Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βλεποντας τις 4 τελευταιες σελιδες του παροντος νηματος εχω με ολη την καλοπροαιερετη διαθεση να παρατηρησω τα εξης:

Εχω την αισθηση οτι εδω ολοι μπαινουμε για να ανταλλαξουμε η να μοιραστουμε εμπειριες, γνωμες , η και γεγονοτα που εχουν σχεση με το συγκεκριμενο ιδρυμα. πως περασαμε με την ταδε κοπελλα, τι αρνητικο η θετικο ειχε η αλλη κοπελλα και σε γενικες γραμμες καποια στοιχειωδως αντικειμενικη πληροφορηση κλπ.
Αντι αυτων ομως βλεπω μια ανευ λογου φαγωμαρα και ανουσιες προσωπικες κοντρες που αν μη  τι αλλο δεν προσφερουν τιποτα στην πολυποθητη ενημερωση. Ισως αυτες να ειναι οι αρνητικες παρενεργειες της τεχνολογιας, οπου δεν υπαρχει η προσωπικη επαφη και επειδη ο καθενας καλυπτεται ωραια και ανωνυμα πισω απο ενα μονιτορ, μπορει να πει και να εκφραστει οπως θελει.. Μονο στην σφαιρα της φαντασιας θα μπορουσε να υπαρξει πριν απο πολλα χρονια η δυνατοτητα εκδιδομενες γυναικες να επικοινωνουν με τους πελατες τους και εκεινοι να χλευαζουν η να φλερταρουν αναλογως..χαθηκε η γοητεια της προσωπικης επαφης..τα σημεια των καιρων θα μου πουν καποιοι..Ισως...
Στο δια ταυτα -για να μη πεσω και εγω στην παγιδα και με πειτε γραφικο- αφηστε τα μιση και πιαστε την..ενημερωση ρε παιδια..καλοι οι διαξιφισμοι αλλα δεν ειναι για εδω...δεν εχουμε talk show.. ας αλληλοενημερωθουμε για το δικο μας καλο...και οσο για τις κυριες του ιδρυματος, ας συνεχισουν την καλη προσπαθεια τους (και για εμας και για εκεινες βεβαια) με τα απαραιτητα φιλουθκια..
χαλαρωσε ρε μεγαλε.....υπαρχει εκτενης ενημερωση οσον αφορα υπηρεσιες, τιμες και κοριτσια... οποιος θελει να ενημερωθει μπορει...και ουτε βγαινουμε  off topic οταν απανταμε σε σχολια συναδελφων που εκτός της πραξεως αναπτυσουν και παρουσιαζουν και αλλες αρετες των κοριτσιων οπως η ευγενεια, το χιουμορ, η ποιοτητα, η παιδεια, η γαλαντομια, η αυταπαρνιση, η ανιδιοτελεια, η καλλιεργεια, κλπ κλπ. Ολα τα ανωτερω, ειναι εντος θεματος...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
χαλαρωσε ρε μεγαλε.....υπαρχει εκτενης ενημερωση οσον αφορα υπηρεσιες, τιμες και κοριτσια... οποιος θελει να ενημερωθει μπορει...και ουτε βγαινουμε  off topic οταν απανταμε σε σχολια συναδελφων που εκτός της πραξεως αναπτυσουν και παρουσιαζουν και αλλες αρετες των κοριτσιων οπως η ευγενεια, το χιουμορ, η ποιοτητα, η παιδεια, η γαλαντομια, η αυταπαρνιση, η ανιδιοτελεια, η καλλιεργεια, κλπ κλπ. Ολα τα ανωτερω, ειναι εντος θεματος...
λες να μπαινουμε εδω για να ενημερωθουμε εαν εχουν η οχι ολες αυτες τις αρετες που ανεφερες οι λαδοκορες? και εγω που νομιζα οτι ερχομαστε εδω για να πηδηξουμε οχι για γουτσου-γουτσου και φιλοσοφικη συζητηση..σορρυ..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
λες να μπαινουμε εδω για να ενημερωθουμε εαν εχουν η οχι ολες αυτες τις αρετες που ανεφερες οι λαδοκορες? και εγω που νομιζα οτι ερχομαστε εδω για να πηδηξουμε οχι για γουτσου-γουτσου και φιλοσοφικη συζητηση..σορρυ..

κανεις μεγαλο λαθος και εκπλησσομαι με την κυνικοτητα σου...στους ανωτερω χωρους δεν γαμαμε μονο.....καθομαστε...πινουμε καφε/τσαι με μπισκοτα...χαλαρωνουμε...αναπτυσουμε φιλοσοφικες αναζητησεις μετα των κορασιδων....επικοινωνουμε....ανταλλασουμε φιλοφρονησεις...ερευνουμε τα γενναιολογικα μας δενδρα να δουμε που διασταυρωθηκαν στο παρελθον οι ευγενεις μας προγονοι...ενιοτε, γραφουμε και ποιηματα.....για λεπτομερεις ρωτα τον συναδελφο μιστιριους η κατι τετοιο  :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
θα σου έλεγα ότι σου διέφυγε η ειρωνία του ελφτεξ, αλλά με πρόλαβε ο ίδιος  :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι,
επειδη πρόσφατα μπήκα κι εγω στη διαδικασία να "πλακωθω" και εδω και σε άλλο παρόμοιο thread,με συναγωνιστές,για παρόμοια θέματα,θεωρω οτι ολοι είμαστε λάθος....Απ' ότι μπορώ να καταλάβω,και μορφωμενοι ανθρωποι είμαστε και επίπεδο έχουμε...δεν μας τιμά λοιπον αυτή η κατάσταση....κάποιοι γελάνε μαζί μας.Θεωρω λοιπόν οτι πρέπει να το σταματήσουμε εδω και αν θέλουμε να συζητήσουμε τετοια θέματα,ολοι στην Αθηνα μενουμε,μπορουμε να πάμε για εναν καφέ,να γνωριστουμε και απο κοντά και να λυθούν ευκολα,ομορφα και πολιτισμένα όλες οι παρεξηγήσεις....να χωρίσουμε μεταξυ μας τίποτα δεν εχουμε.....
Τι λέτε λοιπον? το σταματάμε εδω? εγω πρώτος ζήτησα χθες συγγνωμη απο οσους ζαλισα με τους "καυγαδες" μου....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητοί φίλοι,
επειδη πρόσφατα μπήκα κι εγω στη διαδικασία να "πλακωθω" και εδω και σε άλλο παρόμοιο thread,με συναγωνιστές,για παρόμοια θέματα,θεωρω οτι ολοι είμαστε λάθος....Απ' ότι μπορώ να καταλάβω,και μορφωμενοι ανθρωποι είμαστε και επίπεδο έχουμε...δεν μας τιμά λοιπον αυτή η κατάσταση....κάποιοι γελάνε μαζί μας.Θεωρω λοιπόν οτι πρέπει να το σταματήσουμε εδω και αν θέλουμε να συζητήσουμε τετοια θέματα,ολοι στην Αθηνα μενουμε,μπορουμε να πάμε για εναν καφέ,να γνωριστουμε και απο κοντά και να λυθούν ευκολα,ομορφα και πολιτισμένα όλες οι παρεξηγήσεις....να χωρίσουμε μεταξυ μας τίποτα δεν εχουμε.....
Τι λέτε λοιπον? το σταματάμε εδω? εγω πρώτος ζήτησα χθες συγγνωμη απο οσους ζαλισα με τους "καυγαδες" μου....

αντι, κανεις δεν καυγαδιζει. πλακα κανουμε. ειπε κατι ο αλλος, μου φανηκε τραβηγμενο και αστειο και το σχολιασα. μπορει επιτυχως μπορει οχι. εκει τελειωνουν ολα.

οσον αφορα το ιδρυμα, τα ειπα και ο ιδιος, μια χαρα ειναι, τα κοριτσια οκ, ολα καλα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αγαπητοί φίλοι,

..για καφέ απο τα χεράκια της Δανάης ... στο λαδοχαλαροτριβείον, ?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ελεγα να μην πάρω θέση, αλλά δε γμτ...θα τα πω αυτα που σκέφτομαι τον τελευταιο καιρό....

Η γκρίνια και η μίρλα και το ατέλειωτο σπαμάρισμα, έχουν ενταθεί από την ώρα που ξεκίνησε η εμπλοκή των "εργαζομένων" στο φόρουμ μας. Εμένα αυτό δε μου αρέσει καθολου._

Θες κυρία μου να διαφημίσεις το μαγαζάκι σου εδώ μεσα? Γραψε στον admin, ζήτα του ένα μπανερακι, φτιάξε ένα σάιτ της πλάκας και γράφε εκεί μέσα ότι θες, ποιες δουλευουνε, τι κόλπα κανουνε, τι προσφορές έχετε, βαλτους και φωτό, κλπ. Οπως κανουν και τα στουντιο, που άλλωστε δε διαφέρουν και πολύ σα μαγαζιά... την ίδια δουλεια κανουνε.

Καλή χρυσή ευγενική και άγια η Δανάη και η κάθε Δανάη, αλλά εμένα μου τη δίνει να πετάγεται κάθε 3 και λίγο εδώ μέσα και μετά να αρχίζουν και τα σαλιαρίσματα... Δεν την παλευω ούτε να τα διαβάσω.... στάζει η οθόνη σάλιο  :helpplea: :S

Τεσπα, αυτές είναι δικές μου απόψεις και ποσώς με ενδιαφέρει αν θα εφαρμοστούν/εισακουστούν ή οτιδήποτε άλλο.

Και κάτι τελευταίο. Με αφορμή τις προσφορές αυτού του μαγαζιού για τα μέλη του σάιτ, φαίνεται ότι πολλοί δεν αρκούνται στο να πουν ότι είναι μέλη του σάιτ αλλά αναφέρουν και ποια ακριβώς μέλη είναι. Δικαιωμά τους. Αλλά δε μπορείς να είσαι αντικειμενικός κριτής, σίγουρα θα είσαι πιο επιεικής. ;)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Θες κυρία μου να διαφημίσεις το μαγαζάκι σου εδώ μεσα? Γραψε στον admin, ζήτα του ένα μπανερακι, φτιάξε ένα σάιτ της πλάκας και γράφε εκεί μέσα ότι θες, ποιες δουλευουνε, τι κόλπα κανουνε, τι προσφορές έχετε, βαλτους και φωτό, κλπ. Οπως κανουν και τα στουντιο, που άλλωστε δε διαφέρουν και πολύ σα μαγαζιά... την ίδια δουλεια κανουνε.

Καλή χρυσή ευγενική και άγια η Δανάη και η κάθε Δανάη, αλλά εμένα μου τη δίνει να πετάγεται κάθε 3 και λίγο εδώ μέσα και μετά να αρχίζουν και τα σαλιαρίσματα... Δεν την παλευω ούτε να τα διαβάσω.... στάζει η οθόνη σάλιο  :helpplea: :S
αιι γεια σου ρε μεγαλε...τα ιδια ειπα και εγω παραπανω αλλα πιο εκλεπτυσμενα..και μου ειπες να χαλαρωσω...εγκρινω και επαυξανω με ολα αυτα που ειπες...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και κάτι τελευταίο. Με αφορμή τις προσφορές αυτού του μαγαζιού για τα μέλη του σάιτ, φαίνεται ότι πολλοί δεν αρκούνται στο να πουν ότι είναι μέλη του σάιτ αλλά αναφέρουν και ποια ακριβώς μέλη είναι. Δικαιωμά τους. Αλλά δε μπορείς να είσαι αντικειμενικός κριτής, σίγουρα θα είσαι πιο επιεικής. ;)

μη στερεις απο τον ανωνυμο ''κανενα'' το δικαιωμα για 30 λετπα να ειναι ο χρηστης/μελος ΧΨΖ1234 μέλος του μπουρδελα.κομ. και να πινει καφε χαριεντιζομενος με τις ευυγενεστατες νεαρες και να απολαμβανει τα προνομια της ιδιοτητας του  :2funny: :2funny:

κατα τα αλλα, +1000.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
κανεις μεγαλο λαθος και εκπλησσομαι με την κυνικοτητα σου...στους ανωτερω χωρους δεν γαμαμε μονο.....καθομαστε...πινουμε καφε/τσαι με μπισκοτα...χαλαρωνουμε...αναπτυσουμε φιλοσοφικες αναζητησεις μετα των κορασιδων....επικοινωνουμε....ανταλλασουμε φιλοφρονησεις...ερευνουμε τα γενναιολογικα μας δενδρα να δουμε που διασταυρωθηκαν στο παρελθον οι ευγενεις μας προγονοι...ενιοτε, γραφουμε και ποιηματα.....για λεπτομερεις ρωτα τον συναδελφο μιστιριους η κατι τετοιο  :2funny:
Είσαι υπερβολικός αλλά δέχομαι το καλαμπούρι το καλοπροαίρετο. :grin:

Btw που ξέρεις για τις ποιητικές μου ικανότητες;  :think:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Με εκεινα και με τα αλλα εχει να μπει και να μιλησει απο τις 12:42 η φιλη μας η δαναη..σχεδον 3 ολοκληρες ωρες !!..αφηστε το μπλα-μπλα να μιλησει και κανενας αλλος!! αμαν πια !!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με εκεινα και με τα αλλα εχει να μπει και να μιλησει απο τις 12:42 η φιλη μας η δαναη..σχεδον 3 ολοκληρες ωρες !!..αφηστε το μπλα-μπλα να μιλησει και κανενας αλλος!! αμαν πια !!

Θα υπάρχει κάποια εξήγηση γι' αυτό....η έπεσε πολύ δουλεια  :knockinb: :knockinb:,θα σφραγίζει καρτες μελών,η θα εκτίμησε οτι καλό είναι να μην πολυμιλάει εδω μεσα γιατι δημιουργούνται παρεξηγήσεις....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εμ όπως το πηγαίναμε από ελαιοτριβές φθάσαμε στις προστριβές.... καιρός να επανέλθουμε στα θεμελιώδη

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας παιδυα ειχα δουλειτσα..οχι οτι σας ελειψα..... :2funny: :2funny: :2funny:....
φιλουθκια :-* :-*

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ο χρόνος δε μπορεί να είναι μικρότερος των 4 μηνών σε καμμιά περίπτωση, διαφορετικά αν μειωθεί σε 3 μήνες θα πρέπει να αλλάξει η προσφορά σε 2 + 1.

Επίσης για να γίνει ακόμα πιο δελεαστική στη 2η τετράδα του 3 + 1,  το + 1 να είναι δωρεάν ! Δηλαδή στις 8 συνεδρείες η 4η μισή τιμη κ η 8η δωρεάν.

Όθεν 8 συνεδρίες θα κοστίζουν : (6 x 60 + 1 x 30 + 1 x 0) = 390 €  (48,75 € έκαστη),  κοινώς λιγότερο απο 2 cg !! Not bad !

:think: :think: :think:
  :2funny: :2funny:

Ρε κριτων...δεν παιζεσαι!!!Καλοπροαιρετα στο λεω :grin:
Μαθηματικα-φυσικη,υμνος σχολης ευελπιδων και γνωσεις ψυχολογιας :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δανάη γιατί δεν παίρνετε τον λούπ για δημόσιες σχέσεις?και εσύ δε θα κουράζεσαι επι των δημοσίων σχέσεων και ο λούπ θα σου φέρνει πελατεία!πλήρες οκτάωρο και τα ένσημα δικά μου. Θα φοράει και μίνι!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
δανάη γιατί δεν παίρνετε τον λούπ για δημόσιες σχέσεις?και εσύ δε θα κουράζεσαι επι των δημοσίων σχέσεων και ο λούπ θα σου φέρνει πελατεία!πλήρες οκτάωρο και τα ένσημα δικά μου. Θα φοράει και μίνι!
Αντί να γράφεις μαλακίες δε πάμε να ρίξουμε κάνα φυστίκι πού'χουμε καιρό να τα πούμε; :crazy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αντί να γράφεις μαλακίες δε πάμε να ρίξουμε κάνα φυστίκι πού'χουμε καιρό να τα πούμε; :crazy:

το έκοψα το σπόρ δυστυχώς λόγω δυσανεξίας εις τον συγκεκριμένον ξηρόν καρπόν..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom