Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
καθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?
και νομίζω ότι θα κάνουν και μια γερή κονόμα οι βενζινάδες
ππυ τόσο καιρό εβλεπαν τις δουλειές τους να πέφτουν

Επισκέπτης
Ίσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω? :think: :think: ..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ίσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω? :think: :think: ..
αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
μια ώρα για την κωλοβενζίνα .και V-power...Το σπίτι τους..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες
Γεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος? :P :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Γεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος? :P :P
εγω εντελως κατα τυχη γεμισα και το αμαξι και την μηχανη το σαββατο επειδη ημουνα με λαμπακι αλλιως στα παπαρια μου με το ρημαδι κινουμε :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..

Το θελω για καλο σκοπο...

1963_monk_on_fire_vietnam.jpg

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
και γω ετσι πιστευω...αντε τεταρτη να το τραβηξουνε και μετα τελος...και να πω και κατι....κονομισανε οι πουστηδες με το ετσι θελω κανα 20αρικο χιλιαδες το καθε πρατηριο...γιατι οπως και να το κανουμε οταν εφτανες στην ουρα ποτε δε θα πεις βαλε ενα 20 αρικο...γεμισε το θα πεις....αυτα ειναι...βενζινας επρεπε να γινω...

Επισκέπτης
ανταποκριση απο το μετωπο..
στην εθνικη οδο προς λαμια,υπαρχουν λιγα σταθμευμενα φορτηγα στο υψος μετα το κεπ & μεχρι την φαγε..
στην ουρα υπαρχουν τρυπες,πραγμα που σημαινει οτι καποιοι τα εχουν ηδη παρει..
στο ρευμα προς πειραια κυκλοφορουν πολλα φορτηγα ΔΧ,ακομη & βυτιοφορα..
στον αγιο στεφανο στο ρευμα προς δροσια ηταν ανοιχτη η σελ με 1,60τοσο στην απλη & 1,80τοσο στην σουπερ..
στην ουρα περιμεναν πανω απο 50 μαλακες..
μετα το φαναρι του καρρα,στο ρευμα για εθνικη ανοιχτη η αβιν με 1,40τοσο την απλη & 1,60τοσο την σουπερ..
αλλοι 50 μαλακες περιμεναν στην ουρα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασε ρε χυστη φτηνοτερα μου βγαινει το μετρο(ενίοτε και τζαμπε αφου ειμαι λωποδυτης).

Εχω καψει πολλες σολες γαμωτο στο μπουρδελοβαδειν και κοστιζουν!

XAXAXAXXA ε ναι. Σιγα μην χτυπησω και εισιτηριο... λωποδυτια για ΠΑΝΤΑ - θα τους κλεβω μεχρι να πεθανω ... παιζει να εχω και 3 χρονια να χτυπησω εισιτηριο.. εκτος απο 1-2 φορες :rolleyes: :rolleyes: :rockon: :rockon:

Οσο για την πρασινη πουρδελογραμμη Αττικη - Μοναστηρακι. Ναι αυτο με προβληματισε και εμενα... Επειδη θελω να παω αυριο... και τι θα κανω? θα παρω αμαξι? μαλακιες. Νομιζω με προαστιακο καλυτερα απο σταθμο λαρισης σε 5 λεπτα εισαι φυλης ποδαρατος ετσι θα το κανω οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom