Επισκέπτης
Δεν ξέρω τα δρομολόγιά του ρε γαμώτο.ναι αλλα αμα εισαι τυχερη μπορει μεσα στο μετρο να σου τριφτει ο νωντας...
Δεν ξέρω τα δρομολόγιά του ρε γαμώτο.ναι αλλα αμα εισαι τυχερη μπορει μεσα στο μετρο να σου τριφτει ο νωντας...
μεμοσαν αλβανος καλος μονο νεκρος.αντε γεια σκαταλβανε.ναι αλλα αμα εισαι τυχερη μπορει μεσα στο μετρο να σου τριφτει ο νωντας...
Και να συνωστίζομαι με Αλβανούς που βρωμάνε?Για να μην σου πω πόσο ταχυδακτυλουργικά κλέβουν κιόλας.
Στο βενζιναδικο δεν μπορεις να περιμενεις γιατι εχει μεγαλη ουρα!!! Στα λεωφορεια δεν μπαινεις επειδη δηθεν βρωμανε οι αλβανοι.....
Μηπως να σου φερουμε καμια λιμουζινα η κανα αεροπλανο για τις μετακινησεις σου? χαχαχαχα
ναι, αν δε σου κανει κοπο.
THIS IS SPATA!!! [glow=red,2,300][/glow]Η μισή είμαι Σπαρτιάτισσα κσι η άλλη μισή πλαστική
ο στεργιου μοιραζει κανενα κρουασαν που γαμουνε ξερεις πια λεωΣτό Στεργίου στή Μεταμόρφωση δίνη τώρα βενζίνα ή BP....τρέξτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γι αύτούς πού είναι άπο τήν περιοχή ξέρουνε για πού μιλάω !!!!!!!!
Στό Στεργίου στή Μεταμόρφωση δίνη τώρα βενζίνα ή BP....τρέξτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γι αύτούς πού είναι άπο τήν περιοχή ξέρουνε για πού μιλάω !!!!!!!!
πωπω εφυγα θα την αναγνωρισω απο τον κωλο και τους βυζους αλιντι σε μιση ωρα εκειΕιδοποιησε πρωτα οτι θα παει η Αλιντισσα... ετσι οταν φτασει με μιας η ουρα απο αμαξια να παραμερισει...να στρωθει και ενα ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ.. για να περασει η Βασιλισσα μας.
πωπω εφυγα θα την αναγνωρισω απο τον κωλο και τους βυζους αλιντι σε μιση ωρα εκει
Για να φτάσω εγώ εκεί με την κίνηση που έχει θέλω 2 ώρες .Ασε που θα μείνω στον δρόμο απο βενζίνα...πωπω εφυγα θα την αναγνωρισω απο τον κωλο και τους βυζους αλιντι σε μιση ωρα εκει
δεν πειραζει θα την αναγνωισω ευκολα θα εχει παει με τα γυαλια τα μασκε τη τσαντουλα τη λουις βουιτον γνησια οχι απο παγκο θα κανει την διαφορα και μολις φωναξω αλιντι θα κρυβεται και θα κοκκινησει απο ντροπηΕ σιγα.. τοσα τουμπανα κυκλοφορουν... δεν ειναι η μοναδικη! ;) ;)