Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πίττα πότε θα κόψει το μαγαζί άραγε? Ή να περιμένουμε κάποιο μασκέ event πλέον?

σε ενα μαγαζι που υπαρχουνε 3 βραζιλιανες...τι λες.. :huh: :huh: :huh: κατι με της αποκριες βλεπω...αλλα το τι δεν ξερω...σκετομαιιιιιι....
φιλουθκια... :-* :-* :-* :-* :-*

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πιθανότερο το δευτερο μου φαίνεται....αλλά,ορισμένοι κάνουν οτι μπορουν για να χαλάσουν το φιλικό κλίμα που εχουμε δημιουργήσει εδω μέσα.....κρίμα,γιατί,επαναλαμβανω,δεν εχουμε κατι να χωρίσουμε μεταξύ μας.....η μήπως εχουμε?  :rockon:
  πωs δεν εχουμε .    πηδαμε τιs ιδιεs.  λιγο το εχειs αυτο ? 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εχω ενα νεο για τους κατοχους της καρτας μελους του μαγαζι μας....ξερουμε ιδοι την θα κανουμε....θα σας πω σε λιγοοοοο....φιλουθκια

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
εχω ενα νεο για τους κατοχους της καρτας μελους του μαγαζι μας....ξερουμε ιδοι την θα κανουμε....θα σας πω σε λιγοοοοο....φιλουθκια
μη μου πεις οτι θα φερετε αξιολογες κοπελλες? θα τρελλαθω !! πότε?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σε ενα μαγαζι που υπαρχουνε 3 βραζιλιανες...τι λες.. :huh: :huh: :huh: κατι με της αποκριες βλεπω...αλλα το τι δεν ξερω...σκετομαιιιιιι....
φιλουθκια... :-* :-* :-* :-* :-*

ειναι απλο sampa del kavla ol poutsa  "ελληνικα σαμπα πανω στην μπουτσα!!!!!!!"

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ποτε θα ερσεις να μας γνωριζεις κ απο κοντα ...αμα δεν εχεις ερθεις ακομα... :huh: :huh: :huh:
φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-*
εχω ερθει καλη μου και δοκιμασα με την χριστινα...μετα εφυγε...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω ότι γράφτηκε ότι έχει φύγει αυτή  :think: :think:

Εγώ πάντως έφαγα μεγάλη φόλα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316[/url]

ΥΓ: Την κριτική μου αυτή, παρότι είναι πολύ πρόσφατη, τελη Δεκέμβρη, δυσκολεύτηκα αρκετά να την ξεθάψω. Χρειάστηκε να πάω 60 σελίδες πίσω!!!  :tickedoff:

Εχεις δίκιο αγαπητέ στην Τζέσικα και όχι στην Τζένιφερ αναφέρομαι.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ σωστά.... αλλά...
- Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων γυναικών, είναι άσχετες με το μασαζ και τη φυσιοθεραπεία
- Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία σε κανονικά σπα, έχουν κάνει πραγματικό επαγγελματικό μασαζ και έχουν έτσι ένα μέτρο σύγκρισης

οπότε τι να το κάνω να κάθομαι μισή ώρα να με μαρινάρει μια άσχετη με λάδια, λες και είμαι αρνίσιο κεμπάααααπ  :grin: :grin:

Άσε που μερικές το παίζουν και ιστορία με το μασαζ και είναι έως και επικίνδυνες, κάποιες σου προσφερουν ενόχληση και όχι ευχαρίστηση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, αυτό που λένε "μασαζ", είναι απλά αδιάφορο και βαρετό...

Οπότε, για μένα, πρώτα κοκό και μετά "μασαζ". Άμα το κατέχει, έχει καλώς. Αν όχι  :badair: :badair:
Ο χρόνος είναι χρήμα  :sunglasses:
Συμφωνώ απόλυτα αλλά αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι δεν λύνεται. Ουτε εγώ κάνω μασάζ γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να βγώ διπλωμένος στα δύο.( Εχει συμβεί σε φίλο σε άλλο ελεοτριβείο). Οπότε η καλύτερη στρατηγική είναι να εκμεταλλεύεται κανείς την ροή του χρόνου αργά και απολαυστικά.. Δεν βλέπω άλλη λύση. Αλλιώς υπάρχουν και τα στούντιο για καλύτερη σχέση χρόνου χρήματος και συχνά πυκνά ευμορφότερες θεραπενίδες αλλά σε αυτή την περίπτωση συντρίβεται η αυθυποβολή μας από τη μία ότι κάνουμε κάτι ευγενέστερο και από την άλλη λουζόμαστε κατάμουτρα αυτό που λέμε ξεπέτα δηλαδή το ψεκάστε σκουείστε τελειώσατε, πράγμα που πολλές φορές δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε και ψυχολογικά έτοιμοι να αντέξουμε

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παρεπιπτόντως έχει κάποιος εμπειρία με Φωτεινή ? Αν ναι δεν μας μολογάει δυό λογάκια ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, η Κωνσταντίνα δεν... μένει πια εδώ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
ε καί????????
σιγά το ωααα....
που πήγε η ντίβα στο Ντουμπάι???? :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom