Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία το παίζει η μπραζίλ......και τσιμπάτε και τα σκάτε.Μου αρέσει που ο συναγωνιστής θέλει και΄σαλάτα για ναχει απόδοση ,φιλαράκο σε αγώνες είσαι ,ειπαμε να κάνουμε κανα μασαζάκι και μετά χαλάρωση .......δεν πάμε να κάνουμε αγώνες .Εχουμε και άλλες υποχρεώσεις ......το μασαζάκι το έχουμε για  χόμπυ και αρπαχτές......

μοραικι μου...κοιτα να δεις δεν ειναι γνωστο οτι εμεις παιζουμε καλα μπαλα.. :rockon: :rockon: γιατι παιζουμε με την ψυχη...οσον αφορα για την σαλατα καλη ειναι μην την υποτιμας αλλα εγω θα λεγα οτι ενα σοκολατακι θα ητανε οτι πρεπει...κ αμα ειναι κ γαλακτος τελιο...μωλις ειχα μια ιδεα...για να κανο κ κατι αλο. :rockon:.γιατι ος γνωστον μ'ρεσει να ειμαι διαφορετικν κ προτοτιπη κ συγουρα να βλεπω τα φιλαρακια που με τημανε χαρουμενα..κ χαλαρα.. :rockon:
φιλουθκιαααααα :-* :-* :-*

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
H Νατάσσα δεν είναι απλώς πανέξυπνη ή οξυδερκής.

Είναι ένας γνήσιος άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να διαλεχθείς με ιεροσπουδαστική ευαισθησία.

Η λογική της είναι κώδικας μεθόδου κ καταστατικός χάρτης του στοχασμού.

Ταυτόχρονα συνδυάζει μια αύρα μεγαλοπρέπειας και κλασσικής γοητείας.

Μια προσωπικότητα που εκφράζει ισορροπία κ υπεροχή !
Φίλτατε Κρίτωνα.. έτσι είναι τα πράγματα όπως σωστά τα επισημαίνεις και τα έχω αναφέρει σε προηγούμενο post μου.
Και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν στην έπεσαν ακόμη οι γνωστοί εμπαθείς.

Και όπως έχουμε πει, όπως ενημερώνουμε και καταθέτουμε την άποψή μας για τα κακώς κείμενα, το αυτό θα πράττουμε και για τα καλώς. Όσο κι αν μπαίνουμε στο μάτι μιας μειονότητας. :uglystupid:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιαααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παλη κανει χριο αλλα εδω εχει ζεστι.. ;)  ;) λοιπον γιαυτο σημερα η ομαδα μας  :2funny: μεγαλοσε λιγακι ;)..ολοι κανουμε λαθοι κ εχουμε τις κακες μας μερες γιαυτο παντα πρεπει να δωσουμε αλη μια ευκαιρια για αυτο το λογο γυρεισε κοντα μας η φιλη μου ΤΖΕΝΙΦΕΡ...κ συνεχιζουμε...ΛΙΖΑ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΔΑΝΑΗ...κ θας περημενουμε ...φιλουθκια... :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερουδιααααα...εχω ενα νεο για καποιος μπορει να ειναι κ καλο ελπιζω κ για πολοι δεν ειναι.....  :( :( απω σημερα καλυτερα εδω κ 1 ωρα περιπου δεν εργαζομαι πλεον στο μαγαζι...  :( :(..αλα οκ θα δω τι θα κανω το που θα παω κ θα σας ενιμεροσω το μονο σιγουρο ειναι οπου κ να ειναι θα προσπαθισω οπως παντα να κοιταω πρωτα απο ολα εσεις...
φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* ΔΑΝΑΗ

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
καλησπερουδιααααα...εχω ενα νεο για καποιος μπορει να ειναι κ καλο ελπιζω κ για πολοι δεν ειναι.....  :( :( απω σημερα καλυτερα εδω κ 1 ωρα περιπου δεν εργαζομαι πλεον στο μαγαζι...  :( :(..αλα οκ θα δω τι θα κανω το που θα παω κ θα σας ενιμεροσω το μονο σιγουρο ειναι οπου κ να ειναι θα προσπαθισω οπως παντα να κοιταω πρωτα απο ολα εσεις...
Δική σου επιλογή;
Και τώρα ποιά θα σε αντικαταστήσει; :(

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

δεν το αντεξε το αφεντικο τετοια εξοικιωση με τους πελατες φανταζομαι....ζητησες αυξηση και δεν την εδωσε...η προσφαρα σου δεν αναγνωριστικε...κριμα και χαλας το ωραιο κλιμα που εχει δημιουργησει ο αντι51 εδω μεσα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δεν το αντεξε το αφεντικο τετοια εξοικιωση με τους πελατες φανταζομαι....ζητησες αυξηση και δεν την εδωσε...η προσφαρα σου δεν αναγνωριστικε...κριμα και χαλας το ωραιο κλιμα που εχει δημιουργησει ο αντι51 εδω μεσα...

αν δεν πεις την κακία σου θα σκάσεις.....το οτι υπάρχουνε 2,3,5 άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό το χωρο,αλλά είναι αξιολογοι και αξιζει κανεις να τους εχει φιλους,δεν το δεχεσαι ετσι? δεν πειράζει......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΝΙΕ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ΠΑΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΗ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗΣ ΠΟΛΥ ... :(

ξερω αφτο ΝΑΤΑΣΑ μου αλα τη να κανουμε αφτα ειναι μερος τη ζοη μας...λοιπον να σε μαθω κατι μην γραφεις με κεφαλαια αλιως θα σε φοναζουνε.. :2funny: :2funny: να προσεχετε .....κ να προσεχετε τα φιλαρακια μου απο το σιτε..σε παρακαλωω...φιλουθκια σε ολες... :-* :-* :-*

meniatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οκ σορυ θα μαθω και εγω σιγα,σιγα ...παντα προσεχω ολο το κοσμο ,αυτο ειναι και το ταλεντο μου.Ευχαριστω πολυ για ολα και μεσω εσενα γνωρισα αρκετουσ φιλη του σιτε και ελπιζω να με δουν και εμενα ετσι ...σορυ που γραφω εδω το πμ αλλα ακομα εχω πολλα να μαθω το πωσ λειτουργη αυτο το σιτε....φιλα .... :'(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
καλά μεγάλη συγκίνηση ,μου έρχεται να κλάψω.....
ούτε σε τούρκικα σίριαλ τέτοιος αποχαιρετισμός.......
καλά ρε κοπελιές δεν μπορείτε να τα πείτε με πμ.......
καλησπέρα φραουλίτσα!!!!!!!!!!!!!    

meniatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,εχεισ απολυτο δικιο ,η ντανιε ειναι εχπερτ για αυτα ,εγω τωρα το πρωσπαθω ....!φιλια

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΝΙΕ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ΠΑΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΗ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗΣ ΠΟΛΥ ... :(

Τώρα να το πιστεψουμε ότι είσαι η Νατασα ή να μην το πιστέψουμε; Το σαιξπηρικό δίλημμά μου προέρχεται, όπως καταλαβαίνεις, από το γεγονός ότι έχεις αντρικό nickname.

meniatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αναστασια ,νατασα,τασια ,και τασο69 δεν εχει συμασια το ονομα ,ετσι δεν ειναι !παλι εγω ειμαι ...γεια σασ και τωρα ξερεται τασο69 ειναι η νατασα ...φιλια σε ολουσ ... :rolleyes:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπάχαλο γίναμε.....Αυτή που ισχυρίζεται οτι είναι η Νατάσσα,εχει γραφτει στο site απο τον Οκτώβριο του 2011 και σήμερα έγραψε το πρώτο της ποστ.....για να μιλήσει με την Δανάη!!!! λες και δεν μπορουν να τα πουν τηλεφωνικά....περίεργα πράγματα.... :rockon:

Α,η φραουλίτσα αγαπητε neasmyrni,είναι αλλο φρούτο,απο το μαγαζί της Ζησιμοπούλου....σήμερα μπήκε κι αυτή,να κάνει προμοτιον....
Παιδιά,έχετε μαζευτεί πάρα,μα πάρα πολλοί.....συνεχως μου ερχονται και προσφορές για κουπόνια απο αλλα μαγαζιά....Ούτε τις καλές εποχες δεν μπορουσε η αγορά να σηκώσει τόσα πολλά μασατζίδικα....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αναστασια ,νατασα,τασια ,και τασο69 δεν εχει συμασια το ονομα ,ετσι δεν ειναι !παλι εγω ειμαι ...γεια σασ και τωρα ξερεται τασο69 ειναι η νατασα ...φιλια σε ολουσ ... :rolleyes:

Α,χα! Νατάσα --> Τασώ --> Taso --> Taso69. ΟΚ, ο κύκλος κλείνει -σού ξέφυγε ένα "σίγμα", βέβαια, αλλά δεν θα το κάνουμε και θέμα. Αλλωστε ουδείς τέλειος. Καλωσήλθες, λοιπόν, Νατάσα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
Τώρα να το πιστεψουμε ότι είσαι η Νατασα ή να μην το πιστέψουμε; Το σαιξπηρικό δίλημμά μου προέρχεται, όπως καταλαβαίνεις, από το γεγονός ότι έχεις αντρικό nickname.
καλά τι σου κάνει εντύπωση.....πόσοι βαγγέλιδες έχουν γίνει λίες....έτσι και ο Τάσος μπορεί να έγινε Νατάσα....σιγά τα οοοαααα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
Μπάχαλο γίναμε.....Αυτή που ισχυρίζεται οτι είναι η Νατάσσα,εχει γραφτει στο site απο τον Οκτώβριο του 2011 και σήμερα έγραψε το πρώτο της ποστ.....για να μιλήσει με την Δανάη!!!! λες και δεν μπορουν να τα πουν τηλεφωνικά....περίεργα πράγματα.... :rockon:

Α,η φραουλίτσα αγαπητε neasmyrni,είναι αλλο φρούτο,απο το μαγαζί της Ζησιμοπούλου....σήμερα μπήκε κι αυτή,να κάνει προμοτιον....
Παιδιά,έχετε μαζευτεί πάρα,μα πάρα πολλοί.....συνεχως μου ερχονται και προσφορές για κουπόνια απο αλλα μαγαζιά....Ούτε τις καλές εποχες δεν μπορουσε η αγορά να σηκώσει τόσα πολλά μασατζίδικα....
η αλήθεια είναι έτσι όπως τα λές.....και δεν φέρνουν και καμμιά κοπέλα της προκοπής.....
αν στο συγκεκριμένο η κωνσταντινα-ντιβα ήταν η καλύτερη τι να συζητάμε......

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.463
Πόντοι
3.172
Όσο μειώνονται οι μισθοί τόσο θα αυξάνονται οι λαδοκόρες, το ερώτημα που τίθεται όμως είναι αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν κ αυτές !

'Ερχεται μεγάλη πείνα στη χώρα παίδες... Για πολλά χρόνια μάλιστα...

Μιλάμε για ανώμαλη προσγείωση !!

Τα 80άρια κ τα 60άρια στα ελαιοτριβεία αποτελούν παρελθόν πλέον..

Η χώρα έχει εισέλθει σε εναν απίστευτα αυτοτροφοδοτούμενο υφεσιακό κύκλο......  

meniatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα λεσ αντυ ,για αυτο δεν θα γραφω ,,,, :-*καλο βραδι φιλια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom