Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Για να φτάσω εγώ εκεί με την κίνηση που έχει θέλω 2 ώρες .Ασε που θα μείνω στον δρόμο απο βενζίνα... :grin:
αστα τα σαπια αφου εκει μενεις εδω εγω που ειμαι στην αλλη ακρη και δεν θα κανω 2 ωρες να φτασω αμαν με τις ελλεηνιδικες δικαιολογιες :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για να φτάσω εγώ εκεί με την κίνηση που έχει θέλω 2 ώρες .Ασε που θα μείνω στον δρόμο απο βενζίνα... :grin:
καλα κανεις δεν υπαρχει να κανει ντιλιβερυ βενζινα στο Αλιντι?

Ελληναραδες....θελετε και ελληνικο μουνετο μετα, αχρηστοι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστα τα σαπια αφου εκει μενεις εδω εγω που ειμαι στην αλλη ακρη και δεν θα κανω 2 ωρες να φτασω αμαν με τις ελλεηνιδικες δικαιολογιες :2funny:

Ειπαμε... θελει κοκκινο χαλι πρωτα... Καλα και εσυ ρε φιλε... τι ειναι αυτα που κανεις??? Λες στην Βασιλισσα να ερθει.... ενω δεν ειναι σιγουρο πως εχει προετοιμαστει το κοκκινο χαλι που θα την υποδεχθει??? ελεος. Τι ειναι αυτα? Δεν ντρεπεστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αμε... κανω εγω... αν μου πληρωσει την Βενζινη...(που θα χαλασω) + την δικη της + 2 γαμησακια μου σε στουντιο ε ενα 150αρι ολα αυτα?

Τοτε οκ  :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αμε... κανω εγω... αν μου πληρωσει την Βενζινη...(που θα χαλασω) + την δικη της + 2 γαμησακια μου σε στουντιο ε ενα 150αρι ολα αυτα?

Τοτε οκ  :2funny:
σιγα μη σου κατσει κιολλας επειδη θα της κανεις το δουλο ρε τυπε...

για το Αλιντι λεμε...οχι για καμια ξεβρακωτη Ρωσσιδα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο για τις "Ξεβρακωτες" Ρωσιδες δεν σε πριζουν... για τις δηθεν "ικανοτητες" τους...

Πας εκει... σε βαζουν κατω και σου αλλαζουν τα φωτα... στις πραξεις..

Ασε τα λογια και την πριμουρα... Οπου ακους πολλα κερασα κρατα και μικρο καλαθι.  :) :) :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
δεν πειραζει θα την αναγνωισω ευκολα θα εχει παει με τα γυαλια τα μασκε τη τσαντουλα τη λουις βουιτον γνησια οχι απο παγκο θα κανει την διαφορα και μολις φωναξω αλιντι θα κρυβεται και θα κοκκινησει απο ντροπη  :2funny:

Αδύνατον...μπορεί να εισαι ντεκαβλέ αλλά εχω μεγάλη καρδιά και φαντασία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ουτε που βλεπεις απο την αγαμια τι διαβαζεις...

Πρωτον ειπα πως θελω να μου πληρωσει 2 γαμησακια μου σε στουντιο. Που ειδες οτι θελω να μου κατσει αυτη? Ουτε καν.

Επισης επειδη βγαζεις και γλωσσα... απο 150 ευρω... ανεβαινει στα 300... (Θα τον πληρωσεις καλα τον 'Δουλο') εννοια σου  ;)
:jerking: :jerking: :jerking:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

αλβανος καλος μονο νεκρος μεμοσαν.αχρηστε αλβανε μονο να σκοτωνετε ξερετε και τιποτα αλλο.πουτανας γιοι αλβανοι.

Επισκέπτης
Πάρτε και κάτι χρήσιμο
ειναι το avin εκει στη γέφυρα που είχε την πιο φτηνη βενζίνη στην Αθήνα μια εποχή
Για να μην ξαναπατήσει κανείς....

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/ellada/h_diafthora_kala_kratei.190377.html[/url]
γελοιοι μαλακες..
του εκλασαν τ αρχιδια..
τα 16 τα εχει βγαλει σε μια εβδομαδα..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η Shell στον Αγ δημητριο (Λ. Βουλιαγμενης προς Γλυφαδα πριν το τερμα του μετρο) το Σαββατο ειχε την αμολυβδη 1,46 και σημερα το πρωι ανοιξε με 1,51. Μεχρι τις 9 ειχε ξεπουλησει και κατοπιν εδινε μονο την 100αρα για την  οποια δεν εγραφε τιμη πωλησης στην ταμπελα, απο οτι υπολογισα με τα λιτρα που εβαλα ηταν κοντα στα 2E. Επισης δεν προσεξα να δινει καμμια αποδειξη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είμαστε μαλάκες και ανοργάνωτοι.
Οι πλέον ΓΤΠ καταναλωτές πανευρωπαϊκά ίσως και παγκσμίως.
Το πρατήριο που ανέφερα πριν για χοντρή κλεψιά εχθές είχε ουρά....  :jerking:

γελοιοι μαλακες..
του εκλασαν τ αρχιδια..
τα 16 τα εχει βγαλει σε μια εβδομαδα..

Ακριβώς έτσι...

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Shell στον Αγ δημητριο (Λ. Βουλιαγμενης προς Γλυφαδα πριν το τερμα του μετρο) το Σαββατο ειχε την αμολυβδη 1,46 και σημερα το πρωι ανοιξε με 1,51. Μεχρι τις 9 ειχε ξεπουλησει και κατοπιν εδινε μονο την 100αρα για την  οποια δεν εγραφε τιμη πωλησης στην ταμπελα, απο οτι υπολογισα με τα λιτρα που εβαλα ηταν κοντα στα 2E. Επισης δεν προσεξα να δινει καμμια αποδειξη
Δυστυχώς ακόμα και Shell βενζινάδικα κλέβουν...στο μέτρημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom