Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
λοιπον παιδυα να σας εξιγεισω το πως θα γηνει.....ειναι απλα αυτοι που ειναι απο το σιτε κ θα πρεπει να τονισετε αυτο απο την αρχη που θ'ερσετε θα εχετε  μια διακριτικι καρτα μελους πλεον...που μ'αυτη...μετα απο την 3 συνεδρεια ι 4 ειναι μιση τιμη....
σε ποσο χρονικο διαστημα πρεπει να "εξαργυρωσουμε" τις 3 συνεδριες? θελω να πω υπαρχει χρονικος περιορισμος ως προς την υλοποιηση της 4ης συνεδριας? 1 μηνα? 2 μηνες? η δεν εχει καμμια σημασια? ευχαριστω.....

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@ ASTREA100 : Πολύ περίεργο να μπαίνεις κάθε μέρα στις 3 τη νυχτα και να κατηγορεις τους αλλους,που προφανως εκείνη την ωρα δεν μπορουν να σου απαντήσουν...
Η Δανάη μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει,αλλά εχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απο σένα.Ποτέ της δεν πρόσβαλλε κανέναν όπως κάνεις εσυ...
Επειδη ημουν αρκετα ευγενικος αλλα εσυ αποτι βλεπω δεν “ νογας “.Για πες μου βρε πανεξυπνιδη ποτε προσβαλα την δαναη,γιατι περι αυτης η πρεμουρα σου.αϊντε με τον καθενα που θα κανει το λογοκριτη ..Οσο για την ωρα που μπαινω αν εβαζες το κεφαλι σου να δουλεψει θα καταλαβαινες γιατι(μηπως καποιοι σχολανε την ωρα που εσυ κοιμασαι??το σκεφτηκες αυτο??)..οπως επισης ότι μπορει να απαντησει καποιος οποιαδηποτε ωρα,όπως κανεις κ εσυ αλλωστε..Τι λαλακια είναι αυτή ότι γραφω στης 3 για να μην μπορει να μου απαντησει καποιος .

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνω αντι....ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει κουμαντο στην τσεπη του.....το αν φτασαμε εδω που φτασαμε δεν ειναι ΜΟΝΟ απο αυτο που λες....ΑΛΛΑ και απο αλλους ποιο σοβαρους παραγοντες....
Ασφαλώς ο καθένας εχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται όπως θέλει τα χρήματά του...προφανώς με παρεξήγησες,αλλο εννοούσα.Οτι δηλαδή,και αυτό ισχυει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ο καθένας προσπαθούσε να εχει μια ζωή πολύ πιο πάνω απο τις δυνατότητές του...Και έτσι αρχίσαμε και σαν χωρα και σαν ατομα,τα δάνεικά,τις πιστωτικές,τις κομπίνες,τις μίζες,κλπ.Ε,κάποια στιγμή έσκασε η φούσκα και τωρα τρέχουμε όλοι....Αυτό που έγραψα για τον εργάτη ισχύει και για τον διευθυντή τραπέζης που είχε φθάσει να παίρνει περισσότερα απο τον Αμερικανό η τον Γερμανό ομόλογό του....ακόμα και σήμερα,ο Προβόπουλος παίρνει περισσότερα απο τον Τρισε η τον Bernake...σου φαίνεται λογικό αυτό?

Oσο και να προσπαθεις να το μαζεψεις Δεν μαζευεται.τι σε νοιαζει τι θα κανει οκαθενας με τα λεφτα που βγαζει.Εγω μπορει να μην τρωω και να θελω να πηγαινω στα μασατζιδικα να γαμω.Λογαριασμο θα σου δωσω???δεν τοξερα ότι μονο οι προνομοιουχοι,οι εχοντες και κατεχοντες θα πηγαινουν στα μασατζιδικα.Τα οποια στην ουσια δεν συντηρουνται από αυτους αλλα από την μεσαια ταξη.Και με το που χτυπηθηκε αυτή βλεπουμε την καταντια της αγορας.

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και απαντησε σε κατι με ουσια..συμφωνεις με τα παρακατω???γιατι θα πρεπει να λεμε εκ των προτερων οτι ειμαστε απο το σαϊτ??
ποια ειναι η θεση σου??

ψεματα λεει ο larousse??ψεματα λεω και εγω???

Παράθεση από: larousse στις 23/01/12, 15:03
εγω παντως εμεινα πολλη ευχαριστημενος γιατι πηγα και το επαιξα αλεκος εκανα τα παντα και οταν ηταν να πληρωσω βγαζω τα 60 ακριβως και μου λενε 80 ειναι και τους λεω ειμαι απο το σαιτ και εκει να δεις ηττα που φαγανε!!!!!!!!

Παράθεση από: andy51 στις 27/01/12, 10:10
τις μαιμουδιές δεν μπορώ....αλλωστε,το είπαμε και το γράψαμε και σε άλλα threads.Οτι πληρώσεις παίρνεις.....
Παράθεση από: danai στις 27/01/12, 13:01
)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

Παράθεση από: danai στις 27/01/12, 19:07
Dancing Smiley Dancing Smiley
σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει.... :

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και απαντησε σε κατι με ουσια..συμφωνεις με τα παρακατω???γιατι θα πρεπει να λεμε εκ των προτερων οτι ειμαστε απο το σαϊτ??
ποια ειναι η θεση σου??

ψεματα λεει ο larousse??ψεματα λεω και εγω???

Παράθεση από: larousse στις 23/01/12, 15:03
εγω παντως εμεινα πολλη ευχαριστημενος γιατι πηγα και το επαιξα αλεκος εκανα τα παντα και οταν ηταν να πληρωσω βγαζω τα 60 ακριβως και μου λενε 80 ειναι και τους λεω ειμαι απο το σαιτ και εκει να δεις ηττα που φαγανε!!!!!!!!

Παράθεση από: andy51 στις 27/01/12, 10:10
τις μαιμουδιές δεν μπορώ....αλλωστε,το είπαμε και το γράψαμε και σε άλλα threads.Οτι πληρώσεις παίρνεις.....
Παράθεση από: danai στις 27/01/12, 13:01
)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

Παράθεση από: danai στις 27/01/12, 19:07
Dancing Smiley Dancing Smiley
σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει.... :
δεν καταλαβενω που δεν συνφωνεις...παμε απο την αρχη...
1.δεν ξερω ποτε εγηνε αυτο με το φιλε larousse..δεν εχει σημασια..δεν ξερω αμα εσυ εχεις ερθει στο μαγαζι..αμα νε σα ξερει τοτε οτι ολες οι κοπελες δεν κανουνε διαφορες στους πελατες αμα ειναι απο το σιτε ι οχι..το προγραμμα δεν αλλαζει ..ειπατε οτι φαγαμε ιτα..δεν καταλαβενω το που :huh: :huh:
2.το οτι κανουμε μια προσφορα για το σιτε δεν βρισκο το κακο σ'αυτο..προσεχε ετυχε ο φιλος μας να πει μετα κ πηγανε ολα οκ..αλα αφτο δεν σημενει οτι θα ειναι παντα ετσι,για να μην γηνει παρεξιγεισεις στο μελον ζηταμε μονο να πεις οτι ειναι απο το σιτε...δεν νομιζω οτι ζηταμε κατι παραξενο απο την ωρα που οι πελατες του μαγαζιου πληρονουνε την κανονικι τημη του προγραμμα,κ τωρα με την καρτα μελος αμα δεν πεις δεν θα μπορεσεις να παρεις την καρτα..
3.παντος επιδη βλεπο οτι εχεις καποιες αποριες το τροπο που λειτουγουμε οποτε θες ελα απο το μαγαζι για να λισουμε της αποριες σου..
εγω μπενω εδω για να ενιμεροσω γιατι μ'ρεσει κ σεορω καλο για σας....δεν υπαρχει λογος να εχει αφτη την κοντρα...το σιτε ειναι για να μιλαμε μεταξι μας να ανταλαζουμε αποψεις κτλ...
ελπιζω να τελειονουμε με αφτο κ σε περημενουμε για 1 καφε... ;)
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σε ποσο χρονικο διαστημα πρεπει να "εξαργυρωσουμε" τις 3 συνεδριες? θελω να πω υπαρχει χρονικος περιορισμος ως προς την υλοποιηση της 4ης συνεδριας? 1 μηνα? 2 μηνες? η δεν εχει καμμια σημασια? ευχαριστω.....
δεν θελω να σου πω κατι συγουρο γιατι πρεπει να σιζιτισουμε αφτο καλα κ να σας πω με ακριβια...μωλις μαθω σα θας ενιμεροσω....φιλουθκια.. :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@ASTREA100 :Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου....ποσως με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις και σχολάς στις 3 τη νύχτα,ούτε πολύ περισσότερο με αφορούν η καταγωγή και τα βιώματά σου.Τα Ελληνικά σου είναι κάπως "περίεργα",αλλά ούτε αυτό με απασχολεί.Αν θεωρείς μαγκιά και "αντριλίκι" να προσβάλλεις εκδιδόμενες κοπέλλες και να θεωρείς "επιτυχία" σου το οτι τους εφαγες ενα 20ρικο,μπράβο σου...
Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ φίλε,ο σκοπός της παρουσίας μας εδω μέσα είναι,αντίθετα με οτι πιστευεις,η διασκέδαση και η ενημέρωση.Και το να κατηγορείς εμένα για προμοτιον,είναι τουλάχιστον άδικο....συνεπως,σου ευχομαι καλή Κυριακή και να εισαι πάντα καλά....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δεν θελω να σου πω κατι συγουρο γιατι πρεπει να σιζιτισουμε αφτο καλα κ να σας πω με ακριβια...μωλις μαθω σα θας ενιμεροσω....φιλουθκια.. :-* :-*
...χρονική διάρκεια δεν θα πρέπει να έχει...

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.461
Πόντοι
3.172
Καλησπέρα παιδιά,

Παρατηρώ μια μικρή ένταση μεταξύ των συναγωνιστών κ θα ήθελα να πω τα εξής :

Όταν δύο ή περισσότερες κοινωνικές οντότητες π.χ ιδιώτες, ομάδες κλπ επικοινωνούν , επιδιώκοντας την υλοποίηση των στόχων τους δύναται οι σχέσεις τους να είναι συμβατές , συνεπείς , αληθινές κ σταθερές. Ενδέχεται όμως κ να είναι μη συμβατές , μη συνεπείς , μη αληθινές κ μη σταθερές. Αυτό συμβαίνει όταν οι εν λόγω οντότητες επιδιώκουν την ίδια εισροή ή ενδέχεται να έχουν μερικώς αποκλειόμενες συμπεριφορικές προτιμήσεις αναφορικά με μια δραστηριότητά τους.

Από τα παραπάνω συνάγεται οτι θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις κ αντιδικίες μεταξύ των μελών κάτι που είναι απολύτως θεμιτό κ αναμενόμενο. Στα πλαίσια της ευπρέπειας ακόμα κ εδώ μπορούμε να παίρνουμε θέση ανεξάρτητα αν καμμιά φορά είμαστε εκτός αντικειμένου του thread.
Θα πρότεινα όμως αν κάποιος συναγωνιστής εκτραπεί με το λόγο του να μην τροφοδοτείται η συζήτηση απο τους υπόλοιπους , να μην γίνονται αναφορές σε ιστορικά γεγονότα, ούτε να εκτροχιαζόμαστε σε προσωπικές διενέξεις. Είμαστε όλοι μια παρέα κ έτσι να παραμείνουμε.

Η δυνατότητα της ατομικής ορθολογικότητας για τον καθένα απο μας διαφέρει από τη δυνατότητα της απο κοινού ορθολογικότητας.
Ο καθένας ενεργεί ορθά σύμφωνα με τον τρόπο που προκρίνει ο ίδιος για τον εαυτό του κ τις ανάγκες του. Για κάποιους φαίνεται απίθανη μια τέτοια συμπεριφορά. Δε θα τους κρίνουμε εμείς.

Όλοι μας απολαμβάνουμε εκείνο το αποτέλεσμα δεδομένων των επιλογών μας. Ας μην κρίνουμε λοιπόν αβίαστα τους άλλους.
Δεν υπάρχουν πρότυπα συμπεριφοράς. Το αποτέλεσμα των επιλογών μας ενίοτε μπορεί να είναι προβλέψιμο , αφού δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν με ακρίβεια οι αστάθμιτοι παράγοντες που θα το επηρεάσουν κ θα το αλλοιώσουν.

Ας παραμερήσουμε όσα μας χωρίζουν κ ας προκρίνουμε όσα μας ενώνουν για να μπορούμε να πάμε κ παρακάτω. Ας βγουμε απο τη φιλαυτία μας. Ας γίνουμε ελεύθεροι.....

Σε ότι αφορά την προσφορά του ιδρύματος η άποψή μου είναι οτι θα πρέπει να υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός για το 3 + 1 κ σαν πρόταση έχω να πω τουλάχιστον 4 μήνες. Αν λάβουμε υπ΄οψη οτι καθένας απο μας μπορεί να διαθέτει ενα ελάχιστο ποσό 60 € μηνιαίως - σε συνάρτηση πάντοτε με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν πλέον διαμορφωθεί στην χώρα -  για την προσωπική του ψυχαγωγία.

Καλή συνέχεια.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχεις σπουδασει κοινωνιολογία η κάτι παρόμοιο? εχεις απόλυτο δίκιο,και προσωπικά ζητω συγγνωμη αν παραφέρθηκα με καποιους...μπαίνουμε εδω για διασκεδαση και ενημερωση,οι καυγαδες δεν εχουν καμμια θεση.

Η προσφορά,αλλά και η γενική μειωση που έκανε το μαγαζί είναι καλοδεχούμενες απο όλους μας.Αν και το επίπεδο υπηρεσιών κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο,τότε το μαγαζί δεν εχει να φοβηθεί τιποτα απο την κριση...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
...χρονική διάρκεια δεν θα πρέπει να έχει...

Αν έχει χρονική διάρκεια, θα είναι σαν τις κάρτες μιλίων των αεροπορικών εταιρειών (μετά από κάποιο διάστημα χάνεις τα μίλια που είχες μαζέψει).

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη προσφορά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Το μόνο που θα πρέπει να προσεχθεί είναι το χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνουν οι 4 συνεδρίες. Το άριστο θα ήταν βέβαια να υπάρχει το χρονικό διάστημα του έτους αλλά επειδή δεν πρέπει να τα θέλουμε όλα δικά μας νομίζω ότι όπως έγραψε και ένας άλλος συναγωνιστής, το διάστημα των 4άρων μηνών είναι πολύ καλό. Μόνο που πρέπει αν περάσει το χρονικό διάστημα από την πρώτη συνεδρία και δεν έχουν γίνει και οι άλλες να διαγράφεται η πρώτη συνεδρία και να ισχύουν οι άλλες για τη συμπλήρωση της προσφοράς των 4άρων εντός τετραμήνου, ας πουμε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
και στο "μασαζ" γραφειοκρατεια ?  :think:

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβενω που δεν συνφωνεις...παμε απο την αρχη...
1.δεν ξερω ποτε εγηνε αυτο με το φιλε larousse..δεν εχει σημασια..δεν ξερω αμα εσυ εχεις ερθει στο μαγαζι..αμα νε σα ξερει τοτε οτι ολες οι κοπελες δεν κανουνε διαφορες στους πελατες αμα ειναι απο το σιτε ι οχι..το προγραμμα δεν αλλαζει ..ειπατε οτι φαγαμε ιτα..δεν καταλαβενω το που :huh: :huh:
2.το οτι κανουμε μια προσφορα για το σιτε δεν βρισκο το κακο σ'αυτο..προσεχε ετυχε ο φιλος μας να πει μετα κ πηγανε ολα οκ..αλα αφτο δεν σημενει οτι θα ειναι παντα ετσι,για να μην γηνει παρεξιγεισεις στο μελον ζηταμε μονο να πεις οτι ειναι απο το σιτε...δεν νομιζω οτι ζηταμε κατι παραξενο απο την ωρα που οι πελατες του μαγαζιου πληρονουνε την κανονικι τημη του προγραμμα,κ τωρα με την καρτα μελος αμα δεν πεις δεν θα μπορεσεις να παρεις την καρτα..
3.παντος επιδη βλεπο οτι εχεις καποιες αποριες το τροπο που λειτουγουμε οποτε θες ελα απο το μαγαζι για να λισουμε της αποριες σου..
εγω μπενω εδω για να ενιμεροσω γιατι μ'ρεσει κ σεορω καλο για σας....δεν υπαρχει λογος να εχει αφτη την κοντρα...το σιτε ειναι για να μιλαμε μεταξι μας να ανταλαζουμε αποψεις κτλ...
ελπιζω να τελειονουμε με αφτο κ σε περημενουμε για 1 καφε... ;)
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-*

Κανενα προβλημα..την ητα την εγραψε ο συναδελφος larouse.kati θα ξερει..
πολυ καλα κανετε με την προσφορα και ευπροσδεκτη..
Απλα διευκρινησε ,εξηγησε γιατι πρεπει να το λεμε απο την αρχη..Αυτο δεν καταλαβαινω..
Ναι εχω ερθει..διαβασε σχετικη κριτικη μου.

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@ASTREA100 :Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου....ποσως με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις και σχολάς στις 3 τη νύχτα,ούτε πολύ περισσότερο με αφορούν η καταγωγή και τα βιώματά σου.Τα Ελληνικά σου είναι κάπως "περίεργα",αλλά ούτε αυτό με απασχολεί.Αν θεωρείς μαγκιά και "αντριλίκι" να προσβάλλεις εκδιδόμενες κοπέλλες και να θεωρείς "επιτυχία" σου το οτι τους εφαγες ενα 20ρικο,μπράβο σου...
Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ φίλε,ο σκοπός της παρουσίας μας εδω μέσα είναι,αντίθετα με οτι πιστευεις,η διασκέδαση και η ενημέρωση.Και το να κατηγορείς εμένα για προμοτιον,είναι τουλάχιστον άδικο....συνεπως,σου ευχομαι καλή Κυριακή και να εισαι πάντα καλά....

Δεν εχω κ εγω καμια διαθεση να ασχοληθω αλλο μαζι σου,,..δυο πραγματακια κ ΤΕΛΟΣ.
Αν λες περιεργα τα ελληνικα μου για το δεν νογάς(δεν καταλαβαινεις),ειναι Λαμιωτικο.
Δεν εχω προσβαλει καμια εκδιδομενη.Δειξε μου ποτε το εκανα..
Συνεχιζεις να μην απαντας σε αυτο που σε ρωτησα κ δεν ειναι προσωπικο,μεταξυμας εννοω,αφορα ολους.
Γιατι να λεμε απο την αρχη οτι ειμαστε απο το σαιτ,και αν συμφωνεις....
Καλη εβδομαδα..(εχω ρεπο σημερα και γραφω νωρις) ;) ;) ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Κανενα προβλημα..την ητα την εγραψε ο συναδελφος larouse.kati θα ξερει..
πολυ καλα κανετε με την προσφορα και ευπροσδεκτη..
Απλα διευκρινησε ,εξηγησε γιατι πρεπει να το λεμε απο την αρχη..Αυτο δεν καταλαβαινω..
Ναι εχω ερθει..διαβασε σχετικη κριτικη μου.

ακου να δεις...δεν καταλαβες ακομα οτι το σιτε εχει ιδικι τιμη....θα ειμασταν αρκετοι χαζι αμα κοβαμε της υπερισιες μας επιδη υπαρχει προσφορα...σκεψω λιγο :think: :think: ακου φιλε εισαι ο μοναδικος που εχει προβλημα εμεις προσπαθουμε να κανουμε κατι για να ειναι καλο για ολοι μας κ εσυ κ κολισε....τωρα θα εχουμε κ καρτα μελος μονο για σας αμα τελειονεις το προγραμμα σου κ δεν ξερω οτι εισαι απο το σιτε τι πρεπει να κανω να σου δοσω την καρτα μπροστα σε ενα πελατι απο το μαγαζι που δεν ειναι απο το σιτε..δεν ειναι πιο ευκολο να σου δοσει η κοπελα οταν μπενει στο δοματιο :huh: λιγο λογικι θελει τιποτα αλο....φιλουθκια

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.461
Πόντοι
3.172
Αndy51 το γεγονός οτι ζητάς δημόσια συγγνώμη δείχνει ΛΕΒΕΝΤΙΑ κ ταπεινοφροσύνη.
Δυστυχώς δεν διακατέχονται όλοι απο την ίδια αντιληπτική ικανότητα , ούτε κ απο τις ίδιες ευαισθησίες.

Δανάη δε χρειάζεται να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν , δείτε μόνο με τη Νατάσσα το θέμα του χρονικού περιορισμού της κάρτας μέλους για να μη χάνεται το δικαίωμα της 4ης συνεδρίας. ( Δεν τίθεται θέμα μείωσης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, γιατί τότε πάμε σε διαφοροποιημένο προϊόν κ συνεπώς δε μπορεί να γίνει καμμιά σύγκριση)

Ο χρόνος δε μπορεί να είναι μικρότερος των 4 μηνών σε καμμιά περίπτωση, διαφορετικά αν μειωθεί σε 3 μήνες θα πρέπει να αλλάξει η προσφορά σε 2 + 1.

Επίσης για να γίνει ακόμα πιο δελεαστική στη 2η τετράδα του 3 + 1,  το + 1 να είναι δωρεάν ! Δηλαδή στις 8 συνεδρείες η 4η μισή τιμη κ η 8η δωρεάν.

Όθεν 8 συνεδρίες θα κοστίζουν : (6 x 60 + 1 x 30 + 1 x 0) = 390 €  (48,75 € έκαστη),  κοινώς λιγότερο απο 2 cg !! Not bad !

:think: :think: :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom