You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δανάη καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και να είσαι καλά!
Δεν άργησε καθόλου
www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-8636912.html]http://www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-8636912.html[/url]
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν το πιστεβω δεν ειμαι εγω ομως.....
καλη ιδεα .....
δεν το πιστεβω δεν ειμαι εγω ομως.....
καλη ιδεα .....
Αν προσέξετε,η αγγελία ειναι απο την 1η Φεβρουαρίου....αρα,δεν είναι η Δανάη....
Νομίζω ότι τη Δανάη την έφαγε η χθεσινή μεταμεσονύκτια επικοινωνία που είχε στο σάιτ, ίσως εκτός γραμμής μαγαζιού, ή υπήρξε λόγω της δημοσιότητάς της αθέμιτος ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες οι οποίες και να έθεσαν πρόβλημα δημοκρατικό (ή εμεις ή αυτή).
Χωρίς να την έχω γνωρίσει ήταν μία συμπαθητική παρουσία στο σάιτ. Νομίζω ότι δεν θα χαθεί αφού λόγω του σάιτ έχει όνομα πιά.
Χωρίς να την έχω γνωρίσει ήταν μία συμπαθητική παρουσία στο σάιτ. Νομίζω ότι δεν θα χαθεί αφού λόγω του σάιτ έχει όνομα πιά.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Καλα ρε.....ο Τσουκαλης εισαι;
Νομίζω ότι τη Δανάη την έφαγε η χθεσινή μεταμεσονύκτια επικοινωνία που είχε στο σάιτ, ίσως εκτός γραμμής μαγαζιού, ή υπήρξε λόγω της δημοσιότητάς της αθέμιτος ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες οι οποίες και να έθεσαν πρόβλημα δημοκρατικό (ή εμεις ή αυτή).
Εχουμε όλοι μας την τάση,και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου,να ανακατευόμαστε σε πράγματα που και δεν τα ξέρουμε και φυσικά δεν μας αφορουν.Οπως θα ξέρεις αγαπητέ,ο χωρος αυτός και πολύ δύσκολος είναι και πολύ ρευστός....τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια στιγμή στην αλλη...
Εχοντας επισκεφθεί το μαγαζί,μπορώ να σου πω οτι η Δανάη βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα και οτι οι σχεσεις της με τις αλλες κοπέλλες ησαν εξαιρετικές.Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης δεν μπορώ φυσικά να τους ξέρω,το σιγουρο ειναι οτι η Δαναη θα λειψει σε όλους μας.
συνδυαζει παρα πολλα , ψευτοδιανοουμενοs , κουλτουριαρηs , ταχα μου καποιου επιπεδου , με αξιεs , ξερολαs , επικριτηs σχεδον για ολα , φασκει και αντιφασκει , την μια ετσι την αλλη γιουβετσι. κοινωs φρου- φρου και αρωματα. καποια στιγμη θα προκοψει στην ζωη του, θα παει πολυ μπροστα. αλλα ποτε ομωs και με αυτα τα μυαλα ? αστο αντυ.
Αν εννοείς εμένα, λυπάμαι γιατί δεν αξίζω τέτοιου είδους αντιμετώπιση δια της πλαγίας οδού.
Αν εννοείς κάποιν από το site άγνωστο σε μένα, λυπάμαι δύο φορές που δεν τον κατονομάζεις.
Αν εννοείς κάποιον από το site κοινό γνωστό μας, δεν μπορώ να σου πω πόσο λυπάμαι, γιατί φροντίζω οι γνωριμίες μου από εδώ μέσα, να πληρούν συγκεκριμένα standards.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Η Αχχιλέως είναι ένα στενό πλακόστρωτο δρομάκι που ξεκινάει από την Ποσειδώνος και ειναι παράλληλη με τις γραμμές του τραμ;
Η Αχχιλέως είναι ένα στενό πλακόστρωτο δρομάκι που ξεκινάει από την Ποσειδώνος και ειναι παράλληλη με τις γραμμές του τραμ;
Ναι,αλλά εσυ εισαι απο την άλλη μεριά της προς την Ν.Σμύρνη....διασχίζεις την Βενιζέλου,περνάς καθετα τις γραμμες του τραμ και εκεί θα βρεις το μαγαζί.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Από τη μεριά της Γλυφάδας είμαι όχι από την Νέα Σμύρνη.Ναι,αλλά εσυ εισαι απο την άλλη μεριά της προς την Ν.Σμύρνη....διασχίζεις την Βενιζέλου,περνάς καθετα τις γραμμες του τραμ και εκεί θα βρεις το μαγαζί.
Από τη μεριά της Γλυφάδας είμαι όχι από την Νέα Σμύρνη.
γιατί δεν κοιτάς το χάρτη του μαγαζιού?
www.bourdela.com/masaz/athina/axilleos-kai-venizelou/]http://www.bourdela.com/masaz/athina/axilleos-kai-venizelou/[/url]
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ευχαριστώγιατί δεν κοιτάς το χάρτη του μαγαζιού?
www.bourdela.com/masaz/athina/axilleos-kai-venizelou/]http://www.bourdela.com/masaz/athina/axilleos-kai-venizelou/[/url]
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Αυτοπροτείνεσαι:Ποιός θα ενημερώνει για το ρόστερ τώρα?
Αυτοπροτείνεσαι:
Υπό τον όρο, να έχω κάνει casting στα κορίτσια......
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τα σκαμπό του μπαρ τα κόντυναν για να μπορώ να ανεβαίνω ή ακόμα;Υπό τον όρο, να έχω κάνει casting στα κορίτσια......
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.