Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πλην απο λεφτα μαζευω και σπερμα και καβλες δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο για σενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχχα

πρωτα να σου κανω ενα μασαζ...για αρχη... ;) ;) ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
βρε Δαναη, πολυ μπλα μλ΄πα και τσατινγκ εισαι... :2funny: κανε και κανενα μασαζακι....μετα απο εμενα δεν πηρες αλλον?  :2funny:

καλα λες φιλε ολο στο σορολοπ το εχει ριξει!!!!! γιαυτο ολο μου λεει τα βραδια στο σπιτι πεσμενες οι δουλειες κτλπ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
βρε Δαναη, πολυ μπλα μλ΄πα και τσατινγκ εισαι... :2funny: κανε και κανενα μασαζακι....μετα απο εμενα δεν πηρες αλλον?  :2funny:

ενδιαμεσον μηλαω κ μαζι σας...διασκεδαζω... :dancing: :dancing: :dancing:...φιλουθκιααα :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing:
καλησπερουδιαααααα...εχω νεαααα :dancing:..λοιπον απο δευτερα καινουριες προσφορες για τους φιλους του σιτε...
1.το ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
2.στα 3 συνεδρια που θα κανει την τεταρδυ θα ειναι μιση τημη..αυτο σημενει οτι θα πληροσει μονο η κοπελα...
σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αμα θελετε να μαθετε τιποτα αλο ειναι απλα να μ'ρωτισετε με χαρα θα απαντισω....
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ απο μενα κ απο τα κοριτσια ....... :-* :-* :-* :-*

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερουδιαααααα...εχω νεαααα :dancing:..λοιπον απο δευτερα καινουριες προσφορες για τους φιλους του σιτε...
2.στα 3 συνεδρια που θα κανει την τεταρδυ θα ειναι μιση τημη..αυτο σημενει οτι θα πληροσει μονο η κοπελα...
σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει....
αμα θελετε να μαθετε τιποτα αλο ειναι απλα να μ'ρωτισετε με χαρα θα απαντισω....
ολεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

:new_shocked:

όλοι μαζί  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

:happy: :happy: :happy:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Τι λέτε ρε μόρτες....τόσα 60άρια αφάγωτα είχατε; Μωρέ μπράβο τέτοιες εποχές!!!! Φέρτε χαράτσια και νέους φόρους! :o

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...μπράβο σε όλες σας...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Το 2012 έτσι θα πάει στην πιάτσα. Ο Strauss Kahn το είπε εσωτερική υποτίμηση πριν από 2 χρόνια.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερουδιαααα....καλησπερουδιααααα.....παρασκευι σημερα προσφορα...σας περημενουμε...λοιπον ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ(ΤΣΕΧΙΑ)ΦΟΤΗΝΗ(ΕΛΛΗΝΗΔΑ)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-* Φωτεινή... ??? ενδιαφέρον... ακούγεται... και ποιές μέρες θα είναι εκεί η νέα αφιξη δανάη μου ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

εγώ θέλω και τσοκολάτα λάκτα για μετά το συνεδρία..

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Θυμηθειτε συναγωνιστες οτι πολυ καιρο πριν οταν ελεγα τα καλα του ιδρυματος και του PIC - Νατασσα πολλοι με ειπανε προμοτορα...
Υπερασπιση μονο απο Αντυ... Συμπερασμα?? Μην βιαζεσται να κατηγορεισετε καποιον... καλο ειναι να ειμαστε υποψιασμενοι,
αλλα οχι και καχυποπτοι, υπομονη και αργα η γρηγορα η αληθεια φαινεται...
Δεν γραφω σχολια παροτι παω, διοτι δεν εχω κατι νεο να πω...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Νατάσσα εχει ενα βασικό προσον : ακούει,αφουγκράζεται την πιάτσα....μιλάει με καθε πελάτη,ακούει γνώμες,παράπονα,απόψεις και κάνει το καλύτερο...
Αντίθετα,η Δανάη η θα γράφει στο τσατ,η θα τρώει κάτι υγιεινές σαλάτες για να μην παχύνει.... :rockon:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.550
Πόντοι
3.412
Καθένας στο πόστο του.

Για τη Νατάσσα τα έχω πει, είναι master leader η γυναίκα, καταξιωμένη με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία , γνωρίζει άριστα τους κανόνες της αγοράς ( πιάτσας) την διακρίνει η οξυδέρκεια κ η καινοτομία. Οραματίζεται αυτό που θα συμβεί στο μέλλον κ το προεξοφλεί στο παρόν. Υπερβαίνει με κρυφά αξιώματα την πανουργία της ανθρώπινης ορθολογικότητας. Είναι πάντα πρωτοπόρος σε ιδέες κ απόψεις, μακράν πρώτη στον ανταγωνισμό.

Η Δανάη είναι ενα άτομο με αστείρευτη ενέργεια που έχει μια συγκεκριμένη ιδιότητα κ αποστολή εκεί μέσα.
Το ρόλο της τον παίζει αυθόρμητα κ με επιτυχία , χωρίς πρόβες κ νουθεσίες...

Το εν λόγω ίδρυμα θα ζήσει μέρες δόξας σε λίγο καιρό.....

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα μπορουσα να σου πο πολλα αλα δεν χρεαζεται ο φιλος ANDY σου εχει πει καποια πραγμματα..δεν λεω οτι περασα το ιδιο ι λιγοτερα αλα αυτο δεν εχει σημασια...ι δουλεια δεν ειναι δροπι, δροπι ειναι να μην δουλεβεις...τωρα αμα ειναι ευκολο δρομο ι οχι θα ξερεις μονο αμα εκανες κ εσυ αυτη την δουλεια κατι που δεν ξερω χοριζ να σε προσβαλω αμα σε μπορουσες ...αλα αμα θες μπορω να σε βοηθεισω.....ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ απο μενα  :-* :-* :-* :-*

Τωρα ποια ειναι ποιο ευκολη δουλεια το ξερεις φανταζομαι και εσυ.
8 ωρες σε ενα εργοστασιο για 800€ το μηνα να σου βγαινει η ψυχη,
η 8 ωρες στο κρεβατι για τουλαχιστον 2.000€ και να το διασκεδαζσεις και μερικες φορες.
δεν τα λεω για να σε προσβαλω,απλα δεν μου αρεσει να ακουω ακυρα πραγματα.

Τωρα αυτο για να με βηθησεις δεν το καταλαβαινω τι ενοοεις
Φιλακια και απο εμενα

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή μάλιστα,είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη κριτική....απο κάποιον που όντως πήγε στο μαγαζί.....φίλε μου,μακάρι ολοι να εχουν το θάρρος της γνωμης τους και να λένε τα πράγματα με το ονομα τους....τις μαιμουδιές δεν μπορώ....αλλωστε,το είπαμε και το γράψαμε και σε άλλα threads.Οτι πληρώσεις παίρνεις.....

Τώρα μιλάς σοβαρά? τι εγινε δηλαδή την δεκαετία του 60 που δεν το ξέρουμε? εντάξει,κάποιοι πήγαν μεταναστες στο εξωτερικό και δούλεψαν εκεί.Πήγαν ομως οργανωμένα,νόμιμα και εκαναν προκοπή....καμμία σχέση με χωρες όπου η φτώχεια είναι καταλυτική,που έχουν εμφύλιους πολέμους,κλπ.
Οσο για τον "ευκολο" δρόμο στον οποιον αναφέρεσαι,μόνο εύκολος δεν είναι....εδω ενα δυστροπο αφεντικό έχεις και θες να τα παρατήσεις...Το να ανέχεσαι,σε καθημερινή βάση,τον κάθε βρωμιάρη,αξεστο,βιτσιόζο μόνο "ευκολο" δεν ειναι...
Οσο για το τραγουδακι,σε μένα αναφέρεσαι? δεν πας στο διαολο λεω εγω πρωι πρωι.....

Την καλημερα μου και σε εσας κε ANDY  ;) ;) ;) ;)

Επειδη οι γονεις μου ηταν και οι 2 μεταναστες επετρεψε μου να ξερω καποια πραγματα

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη δεν μου αρεσει να μου την λενε για πραγματα που εχω δικηο

εγω παντως εμεινα πολλη ευχαριστημενος γιατι πηγα και το επαιξα αλεκος εκανα τα παντα και οταν ηταν να πληρωσω βγαζω τα 60 ακριβως και μου λενε 80 ειναι και τους λεω ειμαι απο το σαιτ και εκει να δεις ηττα που φαγανε!!!!!!!!

τις μαιμουδιές δεν μπορώ....αλλωστε,το είπαμε και το γράψαμε και σε άλλα threads.Οτι πληρώσεις παίρνεις.....
)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει.... :

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom