You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τα λεω χαριτωμενα ο μπαγασας!!!!!!!!
παντως δαναη αν περασουμε μαζι δεν βλεπω να κανουμε ουτε μασαζ ουτε κατι αλλο με το κεφι που εχεις μαλλον θα φαμε μια ωρα να γελαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρόσεχε,η Δανάη δεν αστειεύεται....γυαλίζει το ματι της.
Πρόσεχε,η Δανάη δεν αστειεύεται....γυαλίζει το ματι της.
Κι άμα με τη σειρά της σου πατήσει ένα γυαλισματάκι, θα πεις το Δεσπότη....Παναγιώτη! ;)
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το οτι θα γελασουμε ειμαι συγουρι...αλλα θα μεινουμε εκειτα λεω χαριτωμενα ο μπαγασας!!!!!!!!
παντως δαναη αν περασουμε μαζι δεν βλεπω να κανουμε ουτε μασαζ ουτε κατι αλλο με το κεφι που εχεις μαλλον θα φαμε μια ωρα να γελαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκεψω λιγακι κ εγω εχω ορεξι ;) ;) ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
το οτι θα γελασουμε ειμαι συγουρι...αλλα θα μεινουμε εκει
σκεψω λιγακι κ εγω εχω ορεξι ;) ;) ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
εχεις εσυ ορεξη εχω εγω καβλες καλα μας βλεπω να ψαχνουμε κουμπαρο!!!
Προσφέρομαι αφιλοκερδώς!
Αρκεί να περνάω από το σπίτι τα πρωϊνά που θα λείπεις στη δουλειά, για να μου ψήνει κανένα καφεδάκι η κουμπάρα.....
Προσφέρομαι αφιλοκερδώς!
Αρκεί να περνάω από το σπίτι τα πρωϊνά που θα λείπεις στη δουλειά, για να μου ψήνει κανένα καφεδάκι η κουμπάρα.....
τα πρωινα η κουμπαρα θα ειναι και αυτη στην δουλεια αλλο ο γαμος και αλλο η δουλεια και εσυ κουμπαρε αμα θες θα πληρωσεις!!!!!!!!!!!
χαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχχχχχαχαχαχ
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Κι εγώ παράνυφος...κάτω απ΄το νυφικό!!!
ενταξη το πηρα το μηνυμα συναγωνιστες θα γινει μπατσελορ πριν το γαμο στο μαγαζι της δαναης με ολες τις κοπελες free μην μου την κουρασετε την γυναικα μου και την πρωτη νυχτα γαμου δεν μπορει να ανταποκριθει!!!!!!
Κι εγώ παράνυφος...κάτω απ΄το νυφικό!!!
Δε θα κάτσεις φρόνιμα....σε ξέρω! Ούστ απ'εδώ!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λοιπον να μην παρεξιγεισουμε μετα διαλεγο εγω τον κουμπαρο...κ δεν δεχομαι κουμπαρα κ επιδη ειμαι στην ελλαδα τοτε εθιμο πρεπει οπως τιποτε να γηνεται....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Από παράνυφος κουμπάρος;λοιπον να μην παρεξιγεισουμε μετα διαλεγο εγω τον κουμπαρο...κ δεν δεχομαι κουμπαρα κ επιδη ειμαι στην ελλαδα τοτε εθιμο πρεπει οπως τιποτε να γηνεται....
Δε με χαλάει καθόλου μάλιστα...
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ενταξη το πηρα το μηνυμα συναγωνιστες θα γινει μπατσελορ πριν το γαμο στο μαγαζι της δαναης με ολες τις κοπελες free μην μου την κουρασετε την γυναικα μου και την πρωτη νυχτα γαμου δεν μπορει να ανταποκριθει!!!!!!
δεν κουραζομαι τοσο ευκολα.... ;) ;) ;) ;).......
Εν τω μεταξύ,αν αποφασίσεις να πας,που δεν το βλέπω,εχε υπ' όψιν σου οτι τις μέρες της προσφοράς δεν ισχύουν οι τράπουλες....αρα,το 60αρι θα το δώσεις....για να μην ερχεσαι εδω μετά και παραπονιέσαι οτι δεν κατάλαβες....
Εν τω μεταξύ,αν αποφασίσεις να πας,που δεν το βλέπω,εχε υπ' όψιν σου οτι τις μέρες της προσφοράς δεν ισχύουν οι τράπουλες....αρα,το 60αρι θα το δώσεις....για να μην ερχεσαι εδω μετά και παραπονιέσαι οτι δεν κατάλαβες....
βρε εγω δεν καταλαβα !!!!!!!
εδω θα εχουμε σπιτικο μασαζ απο την γυναικα μου την δαναη εκτος και αν απο συνηθεια για πλακα μου λεει πεμπτη παρασκευη σαββατο 60 τις αλλες μερες τραπουλα!!!!!!
βρε εγω δεν καταλαβα !!!!!!!
εδω θα εχουμε σπιτικο μασαζ απο την γυναικα μου την δαναη εκτος και αν απο συνηθεια για πλακα μου λεει πεμπτη παρασκευη σαββατο 60 τις αλλες μερες τραπουλα!!!!!!
Αφου κατάλαβες καλώς...πάντως,με ολη μου την συμπάθεια και την αγάπη,εχω να σου πω κάτι...επειδή την Δανάη την ξέρω καλά,θέλει τουλαχιστον 5-6 σαν εμένα και σαν κι εσένα για να την κουμαντάρουν....οταν εμεις πηγαίναμε,η Δανάη είχε πάει,ειχε ερθει και ξαναπήγαινε.....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ετσι φιλαρακο...πεστο.. ...δεν θ'ερσεις ........Εν τω μεταξύ,αν αποφασίσεις να πας,που δεν το βλέπω,εχε υπ' όψιν σου οτι τις μέρες της προσφοράς δεν ισχύουν οι τράπουλες....αρα,το 60αρι θα το δώσεις....για να μην ερχεσαι εδω μετά και παραπονιέσαι οτι δεν κατάλαβες....
Αφου κατάλαβες καλώς...πάντως,με ολη μου την συμπάθεια και την αγάπη,εχω να σου πω κάτι...επειδή την Δανάη την ξέρω καλά,θέλει τουλαχιστον 5-6 σαν εμένα και σαν κι εσένα για να την κουμαντάρουν....οταν εμεις πηγαίναμε,η Δανάη είχε πάει,ειχε ερθει και ξαναπήγαινε.....
απο ποια αποψη σεξουαλικος η σαν γυναικα γενικα?
απο ποια αποψη σεξουαλικος η σαν γυναικα γενικα?
Οταν την γνωρίσεις θα σχηματίσεις δική σου άποψη....εμένα είναι φίλη μου,αλλά της αναγνωρίζω ότι είναι "αντράκι"......
openmind27
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
guys παίει ναχουμε το τηλ του μαγαζιού?
Δανάη μπορείς να το στείλεις σε pm???
επίσης μέχρι τί ώρα είστε ανοιχτά?
όταν είχε πρωτοπεράσει δεν είχε ρωτήσει
Δανάη μπορείς να το στείλεις σε pm???
επίσης μέχρι τί ώρα είστε ανοιχτά?
όταν είχε πρωτοπεράσει δεν είχε ρωτήσει
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.