Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τα λεω χαριτωμενα ο μπαγασας!!!!!!!!

παντως δαναη αν περασουμε μαζι δεν βλεπω να κανουμε ουτε μασαζ ουτε κατι αλλο με το κεφι που εχεις μαλλον θα φαμε μια ωρα να γελαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

παντως δαναη αν περασουμε μαζι δεν βλεπω να κανουμε ουτε μασαζ ουτε κατι αλλο με το κεφι που εχεις μαλλον θα φαμε μια ωρα να γελαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόσεχε,η Δανάη δεν αστειεύεται....γυαλίζει το ματι της.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

το οτι θα γελασουμε ειμαι συγουρι...αλλα θα μεινουμε εκει :huh: :huh: :huh: :huh:
σκεψω λιγακι κ εγω εχω ορεξι ;) ;) ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το οτι θα γελασουμε ειμαι συγουρι...αλλα θα μεινουμε εκει :huh: :huh: :huh: :huh:
σκεψω λιγακι κ εγω εχω ορεξι ;) ;) ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*

εχεις εσυ ορεξη εχω εγω καβλες καλα μας βλεπω να ψαχνουμε κουμπαρο!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Προσφέρομαι αφιλοκερδώς!

Αρκεί να περνάω από το σπίτι τα πρωϊνά που θα λείπεις στη δουλειά, για να μου ψήνει κανένα καφεδάκι η κουμπάρα..... :cheesy:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Προσφέρομαι αφιλοκερδώς!

Αρκεί να περνάω από το σπίτι τα πρωϊνά που θα λείπεις στη δουλειά, για να μου ψήνει κανένα καφεδάκι η κουμπάρα..... :cheesy:

τα πρωινα η κουμπαρα θα ειναι και αυτη στην δουλεια αλλο ο γαμος και αλλο η δουλεια και εσυ κουμπαρε αμα θες θα πληρωσεις!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχχχχχαχαχαχ

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Κι εγώ παράνυφος...κάτω απ΄το νυφικό!!! :2funny: :kissass:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ενταξη το πηρα το μηνυμα συναγωνιστες θα γινει μπατσελορ πριν το γαμο στο μαγαζι της δαναης με ολες τις κοπελες free μην μου την κουρασετε την γυναικα μου και την πρωτη νυχτα γαμου δεν μπορει να ανταποκριθει!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

λοιπον να μην παρεξιγεισουμε μετα διαλεγο εγω τον κουμπαρο...κ δεν δεχομαι κουμπαρα κ επιδη ειμαι στην ελλαδα τοτε εθιμο πρεπει οπως τιποτε να γηνεται.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
λοιπον να μην παρεξιγεισουμε μετα διαλεγο εγω τον κουμπαρο...κ δεν δεχομαι κουμπαρα κ επιδη ειμαι στην ελλαδα τοτε εθιμο πρεπει οπως τιποτε να γηνεται.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από παράνυφος κουμπάρος;  :think:
Δε με χαλάει :booty: καθόλου μάλιστα... :rockon:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ενταξη το πηρα το μηνυμα συναγωνιστες θα γινει μπατσελορ πριν το γαμο στο μαγαζι της δαναης με ολες τις κοπελες free μην μου την κουρασετε την γυναικα μου και την πρωτη νυχτα γαμου δεν μπορει να ανταποκριθει!!!!!!

δεν κουραζομαι τοσο ευκολα.... ;) ;) ;) ;).......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Εν τω μεταξύ,αν αποφασίσεις να πας,που δεν το βλέπω,εχε υπ' όψιν σου οτι τις μέρες της προσφοράς δεν ισχύουν οι τράπουλες....αρα,το 60αρι θα το δώσεις....για να μην ερχεσαι εδω μετά και παραπονιέσαι οτι δεν κατάλαβες.... :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εν τω μεταξύ,αν αποφασίσεις να πας,που δεν το βλέπω,εχε υπ' όψιν σου οτι τις μέρες της προσφοράς δεν ισχύουν οι τράπουλες....αρα,το 60αρι θα το δώσεις....για να μην ερχεσαι εδω μετά και παραπονιέσαι οτι δεν κατάλαβες.... :rockon:

βρε εγω δεν καταλαβα !!!!!!!
εδω θα εχουμε σπιτικο μασαζ απο την γυναικα μου την δαναη εκτος και αν απο συνηθεια για πλακα μου λεει πεμπτη παρασκευη σαββατο 60 τις αλλες μερες τραπουλα!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
βρε εγω δεν καταλαβα !!!!!!!
εδω θα εχουμε σπιτικο μασαζ απο την γυναικα μου την δαναη εκτος και αν απο συνηθεια για πλακα μου λεει πεμπτη παρασκευη σαββατο 60 τις αλλες μερες τραπουλα!!!!!!

Αφου κατάλαβες καλώς...πάντως,με ολη μου την συμπάθεια και την αγάπη,εχω να σου πω κάτι...επειδή την Δανάη την ξέρω καλά,θέλει τουλαχιστον 5-6 σαν εμένα και σαν κι εσένα για να την κουμαντάρουν....οταν εμεις πηγαίναμε,η Δανάη είχε πάει,ειχε ερθει και ξαναπήγαινε..... :lheel:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ετσι φιλαρακο...πεστο.. :2funny: :2funny:...δεν θ'ερσεις  :huh: :huh:........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αφου κατάλαβες καλώς...πάντως,με ολη μου την συμπάθεια και την αγάπη,εχω να σου πω κάτι...επειδή την Δανάη την ξέρω καλά,θέλει τουλαχιστον 5-6 σαν εμένα και σαν κι εσένα για να την κουμαντάρουν....οταν εμεις πηγαίναμε,η Δανάη είχε πάει,ειχε ερθει και ξαναπήγαινε..... :lheel:

απο ποια αποψη σεξουαλικος η σαν γυναικα γενικα?

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
guys παίει ναχουμε το τηλ του μαγαζιού?
Δανάη μπορείς να το στείλεις σε pm???

επίσης μέχρι τί ώρα είστε ανοιχτά?
όταν είχε πρωτοπεράσει δεν είχε ρωτήσει  :idiot:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom