Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αντε λοιπόν να κάνω μία ενημέρωση από τις δικές μου εμπειρίες

Σύντομος και περιεκτικός! :thumbsup:

Το μαγαζί έχει όλα τα εχέγγυα να ανήκει στην ελίτ των οίκων του είδους. Προσεγμένος χώρος, καλή συμπεριφορά, επιθετική τιμολογιακή πολιτική, αξία στα χρήματα και το χρόνο που επιλέγει να δαπανήσει ο πελάτης.

Αν απαγκιστρωθεί από τα (ομολογουμένως) ελάχιστα βαρίδια σε έμψυχο υλικό, η απόλυτη επιτυχία είναι πλέον μονόδρομος!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
   συνδυαζει παρα πολλα  ,    ψευτοδιανοουμενοs ,    κουλτουριαρηs ,    ταχα μου  καποιου επιπεδου , με αξιεs ,   ξερολαs ,   επικριτηs σχεδον για ολα ,   φασκει και αντιφασκει , την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.    κοινωs φρου- φρου και αρωματα.  καποια στιγμη  θα προκοψει στην ζωη του,  θα παει πολυ μπροστα.   αλλα ποτε ομωs  και με αυτα τα μυαλα ?     αστο αντυ.

Jerry,σε ποιον αναφέρεσαι? ελπίζω οχι σε μένα.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σας είχα πει και παλαιότερα οτι τα πολλά posts δεν είναι απαραίτητα στοιχείο εγκυρότητος και εμπειρίας....Πολλοί εχουν μεγάλο αριθμό posts με emoticons,ποδοσφαιρικές η άλλες αντιδικίες και ανούσιους καβγαδες.Διαβάζοντας την κριτική του peonius,με την οποία συμφωνώ κατα 90%,σκέφτηκα πόσο λιτά και περιεκτικά μπορεί κάποιος να ενημερώσει το φορουμ,χωρίς να καταφύγει σε σαλιαρίσματα,χυδαιότητες και περιττά λόγια.
Επιγραμματικός επίσης ο φίλος Agianna,απο τα πιο έμπειρα μελη του φόρουμ και με γνωσεις πάνω σε όλο το "φασμα" των ιδρυμάτων....να προσθέσω βέβαια,ότι τα "βαρίδια" είναι κάτι σχετικό....Για να υπάρχει μια κοπέλλα σε ενα μαγαζί σημαίνει οτι κάποιοι την ζητούν....διαφορετικά,το πιθανότερο είναι να φυγει μονη της,αναζητώντας αλλου μεροκάματο....
Βέβαια,στον βωμό της ανανέωσης,δοκιμάζονται κάθε τόσο νεες κοπέλλες,είτε καινούργιες στον χωρο,είτε εκ μεταγγραφής....αυτό εμπεριέχει ρίσκο,αλλά η "αγορά" πολύ συντομα αποκαθιστά τις ισορροπίες....
Είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι το μαγαζί επιφυλάσσει προσεχως νέες εκπλήξεις.....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σας είχα πει και παλαιότερα οτι τα πολλά posts δεν είναι απαραίτητα στοιχείο εγκυρότητος και εμπειρίας....

Για να υπάρχει μια κοπέλλα σε ενα μαγαζί σημαίνει οτι κάποιοι την ζητούν....διαφορετικά,το πιθανότερο είναι να φυγει μονη της,αναζητώντας αλλου μεροκάματο....
Βέβαια,στον βωμό της ανανέωσης,δοκιμάζονται κάθε τόσο νεες κοπέλλες,είτε καινούργιες στον χωρο,είτε εκ μεταγγραφής....αυτό εμπεριέχει ρίσκο,αλλά η "αγορά" πολύ συντομα αποκαθιστά τις ισορροπίες....

Αντυ συμφωνώ. Τα πολλά post είναι φτώχεια. Συνήθως αναπαράγονται τα τετριμένα δεν έχουν πρόσθετη αξία, αποπροσανατολίζουν αρκετές φορές και εν γένει δεν συνεισφέρουν και πολλά, εκτός αν αναφέρονται σε νέες αφίξεις οπότε η πληροφόρηση καθίσταται αναγκαία.

Οσο για τις κοπέλες βαρίδια.. κατ αρχήν να διευκρινίσουμε για τι είδους βαρίδια μιλάμε. Εχουμε τις ασχημούλες και τις νούλες. Οι μεν ασχημούλες συνήθως επιβάλλονται άνωθεν. Είναι κάτι σαν την διανομή ταινιών. Θα σας δώσουμε τις ταινίες πρώτης προβολής αλλά θα πάρετε και μερικά B movies. Οι νούλες είναι άλλη κατηγορία. Μπορεί να είναι μακράν οι ωραιότερες.. αλλά ταυτόχρονα και οι πλέον αδιάφορες και κρύες σε σημείο που να βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο...( αν και νομίζω πως δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο το πως αφυπνίζονται). Η επιβίωση τους στην αγορά εξαρτάται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης γιατί το τι θέλει ο καθένας μας πως τη βρίσκει με με τι αυτοπαραμυθίαζεται είναι άλλου παππά ευαγγέλιο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
2-3 εδω εχουν χασει το μετρο εντελως και αυτοδιασυρονται. καλα κανουν. Στα @@ μας.

το μαγαζι ειναι fair. καλο roster, καθαριοτητα, ευγενεια. Μεχρι εκει. Η τιμη (60 η 70€ αναλογα με το promotional plan) ειναι επίσης fair. ΟΜΩΣ, μην ξεχνάτε ότι ειναι για 30-35 λεπτά. Μιά απλή ΑΝΑΓΩΓΗ στα 60, ουσιαστικά το πάει πάνω απο  τα 100€. Αρα ΔΕΝ μπορούμε  να το συγκρίνουμε, πχ, με το γλυφαδιωτικο που καθεσε πανω απο ωρα και δινεις 100€. προσοχη εδω.

Αυτη ειναι η ουσια. Τα αλλα - οι ενδιαφερομενοι  για ενημερωση- γραφτε τα στα παπαρια σας. Και οπως ειπε ο φιλος Κεμπαααπ η συμμετοχη στο θρεντ των εργαζομενων στο μαγαζι ειναι αντιδεοντολογικο. Αγορασε χωρο και γραψε οτι θες. Κια κανε διαλογο. Και πιερς καφε με τους θαυμαστες σου/συνφοιτητες σου απο το Harvard που ησουν πριν αλλαξεις επαγγελματικη κατευθυνση,

Αυτα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα αντιπαρέλθω τους χαρακτηρισμούς σου,δεν ξερω αν αναφέρεσαι και σε μένα,σε κάθε περίπτωση δεν με αφορουν....Εκείνο που θα τονίσω είναι οτι κάνεις συνειδητή παραπληροφόρηση,μένει να μαθουμε τα κινητρά σου...
Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι 60 ευρώ και ο χρόνος είναι 45+ λεπτά...εγω όσες φορές εχω πάει,ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΠΕΛΛΑ,αυτό πλήρωσα και αυτό πήρα.....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΟΜΩΣ, μην ξεχνάτε ότι ειναι για 30-35 λεπτά. Μιά απλή ΑΝΑΓΩΓΗ στα 60, ουσιαστικά το πάει πάνω απο  τα 100€. Αρα ΔΕΝ μπορούμε  να το συγκρίνουμε, πχ, με το γλυφαδιωτικο που καθεσε πανω απο ωρα και δινεις 100€. προσοχη εδω.

Θα μου επιτρέψεις να πω ότι κάνεις λάθος αγαπητές. Το θέμα του χρόνου είναι σεχτικό.. Και δεν σχετίζεται μόνο με το περι ου ο λόγος ελαιοτριβείο αλλά για όλα. Αν μερικοί δεν κάνουν μασαζ και περιμένουν την είσοδο της ελαιοκόρης με την ψωλή στο χέρι κακό του κεφαλιού τους... Ετσι λογικό είναι να πέφτουμε στο 30 λεπτο. Αν όμως εξαντλήσουν το χρόνο τότε άνετα πάμε στην ώρα.. Δεν τους βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι 60 ευρώ και ο χρόνος είναι 45+ λεπτά...εγω όσες φορές εχω πάει,ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΠΕΛΛΑ,αυτό πλήρωσα και αυτό πήρα.....

Το αυτό συνέβη και εις ημάς!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιααααα........τι κανετε ολα καλα λοιπον σημερα σας περημενουμε οπως παντα με πολυ κεφι.....η  ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ....συνεχιζουμε την προσφορα μας ...για το σιτε..εδω προσπαθουμε παντα να ειμαστε προσεχτικι κ ανθρωπινη πανω απο ολα...ευχαριστουμε πολυ τα θετικα σας σχολια..κ επισης δεχομαστε με χαρα τα αρνιτικα σχολια..για να μπορουμε συνεχος να καλυτερεβουμε της υπερισειες μας..σεβομαστε οτι στην σημερινη εποχη ειναι δυσκολι για ολοι μας,ξερουμε επισης οτι τα 60 δεν ειναι ευκολο να βγει για ολους γιαυτο το λογο που παντα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο.Φ
.
:-* :-* :-* :-*ΦΙΛΟΥΘΚΙΑΑΑΑ....γλυκα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
......
Τζένιφερ: Γλυκό κορίτσι, ωραίο σωματάκι, φιλότιμο, ευγενικό εξαιρετικά φιλομαθές και πρόθυμο.   
......
Νομίζω ότι γράφτηκε ότι έχει φύγει αυτή  :think: :think:

Εγώ πάντως έφαγα μεγάλη φόλα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316[/url]

ΥΓ: Την κριτική μου αυτή, παρότι είναι πολύ πρόσφατη, τελη Δεκέμβρη, δυσκολεύτηκα αρκετά να την ξεθάψω. Χρειάστηκε να πάω 60 σελίδες πίσω!!!  :tickedoff:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3376316#msg3376316[/url]

ΥΓ: Την κριτική μου αυτή, παρότι είναι πολύ πρόσφατη, τελη Δεκέμβρη, δυσκολεύτηκα αρκετά να την ξεθάψω. Χρειάστηκε να πάω 60 σελίδες πίσω!!!  :tickedoff:

Ντροπη σου! Ποιος ξερει τι συμφεροντα εξυπηρετεις με την αδιανοητη, επιτιδευμενη, κατευθυνομενη κριτικη σου! >:( >:( >:(

Φτου σου  :2funny: :2funny: :2funny: εγκαθετε!  :boobies: :boobies:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Θα είναι χρήσιμο, η ανάρτηση της κριτικής, να γίνεται και στο νήμα του κάθε μαγαζιού, αλλά και στη σελίδα κριτικών του οίκου. Έτσι, είναι πιό εύκολο να παραπέμπεται ο οποιοσδήποτε σε κριτική για κάθε κοπέλα που πιθανόν τον ενδιαφέρει.

Μετά την τελευταία αλλαγή πού έκανε ο antisthenis, μπορούν να γίνουν αναρτήσεις κριτικών και στις μασαζερί.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πήρα υπόσχεση απο την Νατάσσα οτι θα υπάρξει και δεύτερο πάρτυ με βασιλόπιττα.....θα μας ενημερώσει προσεχώς η Δανάη.....

Πίττα πότε θα κόψει το μαγαζί άραγε? Ή να περιμένουμε κάποιο μασκέ event πλέον?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Νομίζω ότι ο peonius αναφέρεται στην Τζέσικα.....τυπογραφικό λάθος.... :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πίττα πότε θα κόψει το μαγαζί άραγε? Ή να περιμένουμε κάποιο μασκέ event πλέον?

Πιθανότερο το δευτερο μου φαίνεται....αλλά,ορισμένοι κάνουν οτι μπορουν για να χαλάσουν το φιλικό κλίμα που εχουμε δημιουργήσει εδω μέσα.....κρίμα,γιατί,επαναλαμβανω,δεν εχουμε κατι να χωρίσουμε μεταξύ μας.....η μήπως εχουμε?  :rockon:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Θα μου επιτρέψεις να πω ότι κάνεις λάθος αγαπητές. Το θέμα του χρόνου είναι σεχτικό.. Και δεν σχετίζεται μόνο με το περι ου ο λόγος ελαιοτριβείο αλλά για όλα. Αν μερικοί δεν κάνουν μασαζ και περιμένουν την είσοδο της ελαιοκόρης με την ψωλή στο χέρι κακό του κεφαλιού τους... Ετσι λογικό είναι να πέφτουμε στο 30 λεπτο. Αν όμως εξαντλήσουν το χρόνο τότε άνετα πάμε στην ώρα.. Δεν τους βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο...
Πολύ σωστά.... αλλά...
- Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων γυναικών, είναι άσχετες με το μασαζ και τη φυσιοθεραπεία
- Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία σε κανονικά σπα, έχουν κάνει πραγματικό επαγγελματικό μασαζ και έχουν έτσι ένα μέτρο σύγκρισης

οπότε τι να το κάνω να κάθομαι μισή ώρα να με μαρινάρει μια άσχετη με λάδια, λες και είμαι αρνίσιο κεμπάααααπ  :grin: :grin:

Άσε που μερικές το παίζουν και ιστορία με το μασαζ και είναι έως και επικίνδυνες, κάποιες σου προσφερουν ενόχληση και όχι ευχαρίστηση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, αυτό που λένε "μασαζ", είναι απλά αδιάφορο και βαρετό...

Οπότε, για μένα, πρώτα κοκό και μετά "μασαζ". Άμα το κατέχει, έχει καλώς. Αν όχι  :badair: :badair:
Ο χρόνος είναι χρήμα  :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πολύ σωστά.... αλλά...
- Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων γυναικών, είναι άσχετες με το μασαζ και τη φυσιοθεραπεία
- Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία σε κανονικά σπα, έχουν κάνει πραγματικό επαγγελματικό μασαζ και έχουν έτσι ένα μέτρο σύγκρισης

οπότε τι να το κάνω να κάθομαι μισή ώρα να με μαρινάρει μια άσχετη με λάδια, λες και είμαι αρνίσιο κεμπάααααπ  :grin: :grin:

Άσε που μερικές το παίζουν και ιστορία με το μασαζ και είναι έως και επικίνδυνες, κάποιες σου προσφερουν ενόχληση και όχι ευχαρίστηση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, αυτό που λένε "μασαζ", είναι απλά αδιάφορο και βαρετό...

Οπότε, για μένα, πρώτα κοκό και μετά "μασαζ". Άμα το κατέχει, έχει καλώς. Αν όχι  :badair: :badair:
Ο χρόνος είναι χρήμα  :sunglasses:

θα σε παρακαλουσα να μην χαλας το καλο και ευχαριστο κλιμα που εχουμε δημιουργησει εδω.  :2funny:

κρατα τις σκεψεις σου για τον εαυτο σου και μπορει να φας και εσυ κανα κομματι απο την επερχομενη κοπη της πιτας  :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ναι πραγματικα εγηνε λαθος σιγουρα ηθελε να πει ΤΖΕΣΙΚΑ....... :rockon: :rockon: :rockon:
φιλουθκια

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιααααα........τι κανετε ολα καλα λοιπον σημερα σας περημενουμε οπως παντα με πολυ κεφι.....η  ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ....συνεχιζουμε την προσφορα μας ...για το σιτε..εδω προσπαθουμε παντα να ειμαστε προσεχτικι κ ανθρωπινη πανω απο ολα...ευχαριστουμε πολυ τα θετικα σας σχολια..κ επισης δεχομαστε με χαρα τα αρνιτικα σχολια..για να μπορουμε συνεχος να καλυτερεβουμε της υπερισειες μας..σεβομαστε οτι στην σημερινη εποχη ειναι δυσκολι για ολοι μας,ξερουμε επισης οτι τα 60 δεν ειναι ευκολο να βγει για ολους γιαυτο το λογο που παντα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο.Φ
.
:-* :-* :-* :-*ΦΙΛΟΥΘΚΙΑΑΑΑ....γλυκα
....αυτήν την εβδομάδα χάθηκε η Κων/να...τι έγινε;;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom