Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αντί να γράφεις μαλακίες δε πάμε να ρίξουμε κάνα φυστίκι πού'χουμε καιρό να τα πούμε; :crazy:

Πως είχα την εντύπωση ότι στο φυστίκι κάνεις άλλα πράγματα και όχι κουβέντα.... :think: :cheesy:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιαααα..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ευχομαι να εισαστε ολοι καλα ...εξω κανει κριοοοοο αλα εδω μεσα ειναι πολυ ζεστα σε ολες της αποψες ;) σας περημενουμε για να περασουμε ωμορφα....ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΝΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ.....χτες δοσαμε αρκετες καρτες μελους για τα παιδυα που μας τημησανε με την παρουσια τους .... :rockon: :rockon: :rockon:
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ  :-* :-* :-*

zoumis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δανάη καλημέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την προσφορά. Το διπλό μετράει για δύο επισκέψεις; και επίσης στην τέταρτη επίσκεψη αν θέλει κάποιος διπλό ιχύει το 50%;; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
της αποριας το αναγνωσμα με αυτη την νεα προσφορα!!!!!!!!!!!!!!

δαναη αμα χασω την καρτα κρατατε και εκει ντεφτερι με τους πελατες και τις συνεδριες?

γιατι μεγαλη πικρα να εχω συμπληρωση των αριθμο των συνεεδριων και να χασω την καρτα!!!!!

αλλη απορια μπορω  οταν φτανω της 4 συνεδριες να μην περνω την προσφορα αλλα να περιμενω να συμπληρωσω 8 η 12 να κανω καπακι μετα ολες μαζι τις φτηνες που δικαιουμαι?

ρε βαλτε γενικη εισοδο 50 ευρω να γινει λαικο προσκυνημα και αφηστε ειμαι απο το σαιτ εχω καρτα παιζω μαρμπουτι σαββατα 50% ουτε τηλεορασεις να πουλαγατε!!!!!!!!

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Να ρωτισο 60 δεν εινε απο το σαιτ? :think:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
της αποριας το αναγνωσμα με αυτη την νεα προσφορα!!!!!!!!!!!!!!

δαναη αμα χασω την καρτα κρατατε και εκει ντεφτερι με τους πελατες και τις συνεδριες?

γιατι μεγαλη πικρα να εχω συμπληρωση των αριθμο των συνεεδριων και να χασω την καρτα!!!!!

αλλη απορια μπορω  οταν φτανω της 4 συνεδριες να μην περνω την προσφορα αλλα να περιμενω να συμπληρωσω 8 η 12 να κανω καπακι μετα ολες μαζι τις φτηνες που δικαιουμαι?

ρε βαλτε γενικη εισοδο 50 ευρω να γινει λαικο προσκυνημα και αφηστε ειμαι απο το σαιτ εχω καρτα παιζω μαρμπουτι σαββατα 50% ουτε τηλεορασεις να πουλαγατε!!!!!!!!

κοιτα να δεις μονο εσυ εχεις την καρτα σου αμα την χασει τι να κανουμε...λοιπον απο την ωρα που εχεις την καρτα θα δειξεις για να την σφραγειζουμε πρην απο την συνεδρεια ειναι λογικο αυτη που εχουνε την καρτα δεν χρεαζει να πει οτι ειναι απο το σιτε....οταν κληνει 3 συνεδρειες η 4 ειναι μιση τημη....φιλουθκια απο μενα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Να ρωτισο 60 δεν εινε απο το σαιτ? :think:

ναι φιλε 60 ειναι απο το σαιτ μονο για πεμπτη , παρασκευη , σαββατο!!!!!!

και το λες απο την αρχη καλημερα σας ειμαι απο το σαιτ θα σας δωκω 60 μην προσδοκατε τιποτα αλλο απο την φτωχη μου τσεπη!!!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

και το λες απο την αρχη καλημερα σας ειμαι απο το σαιτ θα σας δωκω 60 μην προσδοκατε τιποτα αλλο απο την φτωχη μου τσεπη!!!!!!!!!

Ρε φίλε,δεν φτάνει που τη μοναδική φορά που πήγες έκανες ολόκληρη μανούρα για να κερδίσεις ενα 20ρικο,παραπληροφορεις και τον κόσμο....60 ευρω είναι καθε μερα για τα μελη του site....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ενα λαθακι εκει .....τωρα καθημερινα ειναι 60 το φουλ ....για το σιτε...μην ξεχασεις να πεις απο την αρχη οτι ειναι απο το σιτε κ ετσι θα παρεις κ την καρτα μελον....φιλουθκια

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ντίναι εννοείς την Κωνσταντίνα, Δανάη;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ντίναι εννοείς την Κωνσταντίνα, Δανάη;

οχι μωρο μου η ΝΤΙΝΑ ειναι μια ωμορφη κοπελιτσα απο την βουλγαρια.......ειναι καινουρια στο χορο μας ..παλια ητανε στην φραντζι....φιλουθκια

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
οχι μωρο μου η ΝΤΙΝΑ ειναι μια ωμορφη κοπελιτσα απο την βουλγαρια.......ειναι καινουρια στο χορο μας ..παλια ητανε στην φραντζι....φιλουθκια
Ντινα σερβα με τα "γυαλακια" επεστρεψε?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: καλημερουδιααααα....καλο μηνα σε ολους....κ θεμα ευχαριστω για την επισκεψη σας χτες στο χορο μας..σας περημενουμε κ παλη σημερα για να περασουμε ωμορφα....ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ....μην ξεχασετε οτι τωρα για σας εχουμε παντα την ειδικη τημη κ οχι μονο  κ την καρτα μελους....φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
χερομαι πολυ κ οφειλο να πω για την τοσσο καλη ανταποκριψη απο σας ...δωσαμε πολες καρτες χτες κ σημερα.....ευχαριστουμε πολυ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
φιλουθκια :-* :-* :-*

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
χερομαι πολυ κ οφειλο να πω για την τοσσο καλη ανταποκριψη απο σας ...δωσαμε πολες καρτες χτες κ σημερα.....ευχαριστουμε πολυ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
φιλουθκια :-* :-* :-*
για να δωσετε καρτες παει να πει οτι εγιναν οι συνεδριες..και ομως καμμια ενημερωση δεν εχει γινει...(φυσικα αναφερομαι στους πελατες οχι σε σενα δαναη)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ athal,είπαμε λιγάκι να αραιώσουμε,διότι πολλοί καραδοκούν εδω μέσα για να σχολιάσουν τα γραφόμενά μας....μόνο αυτό κάνουν άλλωστε.....α,και ερωτήσεις.Τι κάνει η μία,τι κάνει η άλλη,πόση ωρα εκατσες,αν σου δόσανε και καφέ,τέτοια.... :huh:
Καλύτερα λοιπόν να κάνει ο καθένας το κουμαντο του,να εχει τις 2-3 καλές καβάτζες του και να συνεννοείται ιδιωτικά με κάποια ατομα που φέρονται όπως πρέπει.....
Ας ενημερώνει λοιπόν η Δανάη ποιές κοπέλλες δουλευουν και αυτό αρκεί....όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες,ας πάει να τις βρεί μόνος του....Φυσικά,δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα,αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις καντο με πριβε μηνυμα....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αγαπητέ athal,είπαμε λιγάκι να αραιώσουμε,διότι πολλοί καραδοκούν εδω μέσα για να σχολιάσουν τα γραφόμενά μας....μόνο αυτό κάνουν άλλωστε.....α,και ερωτήσεις.Τι κάνει η μία,τι κάνει η άλλη,πόση ωρα εκατσες,αν σου δόσανε και καφέ,τέτοια.... :huh:
Καλύτερα λοιπόν να κάνει ο καθένας το κουμαντο του,να εχει τις 2-3 καλές καβάτζες του και να συνεννοείται ιδιωτικά με κάποια ατομα που φέρονται όπως πρέπει.....
Ας ενημερώνει λοιπόν η Δανάη ποιές κοπέλλες δουλευουν και αυτό αρκεί....όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες,ας πάει να τις βρεί μόνος του....Φυσικά,δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα,αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις καντο με πριβε μηνυμα....
συμφωνω εν μερει με αυτα που λες, ερχονται ομως σε αντιθεση με την φιλοσοφια του forum που ειμαστε..ο σκοπος ποιος ειναι η αλληλοενημερωση η η δημιουργια κλειστων ομαδων?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom