Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τα προσωπικά δεδομένα είναι το σκουλαρικάκι ?

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ή ότι μοιρίζεις σανέλ.
Και μόνο που το σχολιάζουμε νομίζει ότι είναι κάποια.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Μα είναι κάποια. Όπως είμαστε όλοι. Και όλοι κάτι αξίζουμε. Άσχετα αν υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας ή κάποιους άλλους.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Το σκουλαρικακι το εκανε στη Γερμανια λεει...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά ρε παιδιά τι έγινε με εκείνα τα κουπόνια. Κανένας από τους συναγωνιστές που πρωτοστατούσαν στις πρωτοπορίες αυτές δεν μας πληροφόρησε αν πήρε τέτοιο κουπόνι και τι έγινε όταν έκανε τρεις συνεδρίες. Μήπως έπεσε ντροπή.
Επίσης ισχύουν αυτά και μετά Δανάης? Κάποιος Τάσος που έγραψε μια δύο μέρες στη μετά Δανάης εποχή, που είναι να μας πληροφορήσει?
Πλήρης του τάφου σιωπή.  Γιατί?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Τελικά ρε παιδιά τι έγινε με εκείνα τα κουπόνια. Κανένας από τους συναγωνιστές που πρωτοστατούσαν στις πρωτοπορίες αυτές δεν μας πληροφόρησε αν πήρε τέτοιο κουπόνι και τι έγινε όταν έκανε τρεις συνεδρίες. Μήπως έπεσε ντροπή.
Επίσης ισχύουν αυτά και μετά Δανάης? Κάποιος Τάσος που έγραψε μια δύο μέρες στη μετά Δανάης εποχή, που είναι να μας πληροφορήσει?
Πλήρης του τάφου σιωπή.  Γιατί?

Η σωστή ερώτηση είναι, ποιός είχε το οικονομικό σθένος να κάνει τρείς συνεδρίες για να έχει δικαίωμα χρήσης του κουπονιού.... :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οι κάρτες υπάρχουν....σφραγίζονται κάθε φορά που πας και όταν συμπληρώσεις 3 συνεδρίες έχεις αλλη μία στην μισή τιμή.Μάλιστα η Δανάη,πριν φύγει,είχε γράψει οτι 1-2 συναγωνιστές έκαναν όλο τον κύκλο....
Οι 3 συνεδρίες πρέπει νομιζω να γίνουν μέσα σε διάστημα 1 μηνα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Οι 3 συνεδρίες πρέπει νομιζω να γίνουν μέσα σε διάστημα 1 μηνα.

Ααααααααααα, αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί αρμοδίως!

Πάντως, αν το χρονικό όριο είναι 30 ημέρες, είναι πολύ λίγο........ Δηλαδή πρέπει να στάξεις 60χ3=180 ευρώ + 30 για τη συνεδρία bonus μέσα σ'ένα μήνα? :think:

Στις κάρτες Carrefour οι πόντοι μηδενίζονται στις 365 ημέρες αν δεν εξαργυρωθούν. :grin:

Μην πω για τις Alpha Bonus που είναι στα δύο χρόνια!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ααααααααααα, αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί αρμοδίως!

Πάντως, αν το χρονικό όριο είναι 30 ημέρες, είναι πολύ λίγο........ Δηλαδή πρέπει να στάξεις 60χ3=180 ευρώ + 30 για τη συνεδρία bonus μέσα σ'ένα μήνα? :think:

Στις κάρτες Carrefour οι πόντοι μηδενίζονται στις 365 ημέρες αν δεν εξαργυρωθούν. :grin:

Μην πω για τις Alpha Bonus που είναι στα δύο χρόνια!

Δυστυχώς έτσι είναι. Οταν είχα πάει εκεί πριν από 2 βδομάδες μου είπαν ότι οι 3 συνεδρίες πρέπει να γίνουν εντός 30 το πολύ 40 ημερών.....!!!! Too much for me και δεν ξαναπήγα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα είναι κάποια. Όπως είμαστε όλοι. Και όλοι κάτι αξίζουμε. Άσχετα αν υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας ή κάποιους άλλους.
ρε φίλε αυτό λέω κι εγώ

για να με αφήσει να την πηδήξω κανονικά θα έπρεπε να μου δώσει 200 ευρώ
άντε λοιπόν κάνουμε συμψηφισμό... 200 εγώ, 100 εκείνη, πρέπει να μου δώσει 100.

και επειδή εγώ βάζω Γκωτιέ, στο τέλος αυτή θα μυρίζει για 2 μέρες Γκωτιέ

δημοκρατικά πάντα και επειδή κι εγώ είμαι κάποιος.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Δυστυχώς όμως, από αρχαιοτάτων ετών, δεν ακούσθηκε ή γράφτηκε πουθενά η φράση " Το καράβι σέρνει μουνί"! :dunno:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δυστυχώς όμως, από αρχαιοτάτων ετών, δεν ακούσθηκε ή γράφτηκε πουθενά η φράση " Το καράβι σέρνει μουνί"! :dunno:
και οι γοργόνες γιατί τρέχανε πίσω από τα καράβια νομίζεις;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μία παραπάνω σημείωση....
στο κατάστημα δεν είδα πουθενά να έχει κάποια με κάπως πιο μεγάλο βυζί.
ίσως να ήταν κάποια από τις δύο απασχολημένες όταν πήγα.
αλλά από τις λοιπές 3 που παρέλασαν καμία δεν είχε κάτι αξιοπρόσεκτο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ολα είναι σχετικά....εξαρτάται τι ψαχνει ο καθένας και τι δυνατότητες έχει....η Κωσταντίνα,αν δούλευε σαν call girl θα μπορουσε ισως να ζητήσει και περισσότερα.Εκεί μεσα φαντάζει ως ακριβή....
Θα πω και κάτι ακόμα.....το 99% των κοριτσιών σ' αυτά τα μαγαζιά κάνει "προγραμμα"...δηλαδή,δουλευει μηχανικά,απρόσωπα,με τυποποιημένες κινήσεις και μέσα σε αυστηρά χρονικά περιθώρια.Η μία έχει καλύτερη τεχνική,η άλλη χειρότερη,αυτό είναι όλο...όπως,πολύ εύστοχα λέει κάποια ψυχή,"δουλευουν με τα μάτια κλειστά"....
Σέβομαι απόλυτα το γεγονός οτι οι κοπέλλες είναι επαγγελματίες και ζουν απο αυτή τη δουλειά.Ομως,προσωπικά,αυτό πλέον δεν μου αρκεί....το χόρτασα,το μπούχτισα,το βαρέθηκα.....πλέον θέλω κάτι διαφορετικό.Κάτι που να έχει ποιότητα,ζεστασιά,ανθρωπιά.Ας μην είναι αψογη η τεχνική,ας μην είναι τέλεια η πίπα.....προτιμώ να εισπράξω ένα χαμόγελο,να πω 2 κουβέντες,να νοιώσω οτι με αντιμετωπίζουν σαν ανθρωπο....εστω για εκείνη τη μισή η 1 ωρα.....
Θα μου πείτε,υπάρχει αυτό? ναι υπάρχει και είναι διαφορετικό για τον καθένα....και αν πάψετε για λίγο να συμπεριφέρεστε κάποιοι σαν "γαμιάδες" και δείξετε την ανθρώπινη πλευρά σας,θα το βρείτε κι εσείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ολα είναι σχετικά....εξαρτάται τι ψαχνει ο καθένας και τι δυνατότητες έχει....η Κωσταντίνα,αν δούλευε σαν call girl θα μπορουσε ισως να ζητήσει και περισσότερα.Εκεί μεσα φαντάζει ως ακριβή....
Θα πω και κάτι ακόμα.....το 99% των κοριτσιών σ' αυτά τα μαγαζιά κάνει "προγραμμα"...δηλαδή,δουλευει μηχανικά,απρόσωπα,με τυποποιημένες κινήσεις και μέσα σε αυστηρά χρονικά περιθώρια.Η μία έχει καλύτερη τεχνική,η άλλη χειρότερη,αυτό είναι όλο...όπως,πολύ εύστοχα λέει κάποια ψυχή,"δουλευουν με τα μάτια κλειστά"....
Σέβομαι απόλυτα το γεγονός οτι οι κοπέλλες είναι επαγγελματίες και ζουν απο αυτή τη δουλειά.Ομως,προσωπικά,αυτό πλέον δεν μου αρκεί....το χόρτασα,το μπούχτισα,το βαρέθηκα.....πλέον θέλω κάτι διαφορετικό.Κάτι που να έχει ποιότητα,ζεστασιά,ανθρωπιά.Ας μην είναι αψογη η τεχνική,ας μην είναι τέλεια η πίπα.....προτιμώ να εισπράξω ένα χαμόγελο,να πω 2 κουβέντες,να νοιώσω οτι με αντιμετωπίζουν σαν ανθρωπο....εστω για εκείνη τη μισή η 1 ωρα.....
Θα μου πείτε,υπάρχει αυτό? ναι υπάρχει και είναι διαφορετικό για τον καθένα....και αν πάψετε για λίγο να συμπεριφέρεστε κάποιοι σαν "γαμιάδες" και δείξετε την ανθρώπινη πλευρά σας,θα το βρείτε κι εσείς.
+1
αλλά με μία σημείωση
ο καθένας έχει τις ανάγκες του
και όπως και να το κάνουμε, το να πηγαίνεις να βρεις εκεί τη ζεστασιά μιας σχέσης είναι ουτοπικό
και οι κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά αντιμετωπίζουνε και πελάτες που θέλουνε όργια, και πελάτες που θέλουνε αγκαλίτσες και πελάτες που θέλουνε βρωμόλογα κοκ.

για μένα ξεκινάει πάντα από ένα λάθος που κάνανε τα μαγαζιά με τη σύμφωνη γνώμη του ευρύτερου κοινού.

πως το μασατζίδικο πρέπει να προσφέρει στάνταρντ υπηρεσία το γαμήσι.
ε, άμα κατέληξε να είναι στούντιο με λίγο χάδι (για αρκετούς χωρίς καν χάδι), τότε δεν φταίνε εκεί που δεν σου φτάνει αυτό.

καλό θα είναι πάντως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις μία σχέση.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
Τα πραγματα ειναι απλα, η μοναδικη σχεση που μπορει να εχει καποιος με αυτα τα κοριτσια (τουλαχιστον στον επαγγελματικο χωρο) ειναι μια και μονη : ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ..εκεινες πουλουν , εσυ πληρωνεις και αγοραζεις..τωρα ο καθενας αγοραζει οτι θελει η οτι του λειπει..αλλος αγοραζει αγαπη, αλλος κολο, αλλος ελευθερο στοματικο κλπ..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Τα πραγματα ειναι απλα, η μοναδικη σχεση που μπορει να εχει καποιος με αυτα τα κοριτσια (τουλαχιστον στον επαγγελματικο χωρο) ειναι μια και μονη : ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ..εκεινες πουλουν , εσυ πληρωνεις και αγοραζεις..τωρα ο καθενας [size=30pt][size=40pt]αγοραζει[/size] οτι θελει η οτι του λειπει.[/size].αλλος αγοραζει αγαπη, αλλος κολο, αλλος ελευθερο στοματικο κλπ..
+1
:thumbsup:
μην ξεχασουμε και την προπαίδεια του αθλήματος...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom