Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συναγωνιστές, η Κωνσταντίνα δεν... μένει πια εδώ;
Μένει φιλαράκο. Αλλά για να τελειώνουμε μια και καλή με τις ερωταπαντήσεις. Εδώ είναι να γράφουμε πληροφορίες και όχι υπηρεσία ερυθρού σταυρού. Και ως πληροφορίες εννοούμε κατ αρχήν κάτι καινούργιο η κάποια σημαντική πληροφορία που μπορεί να παίζει ρόλο και επηρεάζει επιλογές.  Δεν νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν αν πήγε κι έκανε μασάζ ή όχι και με ποιά πήγε και τι έκανε. Αυτά ουδόλως ενδιαφέρουν γιατί δεν έχουν και κανένα νόημα. Το τι κάνει ο καθένας μέσα( με λαδοκόρες που ήδη γνωρίζουμε κι έχουν γραφτεί γι αυτές) είναι αποκλειστικά δικό του θέμα και της θεραπενίδας. Για έναν απλούστατο λόγο. Ο καθένας μας την βρίσκει διαφορετικά, και β) η κάθε θεραπενίδα άλλοτε έχει όρεξη άλλοτε όχι. Γι' αυτό αν είναι ας μένουμε στα ουσιώδη δηλαδη θέματα συμπεριφοράς ( ξεπέτα, κρυόκολη, μη το ένα μη το άλλο) και να το επαναλάβω... σε οτιδήποτε νέο πέφτει στην αντίληψη μας..  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
καλά τα λές .....αλλα δεν νομίζω να γίνει όπως τα λες....
πολλοί εδω μέσα(και καλα κάνουν)μπαίνουν για να κάνουν τον χαβαλέ τους για να ξεφύγουν απο τα προφλήματα τους , άλλοι μπαίνουν για να δείξουν πόσο άντρες είναι κλπ
τι ασχολείσαι.......... 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:θερμα ευχαριστω...για ολους σας που κ παλη σημερα εισασταν μαζι μας....ελπιζω να εχετε περασει ολοι καλα ...αν παλη οχι ειχατε κανενα δυσαρεστο θα θελα να μου πειτε για να διορσωσουμε....φιλουθκια... :-* :-* :-*

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία, να ενταχθείς σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, σε παρέες, να κάνεις νέους φίλους και φυσικά, να ενημερωθείς και να μάθεις για ότι σε ενδιαφέρει.... κατηγορία 25 – 35. Μια κατηγορία που έχει εξοικείωση με το Internet, αλλά και δείχνει να μην διστάζει να κάνει πληρωμένο σεξ, ως μια απλή μορφή απόλαυσης, μέσα σε ένα λίγο – πολύ γκρίζο και μοναχικό περιβάλλον.

Εμείς βέβαια δε μπορούμε να πούμε πως η ιδέα του πληρωμένου έρωτα μάς ικανοποιεί. Προτιμούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ρίξουμε με το σπαθί μας μια οποιαδήποτε γυναίκα στο κρεβάτι, χωρίς τα χρήματα παίζουν ρόλο (τουλάχιστον ...άμεσα). Ωστόσο, αν το δεις εντελώς πρακτικά, και ίσως και κυνικά, μάλλον χρήσιμο είναι για μια ομάδα ανθρώπων, που έτσι και αλλιώς θα το πληρώσουν για να το έχουν, να ξέρουν τουλάχιστον πού θα απευθυνθούν για να ικανοποιήσουν τα γούστα τους ή τα βίτσια τους. Όσο για τις πεταλουδίτσες, που προσφέρουν με το ανάλογο αντίτιμο τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, το ..... .com είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, τι θέλει ο πελάτης και πόσα αντέχει να πληρώνει. Έτσι, τροποποιούν και εκείνες τις παροχές τους ανάλογα και μένουν όλοι ευχαριστημένοι.

Με όλη την εκτίμηση, αγαπητέ συναγωνιστή αν το δούμε πιο προσεκτικά το όλο πράγμα, όταν κάποιος από εμάς τα 'φτιάξει' με μια ελλεϊνίδα ή ακόμα χειρότερα την παντρευτεί τα χρήματα που δίνει σαν ζεμένο γαϊδούρι είναι πολλαπλάσια αν το σκευτούμε καλύτερα με ολες τις απαιτήσεις που εγείρουν οι βρωμιάρες που στο τέλος είναι για σένα καλύτερα να έχεις το σταντναράκι σου με τη Ρ20 που έχεις καταλήξει και επειδή ήταν ένα βασανισμένο κορίτσι στην χώρα από όπου προήρθε σε εκτιμά περισσότερο και είναι ευγνώμων κάθε φορά που περνάει καλά μαζί σου. Αντίθετα η καινούρια γενιά απο τις δικές μας είναι κακομαθημένες μέσα από όλη την φούσκα της ευημερίας που βιώσαμε όλοι μας και τώρα απαιτούν τα ΠΑΝΤΑ από σένα. Πρόφατο παράδειγμα για να καταλάβεις είναι η ελλεϊνίδα πρώην σύζυγος κολλητού μου φίλου η οποία είχε την διεύθυνση προμηθειών της επαρχείας σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών με    κέρδη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και εκβίασε να εδικάσει και να πάρει απόφαση του δικαστηρίου επιπλέον αύξηση στην διατροφή που τώρα της δίνει ο φίλος μου 900 ευρώ με την αιτιολογία οτι τα παιδιά τους  είναι μικρά και οι ανάγκες είναι αυξημένες ενώ αυτή βγάζει ένα κάρο λεφτά. Εδώ ο κολητός μου δεν τα βγάζει πέρα πως θα καταφέρει να ζήσει ο ίδιος όταν η ζωή του έχει καταντήσει μια δουλειά το πρωϊ και άλλη το μεσημέρι και κάθε μέρα επιστρέφει στο διαμέρισμά του στις 10 το βράδυ (αφού η ελλεϊνίδα του πήρε και το σπίτι τους).  Με όλο το σεβασμό μήπως θα είσαι πιο ευτυχισμένος, γαλήνιος και ήρεμος και θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο με ένα Ρ20 αγαπητέ συναγωνιστή ???

Μήπως το παραμύθι ρομάνζο που μας πούλησαν οι βρωμιάρες για πραγματική σχέση με ελλεϊνίδα γκόμενα δεν υπάρχει στα αλήθεια , απλά εξυπηρετούν το σκοπό τους ψυχρά και υπολογιστικά να γεννήσουν μούλικα και να σε φορτώσουν σαν γαιδούρι να πληρώνεις μια ζωή ???

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Φίλε sakis_11

Δεν διαφωνούμε ακριβώς.

Δεν ξέρω την περίπτωση του φίλου σου, αλλά είναι πιθανόν να αδικήθηκε ακόμη και από το δικ<στήριο σε σχέση με τη διατροφή. ή μπορεί να χειροτέρεψαν οι συνθήκες γι αυτόν και να βελτιώθηκαν για την πρωην γυναίκα του τώρα οπότε ίσως θα πρέπει πλεον να πληρώνει λιγότερα. Προφανώς -εξορισμού δηλ.- ο φίλος σου είχε/έχει πραγματική ζωή αλλά ταυτόχρονα και πολύ κακή ζωή. Οι μασαζερί κτλ. είναι απομίμηση ζωής, μπορεί όμως να είναι "καλή" και οι τανες να είναι καλυτερες από τις γκόμενες (το έχω ξαναγράψει σαν απάντηση στην ερώτηση "Γιατί Πάμε Στις Τανες?"). Τώρα εάν κάνεις σχεση με τανα είναι πραγματική ζώή, αλλά το εάν είναι καλή ή κακή θα το δεις στην πορεία. Εάν κάνεις σχέση με κοπέλα μη ελληνίδα πάλι είναι πραγματική ζωή, καλή ή κακή θα το δεις ΚΑΙ αυτό στην πορεία. Αυτά εννοούσα.

Ο γάμος είναι ένα περίεργο πράγμα, δεν είναι αγάπες και έρωτες είναι συμβίωση είναι νομική πράξη και συνεταιρισός και πολλά άλλα. Όντως υπάρχει πρόβλημα και έχει σχέση με την εκπαίδευση (οικογένεια, σχολείο, ζωή, ...) της γυναίκας ή του άνδρα ή και των δύο. Η νέα γενιά είναι κακομαθημένη (αντράφηκε από νεο-παππουδες/νεο-γιαγιάδες).

Η ισορροπία, η συναίσθηση του τί έχω-τι θα μπορούσα να έχω, η εκτίμηση, το γνωθι σεαυτόν, κτλ. είναι βασικά στοιχεία της επιτυχίας μιάς σχέσης.

Έχουμε βγει εκτός θέματος όμως και το σταματώ.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Φίλε sakis_11

Δεν διαφωνούμε ακριβώς......
.....Έχουμε βγει εκτός θέματος όμως και το σταματώ.

Ο.Κ. συμφωνώ , υπάρχουν και άλλοι σεβαστοί συναγωνιστές που θέλουν να γράψουν εδώ, ας μην μονοπωλούμε τις σελίδες. Εξάλου το να με κατανοήσει κάποιος οτι η ενασχόληση με τις ελλεϊνίδες είναι περιττός κόπος και χάσιμο χρήσιμης ενέργειας και πόρων,  είναι δύσκολο αν δεν το Βιώσει ο Ιδιος και απλά μένει με φρούδες ελπίδες μέχρι να πεθάνει να προσπαθεί άσκοπα ενώ ξέρει οτι δεν οδηγεί πουθενά. ( Παράδειγμα από την ταινία Κινημ. Τέχνης της Ρώσίας του Αντρέι Ταρκόφσκι : " Ο Ιχνηλάτης " - The  Stalker )

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιααααα....αργεισα παλη ειχα τεκνικο προβλημα με το κομπιουτερ....αλλα τωρα καλα ειναι ολα υπο ελενχο...λοιπον σημερα οπως καθε σαββατο κλεινουμε 6 το απογευμα...κ ειναι η ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΤΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ....σας περημενουμε...φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...καλημέρα...με ποιό "team" ξεκινάει η εβδομάδα;;;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
καλημερουδιαααααααααααααααααα....καλη εβδομαδα...σε ολους....αργεισα σημερα  :rolleyes: :rolleyes: τι να κανουμε...λοιπον ξεκιναμε την εβδομαδα με ολοκληρομενη ομαδα....ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ.....σας περημενουμε οπως παντα για να σας προσφερουμε πολυ ωρεα στγημες χαλαροσες...κ οχι μονο ;) ;)...
φιλουθκιαααα :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
και τωρα η αγαπημενη μας ομαδα!!!!!!!

ΝΟ 1  ΔΑΝΑΗ
ΟΛΕΕΕΕΕ
ΝΟ 2 ΝΤΙΝΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 3 ΛΙΖΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 4 ΤΖΕΣΙΚΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 5 ΝΑΟΜΗ
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

Προπονητης της ομαδας ΝΑΤΑΣΣΑ
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΣΤΗΝ ΑΧΧΙΛΕΩΣ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ 60 ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΩ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

zoumis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δανάη καλημέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την προσφορά. Το διπλό μετράει για δύο επισκέψεις; και επίσης στην τέταρτη επίσκεψη αν θέλει κάποιος διπλό ιχύει το 50%;; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σου.

Δανάη μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα?

καλησπερουδιαααα.....λοιπον μωρο μου αμα θες να κανεις διπλο φυσικο ειναι να παρεις 2 σφραγκιδες...μετα απο της 3 σφραγκιδες την τεταρδυ που θα εχεις την μιση τημη κ θελεις παλη να κανεις διπλο θα πληρωσεις 1 που ειναι 30 κ 60 για την δευτερι κ θα παρεις 1 σφραγκιδα για την καινουρια σου καρτα....αμα εχεις καμια αλη απορια πεσμω....φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και τωρα η αγαπημενη μας ομαδα!!!!!!!

ΝΟ 1  ΔΑΝΑΗ
ΟΛΕΕΕΕΕ
ΝΟ 2 ΝΤΙΝΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 3 ΛΙΖΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 4 ΤΖΕΣΙΚΑ
ΟΛΕΕΕΕ
ΝΟ 5 ΝΑΟΜΗ
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

Προπονητης της ομαδας ΝΑΤΑΣΣΑ
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΣΤΗΝ ΑΧΧΙΛΕΩΣ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ 60 ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΩ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο εσυ αλλα εχω ενα παραπονω.....αντρας ακουω κ αντρας δεν βλεπω..... ;) ;)
φιλουθκια.......

zoumis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερουδιαααα.....λοιπον μωρο μου αμα θες να κανεις διπλο φυσικο ειναι να παρεις 2 σφραγκιδες...μετα απο της 3 σφραγκιδες την τεταρδυ που θα εχεις την μιση τημη κ θελεις παλη να κανεις διπλο θα πληρωσεις 1 που ειναι 30 κ 60 για την δευτερι κ θα παρεις 1 σφραγκιδα για την καινουρια σου καρτα....αμα εχεις καμια αλη απορια πεσμω....φιλουθκια :-* :-* :-*
thanks με κάλυψες 100%

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δαναη,το κολπο με τις σφραγιδες  απο τα car wash (πλυντηρια αυτοκινητων) τα ξεσηκωσατε?  :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δαναη,το κολπο με τις σφραγιδες  απο τα car wash (πλυντηρια αυτοκινητων) τα ξεσηκωσατε?  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η δικη μας καρτουλα ειναι EXCELLENTE..... ;) ;) καλο εεε....κ ετοιμαζω ενα δωρο εκπλιξει για τους 10 πρωτο που θα εξαργυρωσουνε την καρτα τους..... :dancing: :dancing: :dancing:
φιλουθκια..... :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
λοιπον παιδυα.....μωληε τωρα ενας φιλους μας εκλεισε την τριτι του συνεδρεια...αυτο σημενει οτι η επομενη θα ειναι μηση τημη..κ θα εχει μια επιβραβεσι ειναι στους 10 πρωτο.....
φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό με τις 10 συνεδρίες εμένα δεν μου το είπατε.... :think: θα μπορουσα ανετα να κάνω άλλες 2 στο καπάκι,να πάρω και την τέταρτη με τα μισά λεφτά και να πάρω και το δωρο μου..... :fuck1: δεν εισαι εντάξει Δανάη....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom