Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παει την γυναικα μου την κανανε τα αλανια σεξομανιακ και αντε να τις πω εγω μετα οτι το γαριδακι μου ειναι το μεγαλυτερο του κοσμου!!!!!!!!

Αααααααααααααααα, το γυναικάκι σου, να το έχεις κορώνα στο κεφάλι σου.

Άσε εμάς να την έχουμε κορώνα πάνω στο άλλο κεφάλι μας.... ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιαααα....καλησπερουδιααααα.....παρασκευι σημερα προσφορα...σας περημενουμε...λοιπον ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ(ΤΣΕΧΙΑ)ΦΟΤΗΝΗ(ΕΛΛΗΝΗΔΑ)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλημερουδιαααα....καλησπερουδιααααα.....παρασκευι σημερα προσφορα...σας περημενουμε...λοιπον ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ(ΤΣΕΧΙΑ)ΦΟΤΗΝΗ(ΕΛΛΗΝΗΔΑ)....μην ξεχασετε να πιτε οτι ειναι απο το σιτε για ισχει την προσφορα το φουλ προγραμμα ...να πειτε πρην οτι εισαστε απω το σιτε....

μην κουραζεσαι μωρο μου τα ειπα εγω ποιο πανω!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μετα απο τοσο καλα σχολια περασα σημερα.

Κορασιδες, 4 + 2 δωματιο + 2 που ειχαν αργησει (πηγα νωρις). Ονοματα δεν θυμαμαι. Διαλεξα ξανθια πετιτ με μπουκλακια. Πηγε να αλλαξει, της ηρθε περιοδος  και η Δανάη μου ειπε να παρω αλλη. Πηρα την ιδια. Τι καλυτερο να διαπιστωσεις την ''κουλτουρα'' ενος μαγαζιου απο το να συναλλαγεις με το ΄΄αφεντικο''. παρεπιτπονυτος ηταν εκει και το Τζενακι απο το Σ-248 (ασχετο).

Χωρος καθαρος αν και λιγο στενα. Το b2b μασαζ τηεν Ναντιας εξαιρετικο. Γυριζονατς, εξαιρετικιος πεοθηκλασμος - χωρις χερια- και καλη  [περιποιηση γυρω περιοχης  μετα πτυελων και ηχων. Διακορευση με 3 εναλλαγες στασεων και πολυ καλη συμμετοχη. ντους εξοπλισμενο  με αντισυπτικα.

Η Δανάη εχει την ηλικια που μου αρεσει - και το αναλογο σωμα με μικρες ατελειες. περασε οπως μου  ειπε ενα φεγγαρι απο την Γλυφαδα  και την Αννουλα και απο το στουνντιο  της Βριλλισου. Απο την ενασχολιση στο στουντιο της εχει μεινει και το ελαφρως ''διεκπεραιωτικο'' στυλ - με την καλη εννοια. Εντος 30-35 λεπτων ολα  ειχαν τελειωσει μια χαρα. Το 60αρι (αφησα και  ενα tip) αντικατοπτριζει πληρως την προσφερομενη υπηρεσια.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρο μου ακουω,γυναικα ακουω,αλα αντρα δεν βλεπω.....ποτε θ'ερσεις για να σε γνωριζω ... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

δεν περναω ακομα γιατι φοβαμαι μην με ερωτευτεις και σταματησουν μετα οι προσφορες και κλεισει και το μαγαζι και αφησουμε τους συναγωνιστες χαρμανια!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλημερουδιαααα....καλησπερουδιααααα.....παρασκευι σημερα προσφορα...σας περημενουμε...λοιπον
........................................................................................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρο μου ακουω,γυναικα ακουω,αλα αντρα δεν βλεπω.....ποτε θ'ερσεις για να σε γνωριζω ... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μας τα είπε ο "σύζυγος". Αλλά έχω την εντύπωση ότι εσύ Δανάη μου, κάνεις καλύτερο πρόγραμμα. ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
H ωραία ατμόσφαιρα , η καθαριότητα κ η συνέπεια δεν οφείλεται μόνο στα κορίτσια που βεβαίως είναι ευγενικά κ χαρούμενα πλάσματα.

Θεωρώ όμως κ είναι η ταπεινή μου άποψη οτι η Νατάσσα είναι το μεγάλο αφεντικό εκεί μέσα. Όχι επειδή είναι η υπεύθυνη αλλά γιατί κατευθύνει κ παρακολουθεί αθόρυβα τα πάντα , όλα περνούν απο τον έλεγχό της , η φροντίδα , η επιμέλεια , οι δημόσιες σχέσεις , η υπευθυνότητα , η καθαριότητα, η αξιοπιστία στο λόγο της.  Την θεωρώ κορυφαία στο χώρο κ επιπρόσθετα εναν έντιμο κ γνήσιο άνθρωπο.

Νατάσσα να είσαι πάντα καλά...

Η ΝΑΤΑΣΑ σ'ευχαριστη κ χαρηκε πολι με το σχολιο σου ...φιλουθκια :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν περναω ακομα γιατι φοβαμαι μην με ερωτευτεις και σταματησουν μετα οι προσφορες και κλεισει και το μαγαζι και αφησουμε τους συναγωνιστες χαρμανια!!!!!!!

Το μαγαζί έχει καβάτζες για όλους μας! Έχει κανονίσει η Νατάσσα γι'αυτό.

Παντρέψου λοιπόν το κορίτσι, και μη φοβάσαι. Δε θα σε αφήσουμε μόνο σου μαζί της!!! ;) ;) ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μας τα είπε ο "σύζυγος". Αλλά έχω την εντύπωση ότι εσύ Δανάη μου, κάνεις καλύτερο πρόγραμμα. ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αυτος ο συζιγος μονο λογια ειναι...ι μηπος θα γηνει ο γαμος απο δο απο το σιτε :huh: :huh: αυτο οκ η πρωτη νυχτα του γαμου μπορει τουλαχιστον στο skipe :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκεψου δηλαδη, να ειχες περασει αυτα που περασαν οι δικες μας γυναικες την 10ετια 60,και παρολα αυτα κρατησαν το ηθος τους,
πόσο διαφορετικος ανθρωπος θα ησουν..
Ποση και ποια σιδερενια θεληση υπαρχει οταν διαλεγεις τον ευκολο δρομο???
μην τρελαθουμε κιολας.

θα μπορουσα να σου πο πολλα αλα δεν χρεαζεται ο φιλος ANDY σου εχει πει καποια πραγμματα..δεν λεω οτι περασα το ιδιο ι λιγοτερα αλα αυτο δεν εχει σημασια...ι δουλεια δεν ειναι δροπι, δροπι ειναι να μην δουλεβεις...τωρα αμα ειναι ευκολο δρομο ι οχι θα ξερεις μονο αμα εκανες κ εσυ αυτη την δουλεια κατι που δεν ξερω χοριζ να σε προσβαλω αμα σε μπορουσες ...αλα αμα θες μπορω να σε βοηθεισω.....ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ απο μενα  :-* :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αυτος ο συζιγος μονο λογια ειναι...ι μηπος θα γηνει ο γαμος απο δο απο το σιτε :huh: :huh: αυτο οκ η πρωτη νυχτα του γαμου μπορει τουλαχιστον στο skipe :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω που θα γίνει η πρώτη νύχτα του γάμου....., πάντως στα γ...σια, θα είμαι παρών! :smitten:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω που θα γίνει η πρώτη νύχτα του γάμου....., πάντως στα γ...σια, θα είμαι παρών! :smitten:
ελπιζω κ εγω γιατι ετσι πως βλεπω απο το σιτε  θα γηνουνε ολα απω δω...γιατι γραμπρο ακουω αλλα γαμπο δεν βλεπω....
φιλουθκια

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ελπιζω κ εγω γιατι ετσι πως βλεπω απο το σιτε  θα γηνουνε ολα απω δω...γιατι γραμπρο ακουω αλλα γαμπο δεν βλεπω....
φιλουθκια

θελω να δω τι θα λες αμα με δεις!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ελπιζω να μην μεινουμε μονο στα λογια......  ;) :-* :-* :-* :-* :-*

οχι θα ερθω απλα μαζευω λεφτα καθε μερα βαζω 1 ευρω στην μπαντα οταν τα κανω 60 θα ερθω !!!!!!

υπολογιζε μεσα προς τελος φλεβαρη......

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...............καλο ειναι κ'αυτο

πλην απο λεφτα μαζευω και σπερμα και καβλες δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο για σενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχχα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom