κλασικα θα τελειωσει η απλη και θα μεινει η σουπερ και η κατοσταρα.....
Εχω να βαλω απλη κατι χρονια..............
ΜΟΝΟ 100αρα φιλε!
κλασικα θα τελειωσει η απλη και θα μεινει η σουπερ και η κατοσταρα.....
τι καλα που δεν εχω αυτοκινητο....
τι καλα που παιρνω αδεια και χωρις το μοτο δεν παω πουθενα θα παρω πιο νωρις αδειουλατι καλα που δεν εχω αυτοκινητο....
Tα καλυτερα ερχονται
Για να χρησιμοποιουμε τα λεωφορεια το κανανε ρεΗρθαν!
Για να χρησιμοποιουμε τα λεωφορεια το κανανε ρε
Εμενα δεν με βολευουν εκει που παω....Με βλεπω με ποδηλατο...ωχ τα ποδαρακια μουΕγω τα χρησιμοποιω ετσι κι αλλως!
Και ειδικα το ΜΕΤΡΟ που με βολευει κιολας!
Τωρα γυρισα..Ενα βενζιναδικο στο ΦΙΞ και άλλα δυο στην παραλιακή και την Αμφιθέας..Ουρές 500 μετρων τουλαχιστον και στα τρία...
μαγκες πεζο 2 εγγυηση λεω. με μια τυροπιτα κ ενα νερο σε παει παντου.Τι μαρκα?
Τί να την κάνεις .εσύ πας με το τελεφερικ ούτως ή άλλως!!Βενζίνα βάλατε?Εγώ όχι.Δεν είχα υπομονή να σταθώ στις ουρές.Γίνεται τεράστιος πανικός σήμερα με αποκορύφωμα την Κηφισίας.
κ εγω μια απ τα ιδια...την βγαζω δεν τη βγαζω μεχρι την τεταρτη...Βενζίνα βάλατε?Εγώ όχι.Δεν είχα υπομονή να σταθώ στις ουρές.Γίνεται τεράστιος πανικός σήμερα με αποκορύφωμα την Κηφισίας.
Μιλησα το πρωι με βυτιοφορεα τουλαχιστον ως την Πεμπτη δεν θα εχουμε καυσιμακ εγω μια απ τα ιδια...την βγαζω δεν τη βγαζω μεχρι την τεταρτη...
ας ελπισουμε οτι δεν θα κρατησει πολλες μερες....
παπαρια θα τα παρει παλι ο προεδροσ του σωματειου τουσ και θα λιξει ;)Μιλησα το πρωι με βυτιοφορεα τουλαχιστον ως την Πεμπτη δεν θα εχουμε καυσιμα
οι εταιριες εχουν δικα τους ΙΧ φορτηγα και θα εφοδιαζουν τα πρατηρια τους