Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Παιδιά μήπως κάποιος τακτικός πελάτης γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι με την προσφορά για το site? Ισχύει κανονικά 60Ε τα 45'; Επειδή σκέφτομαι να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί αύριο θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παιδιά μήπως κάποιος τακτικός πελάτης γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι με την προσφορά για το site? Ισχύει κανονικά 60Ε τα 45'; Επειδή σκέφτομαι να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί αύριο θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ!
δεν έχει αλλάξει, απλά πες ότι είσαι από το σαιτ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σέβομαι απόλυτα το γεγονός οτι οι κοπέλλες είναι επαγγελματίες και ζουν απο αυτή τη δουλειά.Ομως,προσωπικά,αυτό πλέον δεν μου αρκεί....το χόρτασα,το μπούχτισα,το βαρέθηκα.....πλέον θέλω κάτι διαφορετικό.Κάτι που να έχει ποιότητα,ζεστασιά,ανθρωπιά.Ας μην είναι αψογη η τεχνική,ας μην είναι τέλεια η πίπα.....προτιμώ να εισπράξω ένα χαμόγελο,να πω 2 κουβέντες,να νοιώσω οτι με αντιμετωπίζουν σαν ανθρωπο....εστω για εκείνη τη μισή η 1 ωρα.....
Θα μου πείτε,υπάρχει αυτό? ναι υπάρχει και είναι διαφορετικό για τον καθένα....και αν πάψετε για λίγο να συμπεριφέρεστε κάποιοι σαν "γαμιάδες" και δείξετε την ανθρώπινη πλευρά σας,θα το βρείτε κι εσείς.

αγαπητε μου, τα ανωτερω που ζητατε και ειναι εξαιρετικα σημαντικα IMHO πρεπει να τα αναζητησετε απο μην επαγγελματια. αναζητατε ενα συντροφο, αντθιλαμβανομαι. σεβαστο και θεμιτο. τι μπερδευετε σε αυτο τον πληρωμενο ερωτα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αγαπητε μου, τα ανωτερω που ζητατε και ειναι εξαιρετικα σημαντικα IMHO πρεπει να τα αναζητησετε απο μην επαγγελματια. αναζητατε ενα συντροφο, αντθιλαμβανομαι. σεβαστο και θεμιτο. τι μπερδευετε σε αυτο τον πληρωμενο ερωτα?

Αγαπητέ φίλε,προφανως και αυτό που γραφεις είναι σωστό...Ομως,δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και οι επαγγελματίες είναι ανθρωποι,με ψυχη και αισθηματα....Ο λόγος λοιπόν που έγραψα αυτό το σχόλιο είναι διοτι σε μένα συνεβη το αντίστροφο...εισέπραξα,αν θέλετε,συμβατική συμπεριφορά και αδιαφορία απο συντροφο και πολύ αγάπη,ζεστασιά και επικοινωνία απο επαγγελματία....Σπάνιο? ασφαλως....όμορφο? ναι...
Και για να προλάβω τυχον συνειρμούς απο κάποιους,να διευκρινησω οτι αυτό δεν συνεβη με κοπέλλα που εργάζεται στο ιδρυμα της Βενιζέλου......απλά έτυχε,στην πορεία της συζήτησης,να αναφερω εδω κάποια πράγματα....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ο λόγος λοιπόν που έγραψα αυτό το σχόλιο είναι διοτι σε μένα συνεβη το αντίστροφο...εισέπραξα,αν θέλετε,συμβατική συμπεριφορά και αδιαφορία απο συντροφο και πολύ αγάπη,ζεστασιά και επικοινωνία απο επαγγελματία....Σπάνιο? ασφαλως....όμορφο? ναι...

αγαπητε, να ειστε βεβαιος οτι υπαρχει πολυς κοσμος που εχει συμβατικη σχεση με τον/την νομινο/η συντροφο. Μη σας πω οτι ειναι και ο κανονας, πλεον, ιδιαιτερα αμα περασουν και τα χρονια. Για το λογο αυτο 70% των αντρων και 50% των γυναικων ψαχνουν αλλου. αμεσα η εμεσα.

ειναι ευτυχημα μου ειχατε τετοια αντιμετωπιση απο επαγγελματια. θα ελεγα επισης, οτι μια μουντη, διακπεραιωτικη επαγγελματιας ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας. Οπως και ο πελατης οφειλει να ειναι ευγενικος, καθαρος, συνεπης. Αν και τα 2 μερη της συναλλαγης θερθουν ευγενικα και ανθρωπινα, ολα πανε καλα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
Αγαπητέ φίλε,προφανως και αυτό που γραφεις είναι σωστό...Ομως,δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και οι επαγγελματίες είναι ανθρωποι,με ψυχη και αισθηματα....Ο λόγος λοιπόν που έγραψα αυτό το σχόλιο είναι διοτι σε μένα συνεβη το αντίστροφο...εισέπραξα,αν θέλετε,συμβατική συμπεριφορά και αδιαφορία απο συντροφο και πολύ αγάπη,ζεστασιά και επικοινωνία απο επαγγελματία....Σπάνιο? ασφαλως....όμορφο? ναι...
Και για να προλάβω τυχον συνειρμούς απο κάποιους,να διευκρινησω οτι αυτό δεν συνεβη με κοπέλλα που εργάζεται στο ιδρυμα της Βενιζέλου......απλά έτυχε,στην πορεία της συζήτησης,να αναφερω εδω κάποια πράγματα....

...Σπάνια, πράγματα που είναι αυτονόητα έξω...σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική οι περισσότερες κοπέλες είναι GFE...σε κάνουν και αισθάνεσαι λες και είναι το κορίτσι σου..σε ΟΛΑ τα επίπεδα...και σε νορμάλ τιμές...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
...Σπάνια, πράγματα που είναι αυτονόητα έξω...σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική οι περισσότερες κοπέλες είναι GFE...σε κάνουν και αισθάνεσαι λες και είναι το κορίτσι σου..σε ΟΛΑ τα επίπεδα...και σε νορμάλ τιμές...

Μου θύμισες μία εμπειρία που ειχα πριν απο πολλά χρόνια στην Ν.Υόρκη....Μια κοπέλλα που την ειδα 2 φορές όλες κι όλες,αλλά την θυμάμαι ακόμα....να σκεφθείς οτι για 1 χρόνο μετά αλληλογραφούσαμε....και χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγραψε οτι σταμάτησε αυτή τη δουλειά,και έκανε οικογένεια.....
Πίστεψέ με,η εμπειρία μου στον χωρο αυτόν είναι πολύ μεγάλη...ξερω να ξεχωρίζω ανθρώπους και καταστάσεις...φυσικά,δεν διεκδικώ το αλάθητο,αλλά δύσκολα πέφτω εξω.Και ειλικρινά,δεν πίστευα οτι θα μπορουσε να μου ξανασυμβεί αυτό με κοπέλλα του χωρου.
Πάντως,για να μην είμαστε τελείως off topic,θα πω οτι το μαγαζί της Βενιζέλου,με την σημερινή του διευθυνση και μορφή,προσφέρει ένα αξιοπρεπές πακέττο.Εντάξει,οι υπηρεσίες είναι του μεσου όρου....ομως,υπάρχει φιλική αντιμετώπιση,ανεση χρόνου και καλές τιμές.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μου θύμισες μία εμπειρία που ειχα πριν απο πολλά χρόνια στην Ν.Υόρκη....Μια κοπέλλα που την ειδα 2 φορές όλες κι όλες,αλλά την θυμάμαι ακόμα[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]....να σκεφθείς οτι για 1 χρόνο μετά αλληλογραφούσαμε....[/size][/size][/size][/size]και χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγραψε οτι σταμάτησε αυτή τη δουλειά,και έκανε οικογένεια.....

αποτελεις market segmment απο μονος σου. εισαι απαικτο;!  :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αποτελεις market segmment απο μονος σου. εισαι απαικτο;!  :2funny:

Αγαπητέ μου,αν σκεφθείς πόσες "κυρίες" και δη μεγαλόσχημες,κάνανε βίζιτες στα νιάτα τους και πόσες "καλοβαλμένες" κοπελλίτσες συμπληρώνουν σήμερα το εισόδημά τους παρέχοντας ερωτικές υπηρεσίες,ναι,προτιμώ μια συνειδητοποιημένη επαγγελματία που δεν κρύβεται,ούτε ντρέπεται γι' αυτό που κάνει....Και που εξω απο το χωρο της δουλειάς της και να μιλήσει ξέρει,και αλλα ενδιαφέροντα εχει και το μυαλό σου μπορεί να εξιτάρει....Και ναι,την συγκεκριμένη Αμερικάνα,την θυμάμαι πάντα με αγάπη και τρυφερότητα,σε αντίθεση με αρκετές άλλες "κανονικές" σχέσεις που έκανα,απο τις οποιες δεν εχω να θυμάμαι τίποτα....ούτε καν ένα καλό κρεβάττι....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
το γραφει και στη φωτο της αγγελιας
Ελ Βενιζελου (Θησεως δηλαδη) 142
Σαβραδικο
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71859]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71859[/url]

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015

Αγαπητέ φίλε, andy, έχεις πολύ δίκιο. Και εγώ έχω συναντήσει την ανθρωπιά & την ζεστασιά στα ρωσιδάκια παρόλο δυστυχώς που οι συνθήκες δεν μπορούσαν να καταφέρουν αυτές να παραμείνουν στην χώρα. Και επειδή είμαι παλιός στα μαγαζιά αυτά, και στο κυνήγι των Ρ20,  έχω βιώσει την χαρά που κάνει το ρωσιδάκι   :happy: όταν σε ξαναβλέπει και ξέρει οτι θα περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές τις οποίες θα κουβαλώ πάντα μαζί μου. Και κάποιες από αυτές θέλησαν να συνεχίσουν την γνωριμία μας έξω για καφεδάκι και σε χοτέλια κ.α. (όσο ζούσαν στην Ελλάδα) και έκαναν οτι μπορούσαν για να περάσω και εγώ καλά,   :rockon:  σε αντίθεση με τις βρωμιάρες ελλεϊνίδες τις κακομαθημένες του μπαμπά, που είχαν μόνο απαιτήσεις και δεν ήξεραν τίποτα σχετικά με το δώσιμο μιας γυναίκας σε έναν άντρα, αλλά ούτε και είχαν καμία διάθεση να προσπαθήσουν. Πρόσφατο παράδειγμα σε τηλεφώνημα που έκανα στο σπίτι φρεσκοπαντρεμένου φίλου μου, το σήκωσε η νύφη και μου έκανε τον αστεϊσμό : να μου βρεί καμιά νύφη και μένα (σαν να είμαι κάνας άχρηστος) και αμέσως της ανέφερα τις απαιτήσεις που έχει μια μελόνυμφη στα λεφτά που βγάζει ένας άντρας (ο φίλος μου αυτός βγάζει σχετικά-πολλά) και γενικά αυτά που είναι προαπαιτούμενα στο στήσιμο ενός σπιτικού. Η βρωμιάρα συμφώνησε σε ΟΛΑ μαζί μου και δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να μου δείξει οτι έχω λάθος.  Αντίθετα στο ερώτημα γιατί να επιβαρύνω την καθημερινότητά μου με μια γυναίκα και όλα όσα σέρνει (ευθύνες, αγωνίες, κούραση κλπ.) η συμβίωση μαζί της δεν κατώρθωσε να μου δώσει πειστική απάντηση.  Στην ερώτηση μάλιστα, τι θα δώσει πίσω σε ΟΛΑ αυτά που θα σκίζομαι εγώ να της προσφέρω μου είπε "τον εαυτό της" και το σώμα της . Χειρότερα από την χειρότερη πουτάνα δηλαδή (με την κακή έννοια) - και οχι τα κορίτσια που παλεύουν να επιζήσουν επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή που όμως εκτιμούν και σέβονται - ΑΠΟΛΥΤΟ παράδειγμα κολητού φίλου που πήγε καλοκαίρι διακοπές στην Βάρνα και αφού ξεσκίστηκαν σε κάθε χοτέλι που υπήρχε εκεί τον γύρισε σε όλα τα κλαμπάκια και στις απομιμήσεις μπουζουξίδικων που είχε εκεί η κοπέλα πέρναγε καλά και κερνούσε (τις τελευταίες μερες) από πάνω και τα ποτά τους όπου πήγαιναν για διασκέδαση). Τη μέρα που έφευγε ο φίλος μου πίσω στην Ελλάδα της έδωσε όλα τα δολάρια που του είχαν περισσέψει (περίπου 550) για να την ευχαριστήσει για τις όμορφες στιγμές   :thumbsup: και εκείνη του τα ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ στα χέρια του.  :uglystupid:  

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ φίλε Σάκη μαζί σου στα περισσότερα που γράφεις. Εμείς που γυρίζουμε τόσα χρόνια σίγουρα έχουμε γνωρίσει και κάποιες κοπέλες που έχουν αφήσει κάτι μέσα μας. Δεν είναι όλόι οι άνθρωποι ίδιοι. Το σημαντικό είναι να μπορείς να πάρεις σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό το κάτι που θα μείνει μέσα σου στο χρόνο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαίρομαι πολύ που η "εξομολόγηση",αν θέλετε,που έκανα στο thread αυτό,έγινε αφορμή για να γίνει μια πολιτισμένη συζήτηση,για να πουν και άλλοι φιλοι την αποψη τους.Ε,ας λέμε πότε πότε και κατι αλλο εκτός απο το αν η κοπέλλα μας έκανε ωραία πίπα η αν τη χυσαμε στο προσωπο η στα βυζιά....
Να θυμασθε κάτι....τίποτα στο σεξ δεν είναι προστυχο η χυδαίο.Οι άνθρωποι το κανουν να φαίνεται τετοιο.....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Αγαπητέ μου,αν σκεφθείς πόσες "κυρίες" και δη μεγαλόσχημες,κάνανε βίζιτες στα νιάτα τους και πόσες "καλοβαλμένες" κοπελλίτσες συμπληρώνουν σήμερα το εισόδημά τους παρέχοντας ερωτικές υπηρεσίες,ναι,προτιμώ μια συνειδητοποιημένη επαγγελματία που δεν κρύβεται,ούτε ντρέπεται γι' αυτό που κάνει....Και που εξω απο το χωρο της δουλειάς της και να μιλήσει ξέρει,και αλλα ενδιαφέροντα εχει και το μυαλό σου μπορεί να εξιτάρει....Και ναι,την συγκεκριμένη Αμερικάνα,την θυμάμαι πάντα με αγάπη και τρυφερότητα,σε αντίθεση με αρκετές άλλες "κανονικές" σχέσεις που έκανα,απο τις οποιες δεν εχω να θυμάμαι τίποτα....ούτε καν ένα καλό κρεβάττι....

Επιβεβαιώνω και εγώ μέσα από την πλάκα που έπαθα, όταν συνηδητοποίησα την συνάντηση "σπουδαίας" πρώην γυμνάστριας σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας, με ευκατάστατο κύριο (μάλλον παντρεμένου πρωτάρη στην απιστία) μια ημέρα που φιλοξενούσε το ξενοδοχείο διήμερο έκθεσης νέων τεχνολογιών. Στο ανσασέρ που πήγα για να ανέβω από το ισόγειο σε μια παρουσίαση που είχε στους πάνω ορόφους την "έπιασα" άθελά μου την εν λόγω φανταχτερή υψηλή "κυρία" να τον καθυσυχάζει και να του λέει να μην ανησυχεί και οτι θα κάνουν ό,τι θέλει αυτός και έκοψε την συζήτηση όταν με αντιλήφθηκε. Πολύ αργότερα αναγνώρισα στο πρόσωπό  της , την κοπέλα του ακριβού ξενοδοχείου της Συγγρού να περιδιαβαίνει τα κανάλια της τηλεόρασης.....  ελεεϊνίδες   :headbang:

άσε που είναι και αγράμματες και το παίζουν σπουδαίες ενώ οι περισσότερες πρώην σοβιετικές είχαν από το κράτος υποχρεωτική πανεπιστημιακή παιδεία ή το λιγότερο ήταν αθλήτριες ή μπαλαρίνες του κλασσικού

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
άσε που είναι και αγράμματες και το παίζουν σπουδαίες ενώ οι περισσότερες πρώην σοβιετικές είχαν από το κράτος υποχρεωτική πανεπιστημιακή παιδεία ή το λιγότερο ήταν αθλήτριες ή μπαλαρίνες του κλασσικού

Άμα πέσεις σε κοπέλα που ξέρει σπαγγάτο.... ;)

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που συμβαινει τωρα στα μασαζ της Ελλαδας (τα παντα - ολα με 80 ευρω) δεν γινεται ουτε στην πιο φτωχη χωρα της Ευρωπης. Να μην πουμε για τα 60-50 των παρακμιακων. Ακους χαμηλη αρχικη τιμη και λες "εδω ειμαστε", ποτε σου εφυγε το 200αρι, δεν εχεις καταλαβει! Οσοι εχουν παει καταλαβαινουν τι λεω. Δεν διαφωνω για της Ελληνιδες, αλλα αμα γνωρισεις Ισπανιδες πουτανες π.χ., οι Ελληνοαλβανορωσιδορουμανοβουλγαρες που κυκλοφορουν εδω θα σου φανουν αγγελουδια.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Άμα πέσεις σε κοπέλα που ξέρει σπαγγάτο.... ;)

Γνώρισα παλιά μια Ρ20 στο στριπ κλαμπ της Πλ. Αμερικής (Μηθύμνης 40) που έχει κλείσει εδώ και πολλά-πολλά χρόνια,  που βγαίναμε για καφέ μαζί στην Κυψέλη κλπ. και προερχόταν από το κλασικό μπαλέτο της Μόσχας (με απίστευτα γυμνασμένο αδύνατο σώμα  -αδιάφορη ίσως για τους βυζολάτρεις-  και καλλιέργεια πνεύματος)  όπου οι μάγκες οι δικοί μας εδώ αφού πρώτα της είπαν οτι θα χορέψει έστω σε μπουζουξίδικο για να δουλέψει στη νύχτα για επιβίωση,   αλλά όταν ήρθε εδώ,   της πήραν το διαβατήριο και δεν της άφησαν άλλη επιλογή από το να γδύνεται στο στριπ. Είναι πολύ διαφορετικό -από μια επαγγελματία που το έχει επιλέξει ως τη δουλειά της- από την κοροϊδία αυτή. Η κοπέλα ήταν εξαιρετικού επιπέδου αλλά γύρισε πίσω στην πατρίδα της μετά από πολλή προσπάθεια και δεν ξαναπατά Ελλάδα  :headbang:  μετά από αυτά που έζησε με τους αλήτες τους δικούς μας.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom