Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
kritwn99

Δυστυχώς έχεις δίκιο!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δανάη καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και να είσαι καλά!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι τη Δανάη την έφαγε η χθεσινή μεταμεσονύκτια επικοινωνία που είχε στο σάιτ, ίσως εκτός γραμμής μαγαζιού, ή υπήρξε λόγω της δημοσιότητάς της αθέμιτος ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες οι οποίες και να έθεσαν πρόβλημα δημοκρατικό (ή εμεις ή αυτή).
Χωρίς να την έχω γνωρίσει ήταν μία συμπαθητική παρουσία στο σάιτ. Νομίζω ότι δεν θα χαθεί αφού λόγω του σάιτ έχει όνομα πιά.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ρε.....ο Τσουκαλης εισαι;

images

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νομίζω ότι τη Δανάη την έφαγε η χθεσινή μεταμεσονύκτια επικοινωνία που είχε στο σάιτ, ίσως εκτός γραμμής μαγαζιού, ή υπήρξε λόγω της δημοσιότητάς της αθέμιτος ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες οι οποίες και να έθεσαν πρόβλημα δημοκρατικό (ή εμεις ή αυτή).
Χωρίς να την έχω γνωρίσει ήταν μία συμπαθητική παρουσία στο σάιτ. Νομίζω ότι δεν θα χαθεί αφού λόγω του σάιτ έχει όνομα πιά.

Εχουμε όλοι μας την τάση,και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου,να ανακατευόμαστε σε πράγματα που και δεν τα ξέρουμε και φυσικά δεν μας αφορουν.Οπως θα ξέρεις αγαπητέ,ο χωρος αυτός και πολύ δύσκολος είναι και πολύ ρευστός....τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια στιγμή στην αλλη...
Εχοντας επισκεφθεί το μαγαζί,μπορώ να σου πω οτι η Δανάη βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα και οτι οι σχεσεις της με τις αλλες κοπέλλες ησαν εξαιρετικές.Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης δεν μπορώ φυσικά να τους ξέρω,το σιγουρο ειναι οτι η Δαναη θα λειψει σε όλους μας.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.465
Πόντοι
3.172
Θα τον βρει το δρόμο της ,, κανείς δε χάνεται..
από κάπου θα ξεπεταχτεί πάλι !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
   συνδυαζει παρα πολλα  ,    ψευτοδιανοουμενοs ,    κουλτουριαρηs ,    ταχα μου  καποιου επιπεδου , με αξιεs ,   ξερολαs ,   επικριτηs σχεδον για ολα ,   φασκει και αντιφασκει , την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.    κοινωs φρου- φρου και αρωματα.  καποια στιγμη  θα προκοψει στην ζωη του,  θα παει πολυ μπροστα.   αλλα ποτε ομωs  και με αυτα τα μυαλα ?     αστο αντυ.

Αν εννοείς εμένα, λυπάμαι γιατί δεν αξίζω τέτοιου είδους αντιμετώπιση δια της πλαγίας οδού.
Αν εννοείς κάποιν από το site άγνωστο σε μένα, λυπάμαι δύο φορές που δεν τον κατονομάζεις.
Αν εννοείς κάποιον από το site κοινό γνωστό μας, δεν μπορώ να σου πω πόσο λυπάμαι, γιατί φροντίζω οι γνωριμίες μου από εδώ μέσα, να πληρούν συγκεκριμένα standards.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η Αχχιλέως είναι ένα στενό πλακόστρωτο δρομάκι που ξεκινάει από την Ποσειδώνος και ειναι παράλληλη με τις γραμμές του τραμ;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Αχχιλέως είναι ένα στενό πλακόστρωτο δρομάκι που ξεκινάει από την Ποσειδώνος και ειναι παράλληλη με τις γραμμές του τραμ;

Ναι,αλλά εσυ εισαι απο την άλλη μεριά της προς την Ν.Σμύρνη....διασχίζεις την Βενιζέλου,περνάς καθετα τις γραμμες του τραμ και εκεί θα βρεις το μαγαζί.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι,αλλά εσυ εισαι απο την άλλη μεριά της προς την Ν.Σμύρνη....διασχίζεις την Βενιζέλου,περνάς καθετα τις γραμμες του τραμ και εκεί θα βρεις το μαγαζί.
Από τη μεριά της Γλυφάδας είμαι όχι από την Νέα Σμύρνη.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.465
Πόντοι
3.172
Διασταύρωση Ελευθερίου Βενιζέλου κ Αχιλλέως, πράσινη πόρτα, συνήθως ανοιχτή, πάνω απο την adidas  κ απεναντι απο ενα pet shop...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ποιός θα ενημερώνει για το ρόστερ τώρα? :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom