Λοιπόν,η αγαπητή Δανάη ξεκίνησε απο ενα μικρο,και φαντάζομαι φτωχό,χωριό της Βραζιλίας και εφθασε μεχρι την Ν.Σμύρνη για να βελτιώσει τη ζωή της η κοπέλλα...Μια αλλη θεραπέυτρια που ξέρω,ξεκίνησε απο τη Γεωργία,με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη,διέσχισε ολη την Τουρκία και πέρασε στην Ελλάδα (παράνομα φυσικά..) μεσω του Εβρου,σε ένα αθλιο φουσκωτό,κάποια νύχτα με κρυο,βροχή και τρικυμία....
Φαντάζεστε κύριοι,ολες αυτές οι κοπέλλες τι εχουν περάσει,πόσες κακουχίες,ταπεινώσεις,εξευτελισμούς εχουν υποστει για να φθάσουν εδω που έφθασαν? το οτι ακόμα μπορουν να χαμογελάνε,να κάνουν πλάκα και να έχουν καλή διάθεση,δείχνει τη δύναμη της θέλησής τους,την δίψα τους για ζωή,αλλά και το πόσο έχουν σκληρύνει μέσα τους....
Ας τα έχουμε υπ' όψιν μας ολα αυτά οταν συναλλασόμαστε μαζί τους...μπροστά τους,όλοι εμεις είμαστε "βουτυρομπεμπέδες"....ολη μας η στεναχώρια είναι ότι μας κόψανε το μισθο και δεν περνάμε τόσο καλά όσο πριν 1-2 χρόνια....σιγά το πράγμα.....
Ας έχουμε λοιπόν υπ' όψιν μας,ας κρατάμε στην ακρη του μυαλού μας,ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους με σιδερένια θέληση και χαρακτήρα που,εκ των πραγμάτων,εχει σκληρύνει πολύ...δεν τα βαζεις ευκολα με τετοιους ανθρώπους.Προσωπικά,εχω πλήρη επίγνωση ότι τα μισά να ειχα περάσει,απ' όσα πέρασαν οι κοπέλλες αυτές,θα ημουν τωρα ενας τελειως διαφορετικός ανθρωπος...δεν ξέρω καλύτερος η χειρότερος...πάντως πολύ πιο δύσκολος "παίκτης"....