Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τα εσοδα ειχανε πεσει απο την βενζινη...πααααρα πολυ...δεν ειναι ολα οπως μας τα πλασαρουνε πρεπει να βαλουμε και εμεις το μυαλουδακι μας(οσο μας μενει)να σκεφτομαστε και πιο περα απο αυτο...
τα υπολοιπα τα παραβλεπω..
αυτος ειμαι,αμα σου γουσταρει..
αν οχι τραβα κλαψου στον αντισθενη..
τα εσοδα απο την βενζινη επεσαν γιατι ειναι επιλογη σου ποσο θα καψεις..
τα φορτηγα ειναι εργαλεια δουλειας..
οταν δεν κινουνται,οταν η αγορα εχει παγωσει απο την μη μεταφορα αγαθων,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ-ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ..
συνεχισε λοιπον να γραφεις περι ελοχιμ & συνομοσιων..
πλακα εχεις..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τα υπολοιπα τα παραβλεπω..
αυτος ειμαι,αμα σου γουσταρει..
αν οχι τραβα κλαψου στον αντισθενη..
τα εσοδα απο την βενζινη επεσαν γιατι ειναι επιλογη σου ποσο θα καψεις..
τα φορτηγα ειναι εργαλεια δουλειας..
οταν δεν κινουνται,οταν η αγορα εχει παγωσει απο την μη μεταφορα αγαθων,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ-ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ..
συνεχισε λοιπον να γραφεις περι ελοχιμ & συνομοσιων..
πλακα εχεις..
καταρχην δεν κλαιγομαι...δεν το εχω μαθει αυτο...για να μου το προτεινεις,κατι θα θυμασαι απο τον εαυτο σου...

επισης να σου θυμισω οτι το Κρατος εχει χασει πολλα απο την αυξηση φορων...θες δεν θες καταλαβε το οτι δεν βγαζουν τοσα απο τα φορτηγα αλλα απο τα ix που ηταν επιλογη(μας)οπως σωστα λες να μειωσουμε την καταναλωση!εκει ειναι που βγηκε χαμενο το κρατος...
θεωρεις εσυ λογικο το οτι οι μισοι Ελληνες τσακωνονται με τους αλλους μισους?και ολοι εχουμε δικιο...

Επισκέπτης
καταρχην δεν κλαιγομαι...δεν το εχω μαθει αυτο...για να μου το προτεινεις,κατι θα θυμασαι απο τον εαυτο σου...

επισης να σου θυμισω οτι το Κρατος εχει χασει πολλα απο την αυξηση φορων...θες δεν θες καταλαβε το οτι δεν βγαζουν τοσα απο τα φορτηγα αλλα απο τα ix που ηταν επιλογη(μας)οπως σωστα λες να μειωσουμε την καταναλωση!εκει ειναι που βγηκε χαμενο το κρατος...
θεωρεις εσυ λογικο το οτι οι μισοι Ελληνες τσακωνονται με τους αλλους μισους?και ολοι εχουμε δικιο...
απο την στιγμη που δεν μπορεις να δεις την τριτη σειρα των δεντρων του δασους,τραγουδα μονος σου..
πλακα εχεις..
αχταρμας ολα μεσα στην γκλαβα σου..
συνεχισε..
πλακα εχει..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
απο την στιγμη που δεν μπορεις να δεις την τριτη σειρα των δεντρων του δασους,τραγουδα μονος σου..
πλακα εχεις..
αχταρμας ολα μεσα στην γκλαβα σου..
συνεχισε..
πλακα εχει..
φοβερο επιχειρημα για να στηριξεις την αποψη σου..
για συνεχισε..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε ελληναρες τι τρεχετε και κανετε ουρες στα βενζιναδικα,μολις ξεπουλησουν
θα αναστειλουν την απεργια αμεσως...ολα για τη κονομα γινονται δε το καταλαβατε πια...οσα αρπαξουνε τωρα που φευγει ο κοσμος για διακοπες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ρε ελληναρες τι τρεχετε και κανετε ουρες στα βενζιναδικα,μολις ξεπουλησουν
θα αναστειλουν την απεργια αμεσως...ολα για τη κονομα γινονται δε το καταλαβατε πια...οσα αρπαξουνε τωρα που φευγει ο κοσμος για διακοπες
και εγω αυτα λεω φιλος...και εγω αυτα λεω...αλλα τα προβατα πανε οπου τα πας.....

απο την αλλη ομως Hardcorα ειναι η εποχη που οι Ελληνες πανε διακοπες..τι να κανουν?να ακυρωσουν μια εβδομαδα που εχουν παρει για να μην ξεπουλησουν τα βενζιναδικα και οι εταιριες???

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και τι τοτε...να αγγαρευεσαι πετονια βενζινη παραμασχαλα...ελεος...

Επισκέπτης
ρε παλιομαλακες επικοινωνειτε με τον αφαλο σας???
τι μας λετε τοση ωρα???
οτι οι βενζιναδες σε συμπαιγνια με τους βενζινοπωλες & το κρατος,προκειμενου να κονομησουν απο αισχροκερδια & φορους,εβαλαν τους φορτηγατζηδες ΔΧ να απεργησουν???

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συνηθως ετσι γινεται ρε τυπε...και σημερα ειπαν οτι θα κανουν και αυτοι απεργια...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ρε παλιομαλακες επικοινωνειτε με τον αφαλο σας???
τι μας λετε τοση ωρα???
οτι οι βενζιναδες σε συμπαιγνια με τους βενζινοπωλες & το κρατος,προκειμενου να κονομησουν απο αισχροκερδια & φορους,εβαλαν τους φορτηγατζηδες ΔΧ να απεργησουν???
μοχλος,μοχλοςκαποιες ομαδες χρησιμοποιουνται σαν μοχλος για να αποφερει κερδη στο Κρατος απο κατι που δεν το σκεφτεσαι...

οσο για το μαλακες...καταλαβαινεις οτι μαγγες πληκτρολογιου σαν και εσενα υπαρχουν πολλοι!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει ο πλεζουρας ειναι ωραιος τυπος απλα δε το σκεφτηκε το ολο σχεδιο...

Επισκέπτης
η δυστυχια ειναι οτι τις ιδιες παπαριες τις γραφετε & τον χειμωνα που δεν εχει τοση ζεστη..
σας ζηλευω ρε..
για γραψτε & αλλα να δω ποσο βαθυς ειναι ο πατος του πηγαδιου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom