You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Αντί να γράφεις μαλακίες δε πάμε να ρίξουμε κάνα φυστίκι πού'χουμε καιρό να τα πούμε;
Πως είχα την εντύπωση ότι στο φυστίκι κάνεις άλλα πράγματα και όχι κουβέντα....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Κράτα εσύ την ουσία κι άσε τον άλλο με την εντύπωση... ;)Πως είχα την εντύπωση ότι στο φυστίκι κάνεις άλλα πράγματα και όχι κουβέντα....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερουδιαααα..... ευχομαι να εισαστε ολοι καλα ...εξω κανει κριοοοοο αλα εδω μεσα ειναι πολυ ζεστα σε ολες της αποψες ;) σας περημενουμε για να περασουμε ωμορφα....ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ.....χτες δοσαμε αρκετες καρτες μελους για τα παιδυα που μας τημησανε με την παρουσια τους ....
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-*
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-*
της αποριας το αναγνωσμα με αυτη την νεα προσφορα!!!!!!!!!!!!!!
δαναη αμα χασω την καρτα κρατατε και εκει ντεφτερι με τους πελατες και τις συνεδριες?
γιατι μεγαλη πικρα να εχω συμπληρωση των αριθμο των συνεεδριων και να χασω την καρτα!!!!!
αλλη απορια μπορω οταν φτανω της 4 συνεδριες να μην περνω την προσφορα αλλα να περιμενω να συμπληρωσω 8 η 12 να κανω καπακι μετα ολες μαζι τις φτηνες που δικαιουμαι?
ρε βαλτε γενικη εισοδο 50 ευρω να γινει λαικο προσκυνημα και αφηστε ειμαι απο το σαιτ εχω καρτα παιζω μαρμπουτι σαββατα 50% ουτε τηλεορασεις να πουλαγατε!!!!!!!!
δαναη αμα χασω την καρτα κρατατε και εκει ντεφτερι με τους πελατες και τις συνεδριες?
γιατι μεγαλη πικρα να εχω συμπληρωση των αριθμο των συνεεδριων και να χασω την καρτα!!!!!
αλλη απορια μπορω οταν φτανω της 4 συνεδριες να μην περνω την προσφορα αλλα να περιμενω να συμπληρωσω 8 η 12 να κανω καπακι μετα ολες μαζι τις φτηνες που δικαιουμαι?
ρε βαλτε γενικη εισοδο 50 ευρω να γινει λαικο προσκυνημα και αφηστε ειμαι απο το σαιτ εχω καρτα παιζω μαρμπουτι σαββατα 50% ουτε τηλεορασεις να πουλαγατε!!!!!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
της αποριας το αναγνωσμα με αυτη την νεα προσφορα!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα να δεις μονο εσυ εχεις την καρτα σου αμα την χασει τι να κανουμε...λοιπον απο την ωρα που εχεις την καρτα θα δειξεις για να την σφραγειζουμε πρην απο την συνεδρεια ειναι λογικο αυτη που εχουνε την καρτα δεν χρεαζει να πει οτι ειναι απο το σιτε....οταν κληνει 3 συνεδρειες η 4 ειναι μιση τημη....φιλουθκια απο μενα
Να ρωτισο 60 δεν εινε απο το σαιτ?
ναι φιλε 60 ειναι απο το σαιτ μονο για πεμπτη , παρασκευη , σαββατο!!!!!!
και το λες απο την αρχη καλημερα σας ειμαι απο το σαιτ θα σας δωκω 60 μην προσδοκατε τιποτα αλλο απο την φτωχη μου τσεπη!!!!!!!!!
και το λες απο την αρχη καλημερα σας ειμαι απο το σαιτ θα σας δωκω 60 μην προσδοκατε τιποτα αλλο απο την φτωχη μου τσεπη!!!!!!!!!
Ρε φίλε,δεν φτάνει που τη μοναδική φορά που πήγες έκανες ολόκληρη μανούρα για να κερδίσεις ενα 20ρικο,παραπληροφορεις και τον κόσμο....60 ευρω είναι καθε μερα για τα μελη του site....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ενα λαθακι εκει .....τωρα καθημερινα ειναι 60 το φουλ ....για το σιτε...μην ξεχασεις να πεις απο την αρχη οτι ειναι απο το σιτε κ ετσι θα παρεις κ την καρτα μελον....φιλουθκια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ντίναι εννοείς την Κωνσταντίνα, Δανάη;
οχι μωρο μου η ΝΤΙΝΑ ειναι μια ωμορφη κοπελιτσα απο την βουλγαρια.......ειναι καινουρια στο χορο μας ..παλια ητανε στην φραντζι....φιλουθκια
Ντινα σερβα με τα "γυαλακια" επεστρεψε?οχι μωρο μου η ΝΤΙΝΑ ειναι μια ωμορφη κοπελιτσα απο την βουλγαρια.......ειναι καινουρια στο χορο μας ..παλια ητανε στην φραντζι....φιλουθκια
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..gary όχι εργάζεται αλλού....Ντινα σερβα με τα "γυαλακια" επεστρεψε?
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερουδιααααα....καλο μηνα σε ολους....κ θεμα ευχαριστω για την επισκεψη σας χτες στο χορο μας..σας περημενουμε κ παλη σημερα για να περασουμε ωμορφα....ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ....μην ξεχασετε οτι τωρα για σας εχουμε παντα την ειδικη τημη κ οχι μονο κ την καρτα μελους....φιλουθκια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χερομαι πολυ κ οφειλο να πω για την τοσσο καλη ανταποκριψη απο σας ...δωσαμε πολες καρτες χτες κ σημερα.....ευχαριστουμε πολυ...
φιλουθκια :-* :-* :-*
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
για να δωσετε καρτες παει να πει οτι εγιναν οι συνεδριες..και ομως καμμια ενημερωση δεν εχει γινει...(φυσικα αναφερομαι στους πελατες οχι σε σενα δαναη)χερομαι πολυ κ οφειλο να πω για την τοσσο καλη ανταποκριψη απο σας ...δωσαμε πολες καρτες χτες κ σημερα.....ευχαριστουμε πολυ...
Αγαπητέ athal,είπαμε λιγάκι να αραιώσουμε,διότι πολλοί καραδοκούν εδω μέσα για να σχολιάσουν τα γραφόμενά μας....μόνο αυτό κάνουν άλλωστε.....α,και ερωτήσεις.Τι κάνει η μία,τι κάνει η άλλη,πόση ωρα εκατσες,αν σου δόσανε και καφέ,τέτοια....
Καλύτερα λοιπόν να κάνει ο καθένας το κουμαντο του,να εχει τις 2-3 καλές καβάτζες του και να συνεννοείται ιδιωτικά με κάποια ατομα που φέρονται όπως πρέπει.....
Ας ενημερώνει λοιπόν η Δανάη ποιές κοπέλλες δουλευουν και αυτό αρκεί....όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες,ας πάει να τις βρεί μόνος του....Φυσικά,δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα,αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις καντο με πριβε μηνυμα....
Καλύτερα λοιπόν να κάνει ο καθένας το κουμαντο του,να εχει τις 2-3 καλές καβάτζες του και να συνεννοείται ιδιωτικά με κάποια ατομα που φέρονται όπως πρέπει.....
Ας ενημερώνει λοιπόν η Δανάη ποιές κοπέλλες δουλευουν και αυτό αρκεί....όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες,ας πάει να τις βρεί μόνος του....Φυσικά,δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα,αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις καντο με πριβε μηνυμα....
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
συμφωνω εν μερει με αυτα που λες, ερχονται ομως σε αντιθεση με την φιλοσοφια του forum που ειμαστε..ο σκοπος ποιος ειναι η αλληλοενημερωση η η δημιουργια κλειστων ομαδων?Αγαπητέ athal,είπαμε λιγάκι να αραιώσουμε,διότι πολλοί καραδοκούν εδω μέσα για να σχολιάσουν τα γραφόμενά μας....μόνο αυτό κάνουν άλλωστε.....α,και ερωτήσεις.Τι κάνει η μία,τι κάνει η άλλη,πόση ωρα εκατσες,αν σου δόσανε και καφέ,τέτοια....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.