You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και νομίζω ότι θα κάνουν και μια γερή κονόμα οι βενζινάδεςκαθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?
ππυ τόσο καιρό εβλεπαν τις δουλειές τους να πέφτουν
Επισκέπτης
Ίσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω? ..καθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπεςΊσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω? ..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.288
- Πόντοι
- 12.056
κλαϊν μαϊν του παιχτη..
εχω καβατζες..
μεχρι & αεροπορικη μπορω να σου βρω..
Φιλος...θελω ενα πεντολιτρο...μας περνει???
Επισκέπτης
και νομίζω ότι θα κάνουν και μια γερή κονόμα οι βενζινάδες
ππυ τόσο καιρό εβλεπαν τις δουλειές τους να πέφτουν
Ξεπούλησαν την 100άρα κι έχουν κρατήσει και καβάτζα όλα..
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και είδαν κόσμο να τους παρακαλάει εκεί που παρακαλούσανΞεπούλησαν την 100άρα κι έχουν κρατήσει και καβάτζα όλα..
Επισκέπτης
και είδαν κόσμο να τους παρακαλάει εκεί που παρακαλούσαν
Γιατί νομίζεις δεν έχουν βγει τα ιδιωτικά βυτιοφόρα ακόμα??
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ναι γιατι νομισεις σου βαλανε v powerμια ώρα για την κωλοβενζίνα .και V-power...Το σπίτι τους..
Γεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος?αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες
Επισκέπτης
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..Φιλος...θελω ενα πεντολιτρο...μας περνει???
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..
ρε παιδια ενα ποτηρι βενζινα και σε μενα λεμεεεεεεεεεεε χαχαχααχχααχαχαχα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εγω εντελως κατα τυχη γεμισα και το αμαξι και την μηχανη το σαββατο επειδη ημουνα με λαμπακι αλλιως στα παπαρια μου με το ρημαδι κινουμεΓεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.288
- Πόντοι
- 12.056
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..
Το θελω για καλο σκοπο...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
και γω ετσι πιστευω...αντε τεταρτη να το τραβηξουνε και μετα τελος...και να πω και κατι....κονομισανε οι πουστηδες με το ετσι θελω κανα 20αρικο χιλιαδες το καθε πρατηριο...γιατι οπως και να το κανουμε οταν εφτανες στην ουρα ποτε δε θα πεις βαλε ενα 20 αρικο...γεμισε το θα πεις....αυτα ειναι...βενζινας επρεπε να γινω...αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες
Επισκέπτης
ανταποκριση απο το μετωπο..
στην εθνικη οδο προς λαμια,υπαρχουν λιγα σταθμευμενα φορτηγα στο υψος μετα το κεπ & μεχρι την φαγε..
στην ουρα υπαρχουν τρυπες,πραγμα που σημαινει οτι καποιοι τα εχουν ηδη παρει..
στο ρευμα προς πειραια κυκλοφορουν πολλα φορτηγα ΔΧ,ακομη & βυτιοφορα..
στον αγιο στεφανο στο ρευμα προς δροσια ηταν ανοιχτη η σελ με 1,60τοσο στην απλη & 1,80τοσο στην σουπερ..
στην ουρα περιμεναν πανω απο 50 μαλακες..
μετα το φαναρι του καρρα,στο ρευμα για εθνικη ανοιχτη η αβιν με 1,40τοσο την απλη & 1,60τοσο την σουπερ..
αλλοι 50 μαλακες περιμεναν στην ουρα..
στην εθνικη οδο προς λαμια,υπαρχουν λιγα σταθμευμενα φορτηγα στο υψος μετα το κεπ & μεχρι την φαγε..
στην ουρα υπαρχουν τρυπες,πραγμα που σημαινει οτι καποιοι τα εχουν ηδη παρει..
στο ρευμα προς πειραια κυκλοφορουν πολλα φορτηγα ΔΧ,ακομη & βυτιοφορα..
στον αγιο στεφανο στο ρευμα προς δροσια ηταν ανοιχτη η σελ με 1,60τοσο στην απλη & 1,80τοσο στην σουπερ..
στην ουρα περιμεναν πανω απο 50 μαλακες..
μετα το φαναρι του καρρα,στο ρευμα για εθνικη ανοιχτη η αβιν με 1,40τοσο την απλη & 1,60τοσο την σουπερ..
αλλοι 50 μαλακες περιμεναν στην ουρα..
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
http://[URL unfurl="true"]www.lhinc.net/images/p2_45l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κλάάάάάάψτε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ασε ρε χυστη φτηνοτερα μου βγαινει το μετρο(ενίοτε και τζαμπε αφου ειμαι λωποδυτης).
Εχω καψει πολλες σολες γαμωτο στο μπουρδελοβαδειν και κοστιζουν!
XAXAXAXXA ε ναι. Σιγα μην χτυπησω και εισιτηριο... λωποδυτια για ΠΑΝΤΑ - θα τους κλεβω μεχρι να πεθανω ... παιζει να εχω και 3 χρονια να χτυπησω εισιτηριο.. εκτος απο 1-2 φορες
Οσο για την πρασινη πουρδελογραμμη Αττικη - Μοναστηρακι. Ναι αυτο με προβληματισε και εμενα... Επειδη θελω να παω αυριο... και τι θα κανω? θα παρω αμαξι? μαλακιες. Νομιζω με προαστιακο καλυτερα απο σταθμο λαρισης σε 5 λεπτα εισαι φυλης ποδαρατος ετσι θα το κανω οκ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις