Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.455
Πόντοι
3.172
H ωραία ατμόσφαιρα , η καθαριότητα κ η συνέπεια δεν οφείλεται μόνο στα κορίτσια που βεβαίως είναι ευγενικά κ χαρούμενα πλάσματα.

Θεωρώ όμως κ είναι η ταπεινή μου άποψη οτι η Νατάσσα είναι το μεγάλο αφεντικό εκεί μέσα. Όχι επειδή είναι η υπεύθυνη αλλά γιατί κατευθύνει κ παρακολουθεί αθόρυβα τα πάντα , όλα περνούν απο τον έλεγχό της , η φροντίδα , η επιμέλεια , οι δημόσιες σχέσεις , η υπευθυνότητα , η καθαριότητα, η αξιοπιστία στο λόγο της.  Την θεωρώ κορυφαία στο χώρο κ επιπρόσθετα εναν έντιμο κ γνήσιο άνθρωπο.

Νατάσσα να είσαι πάντα καλά...

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν,η αγαπητή Δανάη ξεκίνησε απο ενα μικρο,και φαντάζομαι φτωχό,χωριό της Βραζιλίας και εφθασε μεχρι την Ν.Σμύρνη για να βελτιώσει τη ζωή της η κοπέλλα...Μια αλλη θεραπέυτρια που ξέρω,ξεκίνησε απο τη Γεωργία,με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη,διέσχισε ολη την Τουρκία και πέρασε στην Ελλάδα (παράνομα φυσικά..) μεσω του Εβρου,σε ένα αθλιο φουσκωτό,κάποια νύχτα με κρυο,βροχή και τρικυμία....
Φαντάζεστε κύριοι,ολες αυτές οι κοπέλλες τι εχουν περάσει,πόσες κακουχίες,ταπεινώσεις,εξευτελισμούς εχουν υποστει για να φθάσουν εδω που έφθασαν? το οτι ακόμα μπορουν να χαμογελάνε,να κάνουν πλάκα και να έχουν καλή διάθεση,δείχνει τη δύναμη της θέλησής τους,την δίψα τους για ζωή,αλλά και το πόσο έχουν σκληρύνει μέσα τους....
Ας τα έχουμε υπ' όψιν μας ολα αυτά οταν συναλλασόμαστε μαζί τους...μπροστά τους,όλοι εμεις είμαστε "βουτυρομπεμπέδες"....ολη μας η στεναχώρια είναι ότι μας κόψανε το μισθο και δεν περνάμε τόσο καλά όσο πριν 1-2 χρόνια....σιγά το πράγμα.....
Ας έχουμε λοιπόν υπ' όψιν μας,ας κρατάμε στην ακρη του μυαλού μας,ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους με σιδερένια θέληση και χαρακτήρα που,εκ των πραγμάτων,εχει σκληρύνει πολύ...δεν τα βαζεις ευκολα με τετοιους ανθρώπους.Προσωπικά,εχω πλήρη επίγνωση ότι τα μισά να ειχα περάσει,απ' όσα πέρασαν οι κοπέλλες αυτές,θα ημουν τωρα ενας τελειως διαφορετικός ανθρωπος...δεν ξέρω καλύτερος η χειρότερος...πάντως πολύ πιο δύσκολος "παίκτης"....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκεψου δηλαδη, να ειχες περασει αυτα που περασαν οι δικες μας γυναικες την 10ετια 60,και παρολα αυτα κρατησαν το ηθος τους,
πόσο διαφορετικος ανθρωπος θα ησουν..
Ποση και ποια σιδερενια θεληση υπαρχει οταν διαλεγεις τον ευκολο δρομο???
μην τρελαθουμε κιολας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τώρα μιλάς σοβαρά? τι εγινε δηλαδή την δεκαετία του 60 που δεν το ξέρουμε? εντάξει,κάποιοι πήγαν μεταναστες στο εξωτερικό και δούλεψαν εκεί.Πήγαν ομως οργανωμένα,νόμιμα και εκαναν προκοπή....καμμία σχέση με χωρες όπου η φτώχεια είναι καταλυτική,που έχουν εμφύλιους πολέμους,κλπ.
Οσο για τον "ευκολο" δρόμο στον οποιον αναφέρεσαι,μόνο εύκολος δεν είναι....εδω ενα δυστροπο αφεντικό έχεις και θες να τα παρατήσεις...Το να ανέχεσαι,σε καθημερινή βάση,τον κάθε βρωμιάρη,αξεστο,βιτσιόζο μόνο "ευκολο" δεν ειναι...
Οσο για το τραγουδακι,σε μένα αναφέρεσαι? δεν πας στο διαολο λεω εγω πρωι πρωι.....

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.455
Πόντοι
3.172
Οριστικοποιείται το ΡSI , με ευνοϊκό επιτόκιο για τη χώρα.
Το χρηματιστηριο προεξοφλεί θετικές εξελίξεις , αν τελικά κλειδώσουν οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ σε μερικές συνεδριάσεις η Εθνική θα ανέβει γύρω στο 150 % στα 4 €.

Η αγωνία κορυφώνεται.........

Όσοι με ακουσαν πριν λίγες μέρες με την Εθνική στο 1,55 έβγαλαν γερό μεροκάματο.

Στα 2,65 η Εθνική τώρα !

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όσοι με ακουσαν πριν λίγες μέρες με την Εθνική στο 1,55 έβγαλαν γερό μεροκάματο.

Στα 2,65 η Εθνική τώρα !

Τι σχέση εχει αυτό με το παρόν thread?
Αν ψάχνεις πελατάκια για να τους φας λεφτά,λάθος μερος διάλεξες....το κόλπο ειναι πάρα πολύ παλιό....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
επειδη σημερα αργησε η γυναικα μου θα κανω εγω προμο στο μαγαζι!!!

λοιπον σημερα παρασκευη και η προσφορα συνεχιζετε  60 ευρω φουλ εξτρα !!!!!!!!!!!αρκει να λετε οτι εισατε απο το μπουρδελα !!!
ολες ειμαστε εδω με πολλη διαθεση για μασαζοτρελλες σας περιμενουμε!!!

φιλουθκια  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κουμπαρε μην την αργεις γιατι θα πεινασουμε.....

Αχχχχχ, εμένα πάντως, με καλοτάϊσε η κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και στον γαμβρό!!! ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τωρα τελευταια τα βραδια δεν εχει κοκο ολο κουρασμενη μου λεει οτι ειναι ηθελα να ηξερα τι ανωμαλιες τις κανετε? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Τα εν οίκω, μη εν Δήμω!

Έλα επί του καναπέως για να δεις από μόνος σου..... :rolleyes:

παει την γυναικα μου την κανανε τα αλανια σεξομανιακ και αντε να τις πω εγω μετα οτι το γαριδακι μου ειναι το μεγαλυτερο του κοσμου!!!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom