκερδια & φορους,εβαλαν τους φορτηγατζηδες ΔΧ να απεργησουν???
Τα ιδια λενε.
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααα
το ξερα ο πουστης
που ναι το πιπινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ